Sex oral la bărbați: ce ne place, cum ne place

sex oral la bărbați

În primul rând, ne place să fie. Când bine vorba de sex oral la bărbați, îl luăm ca pe un bonus, ca pe ceva extra ce putem primi din bunăvoința partenerei. Uneori se întâmplă să îi faci tu un sex oral și să nu îți facă înapoi (am pățit-o la rândul meu). Alteori, se întâmplă să îți facă înapoi ca un favor, pentru că i-ai făcut și tu. Însă, există și cazurile fericite în care partenerei să îi placă să îți facă sex oral, și atunci să primești acest cadou generos destul de des, fără obligații.

Fie că îi zici felație sau blowjob, e tot același lucru. Principiul e foarte similar cu cel al masturbării la bărbați: se gâdilă organul, în sus și în jos, folosind și mâinile, pentru extra plăcere. Și se face contact vizual, din când în când, tot pentru a condimenta lucrurile. E ceva mai simplu, într-adevăr, față de sex oral la femei – de asta a fost nevoie să scriu întâi acel ghid, pentru cei care vor să performeze.

Principii de bază despre sex oral la bărbați

Dacă articolul acesta este citit întâmplător de o femeie, ia aminte: ne place în special dimineața, să fim treziți cu un sex oral bun, dar și după amiaza. Seara, preferăm sexul clasic, prin penetrare, eventual finalizarea prin masturbare. Însă, depinde ce seară, poate fi vorba de o noapte nebună de weekend după ce am venit din club, când un sex oral pentru a începe acțiunea ar fi un bun prilej de preludiu. Aici, bineînțeles, totul ține de preferințe. Sunt bărbați care n-au treabă să primească un sex oral bun, la orice oră.

Să faci sex oral la bărbați nu e un lucru greu. Nu prea te lovești de un refuz. Însă, e foarte importantă igiena zonei – ăsta e mai mult un sfat pentru domni. Dacă vrei să nu te refuze partenera sau să continue să îți facă și pentru propria ei plăcere, atunci fii sigur că porți lenjerie intimă curată, că ești epilat relativ recent și că te-ai spălat recent acolo jos.

Și acum, din nou, pentru doamne. Dragilor, vă rugăm să o faceți fără dinți. Nu are relevanță dacă ai probleme cu dinții, dacă ai lucrări dentare puse, dacă ai proteză și o scoți să stea pe noptieră. Sexul oral se face ca și când nu ai avea deloc dinți în gură, pentru că dinții efectiv nu trebuie folosiți. Trebuie pur și simplu să formezi un oval cu gura, și să îți maximizezi folosirea buzelor și limbii. Fă-ți de cap, distrează-te, dar nu răni. Practic, ascunde-ți dinții după buze.

Nu ne place când o femeie se simte vulnerabilă. Simțim cumva asta, și avem nevoie de putere – și asupra noastră, și asupra penisului nostru. Vrem să o vedem cum pune pasiune, nu cum ne face un blowjob cu teamă, cu reținere, practic cu teama de a ne supăra. Eu l-aș numi pe ăsta „sex oral din milă” și nu e chiar cea mai bună variantă.

20 de minute. Asta e media, din clipa în care ni se scoală, până la ejaculare, prin sex oral, masturbare sau frecarea mâinilor pe deasupra pantalonilor. Trebuie să avem în vedere, atât ca femeie cât și ca bărbat, că timpul e prețios. Nu vreau să sune asta ca un stres pentru partenerele de pretutindeni, însă e important de știut că dacă se pierd 15 minute pregătind terenul, s-ar putea să ne trezim cu o ejaculare prea rapidă îndată ce începe sexul oral. Și atunci nu ne-am bucurat niciunul de experiență.

cafeaua și efecte asupra potenței
sursa: 123rf.com

Sex oral la bărbați: trebuie să fie o experiență

Ca idee, orice bărbat acceptă un sex oral, indiferent de experiența partenerei. Însă, trebuie ținut cont că a face sex oral la bărbați trebuie să fie o experiență în sine, pentru ambele părți. Nu ne place când o femeie este prea beată sau drogată sau leșinată, și încearcă să facă sex oral. La fel, nu ne place când folosește dinții sau când nu e sigură pe ea că vrea să facă. În plus, nu ne place când partenera strânge sau lovește testiculele. E dureros. Ne place când se joacă cu ele, când le linge, când le umezește, însă nu când le strânge.

Și, cred că cel mai grav dintre toate, nu ne place când simulează sau începe un sex oral, când sărută penisul sau îl ia puțin în gură, iar apoi se oprește brusc. Ne place treaba terminată, odată începută. Sau măcar dacă nu se poate duce sexul oral până la ejaculare, să se ajungă la penetrare.

