Păreri Stud 100. Cât de eficient e spray-ul cu lidocaină

păreri stud 100

Stud 100 este un spray anestezic pentru combaterea ejaculării precoce. Păreri Stud 100 găsești în multe locuri, inclusiv forumuri, bloguri sau secțiuni de recenzii ale magazinelor ce îl comercializează. Eu le-am citit și, deși nu erau toate pozitive, am zis să dau totuși o șansă acestui spray.

Ca să nu mai stai așa mult, ca mine, să cauți păreri Stud 100 spray pe mai multe site-uri, am adunat aici câteva pentru tine. În plus, scriu și despre prospect Stud 100, mod de administrare și reacții adverse, ca să ai informații complete într-un singur loc.

Sper să te ajute în decizia dacă acest spray pentru combaterea ejaculării precoce este potrivit pentru tine, sau nu.

Păreri Stud 100: prezentarea spray-ului

Probabil ești aici din dorința de a găsi tratamente pentru ejaculare precoce. Am menționat acest produs și într-unul din articolele mele, unde m-am referit la el ca la un spray pentru amorțirea penisului. Căci asta face. Funcționează total diferit față de alte suplimente pentru potență masculină, și anume: pulverizezi 3-8 pufuri pe capul penisului aflat în erecție, cu 10 minute înainte de sex.

Stud 100 vine la flacon de 12 ml, ambalat în cutie. Este îmbogățit cu vitamina E, însă este pe bază de lidocaină, o substanță de anestezie folosită și în cabinetele stomatologice.

Spray-ul nu are miros, nu este toxic, și are efect de lungă durată. Este unul din cele mai populare spray-uri folosite strict pentru întârzierea ejaculării de pe piață. Este recomandat în special pentru bărbații care nu își pot controla ejacularea sau cei care suferă de hiperexcitabilitate sexuală.

Hai să vedem ce zice lumea online despre acest produs.

Păreri Stud 100 pe forumuri și bloguri

Mi-au sărit în ochi comentariile celor care spuneau că acest spray conține o cantitate mare de anestezic, prin urmare dacă pulverizezi chiar și un puf, e posibil să nu mai simți nimic când faci sex. În plus, poate să amorțească și partenera, dacă nu se spală după actul sexual.

Așadar, atenție la cantitatea aplicată. Nu am găsit să recomande cineva asta, însă testează-l mai întâi la masturbare, să vezi cum te simți. Asta ar fi concluzia. Poate la tine un puf e puțin, poate la alții un puf e mult, și trebuie să aplice cu degetul, nu să pulverizeze direct pe penis.

Cineva scria pe un blog așa: „Stud 100 nu e pentru potență sau erecție tare. Amorțește zona și cam atât. Așa că, dacă te aștepți să ai erecție maximă, să fie tare și lung, nu e produsul potrivit. Cel puțin, la mine potența a fost exact așa cum o știam, niciun plus pe partea asta.”

Prin urmare, e o părere de luat în calcul. În general, oamenii au lăsat recenzii bune la acest spray, deși dacă le citești pe unele dintre ele, reiese că trebuie să ai mare grijă. Unii spun că deși i-a ajutat să întârzie ejacularea, totuși nu au avut orgasm sau nu au mai simțit acea plăcere pe parcursul actului.

O recenzie spunea că a rezolvat o problemă dar a creat alta: adică a ajutat la un control mai bun al ejaculării, însă nu și-a dat seama tipul că pierduse erecția în timpul sexului. Partenera i-a sesizat, căci el nu mai simțea că penisul său era flasc.

În ceea ce privește efectul de întârziere al ejaculării, majoritatea celor care au lăsat recenzii pozitive au specificat că „pur și simplu amână ejacularea cu vreo 20 de minute”. Însă, depinde cât de severă era problema la fiecare bărbat. De exemplu, la mine problema asta apare doar la prima partidă: îmi dau drumul în cel mult 5 minute. În schimb, dacă am ocazia să duc o nouă partidă imediat după, mă ține undeva la 20 de minute, la sigur. Din câte am citit, asta mă face un bărbat normal.

Totuși, am vrut să încerc și eu acest spray, înainte să scriu acest articol cu păreri Stud 100 și detalii de pe prospect.

Experiența mea cu Stud 100

Am intrat odată într-un sex shop și, de curiozitate, am cumpărat spray-ul. Asta se întâmpla acum un an. Citisem înainte despre el, însă oricum am reluat documentarea când am scris articolul de aici. Voiam să fac un cadou sexy partenerei și m-am gândit că un astfel de spray poate fi cadou bun și pentru mine.

