Sfaturi de agățat: unde să agăți o tipă pe gustul tău

sfaturi unde să agăți o femeie

Ești mascul și vrei să te cuplezi. Nu știi sigur dacă vrei relație stabilă, dar sigur vrei măcar să începi o relație, ca apoi să decizi cât rămâi cu ea. Poate ai noroc și va fi iubirea vieții tale, sau poate e doar o aventură de-o noapte. Oricum ar fi, scopul tău acum e doar să afli unde să agăți o tipă care îți place.

Ei bine, hai că-ți zic. Și într-un articol viitor trecem la etapa a doua: cum să agăți, odată ce te afli în locul potrivit.

Poate n-oi fi eu bun la sfaturi despre relații stabile, că mereu am avut probleme de cuplu, însă când vine vorba de agățat, am destulă experiență. Îmi place să mă consider ca o felină, care iubește să își vâneze prada, nu să vină așa ușor la ea. Nu mă dau în vânt după prada ușoară, mă excită ideea de a munci pentru a obține ceea ce vreau.

Reține, dacă vrei să-nveți cum și unde să agăți, să știi că e o muncă pe care o poți face din ce în ce mai bine odată cu experiența. De fapt, e ca vorbitul în public: nu-ți iese neapărat bine în primele dăți, dar cu timpul, să vezi că lucrurile vor sta mai bine.

Sursa: unsplash.com. Unde să agăți tipe.

Unde agăți e mai important decât cum să agăți

Dacă nu ești în locul potrivit, degeaba bagi tu cele mai tari replici de agățat. Tipelor singure le place să fie abordate din când în când de câte un domn interesant. Însă ține cont că locul unde vă întâlniți depinde de cât de interesant vei arăta în ochii ei.

În fond, ce altceva este acțiunea de a agăța decât a te afla în locul potrivit, la momentul potrivit.

De exemplu, eu niciodată nu agăț în cluburi sau discoteci. Merg acolo doar ca să intru în vorbă cu femei, să simt pulsul, să facem mișto la o vorbă afară la țigară. Rareori am agățat pe cineva în club, și când am făcut-o, treaba a durat doar câteva ore.

Gândește-te că, în club, o femeie e abordată de câte 10-15 hăndrălăi pe oră. Cu alte cuvinte, și în drum spre toaletă, se dau la ea bărbații. Vrei să fii și tu unul din câteva zeci de candidați? Normal că nu! Așa că nu-ți face speranțe că în club ar fi treabă serioasă, mai ales după ce bei câteva pahare.

În schimb, am făcut o listă cu locuri unde poți să agăți o femeie, unde se așteaptă mai puțin. Hai să vedem.

efecte energizante asupra potentei
Sursa: 123rf.com.

Locuri unde să agăți o femeie cu rată mare de succes

  • Biblioteci, librării, anticariate: pe lângă faptul că e sexy să vorbești în șoaptă, aici poate fi locul unde să agăți o tipă cu aceleași pasiuni ca tine. Însă, trebuie să ai măcar o idee generală despre cărțile la care ea se uită, sau domeniul din care fac parte (filosofie, SF, fantasy etc). Poți fi tu surprins, dacă vrei, dar aici ai șanse să cunoști o tipă cu care să îți fie drag să porți o conversație, și să arate și bine. Cu alte cuvinte, nu doar o gagică trofeu pentru deliciul prietenilor tăi.

  • Cursuri de teatru sau dans: m-am băgat acum câțiva ani la un curs de teatru și am făcut în paralel și lecții la un club de dansuri sportive. Am agățat în ambele locuri. Nu aveam așteptarea asta, culmea, însă acolo sunt locuri potrivit unde să agăți și să cunoști multe femei. Da, majoritatea erau cuplate, unele măritate, însă am cunoscut și fete singure, care aveau suficient timp liber cât să iasă la o cină sau măcar la un pahar de vin, după curs. Fetele de la teatru sunt mai degajate, mai ales că poți fi pus de instructor în diferite ipostaze de apropiere față de ele – să jucați împreună o scenetă, poate chiar să citiți împreună un scenariu de pe aceeași foaie sau să faceți exerciții care vă apropie corpurile. Pe de altă parte, fetele care iau lecții de dans nu au nicio problemă cu spațiul personal, mai ales că înțeleg că multe dansuri sunt de cuplu, și au nevoie de un partener care să le conducă. E un bun prilej de apropiere fizică, și nu strică niciodată să le adresezi o invitație de a ieși în oraș după lecție.

