De ce ne atrage sexul în public

de ce ne atrage sexul in public

„Sexul e frumos oriunde, de sub așternut la pasajele rutiere din capitală.” mi-a zis Daniel, un bun prieten de-al meu, când am ieșit în oraș. Credeam că se pregătește să-mi ofere un tutorial despre sexul în mașină, când colo el se referea la sexul în public. „Măi, Andu, dar cel mai mișto e să ți-o dai pe o plajă în Vamă la miezul nopții” a continuat el. Okay…

Prima chestie la care m-a dus gândul a fost scena aia din filmul Crank, în care vine Jason Statham să dea ca surdu’ în tobe într-o piață publică. Deși e foarte tentant, sexul în spații comune e dificil.

Hai să îți spun de ce cred eu că sexul în public e interesant și de ce îți recomand să n-o faci atât de des precum ți-ai dori. Pe lângă asta, îți zic și cum am ieșit din situațiile stânjenitoare, cu onoarea intactă.

Sexul în public, o formă de exprimare

Sunt sigur că ai auzit de cupluri care vor sau au experimentat treaba asta. Public înseamnă oriunde în afara spațiului personal, unde riscul de a fi văzuți crește considerabil. 

Am zis-o și o repet, sexul nu reprezintă mare lucru dacă nu atingi acel grad de delir. Iar sexul în public este o energie în sine; una în care îți manifești dorințele intime. Cred că e recomandat să te mai dezbraci din când în când de convențiile sociale și să acționezi instinctiv.

Uite, nu am făcut sex în public de multe ori – pot să număr pe degetele de la o mână de câte ori s-a întâmplat -, iar atunci când am trecut la treabă, deși am ales să fiu cu partenere cu care eram incapabil să întrețin relații de iubire, mi-a plăcut maxim. 

Nu știu sigur care era treaba, dar mi se părea imoral să mi-o trag în spațiul public cu femeia pe care o iubesc.

De ce se simte mai ok cu o parteneră cu care nu întrevezi o relație serioasă? 

A fost o vreme când femeile – femeile adevărate – mă speriau, pentru că ele, în cele din urmă, îmi doreau și sufletul, iar eu nu prea știam ce e de făcut. Cu femeile de one night stand sau cu cele care îți ziceau din start că vor doar sex, era cel mai ușor. Partida era incredibilă și nu pierdeai nimic după ce plecau. 

Chiar dacă, mai tânjeam după o femeie adevărată, în ciuda prețului exorbitant, trebuia să-mi mențin statutul de macho man. La câți ani de pornarche și combinații am investit, era păcat…

Mașină sau cabină de probă: locurile în care am încercat să sexul în public

În primul rând, sexul prin penetrare are nevoie de mai multă manevrare și spațiu. De aceea, indiferent de spațiile în care tu și partenera vă îngrămădiți, masturbarea în doi, folosirea degetelor și sexul oral, sunt moduri ideale de a face vă provoca plăcere în astfel de situații. Poți să le faci fără să te dezbraci complet, nu ai nevoie de multă flexibilitate.

Dacă ai probleme cu erecția, atunci recomand să te orientezi către cea mai bună pastilă pt potență care ți se potrivește. Eu nu am un clasament. Altfel, dacă vrei altceva, caută pe un forum despre pastile potență, să vezi ce au luat alții. Sunt atât de multe suplimente, medicamente și remedii pentru disfuncții erectile online, încât nici nu ar trebui să îți mai faci griji.

N-o mai lungesc, hai să îți spun unde am făcut eu sex.

Sexul în mașină

E cel mai mișto! Am un Duster luat din 2016 pe care l-am forjat cât de mult am putut, și la exterior, și la interior. E fain că am loc să încerc mai multe poziții sexuale preferate de bărbați. Cel mai cool a fost când am parcat lângă un câmp de rapiță, și în loc să mă pună să-i fac poze de instagram, gagica de atunci a început să-mi desfacă cureaua de la pantaloni. 

