Despre sexul în apă și cum îl practici în siguranță

Sexul în apă

Afară e cald și urmează să pleci în vacanţă, într-un loc cu piscină sau chiar la mare. Fie că mergi sau nu cu partenera, să zicem că o să ai un succes foarte mare la gagici. Dacă te ia valul și ajungi să te întrebi „Oare cum o fi sexul în apă?”, e timpul să lămurim câteva aspecte.

Mie mi s-a întâmplat în urmă cu trei ani, la mare, după ce am întâlnit o tipă faină, înzestrată cu un volum mamar nemaipomenit și coapse late cât torsul unui adult. Era electrizantă, revoltător de senzuală, iar eu mă aflam sub efectul narcotic al lipsei de somn. Deh, nu-i ușor să petreci zi și noapte, mai ales după 40 de ani…

Știi cum e? Creierul e conectat la inimă și la ochi – totul se reduce la vizualizare. Vrei, vezi, iei! Așa că mi-am tras-o cu ea în apa mării, după câteva pahare băute. Cred că e ok să te mai dezbraci din când în când de convențiile sociale.

Cu toate acestea, trebuie să-ți spun că sexul în apă necesită super multă atenție pentru a fi practicat în siguranță. Rămâi aici ca să explorăm avantajele, provocările și sfaturile pentru a te bucura de sexul în apă în mod responsabil.

Sexul în apă: avantaje

Probabil că ți-ai imaginat și tu cum ar fi o partidă de sex în bazin, cadă, jacuzzi sau mare. E în regulă, sunt foarte mulți bărbați care nu s-ar da în lături de la acest lucru. Toți căutăm, într-un fel sau altul, modalități prin care să evităm plictiseala sexuală.

Sexul în apă oferă numeroase avantaje atât pentru cei care se află în căutare de aventuri sexuale, cât și pentru cuplurile angajate în relații serioase. Plus că e una din cele mai frecvente fantezii sexuale ale bărbaților.

În cazul singuraticilor, – unde sunteți? – , practicarea sexului în apă poate aduce o doză suplimentară de adrenalină. Cred că e mediul potrivit pentru explorarea fanteziilor.

Pentru ,,alergătorii de cursă lungă’’ poate fi o experiență plăcută și intensă care contribuie la consolidarea conexiunii emoționale. Cum am mai tot spus, sexualitatea este profund conectată cu vulnerabilitățile și maturitatea emoțională a ambilor parteneri.

Iată care sunt avantajele generale ale sexului în apă:

  • Oferă adrenalină – mai ales când știi că riști să fii prins. Ține minte că ai de gând să faci sex într-un spațiu public – cât timp nu iei în considerare cada de la hotel.
  • Îți îmbogățește experiența sexuală – poți să creezi amintiri mișto.
  • Poţi experimenta diverse poziţii – în apă, corpul cântăreşte mai puţin. Ai putea să te folosești de acest truc.

3 poziții recomandate pentru sexul în apă

 3 poziții recomandate pentru sexul în apă

Trebuie să-ți zic din start că sexul în apă este complet opus față de cel „pe uscat”, în sensul că unele lucruri pe care le faci, spre exemplu în intimitatea dormitorului, ți se vor părea mai dificil de realizat în apă.

Ai face bine să nu iei în calcul orgasmul sau ejacularea – și poate nici n-ar trebui să o faci în jacuzzi sau în piscină, mergi mai bine în cabina de duș sau în râu, fiindcă e destul de greu să cureți „fluidele dragostei” dintr-o apă stătătoare.

De asemenea, nici sexul oral nu se pune. Oricât de bun ai fi în multitasking, atunci când îți ții respirația și faci sex oral, unul dintre voi va avea de suferit. Cu alte cuvinte, ar fi mai bine să mergi pe poziții sexuale „mai prietenoase’’ cu apa.

Iată care sunt cele mai recomandate poziții sexuale în apă în funcție de experiența pe care vrei să o ai:

  1. Lingurița îndoită (pentru cabina de duș)

Este o adaptare a clasicei „ lingurițe’’, adică un fel de „ pe la spate’’.  E una din pozițiile preferate ale bărbaților. Stați în picioare, paraleli, iar pe ea trebuie să o întorci cu spatele la tine. Îndoaie-ți corpul astfel încât să te sprijini de cădiță sau perete. Sexul în cabina de duș vine și cu un bonus: economisiți apă făcând duș în doi.

