Stud 100 original vs contrafăcut. Cum faci diferența?

Cauta-un-supliment-pentru-potenta-100-natural-fara-efecte-secundare

Salutare! Odată cu apariția diferitelor suplimente pentru potență, cei mai mulți dintre bărbații care vor să obțină performanță sexuală se află în fața unor alegeri din ce în ce mai dificile. În acest sens dacă ești în căutarea unui spray pentru ejaculare precoce, este de înțeles să cauți Stud 100 original, să eviți orice risc.

Stud 100, unul dintre cele mai cunoscute spray-uri pentru întârzierea ejaculării, a câștigat popularitate în rândul celor care caută soluții eficiente în rezolvarea problemele legate de ejacularea precoce. Din nefericire, piața actuală a acestor produse este în creștere și astăzi sunt multe suplimente contrafăcute. 

Iată câteva sfaturi pentru a face diferența între Stud 100 original și o variantă contrafăcută.

Despre Stud 100 original, pe scurt

Dacă te afli în căutarea unei soluții rapide pentru întârzierea ejaculării, Stud 100 este ceea ce trebuie. Vorbim despre un spray inodor cu lidocaină pentru amorțirea penisului care funcționează complet diferit față de suplimentele tradiționale. Tot ceea ce trebuie să faci este să pulverizezi 3-8 pufuri pe pielea care acoperă capul penisului aflat în erecție, cu 10-15 minute înainte de desfășurarea actului sexual.

Disponibil în flacoane de 12 ml, produsul conține vitamina E și lidocaină, un anestezic care se mai folosește și în cabinetele stomatologice. 

Adresat în special bărbaților care întâmpină dificultăți în controlul ejaculării și celor care devin hiperexcitați sexual încă din timpul preludiului, Stud 100 rămâne printre cele mai populare opțiuni de pe piață. 

Stud 100 original: caracteristici

Conform prospectului, Stud 100 original oferă rezultate în aproximativ 20 de minute de la aplicare, asigurându-ți astfel o experiență sexuală fără temeri legate de ejacularea precoce. Doza poate fi ajustată, permițând până la 5 pulverizări, în funcție de nevoile și confortul tău și al partenerei. Nu uita, și ea trebuie să se bucure de sexul cu tine.

Trebuie să menționez că acest spray se ia la nevoie, e doar o soluție de moment. Deci, vedeți care e numărul de pulverizări de care sunteți amândoi mulțumiți și rămâneți la numărul respectiv, de fiecare dată când e nevoie. Stud 100 nu se ia pe termen lung, nici nu e recomandat așa.

Atenție, însă, conform prospectului, nu ar trebui să depășești 5 pulverizări în 24 de ore și să nu folosești spray-ul mai mult de 3 luni.

Stud 100 original vs fake. Cum faci diferența?

Stud 100 original vs fake. Cum faci diferența?

De cele mai multe ori, proverbul „Dai un ban, dar stai în față” se dovedește a fi adevărat.

Este adevărat că suplimentele pentru potență false sunt mai ieftine, dar în ceea ce privește calitatea și efectele, nu se compară. 

Înainte de a ți le administra, dacă ai simptome neobișnuite după trecerea la un supliment fals, discută cu medicul tău pentru a evita reacții adverse nedorite. 

Există, totuși, câteva aspecte de care ar trebui să ții cont atunci când îți dorești să achiziționezi un spray Stud 100 original, iar acestea sunt:

Ambalajul suplimentului este diferit

Un prim indicator al autenticității se află chiar în logo-ul produsului. Stud 100 original are un logo clar ce reprezintă o statuie ecvestră, un cal care are două picioare în aer, în timp ce variantele false pot prezenta logo-uri distorsionate sau incomplete.

Un al doilea indiciu este dat de ambalaj și de eticheta lipită de cutie. Aceasta trebuie lipită în lateral, în poziție verticală și să conțină toate informațiile relevante, inclusiv ingrediente, mod de utilizare și date de contact ale producătorului.

Suplimentul e foarte ieftin

Suplimentele contrafăcute sunt adesea mai accesibile din punct de vedere financiar în comparație cu cele originale, vândute direct de producători. Prețurile pot fi mai mici cu până la 70% pentru cantități mai mari. Acestea sunt disponibile în principal prin intermediul vânzătorilor privați, care le expediază prin poștă sau curier, fără a furniza chitanță sau bon fiscal. Este important de menționat că Stud 100 original trebuie achiziționat de pe site-ul oficial al producătorului sau din anumite magazine erotice, fiind indisponibil în farmacii fizice sau online.

Are efecte diferite sau deloc

Chiar dacă aspectul lor este identic cu cel al produsului original, falsurile prezintă o compoziție diferită. Substanța activă este adesea prezentă în cantități infime, ceea ce face ca pastila să nu își exercite efectul așteptat. 

Din păcate, există situații în care este adăugată o cantitate excesivă de substanță activă, punând în pericol viața pacientului. Asta ca să nu mai zic că, pe lângă lidocaină, Stud 100 original mai conține și alte substanțe cum ar fi feromoni, acid stearic sau acid izopropilic. Dacă un înlocuitor fake ar conține mai mulți feromoni, spre exemplu, ar putea produce iritații grave ale pielii sau alergii.

Caută un supliment pentru potență 100% natural, fără efecte secundare

Caută un supliment pentru potență 100% natural, fără efecte secundare

Dacă afecțiunea ta este legată de erecție, atunci Stud 100 original nu este tocmai potrivit pentru tine. Însă, dacă este legată strict de problema cu ejacularea precoce, atunci poate fi un remediu ok.

Părerea mea despre Stud 100 este scrisă în trecut pe acest blog. Nu sunt Gică contra, însă dacă vrei să gestionezi mai bine momentele în care îți pierzi erecția, poate ar fi mai bine să te orientezi către suplimente naturale pentru potență. 

Eu am avut experiențe pozitive cu uPotent, iar pe internet am găsit și opinii favorabile despre acest produs. Recomand să te documentezi înainte să le încerci, să citești mai multe recenzii. În același timp, dacă vrei un supliment sub formă de capsule, am scris un articol despre cea mai bună pastilă pentru potență, care consider că ar putea să-ți fie de ajutor. 

Succes în căutarea soluției potrivite pentru tine!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.