Sex în trei: cum să te comporți când ești într-un threesome

sex in trei

Statistic vorbind, să faci sex în trei este cu 33% mai distractiv. Fie că te atrage ideea de a fi cu două femei în același timp, fie că vrei să vezi plăcerea sexuală a partenerei dintr-un alt unghi sau să explorezi niște tendințe bisexuale, sunt sigur că nu te-ai gândit serios la implicațiile unei partide de sex în trei în viața reală. Un threesome e grozav, dar trebuie să fii conștient de riscul pentru tine, relația ta și pentru cealaltă persoană, atât din punct de vedere emoțional, cât și fizic.

Te înțeleg dacă asta este fantezia supremă pentru tine și vrei să ți-o satisfaci în siguranță, fără a-ți distruge stima de sine și/sau relația. Cine știe? S-ar putea să încerci și să constați că nu este așa cum te așteptai. Și este în regulă și asta…

Sex în trei: riscuri și recompense

Știi cum e, dacă soția te întreabă cu cine ai vrea un threesome, nu te grăbi să îi spui două nume. Eu unul m-aș asigura că este o experiență pe care v-o doriți amândoi, altfel ar putea duce la unele probleme. Dacă unul dintre voi are ceva împotriva sexului în trei, atunci discuția s-a încheiat.

Dacă nu mai știi cum ați ajuns să vă gândiți la asta doar pentru a condimenta o relație mizerabilă, atunci nu merită. O partidă de sex în trei nu vă salvează relația, exact așa cum nu o va salva un copil.

Gelozia va ieși la suprafață, e în firea umană, așa că asigură-te că există o bună comunicare între voi și se trasează linii clare de la început:

  • Cum alegeți a treia persoană? Cunoscut sau stăin?
  • Toată lumea are voie să se sărute? Cu limba?
  • Folosiți prezervative?
  • Iubita ta trebuie să fie cea care te va termina?
  • Care este cuvântul vostru de siguranță, astfel încât să știți cu toții cum să întrerupeți sau să opriți aventura dacă este nevoie?
  • Analul este permis?
  • Veți continua până când toți veți ajunge la orgasm?
  • Păstrați legătura după aceea sau va provoca gelozie?
  • Și așa mai departe.

sursa: 123rf.com

Cum să găsești parteneri pentru sexul în trei

Banii chiar pot cumpăra dragostea. Cu ora. Deși nu e tocmai legal sau moral, o lucrătoare sexuală este suficient de experimentată pentru a asigura o aventură grozavă. Pentru prețul potrivit se va implica și vă poate ghida pentru început, nu-i va păsa dacă îi acorzi mai multă atenție prietenei tale.

Nu recomand să încerci treaba asta cu cineva cunoscut, prieten sau prietenă. Chiar dacă râvnești de mult la prietena ei, mai ales la o prima experiență nu știi cum va decurge totul. Nu vrei să rămâi dintr-o singură mișcare și fără iubită, și fară prieteni.

Dacă vrei o partidă de sex în trei cu o persoană pe care nu o cunoști deja, internetul este la un click distanță. Iată aici ce caută femeile pe Tinder. Ca să enumăr câteva variante, poți încerca grupuri de Facebook, Tinder, Reddit, site-uri de anunțuri etc. Poți oricând să îți încerci norocul în baruri, discoteci, cluburi de striptease, ba chiar au apărut în unele orașe de la noi și cluburi de swing.

Șansele cele mai mari pentru o experienţă reuşită ţin de găsirea unui partener care este atras de ideea în sine, dar şi de tine şi partenera ta. Cu un gay sau cu o lesbiană care îşi declară de la început interesul doar pentru unul dintre voi, rişti unele dezechilibre în dinamica din pat.

threesome sau sex in trei sfaturi
sursa: 123rf.com

Sfaturi pentru un threesome reușit

Limite

Dacă te simți confortabil, mergi mai departe. Dacă nu, oprește-te. Niciunul dintre participanți nu trebuie să facă nimic prin care să se simtă constrâns sau exploatat.

Prezervative

Este o experiență pe care vrei să ți-o amintești cu plăcere și să o povestești tuturor prietenilor, nu doar medicului de la Dermato-Venerice. Ca să nu mai spun că sexul cu prezervativ poate fi un mic truc pentru a rezista mai mult.

Pastile de putut

E normal fii anxios sau să ai anumite inhibiții în pat. Tocmai de asta există pastile pentru rezistență în pat, un ajutor de nădejde când vrei mai multe numere. Pun pariu că fetele s-au gândit că s-ar putea să te entuziasmezi prea mult și să termini repede. Când simți că îți dai drumul, trage-te înapoi și continuă altfel, mă gândesc că știi cum să faci sex oral unei femei ca la carte.

Masturbează-te!

O labă în prealabil ajută oricând, nu doar la sex în trei. Sunt binecuvântat cu o rezistență bună, dar când mă masturbez înainte de sex cu două ore înainte, țin mai mult și dau ca surdu’n clopot.

Inel pentru penis

Ai o varietate de poziții la dispoziție și tot timpul din lume să te simți bine. Numai să-ți reamintești că amândouă au nevoie de atenție și că este treaba ta să provoci orgasme multiple.

Lidocaina

Poți încerca o un spray desensibilizant special conceput să faci față ejaculării precoce. Ideal ar fi să-l testezi de câteva ori înainte, ca să știi la ce să te aștepți. Bineînțeles, obligatoriu să folosești prezervativul, altfel te trezești că le întârzie și pe ele.

Jucării sexuale

Sunt instrumente excelente, te ajută să rămâi mai mult timp în joc. Dildourile cu două capete sunt grozave pentru întâlniri între femei, asta dacă și ele cred că ar fi distractiv.

Reține regulile de bază pentru un sex în trei reușit:

Multitasking-ul poate fi bun sau rău, poate oferi distrageri sau opțiuni. Cel mai bine este când toți cei trei participanți sunt pregătiți pentru orice.

Nu trebuie neapărat să fie și fantezia ta, este în regulă să nu-ți placă anumite lucruri dacă ești genul mai conservator.

Trebuie să discutați despre granițe, deoarece o experiență proastă te poate face mai ezitant să explorezi în viitor. Rămâneți deschiși și sinceri unul cu celălalt pentru a găsi calea de mijloc. Asta este cel mai important pentru o partidă reușită de sex în trei.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.