11 tehnici de masturbare la bărbați pentru orgasme explozive

tehnici de masturbare la barbati

E ora 9 seara, beau o cafea, scriu articolul ăsta și mă gândesc să-mi sugrum puiul. Sau oare nu am tradus prea bine „choke the chicken”? Fiecare înțelege ideea. Pentru că am deja 30 de ani împliniți experiență în domeniu, vreau să-ți prezint 12 tehnici de masturbare la bărbați care îți vor îmbunătăți semnificativ orgasmele. N-a sunat la fel de atractiv ca-n titlu, știu. Să fim totuși realiști.

Mulți dintre bărbați se masturbează, nu mai e asta un secret. De fapt, în opinia mea, chiar toți, dar hai să nu supăr pe nimeni. Masturbarea la bărbați este ceva normal, frumos și relaxant. Unde mai adaugi că e și sănătos?

Nu vreau să conving pe nimeni că masturbarea e nașpa, însă e ca la consumul de alcool: fă-o responsabil. Dacă îți cunoști limitele și știi să nu cazi în extrema dependenței și a masturbării excesive, hai să-ți prezint câteva tehnici care te ajută să te simți mult mai mișto când ejaculezi.

Întârzie momentul. Așa crește intensitatea

Din toate aceste tehnici de masturbare la bărbați, asta e cea mai tare: să nu te grăbești. Fă-o lent, în tihnă, într-un loc confortabil. Nu te grăbi. Știu că mulți dintre noi suntem obișnuiți să o facem pe fugă, să nu ne prindă mama, sora, tatăl, fratele, bunica sau chiar animalul de companie. Zău că nici de față cu pisica nu-mi vine să mi-o dau în cap!

Așa că profită de timp, când ești singurel, și ia-o ușor. Așa crești intensitatea plăcerii, cu cât amâni mai mult momentul ejaculării. Probabil ai observat asta și dacă ai făcut comparația masturbare vs sex. E o asemănare mare între ele: dacă faci sex pe repede-nainte, nu simți mare lucru când îți dai drumul. Și nici partenera. În schimb, dacă o faci în tihnă, creezi ambientul potrivit, te ții de preludiu, faci teasing, vă jucați un pic, atunci să vezi ce mișto e la final.

Tehnici de masturbare la bărbați

#1 Strânge pumnul

Mâna ta devine un pumn în jurul penisului și se plimbă de sus în jos. Pentru a „condimenta” treaba, poți folosi un lubrifiant. Eu de exemplu profit mereu de moment când fac duș sau baie, să îmi lubrifiez mâna cu gel de duș și să mă joc pe acolo jos. Erecția vine instant, căci se simte ca senzația oferită de un vagin.

E mult mai mișto decât masturbarea pe uscat, când te bazezi doar pe lubrifiantul natural – lichidul preejaculator. Așa că aplică tehnica lubrifierii cu ceva care să fie sigur, nu risca cu nectar de piersici, lapte, unt, sau mai știu eu ce. Crede-mă, va ustura.

Ca să întârzii ejacularea folosind tehnica pumnului strâns, mergi de sus până la baza penisului. Mulți bărbați au tendința să își masturbeze doar capul, care e zona cea mai sensibilă. Atunci ejacularea rapidă e garantată, mai ales dacă n-ai răbdare. Pe când, mângâie și partea de jos, inclusiv testiculele. Ai să vezi că orgasmul când vine, va fi mai intens.

#2 „Palmela”

„Suntem cu toții pălmași, la bază.”

Ăsta e motto-ul propus de mine pentru metoda asta. Deși s-ar aplica la toate aceste tehnici de masturbare la bărbați. Freacă-ți vârful penisului cu un lubrifiant și folosește ambele palme să-ți creezi plăcere. Atenție, orgasmul e cu atât mai intens cu cât îl amâni. Mulți preferă tehnica Palmela când stau întinși pe spate. Uneori, chiar senzația de ejaculare pe propriul abdomen e mai excitantă, simulând sexul cu o femeie care stă deasupra. Poți chiar să te uiți în tavan, închipuindu-ți o femeie care îți face sex oral. Penisul lubrifiat foarte bine, va transmite creierului un impuls similar cu senzația atingerii unui vagin umed sau chiar a gurii unei femei. Mă excit numai când mă gândesc!

Uneori, noi, bărbații, simțim nevoia să luăm problema în propriile mâini.

#3 Suplimente pentru potență și masturbarea

Nu mulți vorbesc despre asta, însă eu am încercat-o și a fost mișto. Anume să iau o pastilă pentru potență sau chiar o fiolă sau o miere pentru întârzierea ejaculării, apoi să-mi petrec restul zilei… masturbându-mă.