  1. Îmbrățișarea fierbinte (pentru piscină și mare)

Poziția asta e super incitantă. E preferata mea! Ajută la penterarea mai ușoară.
Tu trebuie să te așezi cu fundul pe prima treaptă a scării din piscină și să-și flexezi ușor genunchii astfel încât să nu aluneci. Partenera ta va trebui să se așeze deasupra. Spune-i să te prindă cu mâinile de gât, pentru echilibru. Merge și la mare, în zonele stâncoase, dar aveți grijă la alge.

  1. Întâlnirea umedă (pentru jacuzzi sau cadă)

Faza e că te poți bucura de sexul în apă în intimitatea propriei tale case. Umple cada pe jumătate cu apă și invită-ți partenera să ți se alăture. Te lași frumos pe spate, suficient cât să-ți ridici bazinul. Ei îi spui să se lase ușor pe spate și să-și sprijine gleznele pe umerii tăi. 

Sexul în mare și în piscină: riscuri la care te expui 

Când te gândești că trebuie să faci față valurilor și bacteriilor, sexul în apă ar putea părea mai degrabă o problemă decât un beneficiu, nu-i așa? Sexul în mare și în piscină poate fi o experiență atrăgătoare și pasională, însă este important să fii conștient de riscurile la care te expui.

Pătrunderea bacteriilor în zonele intime

Înainte să o inviți în apă pentru o partidă de sex, fă un exercițiu de imaginație și gândește-te ce va zice vaginul ei despre contactul cu apa de mare, care nu este doar sărată, ci şi plină de bacterii mai puțin prietenoase.

Chiar dacă partenera ta poate tolera bacteriile pe piele, asta nu înseamnă că și-ar dori ca ele să intre în contact cu zonele intime. Dacă apa dintr-o piscină publică nu este curățată cu clor, spre exemplu, poate face o infecție urinară sau o infecție cu ciuperci.

Diminuarea lubrifierii naturale a vaginului

În mod paradoxal, apa îndepărtează orice urmă de lubrifiere naturală pe care zona vaginală o creează natural. Treaba asta poate să îi creeze disconfort partenerei tale, care va avea o senzație de uscăciune. Dacă vreți neapărat să o faceți în mare sau în piscină, încercați un lubrifiant pe bază de silicon sau apă.

Ruperea sau deteriorarea prezervativului

utilizarea prezervativului în cadrul sexului în apă

O altă problemă: prezervativul. Dacă foloseşti acest mijloc contraceptiv, totul devine şi mai dificil. În primul rând pentru că latexul alunecă din cauza apei şi s-ar putea să aveţi nevoie nu de un singur prezervativ ci de o duzină. Ar trebui să te asiguri că ea folosește alte metode de contracepție, ca să nu fiți nevoiți să vă faceți griji în legătură cu prezervativul.

Cum să faci sex în siguranță în apă

Când vine vorba de sexul în apă, este important să acorzi atenție și să urmezi câteva măsuri de precauție pentru a te bucura în mod responsabil de experiență.

#Asigură-te că și ea e de acord cu sexul în apă
Faza e că stabilirea conexiunii emoționale cu partenera implică prezență conștientă și, de cele mai multe ori, și conversații mai provocatoare, dar care ne ajută să ne satisfacem nevoile sexuale și personale.

#Asigură-te că aveți un lubrifiant la îndemână
Apa poate reduce lubrifierea naturală a corpului, așa că este recomandat să folosești lubrifiant pe bază de apă sau silicon pentru a preveni disconfortul sau iritațiile în timpul actului sexual. 

#Asigură-te că nu există posibilitatea să fiţi prinşi în fapt
Înainte sa treceţi la treabă privind sexul în apă, trebuie să vă asigurați că locul este retras şi nu există șansa să fiţi prinşi în miezul acțiunii. Pe lângă penibilul situaţiei, ai putea încălca legile referitoare la expunerea indecentă, obscenitate sau crearea de disconfort public. Treburile astea pot avea consecințe juridice. N-ai vrea să te trezești cu cazier pentru sexul în apă, nu?

Într-un final, tu faci sex unde și cum vrei. Dar dacă îți place sexul în apă, ai grijă să nu te ia valul. Spor și sex cât mai intens îți doresc! Și pentru cei care se îndoiesc de propriile forțe, există întotdeauna pastile pentru disfuncții erectile.

Hai, te pupă Andu!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.