Tratament pentru mărirea penisului: ce opțiuni ai dacă-l vrei mai mare

tratament pentru marirea penisului

Cauți un tratament pentru mărirea penisului? Ai numeroase opțiuni la dispoziție! O să-ți vorbesc despre câteva, iar la final vom încerca să „demontăm” un mit: chiar funcționează tratamentele pentru mărirea penisului pe care le poți folosi acasă? Sau toate sunt o iluzie, iar„mărirea” aceasta ține doar de intervenția chirurgicală?

Urmărește-mă pentru mai multe rețete, cum s-ar spune.

De ce să vrei un tratament pentru mărirea penisului

Poate că ai un penis mic, și-l vrei mai mare. Poate pur și simplu ai un penis strâmb și-l vrei mai drept. Există multe tipuri de penisuri, la fel cum există multe tipuri de vaginuri, de sâni, cât și de nasuri sau alte părți ale corpului. Fiecare om e unic, în felul său, și fiecare om e frumos, în felul său.

Însă, deseori, oamenii nu sunt mulțumiți de organele cu care au fost înzestrați, și vor mai mult. Vor mai mare, vor cosmetizare, și atunci apelează la tot felul de metode nebunești. Eu sunt de părere că „nu contează cât de lung ai penisul, ci contează cât și cum îl folosești”. Ai înțeles aluzia?

Penisul de dimensiuni normale are între 12 și 15 cm în erecție. La un penis flasc, depinde cât de frig e. Nu e o regulă aici.

Însă, cum există mulți nemulțumiți pe lume, aceștia apelează la clinicile de specialitate, pentru intervenții chirurgicale și caută-n lung și-n lat pe internet un tratament pentru mărirea penisului. De la pilule la geluri, spray-uri, unguente, pompe, inclusiv kanamicină injectabilă sau bile în penis, toate sunt la îndemâna noastră. Însă, multe dintre cazurile ăstea ajung la psihiatru, în loc de chirurg, pentru că nu e nimic în neregulă cu penisul lor.

Pompă pentru mărirea penisului. Sursa: 123rf.com

Ce tipuri de tratament pentru mărirea penisului există

La o simplă căutare pe internet, găsim o groază de opțiuni:

