Cum exciți o femeie: dă-o pe spate iremediabil

cum exciți o femeie

Fă-o să „cadă în dragoste” cu tine chiar acum. Da, se poate. Dacă și tu ești de părere că drumul spre inima unei femei e prin portofel, las-o baltă și învață să te bucuri de compania ta, pentru că doar de asta o să ai parte. Nu zic nu, or mai fi câteva care mai pun botul la asta, dar dacă vrei una care să te zguduie și pe tine din temelii și să te bâlbâi de plăcere după, depune un pic de efort. Hai să vedem cum exciți o femeie.

Stai liniștit, te ajută fratele tău să cucerești. Nu trebuie să fii vreun Don Juan cu averi nemăsurate, câteva trucuri simple te ajută să le faci să tremure în fața ta și să le câștigi cu totul. Nu vorbim aici de cum o faci să ajungă la squirting sau sex anal fără durere, însă ideea este să-ți pice în pat.

Crede-mă, o să te faci sigur pe tine chiar dacă ești dotat cu un micropenis și vrei să agăți.

Cum exciți o femeie și o faci să fie atrasă de tine

Regulile jocului

Să începem cu începutul. Atracția unei femei vine încă de la primele interacțiuni. Ai cunoscut-o într-un local? Sau știi deja unde să agăți? Super, ai toate elementele de partea ta. Muzica bună, lumina difuză și un meniu de băuturi dulci care să-ți facă o intrare. Oferă-i un pahar și folosește pretextul pentru a te apropia de ea. Dacă îți răspunde, ești pe drumul cel bun.

Te ajută de aici în continuare și câteva sfaturi de agățat despre cum să agăți fără să pari dubios.

sursa foto: pixabay.com

Tonalitatea și povestea

Ține minte, femeile sunt cucerite și se îndrăgostesc de ceea ce aud. Folosește o voce blândă, dar masculină. Nu toți ne-am născut cu timbrul vocal al lui Morgan Freeman sau Florin Piersic, dar ceea ce spunem poate avea efectul scontat atâta timp cât nu ne pițigăiem ca un adolescent la primul coș.

Apoi, complimenteaz-o, din vorbe, din priviri. Arată-i că în acest moment doar ea este în centrul universului tău. Fii sincer în ceea ce spui și transmite emoție. Femeile au nas foarte fin atunci când vine vorba de minciuni și vrăjeală ieftină. Păstrează discuția cât mai degajată, autentică, dar în același timp, de suflet.

Cum exciți o femeie: cochetează cum știi tu mai bine

Felicitări, boss! I-ai atras atenția, dar ce faci de aici încolo? Îi arăți care sunt intențiile, bineînțeles.

Știu îți trebuie niscai curaj și ceva cojones, dar face diferența dintre o seară minunată și friend zone, unde clar nu vrem să ajungem. Atenție însă să nu pari prea exagerat sau disperat. Pentru că toată munca de dinainte se va șterge la primul semn de vulgaritate, niciunei femei nu îi place să creadă că este doar una dintre multele. Fii delicat și diplomat, dar și senzual. Câteva cuvinte dulci și atingeri delicate fac diferența.

Atinge-o ca pe un bibelou

Știi ce rimează cu bibelou? Libidou! Da, atingerile ușoare sunt secretul când vrei să știi cum exciți o femeie.

Mai știi bibelourile de pe vremuri. Cam așa e și cu femeile, o atingere nedorită se poate lăsa cu o crăpătură și asta, în buza ta umflată. Inițiază atingerile ușor, fă-le să pară naturale. O femeie este stimulată de atingeri pe mână, pe gât, sau dacă situația o permite, invit-o la dans și condu-o păstrându-ți ferm mâinile pe talia ei. Și bărbații au zone erogene, dar femeile au mai multe.

În tot acest timp, menține contactul vizual. Nimic nu oferă un sentiment mai puternic de încredere decât privitul adânc în ochii celuilalt.

Tachinări suave

Știi cum e vorba aia de când era copii? Cine se tachinează se iubește. De câte ori nu era mai agitați în fața fetei pe care o plăceam sau ne comportam de-a dreptul stupid fără teamă de ridicol. Ar trebui să ne păstrăm inocența și la vârsta adultă. Tachineaz-o ușor, fără miștouri grosolane, cu vorbe, cu gesturi. Astfel vei mări suspansul și vei crește dorința. Amână momentul primului sărut, dar apropie-te cu fața de fața ei și respiră ușor pe gâtul ei și coboară într-o îmbrățișare lăsându-i parfumul tău seducător. Fii un motan la vânătoare, Miau!

În caz că ajungi acolo, e bine să ai la tine o pastilă pentru potență, preventiv!

Mai săruți și bine, la naiba!

Ăsta e spiritul. Ai fermecat-o, e acolo. Acum e momentul să vă retrageți să vă bucurați unul de compania celuilalt. Sărutul este inevitabil. Dar știi să o faci corect? În primul rând ar fi bine ca respirația să nu te dea de gol cu ce ai mâncat sau cu cantitatea de alcool care te-a ajutat să îți faci curaj. Apoi buzele trebuie să fie hidratate. Nu ești mai bărbat dacă ai șmirghel în loc de piele. Și nu în ultimul rând, tehnic vorbind, încearcă să nu-i scoți dinții. Nu ești vreun Jose Armando din telenovele. Sărut-o gentil, pătimaș, încet, mai tare, mușcând ușor buza de jos. La fel cum e cu sexul. Sunt femei care au orgasm de la un sărut, pe bune!

sursa: pexels.com

Cum exciți o femeie: sfaturi bonus

Hai că ești pregătit! Bonus, îți voi spune câteva gesturi care o dau de gol că e atrasă de tine:

  1. Îți trage umerii, scoțând în evidență un decolteu pe care, clar, vrea să-l admiri.
  2. Își îndreaptă picioarele spre tine. Un gest simplu, necontrolat vorbește mai mult decât 1000 de cuvinte.
  3. Reacționează la atingerile tale. E atât de evident că nu orice persoană râde la glumele tale când cauți să agăți. Fata asta vrea ceva de la tine, oferă-i.
  4. Îți răspunde la atingeri. Dacă nu cumva ți-ai dat întâlnire cu o statuetă, răspunsul tactil este printre cei mai importanți indicatori ai atracției reciproce.
  5. Cu obrajii roșii te-a cucerit. Sângele curge mai repede când suntem emoționați, iar dacă cea care ți-a acaparat atenția se înroșește în prezența ta, e un semn. Și nu că a folosit prea mult fard.
  6. Te privește intens. O femeie care te place te soarbe din priviri, te măsoară din cap până în picioare și se asigură că ești cel pe care îl dorește. Și femeile vânează.
  7. Se tot aranjează. Crede-mă, în afară de pisici, femeile sunt cap de listă la aranjat. Dar dacă insistă asupra aspectului ei, e clar că vrea să facă cea mai bună impresie, pentru tine.

Acum știi sigur că ai pus mâna pe ea. Acum totul e în mâinile tale. După ce ai agățat o tipă care chiar îți place, e timpul să-i demonstrezi ce poți și în dormitor. Adună-ți toată stăpânirea de sine și recompenseaz-o cu orgasme multiple, pe care doar tu le poți provoca.

Și pe final, un sfat pentru tine. Dacă ați ajuns acasă și lenjeria ei intimă e asortată, crede-mă, a decis înaintea ta că veți face sex! Așa că bagă pastila aia sau mierea pentru potență și scoate bestia din tine la iveală!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.