Sport pentru potență: cum devii mai bun la pat prin exerciții fizice

sport pentru potență

E timpul să facem niște sport pentru potență. Știi cum se zice la începutul fiecărui an, când toată lumea-și face abonament la sală, mai greu e să te ții de el. Așa că exercițiile de care o să-ți vorbesc în continuare sunt simple, le poți practica fără echipament și, garantat, te vor face mai bun la pat.

Când vine vorba de sport pentru potență sau mișcare, ai nevoie de multă motivație ca să te ții de ele. Mai ales dacă ești o persoană sedentară, ca mine, care toată ziua stă la birou. Seara, mă simt prea obosit să fac plimbări, așa că tot în fața televizorului ajung. Mai ales dacă plouă, bate vântul sau mi-e lene.

Așa că ai nevoie de multă motivație, și de alarme constante pe telefon sau ceasul inteligent de la mână, ca să te ții de un sport. Plata unui abonament poate merge o lună, apoi gata. Așa că o să-ți dau un motiv mai bun:

Te înțeleg perfect, știu prin ce treci. De-asta vreau să-ți dau câteva sfaturi care la mine au mers (că altfel degeaba aș vorbi). Mai exact, vorbim despre sport pentru potență sau exerciții care să-ți crească rezistența în pat.

Exerciții fizice. Sport pentru potență masculină

Cardio

În primul rând, ca să reziști mai mult în pat, ai nevoie de o circulație a sângelui mai bună. Ai nevoie să-ți întărești inima ca să pompeze mai rapid sângele. Rezistența cardiovasculară a organismului se formează în timp, cu exerciții regulate de cardio. Unul dintre ele este mersul pe jos, că-i cel mai accesibil. Poate și considerat și mersul pe jos un sport pentru potență.

Fie că e lent sau alert (alergare ușoară), mersul pe jos nu face doar piciorul frumos, ci și sistemul cardiovascular. Astfel, fluxul de sânge pompat înspre penis este mai mare, prin urmare organul e alimentat cu oxigen și treaba merge ca unsă. Îți poți menține catargul sus cât mai mult.

Citește despre cum îți poți îmbunătăți circulația sângelui pentru o potență mai bună.

Câteva exerciții cardio bune ca sport pentru potență sunt:

  • mers pe jos sau pe banda de alergat,
  • jogging sau alergare ușoară,
  • urcatul scărilor,
  • mersul pe bicicletă.

sursa: 123rf.com

Abdomene

Să știi că abdomenul se încordează cel mai tare în timpul actului, odată cu zona lombară, fesele și mușchii pelvieni. Așa că antrenează-ți abdomenul practicând… abdomene, în fiecare zi. Ele sunt de mai multe feluri, poți căuta dacă vrei, există și aplicații mobile cu exerciții pentru abdomen de toate tipurile, de la începător la avansat. Una dintre ele se numește „lose belly fat” („scapă de grăsimea de pe burtă”).

Nu este numai pentru a scăpa de grăsimea de pe abdomen, ci și pentru a-ți tonifia mușchii spatelui și cei abdominali, și cuprinde inclusiv exerciții în planșă. Sunt cele mai utile în special pentru bărbații care stau mult timp pe scaun (așa ca mine), și care au probleme cu spatele din cauza asta (hei, tot așa ca mine).

sursa: 123rf.com

Kegel – un bun sport pentru potență

Ca să vezi, am scris deja despre exerciții Kegel pentru ejaculare precoce. Am scris din experiența mea, că practicate constant, te pot ajuta și pot fi considerate un exercițiu de sport pentru potență. Însă, singura problemă este să ții minte să le faci, să-ți intre în reflex. E mișto că le poți practica atunci când stai în picioare, fie la coadă la casă la supermarket, fie când mergi pe stradă, când aștepți autobuzul, când îți aștepți soția să se macheze etc. Sunt multe momente „moarte” din viață pe care le poți fructifica în beneficiul sănătății tale: în loc să o arzi aiurea pe telefon, mai bine stai în picioare (tot pe telefon poți) și să faci exerciții Kegel.

Mușchii Kegel sunt cei pelvieni, și prin încordarea și relaxarea lor, repetată, practicată în mod regulat, ți-i întărești. Și tocmai acești mușchi sunt buni pentru a te ajuta să controlezi ejacularea, atunci când îți vine.

Ridicări de bazin

Apropo de înot, ridicările din bazin sunt foarte mișto ca sport pentru potență. Bine, glumesc, aici știi la ce fel de bazin mă refer. Al tău, cel pe care îl miști când f**i. Da, stai întins pe spate, cu brațele întinse pe lângă corp și ridică, ușor, doar bazinul. Apoi lasă-l jos. Apoi ridică-l iar. Și tot așa. Ține spatele drept în timpul ăsta, cu genunchii îndoiți. Practic, îți folosești picioarele ca să ridici greutatea fundului. Nu râde, e super util pentru mușchii spatelui, inclusiv pentru cei pelvieni. Este o simulare a mișcării din timpul sexului, ca exercițiu de întărire. Funcționează dacă îl practici constant.

Genuflexiuni

Nu te așteptai că și ăstea pot fi un sport pentru potență, nu-i așa? Ei bine, sunt! Ca să o duci bine când faci sex, va trebui să-ți flexezi des genunchii, sau chiar uneori să te sprijini în ei. Cine știe în ce poziții sexuale vei ajunge. Așa că trebuie să fii pregătit. Dacă deja te dor genunchii la fiecare schimbare de vreme, e semn că ai nevoie de genuflexiuni, urgent, în viața ta.