Aici voiam să ajung, prin a spune că totul trebuie să meargă natural. Femeia poate să pregătească bărbatul pentru penetrare, prin masturbare și un scurt sex oral la început. Însă, sexul oral până la ejaculare e altceva. Poate fi făcut după penetrare, pentru a îl ajuta pe tip să finalizeze dacă partenera deja a avut orgasm, sau poate fi o partidă de sine stătătoare, spre deliciul bărbatului.

sursa: 123rf.com

Sex oral la bărbați: sfaturi utile pentru femei

Ne place când se insistă pe vârful penisului, pentru că acolo e zona de plăcere maximă. Ne place contactul vizual, și ne place când partenera înțelege mișcarea și ritmul potrivit. Instinctiv, atunci când începe sesiunea de sex oral, la fel și de penetrare, avem tendința să ne mișcăm șoldurile și să creștem viteza. Ei bine, asta ne place, când partenera înțelege asta și menține ritmul care ne place, și ne înțelege feedback-ul din priviri, se adaptează.

Simțim când partenera se grăbește sau vrea să scape mai repede, când vrea să ne aducă la orgasm ca să termine. Ne simțim un pic supărați din cauza asta, nu vrem să ne facă nimeni sex oral din milă. Așa că preferăm implicare, dacă există.

sex oral în timpul menstruației. Sex oral la bărbați
Sursa: 123rf.com

Sfaturi despre finalizarea unei partide de sex oral la bărbați

Când simțim că se apropie totul de sfârșit, zvâcnim de plăcere. Ne agităm mai tare, uneori gemem, deși rar se întâmplă asta. Știm că e frumos și politicos să anunțăm partenera când se apropie finalizarea, ca ea să se pregătească, să nu fie luată prin surprindere. Și, mai important, să grăbească ritmul, pentru că nu mai e cale de întoarcere.

Finalizarea trebuie pregătită și din punct de vedere al poziției. Cel mai ușor pentru parteneră e să stea în genunchi, în fața noastră. Sunt femei care urăsc să le ajungă lichidul seminal în păr – sau pur și simplu care știu că nu au cum să se spele pe cap în seara sau ziua respectivă. Când vine vorba de sex oral la bărbați, sunt multe femei care nu vor să înghită să simtă gustul spermei în gură. Unele au instinctul de a vomita și ar cam strica toată experiența. De-asta cele mai multe preferă ca ejacularea să se întâmple… pe așternut, pe burta partenerului, în aer, în cadă sau la duș.

Alte femei acceptă încărcătura pe piept, pe sâni, pe gât. Rareori, acceptă pe față sau în gură. Cum spuneam – depinde de logistica de curățare de după. Depinde unde se întâmplă acțiunea. Poate fi undeva afară, în aer liber, sau în mașină, sau la birou. Poate fi acasă, sau la hotel. Însă, ține cont că oriunde ar fi, imediat după ejaculare, dacă am avut un orgasm exploziv, ne ia câteva momente să ne revenim. Așa că partenera poate să se mai joace un pic cu penisul, poate să continue sexul oral chiar și imediat după ejaculare – asta dacă nu se teme să înghită puțină spermă.

Cumva, cred că de partea de finalizare le e femeilor cea mai mare teamă. De-asta cred că cele mai multe din partenerele mele au preferat să înceapă acțiunea prin sex oral, dar să o continue prin sex clasic, respectiv sex cu prezervativ. În plus, recunosc că deși am avut probleme deseori cu finalizarea și chiar am luat tratament pentru ejaculare precoce, am rezistat mai mult decât am crezut, când mi s-a făcut sex oral. Probabil și din cauză că mi-a fost și mie teamă de finalizare, de felul cum va fi.

Am avut parte de finalizări fără un orgasm prea intens, de finalizări rapide, și m-am simțit rușinat după. Mai ales că recuperarea după ejaculare a durat destul cât să îi piară cheful partenerei pentru a doua partidă. Așa că am preferat să merg la sigur – să iau cea mai bună pastilă pentru potență, ca să îmi mențin erecția cât mai tare și să ejaculez mai greu.

Sper să te ajute aceste sfaturi despre sex oral la bărbați

După cum vezi, treaba e simplă și merge instinctiv. Nu zic că orice femeie are nevoie de un ghid ca ăsta, însă vreau pur și simplu să încurajez să se discute mai mult despre asta, că nu e un subiect tabu. E ceva normal ce face parte din viața noastră și nu ar trebui să ne rușinăm, ci să vorbim despre fanteziile sexuale în cuplu, dar și cu prietenii noștri.

Lumea ar fi cu siguranță mai bună, dacă s-ar bucura de mai mult sex.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.