Proxel Potent prospect: ce conține suplimentul pentru potență

Proxel Potent prospect: ce conține suplimentul pentru potență

Salutare! În urmă cu câteva luni am scris un articol despre Proxel Potent păreri fără să îți vorbesc în prealabil despre prospect. Haide, așadar, să aflăm, totul despre Proxel Potent prospect, respectiv despre aspectele legate de efectele administrării acestui supliment.

Proxel Potent ajută la sănătatea prostatei, crește performanța sexuală și susține funcția erectilă. Hai să aflăm mai departe cum face asta.

Proxel Potent prospect, pe larg

Proxel Potent prospect, pe larg

Proxel Potent este un supliment alimentar produs de Naturpharma sub formă de capsule. Acesta e conceput special pentru bărbați, cu scopul de a îmbunătăți sănătatea prostatei, fertilitatea, libidoul, erecția și controlul ejaculării. 

Pastilele Proxel Potent, 60 la număr, sunt divizate în două categorii. 

Pe scurt, ambalajul conține 30 de pastile Proxel, special realizate pentru menținerea sănătății prostatei, și alte 30 de pastile Potent, care contribuie la îmbunătățirea libidoului, a earecției și ejaculării.

Luate împreună, ca parte din cură, cele două capsule ajută la menținerea sănătății sexuale a bărbaților.

Proxel Potent prospect: mod de administrate

Administrarea suplimentului natural este foarte simplă.

Trebuie să iei zilnic câte o capsulă de Proxel și una de Potent, fie înainte de masă, fie după. Le poți lua împreună, cu același pahar cu apă. O cutie acoperă necesarul pentru 30 de zile.

Proxel Potent prospect indică faptul că tratamentul ar trebui urmat timp de 60 de zile pentru a obține rezultate vizibile. Eu am folosit doar o cutie și, văzând că nu apar cine știe ce rezultate, am decis să nu mai continui.

Proxel Potent prospect: ingrediente detaliate

Proxel Potent prospect: ingrediente detaliate

Ca să aflăm cum funcționează (sau nu) acest supliment, ar trebui să știm ce conține.

Pe Proxel Potent prospect, scrie că pastila Proxel conține:

 • extract din semințe de dovleac – 120 mg;
 • extract de arbore de tămâie – 50 mg;
 • acizi boswellici – 32,5 mg;
 • extract de nemuritoare – 50 mg;
 • hialuronat de sodiu – 25 mg;
 • vitamina E – 12 mg;
 • ulei esențial din arbore de ceai – 1 mg.

Pentru pastila Potent, ingredientele sunt următoarele:

 • L-Arginină – 200 mg;
 • extract de Maca – 200 mg;
 • extract de colții babei – 100 mg;
 • saponine – 40 mg;
 • extract de ginseng – 75 mg;
 • ginsenozide – 3,75 mg;
 • zinc – 15 mg.

Totuși, dacă iei în considerare acest supliment care sprijină sănătatea prostatei și îmbunătățește funcția erectilă, este bine să fii atent la Proxel Potent contraindicații.

Acestea sunt la fel de importante ca și semnele de circulație. Ignorarea unui indicator de acces interzis nu ar trebui să fie opțională, nu-i așa?

Hai să vedem, așadar, ce ar trebui să știi despre contraindicațiile și rezultatele tratamentului cu acest supliment.

Contraindicații conform Proxel Potent prospect

Este important de menționat că singurele contraindicații sunt: interzis persoanelor cu afecțiuni cardiace, celor cu hipersensibilitate la ingredientele din compoziție și sportivilor de performanță.

Practic, dacă urmezi indicațiile din Proxel Potent prospect, totul ar trebui să meargă conform așteptărilor.

Trebuie subliniat că, de regulă, suplimentele cu multiple ingrediente naturale nu cauzează reacții adverse. Cu toate acestea, există anumite,,interdicții’’ care se aplică în cazul:

 • persoanele sub 18 ani,
 • persoanele cu probleme de greutate,
 • persoanele cu hipertensiune arterială,
 • persoanele cu afecțiuni cardiace severe.

Așa cum am zis și în articolele anterioare, am avut doar câteva episoade în care m-am pierdut erecția. Totuși, după fiecare act sexual, penisul meu și-a pierdut fermitatea înainte ca partenera mea să se bucure pe deplin.

În ceea ce privește controlul ejaculării și menținerea erecției, efectele nu au fost foarte evidente. Chiar și așa, există ceva șanse să-ți meargă cu energia și cu recuperarea după ejaculare.

Deși am urmat tratamentul timp de o lună, nu am observat o îmbunătățire semnificativă. Totuși, nu am avut reacții adverse la Proxel Potent, nici în timpul tratamentului, nici după. Nu am simțit dureri de stomac, arsuri sau greață. Ceea ce e ok.

Am intrat pe forumuri despre pastile potență să văd ce informații pot găsi, dar la fel, consumatorii n-au avut cine știe ce rezultate.

Bănuiesc că e mai eficient în tratarea prostatei și în tratarea afecțiunilor asociate cu tractul urinar.

Concluzii despre Proxel Potent prospect

Concluzii despre Proxel Potent prospect

Așadar, administrarea suplimentului are plusuri și minusuri. Repet, mi-a plăcut faptul că pe Proxel Potent prospect apar ingrediente naturale. Mi-a displăcut că nu m-a ajutat să obțin performanțe sexuale.

Deci, n-aș putea spune că are beneficii semnificative în ceea ce privește activitatea din dormitor, însă acționează mai degrabă în ceea ce privește menținerea sănătății sexuale masculine.

Oricum, e bine să ai așteptări realiste. Și bineînțeles, nu uita că fiecare organism e unic, deci produsul poate reacționa diferit. 

Dacă totuși cauți un produs din ingrediente naturale pentru potență masculină, care să te ajute să menții erecția, vezi care e cea mai bună pastilă de potență pe care am încercat-o în ultimii ani.

Hai, mult spor!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.