Zone erogene la bărbați. Unde să simți plăcerea

zone erogene la bărbați

Și bărbații au puncte sensibile, în afară de vârful penisului. Nu te uita ciudat că așa e. Știu că poate încă nu le-ai descoperit pe ale tale. La fel de mirat am fost și eu, întrucât nicio femeie până acum nu mi-a stimulat altceva decât penisul. Poate și inima, cea pe care am cerut-o în căsătorie. Dar hai să vedem zone erogene la bărbați.

Scriu despre zone erogene la bărbați ca să te ajut să înveți cum să te masturbezi până ajungi la un orgasm intens. Vreau să înțelegi că nu doar o femeie îți poate stimula punctele sensibile, ci și tu o poți face. Hai să îți arăt cum, în continuare.

Cum descoperi principalele zone erogene la bărbați

Prin atingere, ușoară, cu vârful degetelor. Fiecare bărbat este unic, recunosc asta, și e posibil ca unii să se gâdile în talpă și alții nu. E posibil ca unii să aibă zone erogene pe care alții nu le au, și tot așa. Fiecare organism e diferit, de-aia de exemplu nici pastilele pentru potență nu acționează la fel pentru toți.

Pentru a-ți descoperi propriile zone erogene, trebuie să te atingi peste tot, preferabil când ești dezbrăcat. Trebuie să simți ceva mai mult decât o atingere, pentru că asta înseamnă erogen: sensibil din punct de vedere sexual.

Avantajul zonelor erogene e că, odată activate de o femeie, te excită mai tare. Se spune că bărbații funcționează cel mai bine pe stimuli vizuali, prin urmare te exciți și dacă o femeie face striptease în fața ta și te simți suficient de confortabil cu ea. Cu toate astea, și dacă îți imaginezi o femeie cum se dezbracă sau te uiți la un video pe net, în timp ce îți mângâi corpul, îți poți activa zonele erogene. Creierul va percepe femeia respectivă ca fiind în fața ta, iar atingerile devin similare cu cele pe care ți le-ar face ea.

Dacă nu știi de unde să începi ca să-ți descoperi propriile zone erogene, hai să te ajut.

#1 Penisul cu cele patru zone ale sale

Organul sexual e cea mai sensibilă zonă erogenă din câte poate avea un bărbat. Începând cu capul penisului, care e responsabil și de provocarea ejaculării, până la partea inferioară („burtica penisului”, cum îmi place mie s-o numesc). Mai avem și linia din spate, cea dinspre abdomen, care este și ea sensibilă la fricțiune, respectiv baza. Acolo, unde penisul întâlnește coaiele, e ceva mai puțin sensibilă zona.

Nu intră deloc în categoria asta testiculele, deși multe femei ar crede asta. Un bărbat nu simte plăcere dacă te joci cu ele, mai ales dacă le lovești unul de altul. Simte doar durere și poate pierde excitația. Deci, totul până la ouă. Însă, dacă atingi ușor linia dintre ele, provoacă sensibilitate și poate fi un stimul sexual.

#2 Perineul

Mai exact, regiunea dintre scrot și anus. L-am pus pe locul #2 pentru că este a doua zonă sensibilă după cele din jurul penisului. Este foarte aproape de penis, de fapt. Cel mai mișto e când perineul e mângâiat de altcineva, nu când ți-l mângâi singur. Însă, când te masturbezi și te apropii de orgasm, mai ales dacă stai în picioare, vei vedea că senzația se intensifică dacă îți freci și perineul. Poți implica perineul în multe tehnici de masturbare pentru bărbați, să știi.

#3 Fesele

Eu când mă masturbez mă trezesc că îmi mângâi fesele. Apoi îmi dau seama că am descoperit, de fapt, o zonă erogenă. E excitant să simți o mână pe cur, fie că ești bărbat sau femeie. E adevărat că e mai excitant dacă e mâna altcuiva, dar dacă nu ai de ales, ți-o poți face și cu mâna ta.

