Nu ai făcut încă sex anal? Citește acest articol înainte

sex anal

Ești pregătit să ANALizezi următoarea etapă în relația voastră? Pentru mulți dintre noi, sexul anal este ceva obișnuit, pentru alții o metodă prin care pot condimenta relația, sau un nivel ridicat de intimitate. Oricare ar fi motivele, e bine să știi dinainte la ce te înhami. Mă refer, dinainte să te duci la fund.

În esență lucrurile sunt simple, știm ce intră și știm pe unde. Însă dacă te-ai hotărât să îi propui asta partenerei tale sau ați discutat și vreți să încercați, e bine să aveți toate datele problemei.

De ce aleg oamenii să facă sex anal?

Dacă mă întrebi pe mine, aș zice ceva de curiozitate și o doză de excentricitate. Cred că toți ne-am gândit măcar la posibilitatea de a face asta, chiar dacă nu toată lumea a trecut și la fapte.

Există o mulțime de motive pentru care oamenii aleg să facă sex anal. Pentru unii, poate fi o modalitate de a experimenta ceva nou și diferit în viața lor sexuală. Altora le place senzația fizică pe care o oferă această formă de sex sau poate le place să-și exploreze limitele și să învețe mai multe despre propria lor sexualitate.

De asemenea, unii oameni poate că aleg să facă sex anal pentru că se simt atrași de partenerul lor într-un mod care include această formă de activitate sexuală. În cele din urmă, motivul pentru care oamenii aleg să facă sex anal poate fi foarte personal și poate varia de la o persoană la alta.

Însă, oricare ar fi motivele, important este să fiți asumați. Și cu puțină pregătire, treaba merge ca unsă. Este important să iei măsuri de precauție pentru a te proteja atât pe tine, cât și pe partenera ta atunci când faceți sex anal, inclusiv utilizarea prezervativelor și lubrifiantului sexual. Informați-vă și învățați mai multe despre acest subiect înainte de a începe orice activitate sexuală.

sursa foto: 123rf.com

Ce trebuie să știi despre sexul anal?

Sexul anal poate fi o experiență mișto pentru unii oameni, dar trebuie să înțelegi, acest tip de activitate sexuală poate fi asociată cu unele riscuri și precauția e musai. Pregătirea este cheia pentru a face sexul anal sigur și plăcut pentru ambele părți.

  1. Comunică deschis cu partenera ta. Băi, cred că m-am săturat de câte ori am zis asta. Dar o voi repeta și de acum înainte. Așa că ascultă la fratele tău, fă pasul ăsta doar cu o parteneră de încredere cu care să discuți deschis despre dorințele, îngrijorările și limitele tale, dar și ale ei, înainte de a începe fantezia pe ușa din spate.
  2. Folosiți lubrifiant. Lubrifiantul poate face experiența mai confortabilă și poate reduce riscul de leziuni. Asigurați-vă că folosiți un lubrifiant pe bază de apă pentru a evita degradarea prezervativelor. Doar așa aluneci ușor spre rezultat.
  3. Curățați-vă bine. Știm cum e vorba, cu săpun și cu burete, că e treabă serioasă aici, de oameni mari. Este musai să vă curățați bine înainte de a face sex anal, în special dacă vă veți concentra asupra zonei dintre fese.
  4. Relaxați-vă. La un pahar de vin, la o poveste, la ce crezi că ajută. Nu vrei după aceea să-ți reproșeze că nu mai poate sta nici măcar pe scaun. Trebuie să vă simțiți confortabil și relaxați înainte de a face sex anal. Puteți încerca și alte chestii precum respirația profundă sau prin ascultarea muzicii relaxante.
  5. Accent pe siguranță. Nu glumesc. Asigurați-vă că aveți prezervative la îndemână pentru a proteja împotriva transmiterii infecțiilor cu transmitere sexuală. Mai bine previi decât să plângi în batistă. Sex anal înseamnă doar sex cu prezervativ. Nu se pune problema altfel.
  6. Asigură-te că ai instrumentul tare. Tot drumul. Când vrei să faci sex anal, mai ales pentru prima dată, e posibil ca deși creierul tău să vrea, penisul tău să ezite. Asta poate duce la pierderea erecției. Ca să evităm orice neplăceri, citește păreri despre pastila Pops. E un supliment pentru erecție care nu te lasă la greu.

Ia aminte, ăstea sunt doar câteva sfaturi de bază pentru a face sexul anal mai sigur și mai plăcut. Informează-te și luați cele mai bune decizii pentru sănătatea și siguranța voastră. Citește și în completare articolul meu cu sex anal fără durere, căci se poate, e testată treaba.

Dacă totuși ești hotărât că asta îți dorești e bine să ai toate informațiile, iar eu te pot ajuta cu câteva. Trebuie să ai în vedere că există anumite riscuri asociate cu sexul anal, inclusiv riscul de leziuni sau infecții.

sursa foto: 123rf.com

Unele dintre riscurile sexului anal

Leziuni la nivelul anusului sau rectului: Sexul anal poate cauza leziuni la nivelul anusului sau rectului, deoarece aceste zone sunt foarte sensibile și nu sunt proiectate pentru penetrare. Aceste leziuni pot include fisuri sau rupturi ale pereților anusului sau rectului.

Infecții cu transmitere sexuală: Așa cum îți spuneam mai sus, sexul anal poate cauza infecții cu transmitere sexuală, deoarece anusul nu este un loc natural pentru actul sexual și nu este în mod natural lubrifiat. Utilizarea prezervativelor poate ajuta la reducerea riscului de infecții cu transmitere sexuală.

Infecții bacteriene: Sexul anal poate cauza infecții bacteriene, deoarece anusul este plin de bacterii. Aceste infecții pot include infecții ale uretrei sau ale vezicii urinare.

Sângerări: Sexul anal poate cauza sângerări, deoarece anusul și rectul sunt foarte sensibile și pot fi ușor lezate.

Vreau să-ți zic toate astea ca să fii informat, să nu te ia pe nepregătite treaba asta. Să nu te grăbești, să nu te arunci înainte la o beție, căci inclusiv actorii din filme porno respectă treaba asta.

Sexul anal este mai des întâlnit decât ai crede, dar făcut corespunzător poate ajuta anumite persoane să se cunoască mai în profunzime sau descopere un nou nivel de intimitate. Este o activitate destul de riscantă așa că nu trata cu superficialitate subiectul.

Cât despre celelalte tipuri, e bine de știut că cel anal nu trebuie niciodată să fie folosit ca preludiu pentru cel vaginal și în niciun caz împreună cu cel oral. Asta doar așa, apropos de sănătate. Și apropos dacă vrei să-i faci sex oral unei femei ca la carte. Că poate mai vrei să f*ți și după experiența asta, nu să treci pe manual.

Hai, noroc, și vezi cum intri și pe unde!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.