Poziții sexuale preferate de bărbați. Amplifică plăcerea

natural potent păreri fiole potență

Ai avut vreodată senzația aia că ești prea obosit pentru sex dar totuși să îți revii când partenera vrea o anumită poziție? Eu da. Și mi s-a mai întâmplat, de multe ori, să nu pot să îmi dau drumul. Însă, când partenera a ales sau a fost de acord cu o poziție pe care o prefer, am reușit să ejaculez. Îți voi povesti astăzi despre câteva poziții sexuale preferate de bărbați, nu doar de mine, ce le-am aflat din discuțiile cu diverși tovarăși, sau cercetările mele.

După cum ai văzut pe blog, sunt un tip pasionat de sex și masturbare, deopotrivă. Și nu mare mi-e mirarea când la unele poziții sexuale care imită senzația dată de masturbare, îmi dau drumul mai repede. Așa am învățat cât de diferiți suntem noi, bărbații, față de femei. Anumite poziții preferate de ele, ne stimulează pe noi mai puțin, și invers. Anumite poziții preferate de noi sunt incomode pentru ele sau le limitează orgasmul.

De asta, îți recomand să citești și poziții sexuale preferate de femei. Merită să faci o comparație.

Poziții sexuale preferate de bărbați pentru plăcere intensă

Sunt anumite poziții care stimulează zonele erogene ale bărbaților. Da, și noi avem aproape la fel de multe câte au femeile. În plus, noi suntem mai familiarizați cu masturbarea, pentru că în 99% din cazuri, o practicăm cu mult înainte de a ne pierde virginitatea. Atunci, e clar că multe dintre fanteziile din copilărie se transmit și la adulți. Am mai scris despre asta când am făcut o listă cu tehnici de masturbare pentru bărbați. Nu e nimic rușinos în asta, ba chiar e ceva medical normal. Prin urmare, pozițiile sexuale preferate de bărbați pornesc, în primul rând, de la stimularea penisului într-un mod similar tehnicilor menționate în acel articol.

În al doilea rând, bărbații preferă pozițiile sexuale în care ei au controlul. Mai exact, cele care le permit să seteze ritmul de penetrare, pentru că își pot personaliza plăcerea. Hai să ne convingem de asta, împreună.

#1 Doggy style

Încep cu asta căci „pe la spate” este preferata celor mai mulți bărbați. Partenera stă aplecată, preferabil cu fundul în sus și picioarele desfăcute suficient cât să intri tu. Apoi, o penetrezi de la spate, în timp ce o ții de șolduri cu ambele mâini. În acest timp, poți să o mângâi pe spate, să îi dai palme la fund, să o prinzi de sâni sau să o tragi de păr. Nimic nu se compară cu senzația asta de putere ce ți-o dă poziția doggy style, mai ales când simți cum stomacul tău se atinge de bucile ei, în mod repetat.

În plus, partea mișto este că vaginul se simte mai strâmt, când îl penetrezi de la spate. Pentru un plus de plăcere, pune-o să strângă picioarele, astfel încât să ți le desfaci tu în timp ce îi dai înainte. În timpul ăsta, spune-i să se sprijine pe coate, să-și îndoaie spatele și să țină fundul și mai sus. Maaaamă, deja mi se scoală numai când mă gândesc. Seamănă cu sexul anal, senzația creată.

de ce mi se culcă în timpul sexului

#1.1 Doggy style în picioare

Dacă doggy style clasic se face de regulă în pat, eu propun o versiune în picioare. Să zicem că partenera stă cu fundul în sus, sprijinită cu mâinile de pat sau de o masă. Spatele ușor curbat. În timpul ăsta, tu o penetrezi pe la spate. Ca să fie totul mai picant și incitant, pune-o să își miște fesele în stil brazilian. Asta înseamnă să se bâțâie, de sus în jos, ca și cum te-ar masturba cu ambele mâini. Vai de mine, ce plăcere! Duce la un orgasm exploziv, asta mai ales dacă simulează, practic, un dans erotic cum numai în cluburile de striptease din America vezi. Și dacă suferi de probleme erectile, eu zic că poziția asta va scula totul din tine, dacă e făcută cum trebuie și partenera „dansează” în ritmul preferat de tine.

