Cele mai eficiente replici de agățat pe Tinder

Vezi care sunt cele mai eficiente replici de agățat pe Tinder

Dacă ești pe Tinder, trebuie să selectezi cu grijă absolut fiecare poză, ca să le oferi potențialelor partenere o idee despre cum arăți. Dar dacă vrei să le oferi o idee despre cine ești cu adevărat, este esențial să ai cuvintele la tine.

Nu știi cum să o dai gata din două vorbe? Există o grămadă de replici de agățat, unele deja consacrate acestui „spațiu“. Așadar, dacă nu vrei să fii taxat pentru lipsa de autenticitate, ai face bine să rămâi alături de mine.

Hai să aflăm care sunt cele mai eficiente replici de agățat pe tinder pe care le-ai putea adapta.

Replici pentru deschiderea unei conversații pe Tinder

Mai ții minte când am vorbit despre cum să agăți fără să pari dubios? Ei bine, unde agăți poate fi, uneori, la fel de important ca felul în care intri în vorbă prima oară cu ea.

Cum găsești cele mai eficiente replici de agățat pe Tinder? E tare greu să fii tu cel care sparge gheața, mai ales în condițiile în care părerea generală a femeilor este că bărbaților de pe Tinder le lipsește curajul de a fi ei înșiși și că nu cunosc principiile de relaționare între parteneri, darmite să vadă potențialul unei relații și să o cultiveze. Cele mai multe dintre femei cred că noi suntem aici să le aburim, să ne prefacem că nu vrem sex, să facem gaslighting și apoi să ne fofilăm. Ei bine, nu toți bărbații sunt la fel.

Hai să-ți spun care sunt cele mai eficiente replici de agățat pe Tinder. Vreau să-ți spun că un gentleman va fi întotdeauna pregătit să dea primul salut. Eu, cel puțin, așa am procedat pe vremea în care eram ,,abonat’’ la tot ceea ce înseamnă aplicație de dating.

Iată replicile de agățat pe tinder care au făcut ca discuțiile mele să meargă ca pe roate:

Bună, m-am gândit să-ți scriu. Mi-au plăcut pozele tale din bibliotecă. Și mie îmi place să citesc. La ce bun să scrii și să citești dacă, odată ce ai întors ultima pagină, nu începi să respiri altfel, să vezi altfel, să trăiești în mod diferit?

Nu știu ce să spun, dar ceea ce știu este că vreau să vorbesc cu tine.

Bună. Voiam să încep cu un emoji, apoi mi-am zis că e prea copilăresc. Tu ce ai scrie înainte să apeși pe SEND?

Folosește întrebări


Dacă ești timid și încă nu te simți confortabil să vorbești despre tine, adresează-le câteva întrebări despre viața lor bazându-te pe fotografiile pe care le au pe profil.

Iată câteva exemple:

E tare simpatic animalul tău de companie. Ce poți să-mi spui despre el?

Îmi plac tatuajele tale! Cât ai? Și eu sunt interesat, tocmai am cerut o ofertă de preț de la un salon.

Dacă ai putea mânca un singur fel de preparat pentru tot restul vieții, care ar fi acesta? Eu merg la sigur: cartofi prăjiți cu ou și brânză.

Replici de agățat pe Tinder: Texte de folosit în mijlocul conversației 

Dacă vorbiți deja de ceva timp, înseamnă că împărtășiți aceleași sentimente, sunteți mult mai conectați, aveți deja un limbaj comun și probabil că următorul pas este să vă vedeți IRL. 

Este foarte important să-i spui cum te simți când vorbești cu ea și cât de bine îți face timpul petrecut împreună. Bineînțeles, e bine să fii direct cu gagicile, să-ți arăți intențiile, dar trebuie s-o faci cu tact. E un teren destul de minat.

Încearcă, așadar, să-i spui toate acestea folosind formulări cât mai naturale:

Dacă ai fi un emoji, ai fi 🔥

Ai simțul umorului, îmi placi!

Când te-am văzut prima dată, mi-am uitat replicile de agățat. Poate sunt mai eficient în viața reală. Cum aș putea să-ți dovedesc?

Am văzut că lista de înscrieri pentru cursurile de teatru este încă deschisă. Ai vrea să ne înscriem? Cursurile încep peste o lună.

Quick tip aici: Complimentele fac o treabă bună dacă știi să le faci. Nu fi la fel ca toți ceilalți bărbați care-i zic că e frumoasă! Poți folosi cuvinte precum faină, respectiv sexy, pe care să le introduci în afirmațiile tale. Dacă nu ții cont de unele aspecte de finețe, s-ar putea să rămâi doar cu filmele porno.

Sfaturi utile pentru o conversație pe Tinder reușită

Sfaturi utile pentru o conversație pe Tinder reușită

Dacă ești de părere că stai prost la capitolul replici de agățat pe Tinder, nu trebuie să-ți faci prea multe griji. Nu există replici de agățat pe Tinder perfecte. Pentru conversații reușite este esențial să fii sincer și autentic. 

Începe cu un salut prietenos și fi tu însuți! Evită replici de agățat pe Tinder prea generale sau siropoase. Sunt cringe. Ascultă cu atenție răspunsurile ei și arată interes în ceea ce spune. Pregătește câteva întrebări deschise, care să permită dezvoltarea discuției, astfel încât să poți afla mai multe despre persoana care se află pe partea cealaltă a ecranului.

Fii amuzant și joacă-te, dar evită glumele de prost gust. Ține minte, cheia este respectul. Răbdarea este, de asemenea, importantă. Nu te grăbi să-i ceri numărul de telefon sau să-i propui o întâlnire în prima conversație. Așteaptă momentul potrivit. Dacă totuși simți că persoana respectivă nu este interesată sau răspunde în monosilabe, nu insista. Trebuie să-i respecți decizia.

În concluzie, o conversație pe Tinder reușită se bazează pe comunicare autentică și respect. Fii deschis, rămâi tu însuți și lasă lucrurile să se dezvolte natural. Cred că viața înseamnă mai mult decât să te bucuri de filmele deocheate sau pozele erotice de pe net.

Îți urez swiping fericit

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.