#4 Anusul

E super important pe lista de zone erogene la bărbați. Poate ai văzut filme porno care implică anusul masculin. Nu mă refer neapărat la cele gay, ci și la cele hetero. Unii bărbați adoră să li se stimuleze sfincterul anal. Nu degeaba mulți englezi și americani ajung la spital cu diverse obiecte care le-au rămas în fund. Nu recomand să încerci așa ceva acasă, însă iată ce poți face. În timp ce te masturbezi, preferabil la duș sau în cadă, încearcă să-ți introduci un deget în fund. Nu glumesc. Cât ești bine lubrifiat acolo jos, nu o să simți durere.

Se spune că acolo se află și punctul G masculin, cel care-ți provoacă un super orgasm. Undeva în spatele testiculelor, și poate fi stimulat doar prin anus. Eu mi l-am căutat, dar fără succes. Poate tu ai noroc mai mare. Dar și dacă nu îl găsești, călătoria până la el poate fi plină de plăceri.

#5 Sfârcurile

Nu se simte la fel ca la femei, asta e clar. Însă, e excitant să te ciupești de sfârcuri sau să îți mângâi pieptul, în timp ce te masturbezi. Dacă ești dezinhibat, poți aplica lubrifiant și acolo, ca atunci când folosești gel de duș. Mângâie-ți tot corpul lubrifiat, dar în special zona sfârcurilor. Atinge și zonele erogene menționate până acum. Joacă-te cu corpul tău, fii mândru de el și, implicit, de tine. Ciupește-le ușor, sau mângâie-le circular cu vârful degetelor. Dacă ai și puțin păr pe acolo, ai să vezi că te gâdilă în mod plăcut.

#6 Abdomenul inferior

Se spune că dacă o femeie te „împunge” în abdomen, fix deasupra penisului, chiar dacă ești îmbrăcat, îți provoacă o super erecție. Pe bună dreptate că așa e. Dacă o faci de unul singur, nu e așa, doar dacă ești stimulat de altceva. În schimb, dacă te mângâi pe abdomenul inferior, te poți excita singur. Cât mai aproape de penis dar nu-l atinge în mod direct. Nivelul de excitație va crește, treptat.

#7 Spatele

Aici e mai greu să ajungi de unul singur. Și dacă cumva ajungi, nu vei simți mare lucru că nu e comod să te întinzi așa. Mă refer la șira spinării, de sus până jos, la fund. E super excitant să te mângâie o femeie așa, în timp ce ești dezbrăcat, pe burtă. Ea va avea o surpriză când te vei trezi. De-asta mi se scoală mie de fiecare dată când merg la masaj. Închid ochii și las fata respectivă să-și facă treaba. Păcat că nu e cu finalizare.

#8 Ceafa

Când o femeie te sărută pe ceafă, ți se face pielea de găină. E efectul ăla fain. De unul singur, nu prea ai cum să te exciți, doar dacă poate îți freci ceafa de o pernă, când stai pe spate, în pat, dezbrăcat. Pe moment, simți o plăcere venind de acolo, însă nu suficientă cât să-ți provoace erecția.

#9 Urechile

Lobul urechii e făcut parcă să fie mușcat, ciupit, atins cu buricul degetelor. E excitant și pentru bărbați, și pentru femei. Dacă îți miști degetul mare pe tot parcursul lobului urechii, de sus până jos, ai șanse să te exciți și de unul singur. E foarte tare senzația, bună pentru o stimulare de început.

Ce alte zone erogene la bărbați cunoști?

E clar că pot fi mult mai multe. Însă, nu pe toate le poți stimula de unul singur. În fond, ai doar două mâini. Totuși, e bine de știut că și corpul nostru e destul de jucăuș, nu doar cel al femeii. Corpul feminim e plin de zone erogene, parcă oriunde ai atinge, mai ales dacă ești mai ferm, ele se excită. La noi trebuie să muncești puțin.

Oricum, tot penisul rămâne baza. E cea mai cunoscută zonă erogenă masculină, cea responsabilă de ejaculări și orgasm. Însă, poate totuși nu e valabil pentru toată lumea. Dacă tu știi vreun tip care să se excite mai tare la ALTCEVA decât la stimularea penisului, lasă-mi un comentariu. Sunt la fel de curios ca oricine citește articolul ăsta!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.