#2 Sex pe masă

Nu știu cum să-i zic altfel, poate fi sex pe birou, pe marginea patului sau pe orice suprafață care presupune ca partenera să stea întinsă pe spate (sau pe burtă) și tu în picioare sau în genunchi. Este una din cele mai populare poziții sexuale preferate de bărbați. Contează să fie într-un punct fix, astfel încât să fie la același nivel cu penisul tău. Poți chiar să te întinzi peste parteneră, în timp ce-ți menții echilibrul cu picioarele pe pământ. Astfel, plăcerea se intensifică pentru ea și va fi similar cu sexul în pat.

Foarte mișto e poziția asta mai ales când îți dai drumul prin metoda scoaterii. Îți poți împrăștia sămânța peste tot pe corpul ei. Dacă stă pe burtă și o penetrezi pe la spate, are picioarele în sus și le poți folosi ca puncte de sprijin.

Nu găsesc poze explicite pe care să le pot folosi ca să îți ilustrez poziția asta, așa că las imaginația ta să meargă cât de departe vrei.

Poziția sex pe masă e foarte mișto și atunci când partenera stă pe spate și își ridică picioarele pe umerii tăi. Atunci ajungi la o penetrare adâncă și, dacă ai penisul ceva mai lung, sigur vei simți spatele vaginului ei, punctul maxim de adâncime unde poți ajunge. Totuși, să nu fii brutal dacă se ajunge la poziția asta, căci cervixul femeii este expus și îi poți da ușor durere.

#3 Sex în picioare

Una din pozițiile sexuale pe care le adoră bărbații este cea din picioare, preferabil la duș. Bine, aici intervine imaginația mea, fiind zodie de apă. Tu decizi însă unde vrei să o faci.

Ideea e că femeia stă ușor aplecată în față, cu mâinile la spate, pe șoldurile tale, în timp ce stai puțin pe vârfuri ca să ajungi cum trebuie cu capul penisului în vaginul ei.

Uite de exemplu o simulare în poza alăturată, poate nu-ți dai seama așa ușor, dar la asta mă refer. Bineînțeles, fără hainele de pe ea.

Dacă aveți un perete în față, e cu atât mai bine, să îl folosiți ca punct de sprijin. Sau chiar un copac, un pisc de munte, voi decideți, lumea e largă, la fel ca posibilitățile sexuale.

#4 Lingurița și derivatele sale

Asta e una din cele mai folosite poziții sexuale din cămin. În facultate, ne distram mult când voiam să nu trezim colegii de cameră, iar paturile erau mici încât ne forțau să o facem așa. Practic, stați amândoi pe o parte, iar femeia este în fața ta, ușor ghemuită. Are picioarele unul peste celălalt, aduse aproape de piept, ceea ce îți lasă loc să o penetrezi pe la spate. Pe o mână te sprijini, poți chiar ține capul jos, ca și cum ai dormi. Cu cealaltă mână o poți ține în brațe, chiar te poți juca cu sânii sau părul ei.

Penetrarea din poziția asta se simte și ea foarte strâmtă, ca orice penetrare de la spate. Și ceea ce este super mișto este că poți ajunge ușor la poziția Antilopa sau Întins pe Spate. Cred că așa se cheamă, naiba știe cum mai numesc ăștia pozițiile. Mă refer la cea în care partenera stă întinsă pe burtă, cu picioarele ușor desfăcute sau apropiate, în timp ce stai deasupra ei cu toată greutatea și o penetrezi pe la spate.

