Păreri EjaControl, pastile ejaculare precoce. Prospect și reacții

păreri EjaControl

Parcă am probleme cu ejacularea precoce de când mă știu. Și am fost dezamăgit să văd că majoritatea suplimentelor de pe piață sunt pentru disfuncții erectile, nu și pentru ejaculare precoce. Și în general, sunt foarte puține cele care au efect și asupra controlului ejaculării. Totuși, dintre ele, face parte EjaControl. Eu am citit tot ce am găsit despre păreri EjaControl înainte să cumpăr și apoi, am testat pe propria piele.

Am ajuns la concluzia că pastila EjaControl e un supliment bun, însă nu suficient de bun. Adică pe mine m-a semi-ajutat. Nici prea mult, nici prea puțin. O să detaliez mai jos, povestea.

Păreri EjaControl: prezentare produs

EjaControl este un supliment alimentar pe bază de vitamine și plante medicinale, care reduce problemele ejaculării precoce. Face parte din categoria pastile pentru prelungirea sexului și este un tratament ejaculare precoce cu efect pe termen scurt. Se ia la nevoie și pilulele sunt de culoare roșie.

Este produs de către Zurich Medical Labs și importat în România de către o firmă de distribuție. Cu toate acestea, stocurile aduse cred că sunt destul de mici, deoarece eu când am căutat, acum un an, cu greu am găsit produsul disponibil online.

EjaControl se vinde la cutie de 4 capsule. Acțiunea sa mi-aduce aminte de Priligy, însă acesta e un medicament pentru ejaculare precoce, pe bază de dapoxetină. Am scris aici păreri Priligy și detalii de prospect. Mai exact, ambele acționează asupra neurotransmițătorilor responsabili de ejaculare, mai exact să îi inhibe. Priligy „luptă” în special cu serotonina, numit și „hormonul fericirii”. La EjaControl, nu am găsit informații medicale mai detaliate cu privire la modul de funcționare, însă cred că putem extrage câteva dacă ar fi să căutăm ingredientele pe Google și efectele acestora asupra hormonilor. Lista de ingrediente se găsește mai jos.

Păreri EjaControl forumuri

Am căutat păreri EjaControl pe forum și am găsit mai mulți oameni care întreabă de produs decât consumatori. Cei care au luat, însă au părerile predominant negative. Nu se iau de reacții adverse cu EjaControl, ci de faptul că nu a mers conform așteptărilor.

Oamenii în general probabil se așteaptă să îi ajute și pe partea de erecție, însă, surpriză: nu face asta. EjaControl e creat special pentru inhibarea hormonilor responsabili de ejaculare, cu alte cuvinte amână hiperexcitabilitatea transmisă de creier la nivelul penisului. Nu inhibă plăcerea efectivă, ci doar senzația care duce la ejaculare.

Nu e recomandat să iei EjaControl cu alte suplimente pentru erecție, ca să „întărești potența pe ambele fronturi”. Întreba cineva asta într-un comentariu cu păreri EjaControl pe un forum și au sărit trei medici pe el.

sursa foto: catena.ro

Efectele EjaControl asupra mea

Am vrut să testez produsul, deși am făcut-o cu oarecare scepticism. Motivul era faptul că mereu, indiferent de parteneră, îmi dădeam drumul prea repede. Ea nici nu apuca să aibă orgasm. Mai exact, cred că mă ținea cel mult două minute, la început. Uneori, când făceam sex cu prezervativ, ejaculam fără să am orgasm, prea repede. Însă, mă mai ținea erecția 1-2 minute, cât să trag tare să ofer ceva partenerei. De multe ori, evident, nu reușeam, mi se culca prea repede.

Așa că făceam impresie de om slab, cu caracter slab. Nu puteam să mă abțin, întrucât sexul oricum pentru mine era mult mai rar decât masturbarea, și mă excitam prea repede.

Am căutat tratamente pentru ejaculare precoce și am găsit EjaControl. L-am comandat, l-am încercat prima oară pe cont propriu, cum fac de obicei cu toate suplimentele. Însă, nu mi-am dat seama de efecte. M-am masturbat după ce am luat EjaControl, cam la 40 de minute după ce am luat capsula cu un pahar cu apă plată. Am respectat prospectul. Erecția oricum venea repede, însă am ejaculat în 5 minute. Și asta pentru că nu m-am grăbit.

Nu am tras concluzia la care mă așteptam, după sesiunea de masturbare, așa că mi-am luat inima în dinți și am ieșit la o întâlnire cu partenera, cu pastila EjaControl la mine. Am luat-o cam cu o oră înainte de sex, când mă așteptam să urmeze ceva. Eram în perioada noastră de dragoste nebună, mai ales că era prima parteneră care îmi înțelegea problemele cu ejacularea precoce.

Am început partida în stil clasic, misionarul. Nu m-am grăbit, am vrut să meargă totul bine și natural. Însă, când am crescut intensitatea, am simțit că îmi vine. M-am uitat la ceas, trecuseră 5 minute, probabil penisul meu era obișnuit cu masturbarea. Am bătut în retragere, ca să nu îmi dau drumul, apoi am început iar penetrarea, lejer. Am găsit punctul de sensibilitate maximă al partenerei și m-am concentrat strict asupra lui, să o aduc la orgasm. Am simțit-o cum se excita din ce în ce mai tare și parcă mi-a transmis să fac și eu la fel. I-am zis că îmi dau drumul și m-am bucurat când ea mi-a zis „și eu”.

