Sunvert prospect, contraindicații și durată tratament

Sunvert prospect contraindicații

Salut! Azi discutăm despre Sunvert prospect contraindicații. Pentru cei care îmi urmăresc activitatea, nu este vreun secret că sunt extrem de selectiv în ceea ce privește suplimentele pe care le introduc în regimul meu alimentar. 

De aceea, lasă-mă să îți propun să discutăm despre contraindicațiile asociate cu acest supliment alimentar despre care ți-am vorbit în articolul cu păreri Sunvert.

Să vedem ce ne spune prospectul și să aflăm toate aspectele legate de rezultatele tratamentului cu Sunvert.

Hai să aflăm totul despre acest produs pentru menținerea sănătății organelor reproducătoare și pentru funcționarea optimă a activității sexuale la bărbați.

Ești pregătit? Să-i dăm drumul.

Sunvert prospect, pe larg

Sunvert este un supliment dedicat îmbunătățirii performanțelor sexuale. Acesta se comercializează într-o cutie de carton ce conține 30 de comprimate și se administrează pe cale orală, câte un comprimat filmat de două ori pe zi, însoțit de un pahar cu apă. 

Este important să înghiți pastilele întregi; totuși, dacă întâmpini dificultăți în acest sens, le poți zdrobi cu un mojar sau le poți lua cu lingurița. Dimensiunea pastilelor nu este atât de mare încât să fie dificil de înghițit.

Înainte să vorbim despre Sunvert prospect contraindicații, să vedem cum stă treaba cu ingredientele.

Compoziția Sunvert conține:

 • Quercitina – 200mg
 • Graminex G60 – 60mg
 • Graminex GFX – 3mg
 • Extract de Serenoa repens – 320mg
 • Extract de Curcuma longa – 105mg
 • Extract de Boswellia serrata – 100mg

E important să ții cont că toate aceste ingrediente sunt destinate pentru sănătatea organelor sexuale. Din acest punct de vedere, se aseamănă cu Proxel Potent.

Însă, despre acela nu am o părere foarte bună, ba chiar am renunțat la el după prima cutie. Deci, Sunvert poate fi considerat mai degrabă un supliment de menținere, dacă vrei să o spunem așa.

Cu toate acestea, trebuie să fii conștient că pot exista momente în care erecțiile nu sunt la fel de puternice din cauze care nu țin de tine.

Despre Sunvert prospect contraindicații

Despre Sunvert prospect contraindicații

În general, pastilele pentru potență pot genera reacții adverse precum accelerarea ritmului cardiac, amețeli, dureri de cap sau înroșirea feței. 

Totuși, aceste efecte sunt rare. Vorbim despre suplimente alimentare ce conțin ingrediente naturale și sunt eliberate fără rețetă medicală, spre deosebire de medicamente precum Viagra, care are reacții adverse semnalate.

Conform prospectului, Sunvert este contraindicat în caz de alergie sau hipersensibilitate la orice ingredient din acest supliment.

De asemenea, aș zice că dacă consumi alcool la 2 ore distanță de administrarea pastilei, s-ar putea să îi diminuezi efectul. Nu sunt vreun specialist, dar am citit mult despre cum că alcoolul scade potența și efectul suplimentelor alimentare.

Sunvert prospect contraindicații vs. reacții adverse

Din câte am mai văzut, informațiile referitoare la contraindicații sunt destul de puține. Cu toate acestea, este bine să te consulți cu un medic urolog.

Eu așa am făcut înainte să mă duc la farmacie și să cumpăr Sunvert.

Iată care sunt informațiile pe care le-am obținut de la medicul specialist:

 • este contraindicat pentru bărbații cu afecțiuni cardiace sau hipertensiune arterială;
 • se recomandă consultarea medicului în cazul administrării simultane a altor tratamente medicamentoase;
 • este important să discuți cu medicul dacă iei sau ai de gând să iei alte produse pentru potență masculină în timpul tratamentului cu Sunvert.