Datorită poziției, simți o strângere plăcută și o presiune care vine și din partea de sus, asupra penisului. Practic, ca bărbat, penisul tău e stimulat la 360 de grade, ceea ce te va excita mult mai tare decât în alte poziții clasice, precum Misionarul. Asta nu este atât de preferată, deși e cea mai populară, pentru că la un moment dat vaginul se dilată, când e foarte excitat, și nu mai simți așa multă strângere, prin urmare nivelul de stimulare la nivelul capului penisului scade.

poziții sexuale preferate de bărbați
poziții sexuale preferate de bărbați. Sursa foto: unsplash.com

#5 Călăreața în Balansoar

La o simplă căutare pe Google, e posibil să găsești denumiri diferite pentru asta. Fie e Călăreața, fie Cow Girl, fie Balansoarul. Însă, una poate duce la alta, în fond e cam același lucru.

Pune-i fetei tale o pălărie country și las-o să strige yeeehaaaaw în timp ce îți călărește organul. Tot pe la spate îmi place cel mai mult, recunosc, nu că nu-mi place să-mi privesc în ochi partenerele, ci pentru că se simte mai strâmt la penetrare. Pur și simplu stai întins pe spate sau în șezut, sprijinit în mâini. În timpul ăsta, ea se suie pe tine, exact cum vezi în filmele pentru adulți, și dictează ritmul. Poate fi dureroasă, se pot provoca accidente, mai ales dacă te călărește, la propriu, ca pe un catâr. Ideea este să nu iasă penisul din vaginul ei, fără să simtă, și să se lase brusc pe el în timp ce este erect. Am pățit, am țipat de durere, dar am reluat imediat treaba. Noroc că nu s-a rupt nimic.

#6 Catargul

Asta e una din acele poziții sexuale preferate de bărbați ce se practică cel mai bine pe o masă. Partenera își ridică picioarele cât mai sus și drept, și le sprijină pe pieptul tău. În timpul ăsta, o penetrezi cât de adânc poți. Partea mișto e că tu, ca bărbat, controlezi ritmul și îi poți apropia sau depărta genunchii cu mâinile, în funcție de senzația de plăcere dorită. Poți regla intensitatea presiunii pe care o pune ea, cu mușchii vaginali, asupra penisului tău. Mă rupe în două poziția asta!

Poziții sexuale preferate de bărbați. Ce să iei ca să reziști mai mult

Fiecare cu fanteziile lui. Până la urmă, finalizarea e aceeași. Și dacă se întâmplă să alegeți o poziție care te înnebunește, e clar că drumul spre ejaculare este mai rapid.

Așadar, sfatul meu este să iei ceva înainte, mai ales dacă nu ești stăpân pe situație. Dacă știi că poziția X te aduce în punctul fără de întoarcere, atunci ia ceva ca să nu-ți fie teamă să o pui în aplicare. Am pentru tine un top de pastile pentru prelungirea sexului, ce le poți încerca. Scriu și despre fiecare, individual, și pun link-uri acolo pe măsură ce acopăr toate subiectele.

Dintre toate, pot spune că pe mine m-a ajutat mierea uPotent. Mi-a dat un bun control asupra ejaculării. Știu că e greu de crezut, că sunt mai multe pastile și suplimente pentru erecție decât pentru ejaculare. Însă, uPotent a reușit să le combine pe amândouă, în mod plăcut. Chiar și după ce mi-am dat drumul, penisul rămâne măciucă. Și doar așa, contribui și la plăcerea partenerei, ca să aibă orgasm și să mă țină minte.

Referitor la alte produse, am avut experiențe plăcute și mai puțin plăcute. O să-ți povestesc și care este cea mai bună pastilă pentru potență ce am încercat-o, însă puțin mai târziu.

Între timp, scrie-mi în comentarii dacă tu ai alte poziții preferate, ca bărbat. Și le putem comenta împreună, sub anonimat, bineînțeles.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.