Sfaturi despre masturbare la femei… pentru bărbați

masturbare la femei sfaturi

Tu ce crezi despre masturbare la femei, că e o treabă mai specială? O să zici că la noi e mai simplu, că bagi un filmuleț și gata. De fapt am prieteni care au niște idei tare trăznite despre ceea ce își imaginează ei când vine vorba de cum se masturbează partenerele lor.

Unde mai pui că industria porno abundă de gagici care-și gândilă pamponul, îmbrăcate în lenjerii sexy și atingându-se provocator. Nici pe departe adevărat. Cum nici varianta că folosesc legume sau fructe pe post de ajutor nu intră în discuție. Trebuie să recunoaștem, fetele au stil. Și de-asta ne dau nouă, bărbaților, clasă. Citește câteva sfaturi despre masturbarea la bărbați, dacă tot te preocupă subiectul.

Însă înainte să avem un mic rânjet în colțul gurii de macho, trebuie să știm că despre masturbare la femei că este o activitate normală și sănătoasă care poate fi practicată la orice vârstă. Așa că vom vorbi în continuare deschis și sănătos, fără prejudecăți sau tabuuri.

Despre masturbare la femei: de ce, doamnelor, de ce?

Unii dintre voi vor sări cu gura că nu le mai ajunge, că nu le mai satură, că etc. Dar ai puțintică răbdare și ai să vezi că nu e chiar așa și chiar îți vei dori o parteneră care știe să aibă grijă de sănătatea ei, în special psihică, știi cum e, când e ne… fericită.

Prin masturbare la femei, ele își oferă plăcere sexuală prin atingerea sau frecarea organelor genitale. Se poate ajuta de mâini, jucării sexuale sau prin folosirea altor obiecte sau metode. Și nu, nu se excită doar pentru că a văzut o poză cu un penis cât casa sau calendarul pompierilor din Australia ținând în brațe pisici. Sunt puțin mai complicate decât atât. Masturbarea este o modalitate normală și sănătoasă de a înțelege și de a-și exprima dorința sexuală.

Oamenii se pot masturba din diferite motive. Unele persoane se masturbează pentru a obține plăcere sexuală, iar alte persoane o fac pentru a se relaxa sau pentru a scăpa de stres, iar altele pentru a înțelege mai bine propriul corp și ce le place sau displace sexual. Și ascultă la mine, o femeie care știe ce vrea în pat, te va face să vezi artificii. Unii, ca mine de exemplu, luăm chiar o pastilă de potență bună ca să ne masturbăm. Fiecare cu plăcerile lui.

De asemenea, masturbarea poate avea și beneficii pentru sănătate, cât timp te masturbezi corect. Ajută la îmbunătățirea sănătății sexuale și mentale, la creșterea încrederii în sine și la ameliorarea simptomelor de stres și anxietate. Însă trebuie să se acorde atenție modului în care se practică și să se evite orice comportament care ar putea avea un impact negativ asupra sănătății sau asupra vieții sociale sau profesionale a unei persoane. Că dacă dai în cealaltă extremă, gen masturbare excesivă, trebuie să o lași mai moale și să citești despre dependența de masturbare.

sursa foto: 123rf.com

Cum se masturbează femeile?

Sunt mulți, așa cum ziceam, care cred că au un întreg ritual. De la lenjerie deocheată, la lumânărele parfumate și mai știu eu ce feng-shui-uri. Ba chiar am un amic care tot speră să o prindă pe nevastă-sa în act să i se alăture ca într-un menaje-a-trois.

Adevărul e mai simplu. Femeile se pot masturba prin atingerea sau frecarea organelor genitale cu mâinile sau cu ajutorul unor jucării sexuale. Acest lucru poate fi făcut în diferite poziții, cum ar fi întinsă pe spate, așezată sau în picioare. Unele femei preferă să se concentreze asupra clitorisului, în timp ce altele preferă să atingă sau să frece labiile sau vaginul. Însă partea asta poate fi făcută de tine, distinse cavaler și crede-mă, va spori plăcerea amândurora. Apropo de asta, citește și cum exciți o femeie.