Reacții adverse Sunvert

Din câte am observat, Sunvert este un supliment destul de bine tolerat.

Nu generează efecte adverse semnificative, atât timp cât sunt respectate dozele și modul de administrare. Cu toate acestea, în anumite cazuri, pot apărea efecte secundare ușoare, precum durerile de cap sau amețelile.

Am văzut că palmierul pitic poate fi asociat cu unele efecte adverse, precum durerile de cap, greața și constipația. Cu toate acestea, celelalte ingrediente din compoziție pot contracara aceste efecte.

Riscul de apariție ale acestor efecte adverse poate varia în funcție de concentrația substanței. Deși nu există dovezi pentru aceste efecte adverse, ele nu sunt menționate pe prospect. 

Eu, de exemplu, chiar am avut în trecut alergie la palmierul pitic, deci din start nu aș fi putut consuma Sunvert, care are în compoziție acest extract. Însă, mi-am făcut anul trecut testul de alergii și am scăpat de ea în urma unei cure de 3 luni.

Oricum, eu zic că este important să fii bine informat cu privire la potențialele riscuri înainte să te apuci de tratament.

Dacă vrei să te bucuri pe deplin de beneficiile Sunvert pentru sănătatea ta sexuală este recomandat să te familiarizezi cu modul de administrare a suplimentului, respectiv cu durata tratamentului.

Durată tratament Sunvert

Iată la ce mă refer când vorbesc despre administrare și durată tratament:

 • doza optimă: se recomandă administrarea a două capsule Sunvert pe zi. Pastilele trebuie înghițite întregi și însoțite de un pahar plin cu apă;
 • durata tratamentului: pentru a obține rezultate optime în ceea ce privește sănătatea organelor genitale, specialiștii recomandă un tratament continuu de aproximativ 6 luni;
 • disciplină și continuitate: este foarte important să adopți un program pentru administrarea pastilelor.

Potrivit prospectului Sunvert, se recomandă administrarea acestui supliment timp de cel puțin o lună, iar îmbunătățirile ar trebui să fie observate în termen de o săptămână.

Totuși, eficacitatea tratamentului poate fi influențată de istoricul medical al individului, starea sa psihică și stilul său de viață.

Eu, spre exemplu, am luat tratamentul timp de 30 de zile. Țin minte că am avut o erecție solidă și nu m-am confruntat cu probleme de scădere a rigidității în timpul sexului. Și asta numai după 2 săptămâni de tratament. 

Ce mi-a mai plăcut a fost că am simțit un nivel crescut al energiei și al libidoului masculin, deci Sunvert e un bun tonic.

Cu toate acestea, chiar și după o lună de administrare, eu nu am observat o îmbunătățire semnificativă în performanța sexuală, așa cum am avut cu alte suplimente. 

Concluzii despre Sunvert prospect contraindicații 

Concluzii despre Sunvert prospect contraindicații 

Sunvert este un produs de încredere, formulat exclusiv din ingrediente naturale.

Deși nu mă pot bate cu pumnul în piept că are beneficii remarcabile în ceea ce privește performanța sexuală, e clar că suplimentul acționează în menținerea sănătății pelviene. 

Cu toate acestea, este o alegere potrivită pentru bărbații care își doresc să-și întrețină sănătatea sexuală. De asemenea, este o soluție și pentru cei cărora le place să urmeze diferite tratamente.

Ține minte că efectele pastilelor pot varia, iar cura poate oferi rezultate semnificative după câteva luni de utilizare constantă.

Așa că, din punctul meu de vedere, nu e nevoie să cauți foarte multe detalii despre Sunvert prospect contraindicații. Mai bine te orientezi către alte suplimente.

Mie îmi plac foarte mult pastilele care se consumă ocazional, la nevoie.

Din acest motiv, îți recomand să citești despre cea mai bună pastilă potență pe care eu am încercat-o. Mi-a fost de folos și o recomand tuturor!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.