Există suplimente cu efect imediat, în 30-40 de minute, care ți-o mențin sculată până la 4 ore. Bineînțeles, asta dacă îți transmiți tu impulsuri sexuale. Și uite-așa testezi pastilele de potență, să vezi care-s mai bune, înainte să le iei cu tine la o noapte în oraș și să riști să te faci de râs.

Majoritatea suplimentelor pentru potență cu care nu am dat greș, au fost testate înainte pe cont propriu. Efectul lor e să îți stimuleze circulația sângelui înspre penis, favorizând erecția și sensibilitatea la orice stimul sexual. În cazul meu, care văd poze erotice pe net și mă excit repede, îți dai seama ce efect a avut. Erecție prelungită, orgasm intens la final. Așa am descoperit, de fapt, o parte din tehnicile despre care scriu aici, în articol.

#4 Cu ambele mâini

Unii ar numi tehnica asta „superadânc”, pentru că trebuie să-ți strângi penisul în ambele palme, una în continuarea celeilalte. Astfel, simulezi un vagin, cu mâinile tale. Le lubrifiezi înainte și le așezi undeva unde să aibă stabilitate. De exemplu, pe o masă sau pe chiuvetă, cum îmi place mie. Uneori, pe marginea căzii.

Faza e că tehnica asta înseamnă să își miști tu trunchiul și penisul, simulând sexul cu o parteneră. E mai bine decât deloc, nu-i așa? La final, ejaculezi în „vaginul” creat chiar de tine și ai să vezi cât de intens este.

#5 Ceasul

Tehnica asta presupune să stai cu fundul pe călcâie. Cu alte cuvinte, stai pe propriile picioare, cu genunchii preferabil pe ceva moale. Apucă penisul de sub cap și freacă-l de zona de sub buric. Dacă ai puțină burtică, ai să vezi că se simte moale și plăcut. Recomand să te epilezi pe abdomen înainte, căci dacă ai păr și eliberezi lichid preejaculator, ți se prinde în păr și doare.

Profită și de picioare și freacă penisul pe rând de fiecare dintre ele. Practic, mergi în direcția ceasornicului. Mișcarea asta circulară va prelungi masturbarea, însă va crea, o senzație din ce în ce mai plăcută. Cu cât o faci mai repede, cu atât vei ajunge mai repede la orgasm.

#6 Sub duș

Ce, numai femeile aplică tehnica asta? Există numeroase tehnici de masturbare la bărbați care implică apa, cada, dușul. Dacă ai acasă cabină de duș, e perfect. Dar merge și în cadă. Nimic nu se compară cu senzația de apă care curge cu presiune pe vârful unui penis excitat. E ca un hidromasaj sexual. Cu toate astea, ai la dispoziție gel de duș, și te poți lubrifia acolo jos în continuu.

Dacă apa este suportabil de fierbinte, penisul va amorți, astfel nu vei mai percepe mâna cu care te masturbezi ca fiind a ta. Cumva, imită tehnica de masturbare „străinul”, prin care îți amorțești intenționat o mână și o folosești la masturbare. Crește treptat ritmul de masturbare, și preferabil cu cealaltă mână liberă sprijină-te de un perete. Ejaculează cât penisul încă se află sub presiunea apei. E o șansă mare să nu vezi sperma cum țâșnește, însă senzația de orgasm va fi mai intensă.

#7 Folosește Fleshlight – tehnici de masturbare la bărbați cu jucării

sursă foto: commons.wikimedia.com

Asta-i cea mai populară jucărie sexuală pentru bărbați din lume. Și numele ei e creativ. Se găsește cam în orice sex shop, chiar și online, în România. O poți comanda, îți vine acasă coletul, fără inscripții pe cutie, nimeni nu știe ce conține. Ia de la un magazin care se respectă, cum am făcut și eu.

E echivalentul vibratorului pentru femei, ca să zic așa. O poți lubrifia, te poți juca cu ea cum vrei, în orice poziție. Fie stai pe spate și te masturbezi cu ea folosindu-te de mișcarea mâinii, fie o „înțepenești” undeva, la nivelul șoldurilor tale, prin casă, și te bucuri de mișcarea șoldurilor tale, ca la sexul cu o gagică. Dacă iei una de calitate, imită cu o acuratețe destul de mare vaginul. Atenție să nu devii totuși dependent de ea. Chiar dacă nu cere de mâncare și nu comentează la tine, rămâne totuși doar o jucărie.

#8 Fă-o prin haine

Majoritatea preferă să tragă o labă sănătoasă dezbrăcați sau aproape goi. Uneori, e incitant să ți-o freci și prin haine. Poartă ceva lejer, din materiale moi, ca o pijama. Și de preferabil ceva ce poți băga după aia repede la spălat. Sau, există varianta să porți prezervativ când faci asta, ca să nu te umezești.

Fantezia ta poate merge departe. Să zicem că ești la birou și ai o secretară sexy care-ți dă târcoale. Începe să te mângâie. Sunteți totuși la birou, deci nu te poți dezbrăca, există riscul să fiți prinși. Nu-i așa că e excitant să continui singur fantezia asta?

