Rezoluțiile mele sexuale pentru Anul Nou: lucruri pe care vreau să le bifez

rezoluții sexuale pentru anul nou

Hopa, bine te-am regăsit în Noul An! La mulți ani, să fii sănătos și la pungă gros. Se mai folosește expresia asta, nu? În orice caz, bine-mi pare că ai intrat (și) anul acesta pe blogul meu. O să încep cu rezoluțiile mele sexuale: ce mi-am propus, ce se reportează de anul trecut, ce vreau să încerc nou.

Poate că te voi inspira și pe tine să îți stabilești o serie de rezoluții legate de sex, sau ce vrei să faci în materie sexuală anul acesta. Haide, nu fii timid, doar am vorbit aici despre subiecte precum pastile pentru potență, BDSM, sex oral la bărbați, cum să te masturbezi și sex anal fără durere. Doar ți-ai dat seama că nu suntem pudici, nu-i așa?

Sursa: 123rf.com

Rezoluții sexuale pentru Anul Nou

Anul acesta mi-am propus să încerc lucruri noi. La cei 42 de ani ai mei, am la dispoziție atât suplimente, cât și tratamente naturiste și inclusiv o miere bună pentru potență descoperită anul trecut. Am încercat mai multe produse, mi-am ”antrenat” erecția și rezistența la ejaculare atât pe cont propriu cât și cu ajutoare. Pot să zic că sunt pregătit pentru orice surprize în pat vrea să-mi ofere anul.

Anul acesta, vreau:

  • Să fac sex în trei. Am zis-o, e ceva ce voiam de anul trecut, dar nu s-a întâmplat. Gagică-mea e cam reticentă la faza asta, că doar am vorbit cu ea, însă ține la mine. Nu s-ar supăra dacă mai implicăm o femeie în pat cu noi. Ba chiar ea poate să o recomande, să fie o prietenă bună, de încredere. În cel mai rău caz, dacă nu vrea cu o fată, atunci hai să zicem că accept un băiat, în pat cu noi. Dar NU ne încrucișăm săbiile.
  • Să fac sex mai des. Știu că sună clișeic, dar anul trecut am ratat multe partide. Ba că mi-era teamă din cauză de anxietate de performanță sexuală, ba că uneori simțeam oboseală sexuală. A trecut și gagică-mea printr-o fază cu „nu mai vreau să fac sex”, dar a rezolvat-o la terapie.
  • Să mă masturbez mai rar. Am cam exagerat, deși pot să mă laud că am reușit mai demult să scap de dependența de masturbare. M-a făcut să ratez multe, să prefer compania Manuelei în locul ieșirii cu prietenii, în loc să descopăr locuri și oameni noi. M-a făcut să mă retrag în sinea mea, să-mi cunosc demonii singurătății mai bine. Și de-asta am și ajuns în 2020, în pandemie, pe curul meu. Singur, în casă, 6 luni de zile. E aiurea, crede-mă. Așa că acum nu vreau să fiu ipocrit să zic că nu mi-o mai frec deloc, dar vreau să o frec cât mai rar. În schimb, vreau mai multă masturbare în cuplu. Mai multe experiențe intime, cu partenera, pe care altfel le-aș fi avut singur. Să nu-mi fie teamă ca atunci când vreau să o scot să mă masturbez, în timp ce mă uit la un film, să vină să mă ajute și să se masturbeze și ea lângă mine. Și să o facem reciproc.
  • Să încerc poziții sexuale noi. Am scris un articol cu poziții sexuale preferate de bărbați, însă, recunosc, am scris mai mult din perspectiva mea. Le-am încercat pe cele din articol, dar aș vrea și ceva mai… tantric. Aici, Yab Yum e poziția cea mai cunoscută, baza mai multor poziții sexuale tantrice. Să ne privim în ochi, în timp ce stau cu picioarele desfăcute și partenera mă încalecă, așa cum ne-am ține în brațe foarte strâns. Practic, îi „mănânc” sânii în timp ce ea mă călărește până îmi dau drumul. Yum yum!
  • Mai mult sex oral. De ambele părți. Am scris un articol despre sex oral la femei ca la carte dar, recunosc, l-am scris mai mult din cărți. Asta pentru că nu am reușit să punctez toți pașii de acolo. E o parte din propria experiență, dar cea mai mare parte este… din teorie. Așa că vreau să experimentez mai mult, să reușesc cu adevărat să-mi aduc partenera la orgasm, cu limba și degetele. Și, bineînțeles, să-mi întoarcă favorul mai des.
  • Mai mult timp petrecut dezbrăcat (dar fără să mă masturbez). Aici nu vorbesc de voyeurism sau alte exhibiții care să mă facă să par dubios. Mă refer mai mult la nudism în propria casă, la a îmi iubi corpul și a adora să îl văd în fiecare zi, în toată splendoarea lui. Și nu m-aș supăra dacă și partenera mea ar îmbrățișa această rezoluție. De fapt, nu m-aș supăra dacă ar îmbrățișa oricare din acestea, mai ales cele legate de sex.
  • Să fiu mai atent la igienă. Aici mă refer și la sex cu prezervativ, dar și la locul unde o fac. Dacă până acum vreo 2 ani, acceptam orice – și în pădure, și în lift, și la un picnic pe pătură, acum sunt un pic mai pretențios. Prefer să fac duș înainte, și să fiu epilat. Același lucru îl aștept și de la parteneră. Când aleg lubrifianți sexuali, prezervative sau mai știu eu ce jucării sexuale, vreau să fie de calitate.
  • Să nu mai încerc produse pentru potență pe bandă rulantă. În ultimii 10 ani, am luat tot felul de pastile, vitamine, fiole sau întăritoare de erecții. De anul ăsta, vreau să mă rezum la ce mi-a făcut bine, la suplimente pentru potență de calitate. Fără produse noi, despre care nu a scris încă nimeni nimic, de-asta probabil ai văzut că m-am cam oprit din articolele cu păreri despre tratamente și medicamente.

sursa: 123rf.com

Alte idei de rezoluții sexuale pentru Anul Nou

Anul ăsta, prefer să mă respect mai mult pe mine. Asta îți recomand și ție. Să te bucuri de noi experiențe, poate să faci ceva ce nu ai încercat. Să îți explorezi sexualitatea, poate chiar să cumperi ceva de la un sex shop. Ceva pentru tine, ceva pentru partenera ta.

Dacă ție îți face plăcere sau crezi că îți va face plăcere să faci sex cu o păpușă gonflabilă, este strict alegerea ta. Nu te va judeca nimeni. Nu îți fie teamă că te poate judeca cineva.

Într-un cuvânt, nu îți inhiba sexualitatea. Scapă de inhibiții în pat dar și în afara lui. Cred că dacă ar fi să aleg, ăsta ar fi cel mai important sfat pe care ți-l pot da, legat de rezoluții sexuale pentru Anul Nou. Nu te sfii să discuți fanteziile sexuale cu partenerul de cuplu.

Îți doresc ca 2023 să fie anul tău!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.