Am mers apoi acasă, căci dacă tot m-am lăudat că știu cum să te masturbezi corect, mi-am zis că sigur Stud 100 mă va amorți pentru o seară întreagă de plăcere cu mine însumi. Însă, „seara” a fost mult mai scurtă decât mă așteptam să fie.

Am pus un film, mi s-a sculat repede, mi-am dat două pufuri și am stat să îl vizionez timp de 10 minute, în paralel cu câteva galerii de poze erotice pe net. Eram super excitat, însă mi-am dat seama când a început să-și facă spray-ul efectul: când nu am mai simțit, de fapt, că sunt excitat. Pentru o clipă, am crezut și eu că am pierdut erecția. Cred că aș fi pierdut-o, dacă nu începeam să mă masturbez.

De regulă, ejaculez în două minute de la masturbare continuă. Uneori, dacă fac pauze, pot prelungi la 10. De data asta, am frecat-o mai bine de 10 minute, fără să simt nimic. Pur și simplu nu-mi venea să-mi dau drumul, însă nici plăcere nu simțeam. Eram doar stimulat vizual, de filmul la care mă uitam.

Mi-am dat drumul după încă 10 minute, deci cred că mi-a luat 20 de minute de frecare continuă. Am crescut pe parcurs intensitatea vitezei, ca la un act sexual, însă mi-am zis că am dat lovitura. Abia așteptam să îl încerc și cu partenera.

Reacții adverse Stud 100

Nu am avut reacții adverse cu Stud 100. După ce am terminat să mă masturbez, evident, am pierdut erecția și am început să simt din nou. Cred că maxim 25 de minute m-a ținut amorțeala.

În schimb, când am făcut sex pe Stud 100 cu o parteneră, ea a avut reacții adverse. Nu am făcut sex cu prezervativ și voiam să o surprind, de aniversarea relației noastre. Cadoul de la sex shop era și experiența asta cu Stud 100, însă nu s-a dovedit a fi ceea ce trebuie.

M-am dus la baie să îmi dau cu spray-ul pe penis, apoi am început să ne sărutăm pe măsură ce lidocaina se absorbea în piele. Ea nu m-a stârnit, așa că m-am masturbat singur puțin, ca să îmi provoc erecția. Stud 100 scade reacția bărbatului la stimulii sexuali.

Sexul a fost reușit, dar doar pentru ea. În fond, spre asta ținteam. A durat tot cam 20 de minute prima partidă, ceea ce pentru mine, e un record al vârstei. Ultima oară când am dus-o așa mult aveam 25 de ani.

După ce am finalizat, tipa s-a dus la toaletă și mi-a mărturisit că nu a simțit nimic când a urinat. Ba, mai mult, a simțit o senzație de arsură. Apoi a început o discuție că ar trebui să ne facem amândoi analize, să nu avem o boală cu transmitere sexuală. Când am văzut-o că era puțin speriată, i-am mărturisit ce am făcut. Nu s-a supărat, însă m-a rugat frumos să nu îi mai fac astfel de surprize, fără să o anunț.

Așadar, băieți, sfatul meu este: dacă vrei să te dai cu Stud 100, dă-te pe p**a ta. Adică folosește, după ce se usucă spray-ul, un prezervativ, sau măcar clătește-l cu apă curată.

hiperexcitabilitate sexuala la barbati

Prospect Stud 100 spray ejaculare

Din punct de vedere al administrării spray-ului, pașii sunt următorii:

 • Agită bine flaconul înainte de utilizare.
 • Pulverizează o singură dată, dacă ești la prima utilizare, pe capul penisului aflat în erecție. Sfatul meu este să îl testezi mai întâi pe cont propriu, ca să vezi ce toleranță ai la lidocaină. În funcție de asta decizi câte pufuri să aplici. Nu risca din prima cu 10 pufuri, nu ai vrea să te trezești cu o amorțeală care să-ți strice experiența sexuală.
 • După ce ai pulverizat, așteaptă să se usuce. Asta înseamnă că substanțele se absorb în piele. În cel mult 10 minute, începi să simți efectele, adică să simți stimulii sexuali mai slab.
 • Dacă vrei să faci sex fără prezervativ, clătește penisul cu apă curată după ce s-a uscat spray-ul. Ai grijă și să nu pierzi erecția între timp. Altfel, riști să nu mai obții alta, dacă nu mai ești așa sensibil la stimuli. Îți zic din experiența mea, dacă dai prea mult, nu e bine.

