Proxel Potent contraindicații: când trebuie luat cu precauție

Proxel Potent contraindicații și precauții de administrare

Salutare! Astăzi vreau să discutăm despre Proxel Potent contraindicații și să-ți spun care sunt situațiile în care acest produs trebuie administrat cu precauție.

Eu sunt mereu atent când vine vorba de suplimentele pe care mi le achiziționez. Mă uit la prospect și mă interesez de aspecte precum reacțiile adverse post administrare ale acestora. 

Încerc să minimizez efectele secundare ale fiecărui produs pentru potență care îmi captează atenția, fie el natural sau nu. Așa îl aleg pe cel care se potrivește nevoilor mele.

Dacă vrei să iei în considerare Proxel Potent, suplimentul care menține sănătatea prostatei, stimulează performanța sexuală și susține funcția erectilă, fii cu ochii pe contraindicații. Acestea sunt la fel de importante precum semnele de circulație. Dacă vezi un indicator rutier cu semnificația de acces interzis, e limpede că nu e indicat să te duci, nu-i așa?

Te invit, așadar, să aflăm, totul despre prospect, despre Proxel Potent contraindicații, dar și despre toate aspectele legate de rezultatele tratamentului cu acest produs.

Când ar trebui să iei Proxel Potent?

Când ar trebui să iei Proxel Potent?Proxel Potent contraindicații

Proxel trebuie administrat atunci când:

 • ai mici afecțiuni asociate cu prostata,
 • îți doreștisă previi cancerul de prostată,
 • vrei să-ți protejezi sistemul reproducător.

Potent trebuie administrat atunci când:

 • vrei să crești dorința sexuală,
 • vrei să reziști mai mult în dormitor,
 • vrei să-ți îmbunătățești stimularea circulației sângelui la nivelul penisului.

Administrate împreună, sub formă de cură, cele două capsule contribuie, la sănătatea sexuală a bărbatului de peste 35 de ani. Totuși, există Proxel Potent contraindicații de care ar trebui să ții cont.

Proxel Potent contraindicații conform prospect

În general, suplimentele care au în compoziție multe ingrediente naturale nu oferă reacții adverse. În schimb, au câteva ,,interdicții’’ care se aplică:

 • persoanelor sub 18 ani,
 • persoanelor cu probleme de greutate,
 • persoanelor cu hipertensiune arterială,
 • persoanelor cu afecțiuni cardiace severe.

Revenind însă la acest supliment, în articolul cu păreri Proxel Potent am vorbit deja despre ingrediente, mod de administrare și contraindicații.

Pe scurt, produsul se împarte în capsule Proxel și în capsule Potent, împărțite astfel:

 • Capsula Proxel: Extract din semințe de dovleac, extract de arbore de tămâie, acizi boswellici, hialuronat de sodiu, vitamina E și ulei esențial din arbore de ceai 
 • Capsula Potent: L-Arginină, extract de Maca, extract de Colții Babei, Saponine, extract de Ginseng, Ginsenozide și Zinc.

Administrarea acestora e este simplă. Se ia câte o pastilă pe zi, una de Proxel, respectiv una de Potent. Nu contează dacă iei înainte sau după masa. Cu alte cuvinte, o astfel de cutie acoperă o perioadă de 30 de zile.

Trebuie spus că singurele contraindicații sunt: interzis persoanelor cu probleme cardiace, celor cu hipersensibilitate la oricare din ingredientele din compoziție și, interzis cărora celor care fac sport de performanță.

Dacă respecți indicațiile de pe prospect, totul ar trebui să decurgă conform planului. 

Proxel Potent contraindicații sau ce nu scrie în prospect

Proxel Potent contraindicații sau ce nu scrie în prospect

După ce l-am încercat, aș zice că Proxel Potent este așa și așa. Despre alte suplimente eficiente pentru potență ți-am mai scris. Poți oricând să citești păreri Natural Potent sau păreri Maraton Forte.

Recunosc, în ceea ce privește erecția, am pierdut-o doar de câteva ori. Păcat că după fiecare act sexual, penisul s-a lăsat înainte ca partenera mea să se poată bucura de partida în sine.

Faza e că la nivel de control pe ejaculare și menținerea erecției, pot spune că nu m-a ajutat cine știe ce. Pot spune că nu mi-a îmbunătățit controlul ejaculării. Și doar știi, că am încercat 30 de zile de tratament.

Oricum, eu nu am avut reacții adverse cu Proxel Potent nici pe parcursul tratamentului, nici după ce l-am terminat. Nu am simțit nimic, nici dureri sau arsuri de stomac, nici greață. 

Ba da, mint, am avut o singură dată pulsul mărit. Asta din cauza faptului că am băut puțin peste măsură, deși știam că alcoolul scade potența

Oricum, să știi că nu există contraindicații conform cărora să nu consumi alcool pe durata tratamentului. Nu contravine cu proprietățile produsului, dar e de bun simț să nu o faci.

Proxel Potent susține sănătatea prostatei

Am intrat pe forumuri despre pastile potență să văd ce pot afla, dar la fel, bărbații n-au avut cine știe ce rezultate. Cred că e mai eficient în tratarea prostatei și în tratarea afecțiunilor asociate cu tractul urinar.

Suplimentul alimentar se adresează performanței sexuale a bărbaților, dar pune mai mult accent pe bunăstarea aparatului reproducător.

Recomandarea mea în loc de Proxel Potent

Eu, personal, n-aș încadra Proxel Potent în lista pastilelor pentru potență. Nu pentru că e rău, ci pentru că nu am simțit mai nimic diferit, ceea ce înseamnă că nu mă pot pronunța în privința asta. 

Din fericire, am testat și alte stimulente naturale pentru potență care au oferit rezultate semnificative și într-un timp mult mai scurt. 

Poți arunca o privire și pe materialul meu cu cea mai bună pastilă pentru potență, ca să vezi ce altceva mai merită încercat, din punctul meu de vedere.

Sper că ți-am fost de ajutor!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.