Sfat bonus pentru tine: dacă vrei să-ți crești semnificativ șansele de reușită, nu invita o fată de la lecții de teatru sau dans, singură, la o primă întâlnire cu tine. Invită mai întâi un grup de cel puțin 2-3 persoane, printre care și ea, ca să îți câștige încrederea. Abia apoi scoate-o separat în oraș.

  • Cenacluri / cercuri pe diverse teme de interes (literatură, artă, muzică): te-ai prins deja unde bat. Sigur ai o pasiune (în afară de agățat) și ți-ar plăcea să cunoști oameni cu aceeași pasiune ca tine. Așa că, de ce să nu fie acei oameni chiar fete pe care să le agăți? Caută în orașul tău și înscrie-te în grupuri cu aceleași interese ca tine. Și procedează la fel, nu o invita în oraș din prima, doar dacă e favorabil contextul – îți dă de înțeles că și ea, fata pe care ai pus ochii, vrea același lucru.

Sfat bonus pentru tine: pentru a-ți crește șansele de reușită, nu porni de la început cu scopul de a o agăța sau de a face sex. Orice femeie simte când asta urmărești. Pornește cu un scop mai sigur și anume: vrei să vă cunoașteți mai bine. De acolo, lucrurile vor evolua natural – poate în prima seară o conduci până la stația de autobuz sau metrou, poate în a doua seară împreună o conduci până acasă și îi furi un sărut.

  • Organizații, asociații de voluntari: asta presupune mai mult timp, dar dacă ești tânăr, atunci merită să cauți locuri unde poți să faci experiență. Așa că înscrie-te într-o asociație unde poți fi implicat în activități de voluntariat. În felul ăsta, țintești doi iepuri dintr-o lovitură: capeți experiență practică și cunoști o fată interesantă. Ține cont că în orice asociație de tineri se formează grupuri care ies în oraș, se leagă prietenii, se dau petreceri, așa că vei avea toate atuurile de partea ta în a cunoaște fetele potrivite.

  • La sala de fitness: te întrebi unde să agăți? Hai să zic eu: ține cont că sala e locul potrivit dacă vrei să înveți cum să agăți, pentru că e ușor să intri în vorbă cu oamenii. De regulă, cei care merg la sală se așteaptă să mai schimbe o vorbă cu vecinul care lucrează la aparate sau cu cel care așteaptă după ei. În plus, de multe vine careva să îți spună dacă faci un exercițiu greșit sau dacă are o recomandare pentru tine. Dacă te pricepi la fitness, nu strică să te apropii tu de o femeie care ți se pare interesantă, să îi dai un sfat sau două. Sau să o saluți, să faci o glumă, să o binedispui. Orice prilej legat de contextul în care v-ați cunoscut, poate ajuta.

unde să agăți
Sursa: 123rf.com. Unde să agăți la sală.

Sfat bonus pentru tine: ca să agăți la sala de fitness, trebuie să ai răbdare, să mergi des, la același interval orar. La început, mergi la intervale diferite să vezi când vin fetele interesante. Apoi, când ai „nimerit” același orar cu ele, vino regulat să te vadă pe acolo. Primele 1-2 dăți, doar să te observe. Apoi, schimbați un zâmbet. Ulterior, un simplu salut. Cu răbdare ai numai de câștigat. Știu că e riscant să te trezești într-o zi că nu mai vine fata aia atractivă la sală la aceeași oră sau nu mai bine deloc, însă șansele tale sunt mai mari dacă ai răbdare, o lași să te observe și să capete încredere în tine.

  • La muncă: dacă lucrezi în corporație, atunci probabil ai ocazia să cunoști multe femei. În special dacă ai de-a face cu departamentele de marketing, comunicare și HR. Dacă nu ești în același departament cu femeile care îți plac, fă-ți drum pe la biroul lor. Ba să ceri impresii, feedback, să schimbi o foaie, să ceri împrumut un pix. Orice prilej de a intra în vorbă e unul bun. Apoi, mai există pauza de masă, când dacă serviți masa la cantină poți sta la aceeași masă cu ea, să o cunoști mai bine și să o lași să te cunoască. Vezi unde evoluează conversațiile. De acolo, o să devină din ce în ce mai ușor să o convingi să vă cunoașteți și în alt context decât cel profesional. Așa că la firmele mari ai unde să agăți, față de cele mici. Ca să nu mai zic că dacă vrei să cunoști femei, trebuie să fii prezent la teambuilding-uri și petrecerile companiei.