Ingrediente: păreri lidocaină pentru ejaculare precoce

Lidocaina este un anestezic local foarte eficient, care reduce sensibilitatea zonei pe care este aplicată. A fost într-adevăr deștept omul care a descoperit că se poate aplica inclusiv pe penis, ca să prelungești actul sexual.

Însă, eu personal nu aș lăsa acest spray la îndemâna oricui, ci l-aș comercializa doar cu prescripție medicală.

Iată lista completă de ingrediente:

 • Lidocaină (aprox. 10%),
 • feromoni,
 • acid stearic,
 • acid izopropilic,
 • solvenți.

Contraindicații Stud 100

Nu este menționat pe prospect că ar fi reacții adverse Stud 100. Însă, este important să te asiguri că nu ești alergic la lidocaină înainte să îl folosești.

De asemenea, să nu te sperii de amorțeala din penis ce o vei simți după ce se absoarbe în piele.

Dacă nu apreciezi bine cantitatea și folosești mai mult spray decât poți tolera, iată ce se poate întâmpla:

 • să pierzi erecția în timpul actului sexual,
 • să se irite pielea din zona pulverizată,
 • să apară senzația de arsură locală,
 • să te usture la urinare,
 • să îți amorțească excesiv penisul, ceea ce înseamnă că poți chiar să ai scăpări urinare involuntare.

Nu am găsit informații pe net dacă există cazuri de utilizatori care au ajuns la spital din cauză că au aplicat prea mult Stud 100. Oricum, un flacon are doar 12 ml, nu e conceput pentru cantități prea mari de la bun început.

Sper să te ajute aceste păreri Stud 100 să îți faci o idee mai clară dacă acest spray poate fi pentru tine sau nu.

Preț Stud 100. De unde cumpăr

Prețul unui flacon de 12 ml pornește de la 64 lei. Cu toate acestea, sunt mulți distribuitori, și unii au adaos mai mare. Prin urmare, poți găsi flacoane și cu 75 lei, chiar 80. Unii sunt mai „șmecheri” și îl pun la 100 lei, însă îl „reduc” la 70 lei.

Îți dai seama că cerul e limita când vine vorba de adaosul comercial.

Poți cumpăra Stud 100 din magazine online specializate, sex shop-uri online, sau farmacii naturiste online. În farmaciile fizice nu îl găsești, nici în benzinării sau supermarket.

Înlocuitor Stud 100: alt spray sau pastile pentru potență?

Eu cred că nu ar fi corect să compar Stud 100 spray cu lidocaină cu pastilele pentru potență, pentru că vorbim de lucruri total diferite.

Însă, e o chestiune de preferință, faptul că mie îmi place să „risc” cu diferite tipuri de suplimente pentru potență care se înghit. Pur și simplu nu am încredere în substanțele cu uz extern, gen tincturi, spray-uri sau geluri.

Înlocuitor Stud 100 ar fi câteva alte spray-uri similare, însă mai rar le găsești în magazine: Diblong Delay, Pro Long, T5 etc. Astea sunt la o primă căutare. Însă, niciunul nu este la fel de popular ca Stud 100.

Așadar, e doar o chestiune de preferință, faptul că eu aș alege o pastilă pentru potență bună în locul oricărui spray.

În plus, Stud 100 sau niciun alt spray sau gel nu te ajută nici cu recuperarea după ejaculare.

Păreri Stud 100: concluzii și recomandări

Dacă problema ta este legată de erecție, atunci Stud 100 nu este pentru tine. În schimb, dacă este legată strict de ejaculare precoce, atunci poate fi o soluție.

Stud 100 este o soluție de moment, nicidecum un tratament. Efectul său e pe termen scurt, în anumite cazuri chiar sub 20 de minute.

Nu folosi vreun spray, gel sau alte soluții cu uz extern, pe penis, fără să fi făcut un test de alergie înainte. De asemenea, chiar dacă nu te știi pe tine alergic, discută cu partenera. Nu o „lua prin surprindere”, așa cum am făcut eu. Chiar dacă tu speli bine penisul după ce s-a uscat spray-ul, e posibil ca anumite particule să ajungă și la ea. Stud 100 nu e făcut pentru surprize.

Nu lua alte suplimente pentru potență, în timp ce folosești Stud 100. Nu e bine să combini vreodată produsele.

Atenție, există și Stud 100 contrafăcut. Aici în imagine găsești diferențele dintre ele. Așa că nu cumpăra de la magazine online dubioase, ci doar din locuri de unde ai încredere.

Gata, aceste păreri Stud 100 și detalii de pe prospect cred eu că sunt momentan tot ce ai nevoie ca să iei o decizie. Ține minte, tu ai control total asupra corpului tău!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.