Pro V prospect: cât de naturală e pastila pentru potență?

Pro V prospect: cât de naturală e pastila pentru potență?

Azi vreau să vorbim puțin despre Pro V prospect. Să vedem care e treaba cu acest supliment pentru bărbați despre care se spune că remediază problema erecțiilor slabe și crește apetitul sexual. 

Despre Pro V, producătorii spun că are în compoziție numai ingrediente naturale și că efectele sale se simt chiar și după 3 zile de la administrare. Să aflăm dacă toate acestea sunt adevărate.

Așadar, te invit alături de mine pentru a descoperi ce conțin capsulele și cât de naturale sunt ele față de alte suplimente pentru potență de pe piață.

Pro V prospect: o scurtă privire

Pro V prospect: o scurtă privire

Disponibil sub formă de capsule, Pro V este un stimulent pentru potență produs de Sichuan Weilong și important în țară de către Razmed SRL. 

Potrivit producătorilor, Pro V este un supliment natural care, citez de pe site-ul oficial: „are la bază extracte din peste 6 plante medicinale dintre cele mai alese”. O fi adevărat? Să vedem.

Produsul este la vânzare în cutii a câte 4 capsule și poate și achiziționat chiar de pe site-ul producătorilor sau din farmacii fizice și online. Eu, spre exemplu, l-am luat cu 75 de lei de la farmacia de la colțul străzii mele.Am făcur și un material detaliat cu păreri Pro V, pe care te invit să-l citești.

Conform Pro V prospect, se administrează o capsulă cu o jumătate de oră înainte de actul sexual, iar rezultatele se pot vedea până la 3 zile. Se ia o singură capsulă la trei zile, ca doză recomandată.

Iată avantajele pastilelor Pro V conform prospect:

 • Ajută la obținerea erecților de lungă durată.
 • Crește apetitul sexual.
 • Excitația sexuală poate persista timp de trei zile.
 • Contribuie la  prevenirea ejaculării precoce.
 • Prelungește durata actului sexual.

Pro V prospect: administrare și ingrediente

Pro V prospect: administrare și ingrediente

Conform Pro V prospect, se ia o capsulă cu aproximativ 30 de minute înainte de sex, iar efectele se pot simți până la 3 zile.

După cum ziceam mai sus, nu se recomandă administrarea mai multor capsule. Este bine să se administreze un singur supliment la trei zile, ca doză maximă. 

De asemenea, se recomandă consumul capsulei fie înainte de masă, fie la câteva ore de la ultima masă. Orice doză care depășește această indicație de pe Pro V prospect, poate veni la pachet cu reacții adverse.

Detalii despre administrare

În informațiile de pe Pro V prospect există anumite detalii care spun că suplimentul se administrează la nevoie, de către bărbații cu vârsta de peste 18 ani. De asemenea, citez din nou. „Capsulele reprezintă remediul așteptat de bărbați pentru a crește potența, ce ajută la obținerea și menținerea erecției”.

Deși Pro V prospect spune că se administrează o capsulă cu un pahar de apă cu aproximativ o jumătate de oră înaintea actului sexual, eu am observat că suplimentul oferă rezultate mai bune dacă iei capsulă cu cel puțin o oră înainte.

Am obținut erecție destul de rapid și m-a ținut aproape până la final. Mi-am zis că, gata, pierderea erecției ține de domeniul trecutului. În plus, mi-a crescut libidoul. Din fericire, creșterea a fost graduală, deci nu mi-a fost greu să gestionez această sporire a dorinței sexuale.

Oricum, pe mine rezultatele nu m-au ținut 3 zile, ci m-au ținut cam 1 zi jumătate. Într-un fel sau altul, dacă vorbim despre niște capsule naturale, nici n-ar trebui. 

Este cunoscut faptul că ingredientele naturale se descompun repede în organism, se consumă rapid, și că suplimentele care au în compoziție ingrediente din plante grăbesc procesul de absorbție.

În plus, fiind doar din ingrediente naturale, aceste capsule nu ar trebui să prezinte niciun risc de reacții adverse, dacă sunt consumate respectând indicațiile de pe Pro V prospect.

Ingrediente Pro V prospect

Pe site-ul producătorului nu există informații exacte cu privire la cantitatea și denumirea ingredientelor, ci doar că că produsul se bazează pe ingrediente naturale.

Principalele ingrediente care se află în componența acestui produs de potență sunt plantele afrodiziace.

Iată care sunt ingredientele care apar pe Pro V prospect:

 • Epimedium brevicornum(20% icariin) – 125 mg;
 • Tribulus terrestris (peste 40% icariin) – 85 mg;
 • rădăcini de Panax ginseng (80% ginsenozide) – 80 mg;
 • rădăcini de Rhodiola roseea (3% rozavin) – 80 mg;
 • fructe de Lycium chinese (40% polizaharide) – 60 mg;
 • scoarță de Cinnamomum cassia (raport 10:1) – 20 mg.

Prin urmare, Pro V este o capsulă naturală. Cu toate acestea, prospectul Pro V ar trebui citit și aprofundat de către toți bărbații care vor să-și îmbunătățească viața sexuală.

Pro V: efectele adverse ale pastilei naturale pentru potență

Pro V: efectele adverse ale pastilei naturale pentru potență

În mod oficial, nu există nicio informație cu privire la efectele secundare ale Pro V. Cum ziceam, produsul conține doar ingrediente naturale care sunt benefice corpului uman. Nu-i chiar un preparat pentru potență maximă, dar să zicem că își face treaba cât de cât.

Chiar dacă Pro V prospect nu face referire la acest aspect, mie mi-a luat inima la trap și a început să mă doară capul. Specialiștii zic că reacțiile de genul acesta nu ar trebui să fie neapărat surprinzătoare, pentru că pot fi asociate cu creșterea fluxului sanguin în zona pelviană. Acest lucru e specific suplimentelor pentru potență. 

Te întrebi ce am făcut ca să scap de reacțiile negative? Am băut 2 căni de apă, m-am întins în pat și am adormit timp de vreo 4 ore. Din fericire, durerile au început să scadă treptat.

Cât despre atenționări, Pro V este contraindicat în următoarele situații:

 • Să nu se depășească consumul unei doze la trezi zile.
 • Suplimentul trebuie depozitat într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură sub 25°C. 
 • Bărbații care se confruntă cu boli cardiovasculare și minorii nu trebuie să utilizeze acest produs. 

Concluziile mele despre Pro V prospect

Concluziile mele despre Pro V prospect

Recomand să explorezi și alte suplimente. Am scris chiar și un material despre cum alegi suplimente pentru potență de calitate superioară

Chiar dacă are în componență ingrediente naturale, Pro V nu pare să fie o soluție universal valabilă pentru toți bărbații care caută să-și îmbunătățească viața sexuală.

Din punctul meu de vedere, efectele obținute cu cea mai bună pastilă potență sunt mai puternice în comparație cu cele oferite de Pro V. În plus, suplimentul nici nu vine la pachet cu efecte negative.

Pe scurt, este conceput pentru a remedia diverse aspecte legate de performanța sexuală, cum ar fi scăderea libidoului și ejacularea precoce. Spre deosebire de alte suplimente naturale, Pops contribuie semnificativ și la redobândirea stime de sine.

Așa cum astăzi am ales să vorbesc despre Pro V prospect, aceeași abordare am avut-o și în cazul acestei pastile naturale.

Sper că acest articol despre Pro V prospect îți este de folos, și că te-am lămurit în ceea ce privește compoziția sa.

Ciao!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.