Sfat bonus pentru tine: am zis mai sus „corporații”, pentru că în firmele mari e posibil să nu se observe când faci o mișcare de genul ăsta. În schimb, în firmele medii și mici, se vede de la o poștă și nu ai cum să ascunzi asta. Și apoi există riscul să apară probleme la locul de muncă, deși depinde de deschiderea colegilor și a conducerii. Am un amic care s-a căsătorit cu una dintre angajatele lui, și are o firmă mică. Apoi, au continuat amândoi să lucreze împreună la fel ca înainte, fără să zică nimeni nimic. Așa că depinde de firmă, dacă e locul bun unde să agăți fără să ai probleme.

  • La mare în camping sau pe plajă: de fiecare dată când am fost la mare cu cortul sau la complexuri d-astea de cabane mici, am dat de petreceri spontane, locale, cu grupuri mari de fete. Plus că e un deliciu să le vezi cum stau și așteaptă la coadă la dușuri, și cum se schimbă prin corturi sau merg spre plajă în costumele de baie. Ține cont că noaptea e un prilej bun de a agăța, ziua e prilej de relaxare și detașare, însă oricând poți face o mișcare către o fată de care îți place. Trebuie mai întâi să „spargi gheața” cu o vorbă bună, să o faci să fie interesată de tine și abia apoi să ajungi la chestii mai serioase, precum un sărut la un dans pe plajă seara la petrecere sau poate o îmbrățișare la răsărit și să împărțiți un cort sau o pătură ca să vă încălziți.

unde sa agati o femeie la mare
Sursa: 123rf.com. Sfaturi unde să agăți la mare.
  • La petreceri private: am fost la multe petreceri și chefuri și, aproape de fiecare dată, la un moment dat se spărgea petrecerea, se formau grupulețe și oameni care stăteau, pur și simplu, de vorbă. Așa că aici apare un bun prilej de a închega o discuție cu o fată interesantă sau măcar să fii în grupul din care face parte și ea. Ulterior, arată interes pentru orice ar spune ea, și caută-i mereu privirea când spui câte ceva să vezi dacă e și ea interesată de ce spui tu. Dacă vezi că te tratează cu indiferență, e clar că trebuie să treci la următoarea. Dar dacă vezi că îți răspunde și râde la glumele tale și e deschisă să purtați o conversație și doar voi doi, atunci ai calea bătătorită și știi că ești în locul potrivit unde să agăți.
  • Conferințe, convenții, expoziții, concerte, festivaluri, nunți: închei lista de locuri unde să agăți o fată cu câteva idei de evenimente. La oricare dintre ele, ține cont că deja ai ceva în comun, ai un subiect de discuție, un ice-breaker: faptul că sunteți acolo. Poate aveți aceleași interese sau vă place aceeași trupă. Poate intri în vorbă când stați la coadă la bere sau te plângi la ea față de proasta organizare. Există multe motive să faci primul pas, la un astfel de eveniment. Și la cum văd eu lucrurile, singurele momente în care te-ai putea lovi de un refuz ar fi dacă e deja cuplată sau măritată, dacă încă își rezolvă problemele cu fostul sau poate a venit acolo doar pentru eveniment, nu să cunoască pe cineva.

Sursa foto: 123rf.com

Ține minte sfaturile astea: ca să creezi o primă impresie favorabilă, e mai important unde să agăți decât cum faci asta. Pentru că dacă amândoi vă aflați într-un anumit context, aveți despre ce vorbi. Nu merge să agăți pe stradă, în stația de autobuz, iar în cluburi e relativă treaba. La baluri, discoteci sau chefuri unde vine multă lume, la fel, șansele există, însă nu sunt mereu în favoarea ta. Depinde ce cauți, ce fel de om ești.

Eu, personal, sunt mai introvertit când vine vorba de a intra în vorbă cu femei, fără un context. Adică nici mie nu-mi place când vine cineva și îmi invadează spațiul personal, fără legătură cu ce fac în momentul respectiv. Crezi că unei femei i-ar plăcea asta?

O să vorbim altă dată despre cum să agăți fără să pari dubios, însă pentru moment asta voiam să-ți zic: alege locul potrivit, pentru că unde agăți poate fi, uneori, mai important decât cum intri în vorbă prima oară cu ea. Dacă faci totul în contextul în care vă aflați, împărtășind aceleași pasiuni, o să îi pari și mai interesant. Asta atrage mai mult o femeie decât aspectul fizic și poate fi, uneori, cheia către a-i oferi orgasme multiple.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.