A durat 10 minute partida. E adevărat că am impresionat-o, depășisem așteptările și era primul orgasm ce l-a avut cu mine după mult timp. Însă, având în vedere că am dat bani pe o pastilă, mă așteptam totuși la mai mult. Probabil de-asta unii bărbați au scris și în comentarii pe bloguri păreri EjaControl mai puțin bune.

prospect ejacontrol ejaculare precoce
Sursa foto: 123rf.com

Prospect EjaControl: administrare

Conform prospect EjaControl, se administrează la nevoie, cu 30-40 minute înainte de sex. Însă, dacă nu are efect, pe prospect scrie că se pot lua până la 4 capsule pe zi! Mie mi se pare prea mult totuși. Adică la toate celelalte suplimente pentru potență sub formă de pastile scrie că doza maximă permisă este de o pastilă pe zi.

Asta probabil spune multe. Deși, într-un fel, are sens, pentru că „toate celelalte capsule” la care mă refer sunt pentru erecție, prin urmare îți pun sângele în mișcare. Și e clar că poți avea probleme cu tensiunea sau pulsul, dacă depășești doza la ele. Însă, cum EjaControl n-are treabă cu pulsul, de asta probabil se spune că, la nevoie, poți lua între 2 și 4 capsule pe zi, cu un pahar cu apă sau chiar lapte.

Reacții adverse EjaControl

Conform prospect dar și a unor păreri EjaControl pe net, produsul nu dă reacții adverse. Totuși, am găsit la anumiți bloggeri care ziceau că le-a dat somnolență, chiar dureri de cap sau musculare. Îmi pare rău pentru ce au simțit alții. La mine, după o capsulă, nu am avut nimic.

Am încercat să facem sex și câteva zile mai târziu, și am luat de data respectivă două capsule. Am zis că poate au efect mai puternic. Din păcate, totul a decurs la fel. 10 minute partida. Din fericire, nu am avut nici atunci reacții adverse cu EjaControl după.

Ingrediente

Lista de ingrediente conform prospect EjaControl este:

 • Passiflora,
 • acid folic,
 • extract de palmier pitic,
 • arginină,
 • ginseng panax,
 • shan zhu yu,
 • cistanche deserticola,
 • lăptișor de matcă,
 • cnidium monnieri,
 • Piridoxin hidroclorid,
 • Piridoxil 5-fosfat,
 • Griffonia simplicifolia,
 • Crataegus Oxyacantha.

Nu cunosc mai bine de trei sferturi din plantele de aici. Însă, am copiat lista integrală de ingrediente tocmai ca să te ajut, dacă vrei să le cauți pe fiecare. Nu voi reproduce aici descrierile acestor suplimente, aș lungi prea mult textul și poate nu e în interesul tuturor.

Însă, asigură-te că nu ai alergie sau intoleranțe la vreunul din aceste ingrediente, ca să consumi în siguranță EjaControl.

Preț EjaControl în farmacii

Eu am cumpărat cu 67 lei cutia de 4 capsule. Însă, am găsit în anumite locuri și cu 63 lei, sau chiar o idee mai scump, până la 73 lei.

Găsești să cumperi EjaControl în farmacii online, cât și pe diverse site-uri de comerț online. Am găsit, de exemplu, și pe OLX.

Deși nu există riscul (cel puțin nu am auzit de el, în 2022) să găsești EjaControl contrafăcut, totuși te sfătuiesc să cumperi din magazine în care ai încredere, să verifici cu atenție furnizorul înainte. Nu e vorba că-ți iei țeapă și pierzi banii, ci mai degrabă de sănătatea ta, până la urmă.

Păreri EjaControl: alternative sau înlocuitori

Dacă nu te-a convins ce ai găsit pe net despre păreri EjaControl sau dacă ești în căutarea altor soluții pentru prevenirea ejaculării precoce, îți pot recomanda suplimentul uPotent, cea mai bună miere pentru potență ce am încercat-o.

Este atât pentru erecție cât și pentru controlul ejaculării, te ajută să prelungești sexul per total. Din toate soluțiile încercate de mine, mierea asta a avut cel mai satisfăcător efect. În schimb, am mai testat și am scris despre păreri Stud 100, un spray cu lidocaină care te scapă de hiperexcitabilitate la nivelul penisului. Nu e chiar feng shui, să zic așa. A trebuit să mă stimulez singur să mi se scoale, și să port prezervativ, ca să nu o amorțesc și pe gagică-mea.

Una peste alta, nu recomand creme, geluri, tincturi, spray-uri sau alte soluții care se aplică local. Și clar nu recomand Dapotexina, din componența Priligy și a altor medicamente. Nici nu aș fi în măsură să o fac.

Dacă ai alte sugestii care pe tine te-au ajutat cu ejacularea precoce, să-mi lași un comentariu. Comunitatea va aprecia!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.