De asemenea, unele femei preferă să se masturbeze prin frecarea pielii împotriva unui obiect sau a unui material, cum ar fi perna sau lenjeria de pat. Alte femei folosesc jucării sexuale, cum ar fi vibratoare sau dildouri, pentru a le oferi plăcere.

Ce riscuri există legate de masturbare la femei?

Am auzit niște indivizi deștepți vorbind despre asta și mi-a stat mintea pe loc. Unul chiar le spunea tovarășilor de pahar că masturbarea prostește fomeia sau că din cauza asta nu mai poate face copii, ba chiar orbește. Bă băieți, mai deschideți și voi un articol pe bune.

Masturbarea nu are niciun efect asupra funcției reproducătoare a femeilor. Este o activitate normală și sănătoasă care nu afectează în niciun fel capacitatea unei femei de a rămâne gravidă sau de a avea copii în viitor.

De asemenea, masturbarea nu are niciun efect asupra ciclului menstrual al unei femei sau asupra producției de hormoni reproducători. Este o activitate normală și sănătoasă care poate fi practicată în mod liber fără a avea consecințe negative asupra sănătății reproductive sau a altor aspecte ale sănătății.

Fiecare persoană este diferită și metodele sunt diferite, dar masturbarea ajută înțelegerea propriului corp. În contextul unei partide de sex, masturbarea poate fi privită și ca o formă de preludiu de care să vă bucurați împreună. Uite ce mișto e uneori masturbarea în cuplu. Poți să o observi ce o satisface și să aplici data viitoare când vei vrea să-i dai lumea peste cap.

Însă este de la sine înțeles, ca și în cazul bărbaților, este important să se mențină igiena corespunzătoare în timp ce se practică masturbarea și să se folosească produse de igienă personală adecvate pentru a preveni infecțiile sau alte probleme de sănătate.

Așadar masturbarea la femei este în avantajul și al bărbaților. O vei cuceri fără doar și poate dacă ești atent la ce îi place, cum îi place și cum se simte. O să las mai jos câteva sfaturi despre masturbare la femei de care te poți ajuta.

sursa: 123rf.com

Sfaturi despre masturbarea la femei în avantajul tău:

  1. Începe cu relaxarea: Poate fi dificil dacă femeia se simte stresată sau anxioasă. Aprinde câteva lumânărele, atinge-o ușor pe spate cu ulei parfumat, pune o muzică bună, savurați un pahar de vin, etc.
  2. Urmărește-i mișcările corpului: Astfel vei înțelege care sunt zonele sale erogene și cum și cât să insiști asupra lor. Poate ai văzut Friends și graficul Monicăi pentru Chandler. Acolo e secretul și către orgasme multiple la femei.
  3. Folosește lubrifiant: Lubrifiantul poate face experiența mai plăcută și mai confortabilă. Încearcă diferite tipuri de lubrifiant pentru a vedea care funcționează cel mai bine pentru o experiență de neuitat. Lubrifianții sexuali, uneori, sporesc plăcerea sau cel puțin reduc durerea.
  4. Experimentează: Nu există o modalitate „corectă” de a te masturba, ci mai degrabă anumite limite pe care să le păstrezi. Încearcă diferite metode și poziții pentru a vedea ce funcționează cel mai bine. Scopul principal nu este atingerea rapidă a orgasmului, ci accentul pică pe plăcere și relaxare.
  5. Siguranță, siguranță, siguranță: Masturbarea trebuie să fie într-un mediu sigur și îngrijit igiena corespunzătoare este menținută mereu. Folosește produse de igienă personală adecvate și asigură-te că mâinile sunt spălate înainte și după ce te masturbezi. Se aplică și la masturbare la femei, și la bărbați.

Un prieten își numește soția „punct cu puncte G” și asta pentru că el știe să i le apese pe toate și să o ducă pe culmile extazului. Și femeile, da, sunt o idee mai complicate, dar nu chiar de nepătruns. Dacă ai răbdare le poți înțelege cu adevărat. Dacă dragostea trece prin stomac, sexul trece prin atenția la detalii.

Dă-i o mână fermă de ajutor și vezi ce iese 😊

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.