Inhibiții în pat: și partenera ta le are? Cum scăpați de ele

inhibiții in pat

Ai trecut peste pasul legat de cum exciți o femeie? Bravo ție! Îți aparține. Ai ajuns cu ea în pat, dar parcă tu trebuie să faci toată treaba. Îți place de ea și nu crezi că ăsta e motiv de despărțire, însă te obosește faptul că nu prea se mișcă în pat. Așa că e timpul să pui în aplicare o serie de sfaturi care mie, personal, mi-au fost utile să îmi ajut partenerele să scape de inhibiții în pat.

Am avut parte de femei super inhibate în trecut, dar în tinerețe și eu eram așa. Adevărul este că nu e ușor, nici pentru cupluri cu ani de vechime de relație, să discute deschis despre fanteziile sexuale. Însă, una e să îți fie teamă să pui în practică o fantezie, fie sex în natură sau poziția 69, alta e să fii atât de inhibat încât să stai numai sub plapumă sau să f**i cu lumina stinsă.

sursa: pexels.com

Cum m-am descurcat cu femeile cu inhibiții în pat

Am avut o parteneră care zicea că nu poate face sex decât noaptea, cu lumina stinsă. Nu vedeam nimic, doar mă ghidam pe simțuri. Am mai avut una care stătea doar sub așternut, nu voia să o văd goală, nu avea curaj nici să se schimbe de haine de față cu mine. Cică avea complexe legate de corpul ei, deși mie mi se părea că arată bine. Cu altă femeie, a trebuit să duc eu toată munca. Ea doar stătea, moale, fără să facă nimic. Era flexibilă, adică mă lăsa să o întorc pe toate părțile, însă nu depunea absolut niciun efort. Simțeam că fac sex cu o păpușă gonflabilă.

Așa că, am început să caut cum să ajut partenerele să scape de inhibiții în pat. Sincer, nu e greu, însă în anumite cazuri e necesară o muncă de convingere. Doar nu muncesc degeaba să caut păreri despre șervețele de ejaculare precoce sau să încerc o pastă pentru potență bună, ca să dau de una care e inhibată numai la gândul că poate face sex cu mine.

Ce am făcut eu pentru partenerele cu inhibiții în pat a fost să încerc să le dau încredere în ele. Să le fac complimente, legate de felul cum se îmbracă, felul cum arată, să nu le fie rușine cu corpul lor. Să le spun că nu le voi judeca atunci când le văd dezbrăcate, dimpotrivă, că mă excită chiar mai mult. Și asta e ușor de demonstrat, mai ales dacă am luat o pastilă pentru potență care să mă salveze de o erecție slabă.

sursa: pexels.com

Cum scapi de inhibiții în pat: sfaturi pentru el și ea

Atât ca femeie cât și ca bărbat, e normal să ai anumite complexe legate de corpul tău. Eu de exemplu mă simt complet expus acum, când apar dezbrăcat în fața unei femei, cu corpul meu trecut de 41 de ani. Înainte, pe la 20 și ceva, era o mândrie. Acum, am făcut burtică, am început să chelesc, am cearcăne, riduri, testiculele sunt mai lăsate, nu mai am nici mușchi cum aveam înainte. Și sunt conștient că sunt pe o pantă descendentă, cu privire la treaba asta. Însă, e corpul meu și mă simt bine în el.

E adevărat că nu îmi place să se uite o femeie fix acolo unde nu sunt eu confortabil, de exemplu la testiculele mele. Așa că, prefer să facem sex într-o poziție care să favorizeze contactul vizual sau să nu mi le vadă deloc.

Sintagma care mă motivează este „nu contează cum arăți, contează ce știi să faci”.

Așa că asta mi-a devenit motto. Contează cât durează erecția, nu culoarea capului penisului sau cât de lăsate îmi sunt coaiele. Contează că pot să fac o femeie să țipe de plăcere sau să o aduc la ejaculare feminină, folosindu-mi toate armele din dotare, buze, erecție, mâini, degete, respirație.

Țin la igiena mea, mă rad acolo jos, mă rad sub braț, și nu merg niciodată la o femeie fără să fi făcut duș cel puțin cu o seară înainte. Dacă mă invită pe la ea, mă toaletez fix înainte să merg, chiar dacă nu există certitudinea că voi face sex. De fapt, niciodată nu am certitudinea asta. Mă las dus de val, mă uit poate la 2-3 filmulețe porno pe telefon când sunt în drum spre întâlnire, să mă bage în starea necesară. Îmi permit să am erecție încă din timpul întâlnirii, pentru că mă face să mă simt mai sigur pe mine, să îmi doresc mai mult să ajungem într-un loc unde să „rupem” hainele de pe noi și să scăpăm de inhibiții în pat.

Iar dacă nu ajungem acolo, nu e mare pagubă. Nu e ceva ce o labă sănătoasă nu poate să rezolve, când ajung acasă.

Asta încurajez, atât ca femeie cât și ca bărbat, să te iubești pe tine însăți / însuți, să te simți bine în propria piele.

Cred cu tărie că dacă ai inhibiții în pat, ai inhibiții și în afara patului, adică fie la întâlnire sau atunci când discuți cu o persoană de care te simți atras/ă. Și dacă vrei să nu fii perceput/ă astfel, fii mai sigur/ă pe tine, căci, în fond, nu ai nimic de pierdut!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.