Eu, unul, prefer să mă opresc între localități. Am stat odată în traficul de București în timp ce mi se făcea oral și când am văzut că se apropie polițistul, mi-am tras repede tricoul peste pantaloni iar gagică-mea se prefăcea că i-a căzut ceva pe jos.

Nu știu unde ai vrea tu să te oprești, dar cea mai importantă regulă a sexului în mașină este să respecți legea. Nu te pune pe tine în pericol și nici pe ceilalți participanți la trafic. Parchează undeva într-o pădure, că sigur vei prefera să ieși puțin la aer după partidă. 

Sexul în cabina de probă

Pe bune! Nu ți-o zic doar eu, dacă dai o căutare pe net ai să vezi că, aparent, cabina de probă e unul dintre cele mai mișto locuri în care poți să faci sex. 

Eu am făcut-o de fiecare dată când mergeam cu gagică mea să-și ia rochii pentru party-uri sau lenjerie sexy.

După prima tentativă, ne-am învățat să avem la noi șervețele umede. Că petele de la o ejaculare puternică rămân pe haine, mai ales pe ălea negre. Apoi riști să cumperi toate articolele pe care le-a probat.

Adrenalina sexului în spații publice

Posibilitatea ca trecătorii, ceilalți concetățeni să îți audă gemetele, poate fi incredibil de excitantă. Teama că vei putea fi văzut va produce adrenalină şi un sentiment de emoţie.

Sentimentul, deși nu are aceeași greutate, seamănă cu începutul unei relații, unde diferențele dintre parteneri par să fie intrigante și interesante. Ieși din zona de confort, apare adrenalina aia de risc și totul devine super incitant.

Te asigur că adrenalina secretată de creier îți va intensifica senzațiile. Ai mare grijă să nu fii prins într-adevăr.

Cum s-o faci fără să fi prins?

Dacă te agiți aiurea, dai de bănuit. Mai ales dacă ești într-un mall, sau la o baie într-un club. Până la urmă, dacă, să zicem, te vede vreunul că ieși cu cineva dintr-o cabină de probă, probabil o să presupună că o ajutai să-și ridice fermoarul de la spate!

Dacă faceți totuși sex prin penetrare, ai mare grijă cu prezervativul. Oriunde ai fi, prezervativele se aruncă la ieșire. Nu lăsa urme nedorite de la locul acțiunii.

Ah, și apropo de sexul în mașină. Ține minte că mașina e bună de pat, doar dacă e a ta.
Sunt de părere că mașina e probabil cel mai privat loc „public” în care să ți-o tragi.

Riscurile la care te supui dacă faci sex în public

Nu-i de joacă! Poți încălca legile și reglementările referitoare la expunerea indecentă, obscenitate sau crearea de disconfort public. Aceste infracțiuni pot avea consecințe juridice. N-ai vrea să te trezești cu cazier, nu?

Eu, față de prietenul meu de care ți-am spus la început, sunt mai cuminte. Am aflat de la el că cele mai apreciate locuri pentru sex sunt cabina de probă, toaleta de la restaurant, în pădure, în parc, în scara blocului, în lift sau în mijloacele de transport. Când te apucă să faci sex în toalete, gândește-te la riscul crescut de transmitere a infecțiilor sexuale sau de expunere la factori ca murdăria și bacteriile.

De asemenea, ai grijă că poți fi filmat și poți ajunge viral pe net. Fiecare om are dreptul de a ține pentru el elemente ale vieţii sale personale. Când e vorba de spațiul privat, există garanţii împotriva privirilor indiscrete. Dar când e vorba de spațiul public ești pa și pusi. Dacă tu te arunci așa în public, ai toate șansele să fii filmat și să ajungi viral. Oare ești atât de asumat?

Așa că, realitatea nu-i ca-n filme. Acolo nu arată cum te ia poliția în vizor sau cum te îmbolnăvești de te miri tu ce. Sexul în public e cel mai mișto atunci când se întâmplă în filme…

Hai, te pupă Andu.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.