  • pompă pentru mărirea penisului: îți bagi p**a în pompă și… pompezi. Astfel, cu acest „tratament” aplicat zilnic, cică ar crește penisul în lungime și volum. Asta probabil după câteva luni. E o tehnică super clasică, pe piață de multă vreme, însă nu este de efect, decât de moment. Adică apeși ritmic balonașul de la capătul pompei și creezi un spațiu vid în jurul organului. Astfel, se aspiră mai mult sânge în penis, în mod artificial, care este menținut acolo cu ajutorul unui inel. Acesta e similar cu un garou și împiedică sângele să reintre în circulație. Pompele pentru mărirea penisului au fost „inventate” inițial ca un tratament pentru disfuncții erectile. Însă, au ajuns mai populare în rândul celor care voiau să-și crească în volum organul. Totuși, există pericolul ca aceste pompe să provoace leziuni sau să aspire testiculele sau chiar să lezeze ligamentele. Au, ce durere!
  • Exerciții fizice și masaj: pun aceste două tehnici laolaltă pentru că mizează pe același scop, anume să „lucreze” organul reproducător. Însă, cum penisul NU este un mușchi, el nu poate fi antrenat. Un anumit masaj popular constă în mulsul penisului, practic să ți-l stimulezi fără frecare, cât e în stare flască, în fiecare zi. O altă metodă de muls presupune două degete, arătătorul și cel mare, pe care să le strângi la baza penisului, și a efectua mișcări repetate de muls cu aceste două degete. Funcționează? Mă îndoiesc! Mai degrabă poți să strici ceva pe acolo, și nu există specialiști în masaj al penisului. Bine, poate sunt acele fete care fac masaj cu finalizare sau „happy end”. Dar efectul e doar de moment.
  • Extensoare de penis: se mai numesc și extensoare pentru alungirea penisului. Sunt ca niște instrumente de tortură, zic eu, pentru că efectiv îți bagi penisul în ele, îl legi de cap și bază și apoi le extinzi, odată cu organul. Tragi cât e nevoie dar fără să simți durere, că atunci știi că ai alungit prea mult. Ți se întinde pielea, apoi se întinde penisul cu totul. Cică să stai cu astfel de dispozitive câteva ore pe zi. Adică să mergi la serviciu cu el. Îți dai seama câtă dedicare, nu? Astfel de instrumente sunt periculoase pentru că îți poți efectiv rupe ceva. Un ligament, un mușchi, în cel mai rău caz o arteră, ceea ce te duce automat la medic, la tratament medicamentos și, posibil, la intervenție chirurgicală. S-ar putea să rămâi cu disfuncție erectilă pe viață, și pentru ce? Doar pentru 1-2 cm în plus?
  • Greutăți atârnate de penis: asta chiar e o metodă medievală, ca atunci când te trage pe roată să fii mai înalt. De fapt, îți rupe oasele. Iar penisul poate fi fracturat sau chiar rupt, dacă faci vreo astfel de tâmpenie. Așa că fără greutăți!
  • Injectare kanamicină: asta e o substanță cu rol de antibiotic puternic care tratează infecțiile mai serioase din corp. Injectarea ei în penis ți-l umflă și-l face să pară mai mare, iar uneori rămâne așa. Adică un penis care a înghițit o șaorma, dacă-ți poți imagina așa ceva. Total nesănătos și nerecomandat! Iată un articol despre păreri kanamicină în care-ți explic detalii.
  • Pastile ca tratament pentru mărirea penisului sau loțiuni și geluri: acestea conțin diferite vitamine pentru potență, minerale, plante medicinale sau hormoni. Problema cu ele e că promit multe, dar au rezultate pe termen scurt. Cele mai multe, în esență, sunt de fapt pastile pentru erecție sau geluri pentru potență. Adică îți dau pe termen scurt impresia că ai o erecție mai tare ca de obicei, un penis mai gros și mai lung, dar după câteva ore, când ți s-a dus până și starea de semi-erecție, dimensiunile revin la normal.
  • Intervențiile chirurgicale: era clar că trebuia să închei această listă cu metoda cea mai credibilă, însă este și cea mai riscantă dintre toate. Chirurgia plastică este singura care poate, cu adevărat, să-ți aducă 2,5 cm, maxim, la dimensiunea penisului. Procedura se numește faloplastie și presupune secționarea unor ligamente care țin penisul atașat de pubis. Astfel, penisul va fi mai lung, însă va rămâne într-o poziție destul de riscantă. Va fi mai firav, cu alte cuvinte, mai predispus la durere și rănire. Mai există tipuri de intervenții precum injectarea de țesut adipos în penis, sau recoltarea de material de grefă de la persoanele decedate și folosirea lui pentru a fi implantat în penis. Sună ciudat, însă a dat rezultate. Nefiind medic, eu doar mă documentez, așadar sunt convins că mai există cel puțin încă 2-3 tipuri de intervenții chirurgicale. Discută cu un specialist dar întreabă, întotdeauna, de riscurile aferente.

Concluzia e că niciuna din procedurile sau tehnicile de mai sus nu se recomandă bărbaților cu penisul de dimensiuni normale!

sursa: 123rf.com

Ce tratament pentru mărirea penisului funcționează cu adevărat

După toată discuția de mai sus, concluzia e numai una. Dacă ai penisul la dimensiuni normale, și nu ai malformații, nu ești supraponderal și nu ai un motiv serios pentru a apela la un tratament pentru mărirea penisului, atunci apelează la consiliere psihologică.

Pe bună dreptate, nu mă înjura, dar un consilier de poate îndruma și te poate ajuta să fii mulțumit de mărimea penisului tău.

Dacă nu vrei să apelezi la astfel de servicii, atunci discută deschis cu partenera. Dacă ea este cea care te-a îndrumat la un tratament pentru mărirea penisului, înseamnă că ai motive să te îndoiești de sentimentele ei pentru tine. Pe bune, ce fel de femeie îi zice partenerului că are nevoie de tratamente de genul? Dacă e nemulțumită în pat sau dacă ai probleme în a-ți menține erecția sau o pierzi pe parcurs, mai bine apelează la o pastilă pentru potență bună.

Trăim în anul 2023, tehnologia a evoluat mai mult ca oricând, așa că mai bine să ai răbdare. Nu te hazarda la un astfel de tratament. Vorba aia, fă rai din ce ai!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.