Sex la prima întâlnire: cum convingi o femeie

sex la prima intalnire

Există o groază de prejudecăți despre ideea de a face sex la prima întâlnire. Și există guri care zic că ai nevoie de cel puțin două întâlniri înainte de a ajunge în pat. Care e adevărul, până la urmă?

Femeile se încurajează între ele să amâne cât mai mult sexul cu un bărbat pe care l-au cunoscut recent, tocmai ca să îl facă să „lupte” ca să obțină ceea ce vrea. Asta pentru că există prejudecata asta care spune că bărbații se gândesc numai la sex, și femeile la… îmbrățișări și momente de tandrețe.

Totuși, uneori ai nevoie de sex fără atașament emoțional, fără așteptări, fără regret dacă acolo se oprește totul.

Avantajele sexului la prima întâlnire

Din punctul meu de vedere, sexul la prima întâlnire e o scurtătură. Este ocazia de a vedea dacă există chimie între două persoane, fără să se mai piardă timpul cu nu știu câte întâlniri. O relație înseamnă o investiție, și uneori te consumă prea mult dacă investești în ea și la final, nu obții nimic.

Sex la prima întâlnire înseamnă lipsă de inhibiții în pat, înseamnă comunicare deschisă și spargerea barierelor dintre cei doi. Este super eliberator să știi că amândoi vreți să săriți peste orele petrecute la cine „romantice”, momentele ălea penibile cu „plătesc eu de data asta” și cu „unde mergem data viitoare”.

Până la urmă, de ce să mergem undeva data viitoare și să împărțim nota de plată, când putem să ne cunoaștem cel mai bine în pat? Și, după ce ne-am cunoscut, putem discuta efectiv despre ce avem de gând să facem.

Așadar, avantajele sunt:

  • economisești timp,
  • afli dacă există chimie și compatibilitate,
  • te eliberezi de stres,
  • cunoști foarte bine partenerul și ce intenții are,
  • te apropii de el/ea și există șanse mai mari să rămâneți prieteni dacă nu merge relația.

Dezavantajul? Dacă sexul la prima întâlnire e mediocru, atunci e posibil să nu o mai faceți a doua oară, ceea ce înseamnă să nu mai ai tu, ca bărbat, șansa să demonstrezi că de fapt e ceva de capul tău. Poate te-a luat prin surprindere, poate n-aveai la tine pastile pentru rezistență în pat sau o miere bună pentru potență. Se întâmplă, însă nu toate femeile înțeleg asta și acordă a doua șansă.

sursa: 123rf.com

Sex la prima întâlnire: poate fi începutul unei relații?

Ar mai fi un dezavantaj. Dacă ești genul de bărbat care se atașează emoțional de prima femeie cu care ajunge în pat, atunci poți suferi dacă nu merge relația. Am amici care ar fi în stare să ceară în căsătorie orice femeie care acceptă să facă sex cu ei. În astfel de cazuri, rămâi cu un gol și o durere, dacă nu repeți experiența.

Nu există o statistică sau regulă conform căreia, dacă faci sex la prima întâlnire, șansele să rămâi într-o relație sunt mari. Sincer, asta depinde de fiecare. Însă, crede-mă, dacă sexul a fost mișto și ai dat tot ce-i mai bun, asta nu înseamnă că va merge relația. Și invers, dacă sexul a fost nasol, asta nu înseamnă că nu va merge relația.

Căci o relație funcționează pe mai multe principii, nu doar cel al sexului.

Cum convingi partenera să faceți sex la prima întâlnire

Vezi cum decurge întâlnirea. În general, o femeie își va ascunde intențiile, nu flirtează așa pe față și nu face referințe sexuale. De fapt, în general, bărbații vor să facă sex la prima întâlnire mai mult decât femeile. Asta pentru că noi suntem excitați mai mult de ceea ce vedem, pe când femeile sunt excitate mai mult de ceea ce simt.

Ca să convingi o femeie să facă sex cu tine de la prima întâlnire, trebuie să fii degajat, nu disperat. Să o faci să râdă, să se simtă bine în compania ta. Primul pas este să o faci să aibă încredere în tine. Să nu îi fie frică să se plimbe cu tine noaptea pe stradă sau să urce cu tine în taxi. Să nu îi fie frică să te invite la ea acasă sau să vină la tine acasă. Ăsta e primul pas, încrederea. Cu alte cuvinte, să nu fii dubios. Citește despre cum să agăți fără să pari dubios.

Apoi, după ce s-a construit, e destul de simplu: iată aici un articol despre cum exciți o femeie. Totul începe din conversațiile pe care le purtați, din felul cum o asculți, din glumele pe care le faci. Nu e nevoie să zici nimic cu tentă sexuală, ca să bați apropo-uri.

De asemenea, nu orice femeie va face sex de la prima întâlnire, indiferent de cât de bun ești. Asta pentru că unele sunt niște fetițe alintate, și sunt din start sceptice și lipsite de încredere. Chiar dacă ești super bun și te vinzi foarte bine, tot nu vor face. În schimb, cele mai mature, mai coapte, ca să zic așa, vor înțelege, la fel ca și tine, că viața e prea scurtă pentru prea multe întâlniri ratate. Așa că vor ajunge cu tine în pat, dacă ești suficient de bun.

sursa: 123rf.com

Am făcut sex la prima întâlnire. Acum ce urmează?

Dacă ai reușit, bravo ție. Dacă a fost mișto și a fost chimie între voi, din nou, bravo.

Ia din nou legătura cu partenera și află ce vrea. Dacă vrea să vă mai vedeți, atunci e semn că se poate înfiripa ceva între voi și poate începe o relație. Dacă vezi că e distantă, rece, și nu are timp de tine, atunci nu cred că are rost să mai continui. A fost o nevoie de moment, pe care v-ați satisfăcut-o.

Așa că, din nou, nu porni cu așteptări. De niciun fel. Lasă-te purtat de val. Fii casual. Relaxat. N-are rost să te stresezi sau să te chinui prea mult. Partenera potrivită va veni, vă veți întâlni și, atunci când o faceți, nu contează dacă nu știi să te vinzi prea bine sau dacă aveți o primă întâlnire ratată; ci va conta doar faptul că v-ați întâlnit.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.