Tianli prospect: contraindicații și de unde cumpăr

Tianli prospect: contraindicații și de unde cumpăr

Astăzi îți spun tot ce am aflat despre Tianli prospect fiole pentru potență, contraindicații, efecte și de unde îl putem achiziționa.

În urmă cu ceva timp, am testat acest produs despre care unii bărbați spun că ajută funcția sexuală, induce erecții de lungă durată și contribuie la creșterea dorinței sexuale.

Ei bine, produsul e disponibil sub formă de spray, fiole, șervețele Tianli și comprimate. Am scris chiar și un material despre păreri Tianli, în care am aflat care sunt efectele și avantajele fiolelor.

Acum, însă, aș vrea să vorbim despre Tianli prospect, cu sfaturi și recomandări de administrare ale fiolelor. 

Tianli prospect fiole, explicat

Tianli prospect fiole, explicat

Fiolele reprezintă una din versiunile produselor din seria Tianli, Toot Up și Natural Potent

Atât Tianli fiole cât și celelalte suplimente sunt produse la o fabrică din China. Ele sunt distribuite de cele mai multe din farmaciile și magazinele naturiste online. 

Sunt produse destul de cunoscute de către bărbații care se confruntă cu probleme ale funcției erectile. Ele sunt bazate, în cea mai mare parte, pe aceeași rețetă.

Cât despre gama Tianli în sine, trebuie spus că aceasta conține suplimente alimentare, recomandate ca adjuvant în remedierea tuturor simptomelor tipice de disfuncție sexuală masculină.

Produsele din acest catalog se adresează exclusiv bărbaților adulți, deci celor care au trecut de 18 ani.

Conform Tianli prospect, suplimentele au următoarele proprietăți:

 • contribuie la menținerea vitalității organismului, ajutând funcționarea normală a acestuia;
 • relaxează mușchii netezi din țesuturile erectile;
 • îmbunătățesc funcția sexuală și revigorarea impulsului sexual;
 • stimulează circulația sângelui, facilitând accesul la zona reproducătoare.

Tianli fiole se poate cumpăra la cutie, de obicei de câte 6 fiole de câte 10 ml. Fiecare este ambalată individual și se consumă cu 45-60 minute înainte de desfășurarea actului sexual.

În plus, produsul se poate administra ocazional sau sub formă de tratament.

Tianli prospect: administrare fiole

Cum spuneam, există două moduri de administrare:

 • la ocazie: o fiolă cu 45-60 minute înainte de actul sexual,
 • pentru revigorare: o fiolă pe zi, timp de 16 zile.

Eu, spre exemplu, prima fiolă am utilizat-o la masturbare. Totul a decurs bine, însă am ejaculat rapid. Apoi, am luat alta, însă la două zile după. Am avut aceeași experiență. 

L-am testat, desigur, și înainte de a avea raporturi sexuale. Diferența a fost că am avut erecție ceva mai puternică. Din păcate, nu a prelungit partida. M-am abținut cu greu să nu ejaculez. 

Ideea e că eu mi-am administrat fiola la nevoie. 

Ține minte că administrarea unei cure poate depăși 16 zile, deoarece nu sunt reacții adverse și nu creează dependență. Nu trebuie depășită doza maximă recomandată, de o fiolă 10 ml pe zi.

Care sunt însă ingredientele ce stau la baza compoziției acestui produs?

Tianli prospect: ingrediente fiole

Ingrediente active menționate pe Tianli prospect fiole sunt:

 • Iarba țapului (Epimedium rubrum);
 • Rădăcină de Polygonum;
 • Saline cristanche (o plantă chinezească pentru întărirea rinichilor și tonifierea Yang-ului);
 • Fructe goji;
 • Hypoxis minor;
 • Eleutherococcus senticosus;
 • Damnacanthus.

Sunt toate ingrediente naturale, deci nu prezintă pericol pentru organism. 

Poți căuta fiecare ingredient, dacă ești curios ce efect are. Însă, rețeta îl face mai degrabă un bun adjuvant pentru organism, nu doar pentru potență masculină.

Tianli contraindicații conform prospect

Conform Tianli prospect, toate suplimentele din această gamă sunt strict interzise bărbaților care suferă de boli cronice precum: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială, infarcte miocardice în antecedente, boli neurologice, boli psihice, afecțiuni renale, dar și afecțiuni hepatice.

De asemenea, am citit că este contraindicat celor alergici la oricare dintre ingredientele active sau componentele acestui produs. 

Alte contraindicații sau ce nu scrie în prospect

Alte contraindicații sau ce nu scrie în Tianli prospect

Conform părerilor Tianli pe care le-am citit de pe net, nu sunt cine știe ce reacții adverse.

Însă, cei mai mulți utilizatori zic că au experimentat dureri de cap, creșterea pulsului cardiac, arsuri de stomac sau chiar stări de greață. 

În ceea ce mă privește, pot spune că am avut ușoare dureri de cap, mai ales când am făcut sex după ce am luat Tianli. Din fericire, reacții adverse la Tianli fiole mai grave nu am avut. 

Eu pot spune că am respectat toate indicațiile scrise pe Tianli prospect. Am noroc și că am un stil de viață cât de cât ok în comparație cu cei care nu fac mișcare deloc sau beau de sting.

Preț și de unde cumpăr Tianli fiole

Preț și de unde cumpăr Tianli fiole

Am ajuns la concluzia că prețul fiolelor Tianli depinde foarte mult de locul de unde cumperi. Mai mult, depinde și de produsul pe care îl alegi.

Avem Tianli Original Ultra Power care costă 77 lei pentru 4 fiole. Pe de altă parte, există varianta clasică de Tianli fiole cu etichetă portocalie, care poate ajunge și la 200 lei pentru 4 fiole.

Mai mult, am văzut că sunt unele magazine de specialitate care vând fiole la bucată, unde prețul uneia este aproximativ 5 lei.

Dacă ești în căutare de înlocuitor Tianli fiole, poți arunca o privire peste recenzia mea la una din cele mai bune pastile potență pe care le-am încercat. Sper să găsești o opinie relevantă acolo.
Fie că le găsesc în farmacii sau online, prefer să mă bazez pe experiențele detaliate ale utilizatorilor cu aceste suplimente. Astfel, aleg pe cele  potrivite nevoilor mele.

Dacă ai intrat aici să descoperi mai multe despre Tianli prospect, însă te-ai convins că ai alte așteptări, eu îți recomand cu mult drag să citești celelalte articole cu păreri sau prospect pe care le am pe site. 

Sper ca materialul meu de astăzi să-ți fie de folos,

Andu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.