Descoperă cum îți convingi partenera să faceți sex mai des

,,Nu e nimic, înțeleg că te doare capul.’’ Aprobam, obișnuit cu confortul mental pe care mi-l procurau afirmările ei tranșante. Intuiam deja că relația noastră se va termina în curând. Pur și simplu nu știam cum să-mi conving partenera să facem sex mai des. Asta se întâmpla în urmă cu 5 ani…

Începând de atunci, am vrut să-mi ajut partenerele să-și dorească s-o facă mai des. Doar nu am încercat pastilele pentru potență ca să dau de cineva care nu vrea să facă sex cu mine.

Dacă și tu îți dorești să-ți convingi partenera să fiți mai activi sexual, există câteva strategii și abordări care pot contribui la creșterea plăcerii și a dorinței în dormitor.

Rămâi alături de mine ca să îți spun cum să-ți convingi partenera să faceți sex mai des.

Metode și strategii pentru a face sex mai des

Comunică eficient

Pentru a-ți convinge gagica să facă dragoste, este esențial pentru început să ai o comunicare sinceră și deschisă cu ea. Deși nu este ușor nici pentru cupluri cu ani de vechime de relație, să discute deschis despre fanteziile sexuale, este recomandat să încerci să o faci.

Eu și partenera mea de acum 5 ani aveam un mod de comunicare de tip interogatoriu, nu exista niciun fel de conectare într-un dialog autentic în care să dezbatem idei sau principii. Eram împreună fizic, dar emoțional eram separați de luni de zile.

Pentru a face ordine într-un astfel de parteneriat, e nevoie de curaj să te confrunți cu ce nu funcționează la tine și ce nu funcționează la ea. Orice relație sexuală în impas este responsabilitatea ambilor parteneri. Eu nu am reușit nici măcar să o fac să comunice. Avea inhibiții la pat, era clar. Dar de ce? Nu știu.

Următoarele partenere, din fericire, mi-au dovedit că dialogul este esențial. Sigur, pe lângă asta, m-au învățat că sunt câteva aspecte de luat în calcul. De-asta relația cu partenera actuală merge bine, chiar dacă am avut la un moment dat un impas.

Fă-i complimente (des)

Ce am făcut eu pentru gagicile mele a fost să încerc să le dau încredere în ele. Să le ofer complimente mai tot timpul. Să le spun că atunci când le văd dezbrăcate sunt în al nouălea cer. Și asta se vede de la o poștă, mai ales dacă am luat o pastilă pentru potență care să mă salveze de o erecție slabă

De aceea, îți recomand să fii sincer în ceea ce spui și transmite emoție. Atunci când partenera ta se va simți apreciată și iubită, va încerca să-ți întoarcă toate complimentele. În plus, o atmosferă pozitivă va crește dorința și atracția sexuală. Pe bune și pe încercate.

Restabilește siguranța emoțională

Restabilirea siguranței emoționale în cuplu necesită timp, efort și angajament reciproc. Dacă ați început să comunicați și să vă faceți complimente, e super! 

Eu vă recomand însă să începeți prin a investi în timp de calitate împreună, doar așa puteți să puneți relația pe făgașul corect. Încercați să faceți activități pe care le apreciați împreună, chiar dacă unele sunt non-sexuale. Crede-mă, și ele vor crește atracția dintre voi. Dacă sunteți lipsiți de astfel de idei, ieșiți la cină măcar o dată pe săptămână. Schimbați mediul. Conectarea emoțională este o componentă importantă în viața sexuală și atracția dintre parteneri.

Fii atent la nevoile sale sexuale. Doar așa puteți face sex mai des

Ca să o convingi să faceți sex mai des, atenția la nevoile sexuale ale partenerei tale este esențială. Doar așa poți menține o relație sănătoasă și satisfăcătoare. Poate unul dintre motivele pentru care nu face sex atât de des pe cât dorești este că s-a săturat să o faceți mereu și mereu în aceleași poziții. Mai schimbă-le! Femeile sunt recunoscătoare, țin minte totul și răsplata se poate întoarce în favoarea voastră. 

Decât să faci cine știe ce exhibiții, ca să o dai pe spate, stai cuminte și vezi care sunt pozițiile preferate de femei. Încearcă măcar una și ai să-mi mulțumești mai târziu, când o să faceți sex mai des.

Sper să te ajute toate aceste sfaturi ca să îți convingi partenera să faceți sex mai des. Totul spre binele vostru, căci altfel, relația poate ajunge în impas și e mai greu să o scoți la liman.

Spor la treabă. Te pupă Andu!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.