Cum reziști mai mult în pat. Ghid pentru bărbați

cum să reziști mai mult în pat

Una din cele mai vechi și cunoscute probleme de natură sexuală în rândul bărbaților este ejacularea prematură. Uneori, chiar și cu un tratament ejaculare precoce naturist, problema poate să persiste dacă nu ții cont de mai mulți factori simultan. Așa că am adunat aici sfaturi din experiența mea și a altora, despre cum reziști mai mult în pat.

E ușor să dai sfaturi, dacă citești 2-3 articole pe net. Asta, însă, nu te face specialist. Eu am avut zeci de partenere de-a lungul timpului, în pat, care m-au învățat multe despre controlul ejaculării, continența sexuală, dar și sex în general. Am învățat chiar și din momentele în care m-am confruntat cu lipsa sexului, cât și din dependența de masturbare prin care am trecut. Ce am învățat? Hai să vedem.

sursa foto: 123rf.com

Cum reziști mai mult în pat: preludiul începe cu mult înaintea sexului

Am învățat că dacă vrei să exciți o femeie, totul începe înainte de a ajunge în pat. Depinde de comportament, de exemplu pe unele femei le excită bărbații siguri pe sine, pe altele le excită bărbații care poartă cămașă. Fiecare are fanteziile ei și e datoria ta să le afli pe cele ale partenerei tale. De exemplu, dacă știi că o excită felul cum te îmbraci, ia pe tine hainele alea bune încă de dimineață, când mergi la muncă, să te vadă așa când vii acasă. Și roagă-o să te ajute să le dai jos. Crede-mă, o să iasă o seară incendiară, cât timp știi sigur ce îi place.

Așadar, preludiul începe atunci când îți cunoști partenera foarte bine. Trebuie să știi ce îi place, ca să te conformezi. Poate fi o prăjitură, servită din farfurie sau de pe tine, poate fi un parfum sau o lumânare parfumată. Poate fi o sărutare pe gât când spală vasele sau să o ajuți când gătește, ca să îi furi un sărut când e nervoasă că nu îi iese ciorba și o așezi pe blat șoptindu-i în ureche „dă-o naibii de ciorbă, te vreau acum”.

Cunoaște-ți partenera, asta o excită cel mai tare. Și îți dau sfaturile astea că e foarte important să reușești să o exciți în avans, mai ales că ea are nevoie de mai mult timp să ajungă la orgasm decât ai tu, ca bărbat. Și atunci nu o să se vadă că reziști mai puțin, din contră, o să reziști exact cât trebuie.

cum reziști mai mult în pat
sursa foto: 123rf.com

Cum reziști mai mult în pat: durata sexului, în experiența mea

Durata sexului depinde, de fapt, de durata la care partenera ta ajunge la orgasm. Uneori, poate fi vorba de 2 minute, alteori de 30 de minute. Fiecare femeie e diferită și e datoria ta, ca bărbat, să te adaptezi. Poate unele femei sunt satisfăcute de un tip cu micropenis, care ejaculează în primele minute. Dacă te afli în categoria asta și ai găsit partenera care să fie satisfăcută, bravo ție! Dacă nu, mai caută, eu cred că există oameni compatibili pentru fiecare.

Așadar, durata e relativă. Dacă știi că te abții mai greu când îți vine să ejaculezi, nu te grăbi cu penetrarea. De fapt, nici nu te grăbi să începi penetrarea. Excită-ți partenera folosindu-ți mâinile, limba, gesturile, poate chiar vorbele sau răsuflarea pe ceafă menită să îi facă pielea de găină.

Poți chiar să înveți să-i faci sex oral unei femei ca la carte. Important e să scapi de inhibiții în pat, să îți dai drumul… la gesturi, concentrându-te mai puțin asupra propriului penis.

Din experiența mea, durata partidei de sex reușite până să îți aduci partenera la orgasm are o medie între 5 și 10 minute. Nu e imposibil să reziști atât, cât timp nu penetrezi continuu ca nebunul. Am socotit în acest interval și preludiul sexual (nu cel emoțional). Strict când vine vorba de penetrare, eu îmi dau drumul cam în 5 minute. Cunoscând asta, nu pun presiune pe mine că e prea repede sau prea greu, ci mă concentrez pe parteneră, să își dea și ea drumul odată cu mine sau, în cel mai bun caz, înaintea mea.

Comunicarea dintre parteneri dictează rezistența în pat

Cred că ăsta e cel mai valoros sfat pe care ți-l pot da, dacă vrei să afli cum reziști mai mult în pat. Află ce poziții îi plac partenerei, ce viteză de penetrare și stil preferă ea, și nu te concentra pe ce îți place ție.

Am scris acum ceva vreme despre poziții sexuale preferate de bărbați, însă ălea merită să le încerci dacă ești super stăpân pe controlul ejaculării. Și nimeni nu e super stăpân, fără un ajutor, cum am scris în articolul cu păreri spray potență sau păreri șervețele pentru ejaculare precoce.

Află ce îi place ei, și dacă prin coincidență e ceva ce te aduce și pe tine mai aproape de ejaculare, atunci nu ai altceva de făcut decât să-ți distragi mintea de la sex. Dacă nu reușești și tot simți că-ți vine, atunci există metode precum:

  • stop and go: te oprești brusc și scoți penisul afară când simți că îți vine. În timpul ăsta, mângâi partenera și îi acorzi atenția cuvenită, cu alte părți ale corpului tău. După ce a trecut sensibilitatea de la nivelul penisului, continui penetrarea.
  • exerciții de respirație: când simți că îți vine, respiră mai repede, ca atunci când faci un exercițiu la sală. Concentrează-te pe respirație și preferabil să o faci din diafragmă. Dacă nu funcționează, atunci încearcă să faci exerciții Kegel în același timp. Pot avea o mică influență dacă vrei să înveți cum reziști mai mult în pat.
  • schimbarea poziției. Asta implică să oprești penetrarea, să scoți penisul și să direcționezi partenera spre noua poziție pe care o vrei. Încearcă ceva mai clasic – gen misionarului – când vă priviți în ochi, întotdeauna există sentimentul de anulare a ejaculării. E ca un reflex, practicat ca să reziști mai mult în pat.
cum reziști mai mult în pat sau ejaculare precoce
sursa foto: 123rf.com

Cum reziști mai mult în pat: pastile sau tratamente

Din categoria spray-uri cu lidocaină, recomand să citești articolul cu păreri Stud 100. Folosit cu cap, pentru că pulverizezi pe capul de jos, te poate ajuta. Însă, documentează-te înainte.

De asemenea, ar mai fi de citit păreri X-Pill, un stimulent masculin puternic pentru potență. Există în aceeași categorie și articolul cu păreri EjaControl, o pastilă concepută special pentru cei care suferă de problema ejaculării rapide.

Iar dacă vrei o recomandare de miere bună pentru potență, citește articolul cu păreri uPotent. Din experiența mea, e unul din cele mai eficiente suplimente pentru control ejaculare precoce și potență masculină.

Sper să te ajute toate acestea. După cum vezi, recomand naturiste, nu soluții medicamentoase. Oricum, sunt de părere că ejacularea normală se manifestă de regulă la bărbații sănătoși. Așa că asigură-te că faci mișcare în fiecare zi, că nu obosești când urci scările, că nu suferi de afecțiuni cardiovasculare sau diabet, că ai greutatea sub control, că fumezi și bei alcool în limite normale sau inferioare.

Toate sfaturile de aici sunt cheia către a învăța cum reziști mai mult în pat.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.