X Pill prospect și ingrediente explicate. Vezi efecte secundare

X Pill prospect și ingrediente explicate. Vezi efecte secundare

Salutare și bine te-am găsit! Astăzi vom vorbi despre X Pill prospect, pastila de potență chinezească cu efecte împotriva disfuncțiilor erectile.

Prima oară am încercat X Pill după ce am căutat informații despre compania producătoare Sichuan Weilong Pharmaceutical, care se află și în spatele stimulentelor precum Pro V, Sex Power sau Herbal V. Îți reamintesc că am scris despre păreri Sex Power aici pe blog, la fel cum am scris și despre păreri X-Pill. O să vezi că nu sunt cine știe ce diferențe între ele.

N-o să-ți spun în detalii cum s-a desfășurat actul sexual sub efectul X-Pill, dar o să-ți ofer câteva informații cheie despre prospect. Vezi tot ceea ce am aflat despre administrarea, compoziția și eventualele reacții adverse ale acestui supliment.

Hai să pornim și să vedem tot ce ar trebui să știi despre X Pill prospect.

Detalii despre X Pill prospect

X Pill este un supliment alimentar destinat bărbaților, realizat după o formulă naturală, cu extracte din plante afrodiziace renumite pentru beneficiile lor în îmbunătățirea vieții sexuale. Mă refer la: Panax Ginseng, Epimedium Grandiflorum, Rhodiola Rosea și Cinnamomum Zeylancium. 

Suplimentul este avizat de Ministerul Sănătății și Institutul de BioResurse Alimentare și se vinde în farmaciile și magazinele naturiste din țară. Este disponibil sub formă de capsule la cutie.

Producătorii susțin că această capsulă de 550 mg este eficientă și pentru prevenirea ejaculării precoce, cât și pentru disfuncții erectile. 

Când ar trebui să îți administrezi suplimentul X Pill? Când vrei:

 • erecții puternice și de durată;
 • control asupra ejaculării;
 • stimularea nivelului de testosteron și a excitației sexuale;
 • creșterea libidoului;
 • concentrarea energiei sexuale în jurul activității și păstrarea acesteia pentru momentele intime, evitând surprizele neplăcute.

După cum bine vezi, am putea încadra capsula în rândul pastilelor pentru prelungirea sexului. Doar este bună să o încerci și apoi să te arunci, cu capul înainte, în pat, ca să îți impresionezi partenera.

Însă, ca orice pastilă pentru potență, la unii funcționează, la alții ba.

Administrare X Pill

Pastila se administrează la nevoie, pe cale orală, cu 30 de minute înaintea actului sexual, cu un pahar cu apă sau lapte. Se ia pe stomacul gol, cu cel puțin 2 ore înainte de ultima masă.

Conform informațiilor din X Pill prospect, efectele sunt rapide și se simt până la 3 zile. Pe scurt, vei fi mai sensibil la orice stimul sexual într-un interval de 72 de ore de la administrare. 

În ceea ce mă privește am avut erecție două ore după ce am luat pastila, cu tot cu acele 30 de minute. Între noi fie vorba, a trebuit să o pisez căci e mai mare față de capsulele pe care le găsești pe piață. Însă, după ce am terminat nu-mi mai ardea de sex, și nici de somn. Parcă, nu știu, ce-i prea mult strică.

Producătorii spun că X Pill acționează asupra penisului, relaxând mușchiul neted și facilitând fluxul sanguin, sporind intrarea sângelui și retenția acestuia în corpul cavernos. Adică, îți oferă erecții rapide și de lungă durată, dar și o doză de energie pentru a depăși oboseala din timpul actului sexual.

Ținând cont de faptul că pastila are 550 mg și doar 4 ingrediente cu concentrație mare, acest lucru nu ar trebui să ne surprindă. 

Ingrediente X Pill, capsule pentru potență și energie

Conform X Pill prospect, pastila chinezească are rolul de a-ți îmbunătăți experiența sexuală prin intermediul a patru ingrediente cu concentrație maximă:

 • Panax Ginseng: energizează organismul, stimulând producția de testosteron, ceea ce poate contribui la erecții puternice și creșterea excitației sexuale.
 • Epimedium Grandiflorum: susține amânarea ejaculării precoce și intensificarea libidoului masculin.
 • Rhodiola Rosea: contribuie la sporirea energiei sexuale în timpul activității din dormitor.
 • Cinnamomum Zeylancium: sporește circulația sângelui către penis, facilitând erecții de durată și îmbunătățind calitatea spermei eliminate la ejaculare.

Această combinație unică are rolul de a oferi nu doar beneficii imediate, ci și o abordare holistică pentru îmbunătățirea performanțelor sexuale. Pentru rezultate optime, ar fi util să respecți indicațiile de administrare.

X Pill efecte secundare: tot ce ar trebui să știi

X-Pill efecte secundare tot ce ar trebui să știi

Raportându-ne la lista de ingrediente de mai sus, am putea zice că suplimentul are un efect sporit și că nimic nu poate să meargă greșit. Ei bine, nu e chiar așa.

Iată posibilele reacții adverse pe care le poți avea în urma utilizării X Pill:

 • Creșterea ritmului cardiac: datorită proprietăților stimulatoare ale unor ingrediente, te poți izbi de o creștere neașteptată a ritmului cardiac.
 • Dificultăți de somn: ingredientele, care au rolul de a îmbunătății energia, pot afecta calitatea somnului, determinând dificultăți în a adormi, așa cum am experimentat și eu personal.
 • Posibile reacții alergice: fiind un produs cu ingrediente naturale, există riscul unor reacții alergice. Este recomandat să testezi produsul într-o doză mică inițială.
 • Interacțiuni medicamentoase: Consultarea cu un specialist este esențială, deoarece X-Pill poate interacționa cu anumite medicamente.

X Pill reacții adverse din propria experiență

Ceea ce mi se pare greșit la X Pill este faptul că ingredientele sunt toate un soi de booster de energie, deci stimulează la maxim circulația sângelui. 

Este poate motivul pentru care am simțit o creștere neașteptată a ritmului cardiac, fapt întâlnit și în cazul altor stimulent pentru potență cum a fost Cialis. Așa-mi explic faptul că la mine, am avut puls crescut. Crede-mă, nu e o senzație plăcută să ai erecție 2 ore și să stai cu inima-n gât. Ce ți-e și cu X Pill efecte secundare…

Contraindicații X Pill

Conform prospect, nu sunt reacții. Totuși, există câteva contraindicații:

• interzis pentru cei cu afecțiuni cardiace, 

• nerecomandat sportivilor de performanță, 

• consumă alcool cu moderație (sau deloc, recomandat) în ziua administrării capsulei.

Înlocuitor X Pill sau ceva mai bun

Concluzia este că X Pill nu te transformă, nu te face mai potent. În schimb, îți oferă rezistență, ameliorează temporar disfuncțiile erectile și te ajută, într-o oarecare măsură să-ți redobândești încrederea în propriile forțe. Cam asta reiese, de fapt, și din X Pill prospect.

Așadar, dacă tu cauți pur și simplu o soluție prin care să îmbunătățești ceea ce ai deja, adică o erecție slabă sau clipe în care pierzi erecția, mai bine orientează-te către alte suplimente naturale.

Pentru că la mine uPotent funcționează bine și am văzut și pe net păreri foarte bune despre aceste suplimente, îți recomand să te documentezi să le încerci. De asemenea, lasă-mă să-ți reamintesc că am scris un material despre cea mai bună pastilă potență, care, zic eu, îți poate fi de folos.

Mult spor să ai!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.