Așa că practică-le, de preferat dimineața, când te trezești. Îți tonifiază musculatura în zona pelviană, zona lombară, și bineînțeles la picioare. Important e să le faci corect, adică să ții călcâiele pe podea. Zic asta că știu că mulți oameni au tendința să le ridice, dar nu recomand.

Yoga

Dacă practici yoga în mod regulat, te poate ajuta la îmbunătățirea potenței. Yoga reduce stresul, ajută la îmbunătățirea fluxului sanguin și la întărirea mușchilor pelvieni, toate acestea putând contribui la îmbunătățirea sănătății sexuale. Există chiar anumite poziții yoga, cum ar fi poziția Cobra și poziția Pescarului, care sunt considerate a fi utile pentru bărbații care vor să-și crească potența prin sport.

În plus, yoga poate ajuta la îmbunătățirea flexibilității și a echilibrului, ceea ce poate fi util în timpul actului sexual, pentru anumite poziții.

Înot

Eu am abonament la bazin și merg cât de des pot, dar nu atât de des pe cât mi-ar trebui. Înotul este, poate, cel mai bun sport dintre toată, căci îți antrenezi toți mușchii și faci și cardio.

Te ajută să și respiri cum trebuie, în special când ești în apă. Aceleași tehnici de respirație le poți practica și în timpul unei partide de sex. Înotul crește rezistența, crește fluxul de sânge, îmbunătățește flexibilitatea, te ajută să arzi caloriile care nu îți trebuie, mai ales dacă ai un surplus de greutate (așa ca mine).

Așa că eu îți recomand cu tărie să îți faci abonament la înot, iar dacă nu știi să înoți, să urmezi un curs pentru începători. Ai multe de câștigat.

sursa: 123rf.com

Masturbarea

Hai că despre asta îți povestesc mai detaliat, căci sunt expert. Unii oameni zic că ajută masturbarea înainte de sex. Că poate fi un bun sport pentru potență. Eu sunt ceva mai sceptic în privința asta, mai ales dacă nu ai suficientă energie cât să duci mai departe o partidă și, apoi, dacă vrea partenera, încă una. E posibil ca la a treia, să ejaculezi „uscat”, adică să nu prea mai ai ce.

Așa că practică-o în mod corect. Nu neapărat înainte de sex, ci cu regularitate – gen o dată la 5-6 zile. Însă, să nu faci exces. Iar atunci când o faci, nu te grăbi. Uite aici câteva tehnici de masturbare pentru bărbați, care te vor ajuta.

Ideea e că masturbarea te ajută să te cunoști mai bine, să vezi de ce ești capabil. Cât timp poți să ții o erecție, cât de tare poate fi, cum te simți dacă te exciți dar nu ejaculezi, cât de mult ejaculezi și așa mai departe. Este un exercițiu bun, un antrenament, aș putea zice, pentru sex. Dar asta dacă îl practici ca antrenament pentru sex, adică să nu faci din masturbare un scop. Atenție să nu cazi în extrema în care am fost eu – dependența de masturbare. Că nu e bine. Asta pentru că nu vei mai avea energie pentru altceva, dacă ești dependent.

Uite, am pentru tine și câteva detalii despre cum poate masturbarea afecta potența. O poate afecta în bine, dacă știi să profiți de ea, sau în rău, dacă pici în capcana ei. De-asta trebuie avut grijă aici, e cu două tăișuri treaba cu laba.

De ce te ajută aceste exerciții de sport pentru potență?

La lista de mai sus, aș mai adăuga că și continența sexuală poate fi considerat un sport pentru potență. Adică, o combinație între meditație, tehnici de respirație și concentrare, contribuie semnificativ la creșterea rezistenței la ejaculare. Cu alte cuvinte, controlezi momentul ejaculării, căci e doar o chestiune mentală, de cele mai multe ori. Adică rareori apare o condiție medicală care să te aducă la ejaculare precoce.

De obicei, afecțiunile, precum diabet, obezitate sau factori externi precum fumatul sau excesul de zahăr, duc la îngroșarea arterelor, care împiedică obținerea unei erecții normale. Așa că de-asta zic că, dacă vorbim strict de ejaculare, te poți concentra, ca să reușești. În afară de metoda explicată de mine în articolul despre continență, mai recomand să citești despre sexul tantric. Am pregătit un ghid de sex tantric pentru începători, ca să înveți despre ce-i vorba, pas cu pas.

Exercițiile fizice sunt un bun sport pentru potență, în special pentru că pun sângele în mișcare. Sedentarismul, pe de altă parte, cât și fumatul și alimentația nesănătoasă, îngreunează circulația, formează grăsimi pe artere, și apar mai multe probleme de sănătate, inclusiv probleme cu potența.

Așa că de-asta e bine să ai un stil de viață activ. Sângele pus în mișcare crește concentrația de oxid nitric pentru erecție. Altfel, dacă nu ai un stil de viață sănătos, cel puțin la nivel de mișcare zilnică, pot spune cu mâna pe inimă că degeaba iei tu o pastilă pentru potență. Căci nu va avea efectul dorit, apoi vei intra pe site de unde ai cumpărat-o să lași o recenzie nașpa. Dar pastila nu are nicio treabă, tu ești de vină, dacă nu practici niciun sport pentru potență.

Tot ce îți cer e să recunoști asta, să nu dai vina pe un produs sau altul, căci orice produs funcționează cu „materialul clientului” sau cu ce-i pui tu la dispoziție, cu organismul tău.

Sporuri maxime la practicarea oricărui sport pentru potență din lista de mai sus!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.