Listă actualizată cu vitamine pentru potență masculină

vitamine pentru potență

Nu știu alții cum sunt, dar când mă gândesc la cum sunt eu în pat, știu că am nevoie de vitamine pentru potență. Nu mai sunt cum eram la 20 de ani. Tot ce îmi doresc acum e să găsesc soluții pentru creșterea potenței, preferabil pe cale naturală.

Știu că se găsesc medicamente pentru potență în farmacii, dar eu prefer să nu apelez la ele. Am mai luat în trecut, n-am avut de ales, și am scris câteva lucruri despre ele în articolele cu păreri Viagra și păreri Levitra. Nu mai vreau să repet experiența, așa că mai bine apelez la un tratament care să-mi prevină problemele cu potența și să îmi dea energia de care am nevoie ca să rezist când fac sex.

Așa că am făcut eu o listă cu vitamine pentru potență pe care orice bărbat ar trebui să le consume, dacă nu cu regularitate, măcar din când în când.

Vitamine pentru potență recomandate [listă actualizată]

Vitamina A

Uite ceva ce poate nu știai: vitamina A e prezentă la aproape toate procesele de creare a hormonilor sexuali. Astfel, susține sistemul reproducător atât la femei cât și la bărbați, și poate fi consumată atât în compoziția anumitor tincturi, cât și sub formă de ulei. Întreabă la farmacii.

Vitamina C

Vitamina C este bună pentru multe procese din organism. O știm din copilărie că susține imunitatea, însă ca adulți învățăm și faptul că ajută la o circulație sangvină excelentă. Și știm unde duce asta, nu? La obținerea unor erecții ferme și de durată. Cel mai eficient mod de a consuma vitamina C este din fructe și legume – citrice, în special lămâni, dar și ardei, căpșune și rodie. Însă, atenție să nu consumi prea multă vitamina C zilnic, mai exact peste 90 mg (sau 125 mg la fumători), pentru că poate dăuna calității spermei. De asta ține cont dacă vrei să ai copii, bineînțeles.

Vitamina B9 (acid folic)

Probabil ai auzit și ai citit în articolul meu cu tratament naturist pentru potență despre vitamina B9 și eficiența ei pentru bărbați. Deci, nu este doar pentru femeile care vor să devină mame, ci și pentru bărbații care vor să fie tați. Implicit, prin creșterea calității spermei, crește și calitatea actului sexual și a orgasmului. Mai mult decât atât, vitamina B9 consumată în combinație cu zinc, crește și cantitatea de spermă ejaculată.

Alimentele bogate în acid folic sunt sparanghelul, avocado, papaya, banane și pepene galben, respectiv sucul de roșii.

Vitamina B3 (niacina)

Se mai numește și niacina și este foarte importantă când vine vorba de formarea hormonilor sexuali și circulația sângelui. Adică, este eficientă în obținerea de erecții tari, prin urmare combate disfuncțiile erectile. În plus, ajută și cu creșterea calității somnului.

Alimentele bogate în vitamina B3 sunt laptele, sfecla și carnea roșie.

Vitamina B12

Această vitamină ajută la creșterea libidoului, fiind de asemenea un tonic pentru organism. Prin urmare, ajută și la recuperarea după ejaculare. Ajută și la îmbunătățirea calității sângelui, la purificarea lui, așa că este eficientă pe mai multe fronturi.

Alimente bogate în vitamina B12 sunt fructele de mare, carnea de pește (exemplu sardine), carnea de miel, carnea de vită, ouăle, anumite tipuri de brânză. Vitamina B12 ajută și persoanele în vârstă să aibă o viață sexuală activă.

Vitamina E

S-a demonstrat științific și despre vitamina E că este un adjuvant în ceea ce privește creșterea calității spermei. Mai exact, crește motilitatea spermatozoizilor. În plus, este un bun antioxidant, întărește sistemul imunitar și previne apariția cheagurilor de sânge. Combate radicalii liberi din organism și îl protejează de grăsimile toxice. Este eficientă în creșterea fertilității atât la bărbați, cât și la femei.

Alimentele bogate în vitamina E sunt migdalele, alunele și semințele de floarea-soarelui.

O listă cu alimente bogate în vitamine. Sursa foto: 123rf.com

Zincul pentru potență

Știu că nu este o vitamină, ci este o substanță minerală. Însă trebuie menționat și despre zinc că face minuni, în special în combinație cu acid folic. Găsești chiar în farmacii suplimente solubile în apă, pe bază de B9 și zinc.

Zincul susține sistemul imunitar, însă este foarte bun pentru toate organele din corp. Contribuie la sănătatea sexuală a bărbaților prin faptul că stimulează producția de testosteron și apetitul sexual. Poate ajuta și în problemele de ejaculare precoce și creșterea libidoului.

Este extrem de eficient pentru bărbații cu potență scăzută.

Bineînțeles, pentru a te bucura de efectul acestor vitamine pentru potență, recomand să duci și un stil de viață sănătos, să faci mișcare cel puțin 30 de minute pe zi și să te odihnești corespunzător. Poți suplimenta nevoile tale pe plan sexual cu aceste leacuri băbești pentru potență sau, dacă vrei soluții rapide, poți merge pe aceste pastile pentru erecție.

Mult spor!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.