Fă-o prin haine, până la capăt, e una din cele mai rar întâlnite tehnici de masturbare la bărbați. Totuși, eu o recomand, e altceva decât cele obișnuite.

#9 Găsește-ți alte zone erogene

Nu doar corpul feminim e plin de zone erogene, ci și cel al bărbatului! Trebuie doar să știi să le acționezi. Oricum, e clar că senzația nu va fi la fel de intensă ca atunci când te atinge altcineva în acele zone, însă merită să încerci. Hai să-ți dau câteva idei de zone erogene pe care le poți avea, ca bărbat:

  • pieptul,
  • sfârcurile,
  • perineul,
  • zona de sub buric,
  • urechile,
  • gâtul,
  • buzele,
  • spatele (zona lombară),
  • fesele,
  • testiculele.

Unii tipi se excită și dacă își ating pulpele picioarelor. Alții simt plăcere în tălpi sau pe ceafă. Zone erogene sunt multe, depinde de tine cât de sensibil ești. Atinge-te peste tot, când te masturbezi, simte-ți corpul, simte-te sigur în pielea ta. Iubește-te, și plăcerea de la final va merita.

#10 Schimbă poziția

Găsește cea mai excitantă poziție pentru tine. Poate mie, de exemplu, îmi place să stau pe scaun, cu picioarele depărtate. Poate ție îți place să stai în picioare, ca atunci când faci duș. Sau poate unora le place să se frece de cearșafuri, fără să-și folosească mâinile. Să stea pe burtă, iarăși e o idee. Să stai pe scaun, să ieși pe balcon și să te întinzi pe jos. Recomandarea mea e să variezi cât mai multe poziții de masturbare. N-ai de unde să știi care e cea mai excitantă pentru tine, dacă nu le încerci. Nu te limita doar la clasicul – scaun de la birou cu laptopul în față. Eventual, cu un lighean în care „să scuipi”. De regulă, multe tehnici de masturbare la bărbați cam cer asta.

Fii creativ când vine vorba de masturbarea ta, și corpul îți va mulțumi.

#11 Privește-te în oglindă

Eu fac asta de când eram copil. Mă masturbam în oglindă pentru că îmi sporea încrederea în mine să mă văd. Știu că poate pentru unii e rușinos să se vadă, astfel conștientizează ceea ce fac. Însă, pe mine mereu m-a făcut să mă simt mai sigur de corpul meu.

Chiar și acum, când am făcut burtă, am mai mult păr pe piept decât înainte, nu mai am corpul de plajă de acum 10 ani, tot mă excit când mă văd. E o chestiune greu de explicat, însă orgasmul meu e mai intens dacă efectiv mă văd în oglindă când ejaculez. Nu îmi trebuie film porno pentru asta. Mă gândesc chiar la prietena mea, ca să nu mă simt apoi vinovat că aș înșela-o cu gândul.

Am mai încercat să văd dacă efectul e același dacă mă filmez. Însă, ceva m-a oprit. Nu mi-a plăcut să urmăresc un film cu mine cap-coadă, m-am rușinat, m-a luat o panică din aia gen Black Mirror. Totuși, am menționat asta că poate la tine funcționează. Cred că ar fi narcisism la extrem, să ți-o iei la labă la un film cu tine în care ți-o iei la labă. Dar cine știe?

Când funcționează aceste tehnici de masturbare

Am zis și mai sus, graba strică laba. Deci ia-o ușor.

Pregătește-te pentru masturbare ca atunci când te pregătești pentru sexul cu o femeie. Acordă-ți timp ție, ca și cum ar fi un preludiu. Poți începe să te uiți la un porno care îți place, sau pur și simplu la poze NSFW. Contează să te exciți treptat, nu dintr-o dată. Să te bucuri de fiecare moment.

Pune-ți muzica preferată pe fundal, dacă te ajută. Asigură-te că ai timp pentru tine și tratează momentele astea ca pe un concediu. O lună de miere între tine și Palmela. Ce spui?

Permite-ți să îți zboare imaginația, sau alimentează-o de filmul preferat. Fă-ți liste de filme XXX care te excită mai repede, sau galerii foto. Eu le am pe topuri: sunt câteva filme care m-au ajutat în momentele grele și care dețin recordul de orgasme ce mi le-au provocat.

Nu-ți zic acum să ieși la un vin cu mâna ta, sau să iei cina la lumina lumânării. Ci să fii, pur și simplu, relaxat, liniștit.

Masturbarea e sănătoasă, te ajută să fii mai bun pe plan sexual. Tratează-o ca atare, ca pe o evadare din stressul cotidian. Ai să vezi atunci că toate aceste tehnici de masturbare la bărbați funcționează ca unse.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.