Toot Up pastile: mai bune decât fiolele?

Toot Up pastile: mai bune decât fiolele?

Cei mai mulți dintre bărbații care caută soluții pentru potență masculină, adesea se întreabă dacă Toot Up pastile sunt mai eficiente decât fiolele.

Ei bine, eu am luat atât fiole cât și pastile, în trecut. De aceea, pot să îți transmit una-alta despre aceste două tipuri de suplimente, zic eu.

Așadar, te invit să rămâi aici, unde vom analiza împreună diferențele și asemănările dintre Toot Up pastile vs fiole.

Experiența mea cu Toot Up fiole 

Experiența mea cu Toot Up fiole

Am încercat prima oară doar fiolele Toot Up, însă anul trecut a venit cu o nouă experiență: administrarea Toot up pastile. Am și scris despre povestea mea cu acest supliment în articolul denumit Păreri Toot Up, prospect și reacții adverse.

Să începem, așadar, cu fiolele. Ambalajul cu cele 7 fiole are o grafică ce se aseamănă cu alte produse ale producătorului, precum Natural Potent și Tianli fiole pe care le-am încercat și despre care am scris.

Apropo, nu am simțit nicio îmbunătățire după administrarea lor, cu excepția îmbunătățirii potenței observată după administrarea a 16 fiole Natural Potent.

Administrarea în sine a fiolelor Toot Up nu e dificilă, se ia una cu puțină apă călduță cu 30-60 de minute înainte de actul sexual. Pentru tratament, se administrează o fiolă zilnic timp de 16 zile, adică 3 cutii cu 7 fiole fiecare. Dintre acestea, 16 se utilizează profilactic, iar 5 se păstrează pentru momentele speciale, ocazionale.

Prospectul zice că este recomandat să nu depășești doza recomandată de o fiolă pe zi.

Cât despre experiența mea cu Toot Up fiole, ce să zic? După a treia zi de tratament cu Toot Up, nu am resimțit o diferență semnificativă. Deși am simțit o creștere a excitației și o atracție intensificată față de partenera mea, prima partidă a fost mai scurtă, iar la penetrare am avut dificultăți în a controla ejacularea. 

A doua partidă a fost mai extinsă, fără a simți oboseala. 

Totuși, în momentul când am dorit să practic sex oral, partenera a refuzat, determinându-mă să mă retrag puțin și să ejaculez mai rapid. Deși nu am experimentat anxietate, am avut stări de greață, iar ejacularea a venit neașteptat (pe nepusă masă).

Să vedem dacă Toot Up fiole a fost mai ok pentru mine față de administrarea Toot Up pastile.

Experiența mea cu Toot Up pastile

Experiența mea cu Toot Up pastile

Ei bine, Toot Up pastile este disponibil într-un ambalaj de 8 capsule. Conform prospectului, se recomandă consumul o dată la 3 zile, cu o jumătate de oră înainte de începerea actului sexual. 

De asemenea, Toot Up pastile, ca și Toot Up fiole, se adresează exclusiv bărbaților adulți cu vârsta cuprinsă între 18-60 de ani. 

Produsul se administrează 1-2 capsule înainte cu 30 de minute de actul sexual. Dacă vrei doar să-ți întreții aparatul reproducător, atunci e recomandat să iei o capsulă la 3 zile. 

Am vrut să încerc și varianta Toot Up pastile, după ce am dat chix cu fiolele. Țin minte că am luat 2 pastile înainte cu jumătate de oră de sex. Însă, din păcate n-am reușit să-mi controlez ejacularea și-am avut niște stări de vomă care mi-au adus aminte de nopțile în care petreceam prin cluburi…

Toot Up pastile vs. fiole: ce am constatat

Comparând pastilele cu fiolele, am observat diferențe notabile. Toot Up pastile se prezintă sub forma unui ambalaj de 8 capsule și se adresează exclusiv bărbaților adulți, fiind administrate cu 30 de minute înainte de actul sexual. 

În schimb, fiolele, ambalate în cutii de 7, sunt folosite într-un tratament care presupune o dozare zilnică. Tratamentul presupune administrarea a unui total de 21 de fiole, ceea ce mi se pare mult. 

Unde mai pui că Toot Up prezintă risc, chiar dacă mic, de reacții adverse. Cel puțin, așa a ,,funcționat’’ la mine.

Oricum, diferențele între cele două variante merită analizate pentru a alege produsul potrivit.

Toot Up pastile vs fiole: diferențe în administrare

O primă mare diferență este modul de administrare. Fiolele Toot Up necesită deschiderea ambalajului și consumul direct, în timp ce pastilele permit o administrare ceva mai ușoară. Ok, recunosc, Toot Up pastile sunt ușor de integrat în rutina zilnică, fiind o opțiune destul de ok și pentru bărbații care au un stil de viață dinamic.

De asemenea, pastilele și fiolele pot avea diferențe în ceea ce privește absorbția. Pastilele pot oferi o eliberare treptată a ingredientelor active, ceea ce poate susține o eficacitate pe termen lung.

Eficiență și rezultate rapide

În ceea ce privește eficiența, eu am remarcat că Toot Up pastile au generat rezultate puțin mai bune în comparație cu fiolele, dar, din nefericire, nici unele nici altele nu au oferit îmbunătățiri semnificative în performanța mea sexuală. 

Ceea ce m-a descurajat cu adevărat, a fost apariția reacțiilor negative. Acest aspect m-a determinat să mă orientez către alternative non-invazive, naturale, care să-mi ofere o experiență mult mai satisfăcătoare fără efecte secundare.

De ce recomand suplimentele 100% naturale pentru potență?

De ce recomand suplimentele 100% naturale pentru potență?

Recomand suplimentele 100% naturale din 3 motive mari și late:

  • Au în compoziție ingrediente naturale: suplimentele naturale se bazează pe ingrediente precum tribulus terrestris, ghimbir sau ginkgo biloba, vitamine și aminoacizi, oferind o abordare holistică pentru sănătatea sexuală.
  • Nu au efecte secundare nedorite: produsele naturale sunt cunoscute pentru minimalizarea riscului de efecte secundare negative, fiind o opțiune mai sigură și bine tolerată de organism.
  • Efectele sunt durabile: suplimentele naturale contribuie la îmbunătățirea potenței pe termen lung, susținând astfel funcționarea sistemului reproducător într-un mod echilibrat.

Când vreau să am performanțe sexuale și să am încredere în propriile forțe, iau cea mai bună pastilă pentru potență. Cred că este un bun înlocuitor pentru pastilele Toot Up. Dacă ar mai fi să iau ceva diferit, ar fi cu siguranță un supliment din categoria afrodiziacelor pe bază de miere pentru potență. Despre unul dintre ele am și scris aici – păreri uPotent.

Problema principală pe care mi-a rezolvat-o uPotent a fost ejacularea precoce și m-a ajutat mai mult decât alte suplimente sau medicamente ce le-am luat. Din punctul meu de vedere, este mai eficient decât Toot Up pastile dar și decât fiolele.

Sper că ți-am fost de folos și că vei face alegeri inspirate.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Un răspuns

  1. Nu voi judeca meritele – sunt mai degrabă un laic în subiect … Cu toate acestea, stilul tău de vorbire și abordarea generală a subiectului mă conving și este cu siguranță un plus. Voi reveni aici mai des, salutări 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.