Preparat pentru potență maximă: ce am încercat eu

preparat pentru potență maximă

Caut de mult un preparat pentru potență maximă care să fie natural, să nu-mi dea reacții adverse și să mă ajute să obțin erecția la o simplă atingere. Din fericire, problemele cu potența încep să nu mai fie un subiect tabu în România, se discută deschis despre asta și au apărut și la noi soluții naturale.

Există leacuri naturale pentru potență, direct din natură, ca alternativă la medicamentele pentru potență în farmacii. Acestea se comercializează în special online, de către farmaciile naturiste sau pe site-urile distribuitorilor. Pentru că sunt un tip care a avut mult de suferit din cauza disfuncțiilor erectile, și am avut chiar perioade lungi de abstinență în care am simțit că nu mai vreau să fac sex, am căutat soluții cât mai rapide. Hai să-ți povestesc despre ce preparat pentru potență maximă am ales eu, să folosesc la nevoie.

Ce este potența maximă?

Potența maximă este capacitatea unui bărbat de a obține și menține erecția în starea cea mai tare posibilă. Fiecare bărbat manifestă diferit potența maximă, în funcție de grosimea și dimensiunea penisului său.

Erecția este influențată de mai mulți factori, inclusiv psihologici. Este provocată de impulsurile transmise de către creier către sistemul reproducător, prin intermediului sistemului sanguin. Așadar, circulația sângelui provoacă erecția prin faptul că umple corpul cavernos al penisului. Cu cât este mai bună circulația, respectiv starea generală de sănătate, cu atât erecția este mai fermă, de durată și se obține mai ușor.

Potența maximă nu se obține de fiecare dată când vrei să faci sex, și este la apogeu în special în tinerețe, între 18 și 30 de ani. După aceea, din păcate, începe declinul, treptat treptat ajungi să ai nevoie de un stimulent pentru erecție ca să faci față.

Factorii psihologici sunt clasificați drept probleme sexuale psihologice, oboseală sexuală sau anxietate de performanță. De asemenea, și masturbarea poate afecta potența, mai ales dacă o practici excesiv. Așa că, indiferent de motive, cât timp nu e necesar să mergi la urolog sau să te tratezi medicamentos, poți încerca un preparat pentru potență maximă.

sursa foto: 123rf.com

Ce înseamnă un preparat pentru potență maximă?

Este un mix de plante afrodisiace, având ca scop obținerea potenței maxime. Un astfel de mix din plante poate să vină sub formă de pastilă, fiolă, tinctură sau pastă pentru potență.

Din punctul meu de vedere, pasta pentru potență este cea mai naturală formă a unui preparat pentru potență. Însă totul depinde de compoziție, dar și de modul de fabricare.

Un preparat pentru potență maximă este un supliment alimentar, care poate veni la pachet și cu vitamine pentru libidoul masculin. În general, toate suplimentele sunt preparate pentru potență, însă diferența depinde de selecția ingredientelor alese pentru compoziție.

Spre exemplu, printre cele mai des întâlnite ingrediente din compoziția preparatelor pentru potență maximă, am identificat:

 • ginseng,
 • ghimbir,
 • epimedium,
 • tribulus terrestris,
 • palmier pitic,
 • ginko biloba,
 • miere de albine,
 • scorțișoară,
 • roscovă,
 • rhodiola rosea,
 • lycium chinense.

Acestea sunt doar câteva din cele mai des întâlnite ingrediente, pe care majoritatea suplimentelor naturale pentru potență le au.

Așadar, un astfel de preparat poate fi clasificat și drept tratament pentru disfuncții erectile, însă nu în sensul de soluție pe termen lung, ci mai degrabă de adjuvant sau stimulent la ocazie.

sursa foto: 123rf.com

Cum alegi un preparat pentru potență maximă

Din punctul meu de vedere, iată care sunt pașii pe care să îi urmezi:

 • caută pe net preparat pentru potență maximă 100% natural,
 • selectează produsele pe care le găsești,
 • citește păreri despre preparatele alese,
 • citește cu atenție prospectul, ingredientele, lista de contraindicații și reacții adverse,
 • citește și despre ingrediente, ce efecte au, în ce condiții și cum se administrează.

Când ajungi la ingrediente, vezi dacă ai cumva anumite intoleranțe sau alergii la vreunul din ele. Dacă știi că ai un istoric în familie cu anumite afecțiuni, sau dacă cumva tu ai făcut teste în trecut, atunci ferește-te de anumite ingrediente.

Uite-te să nu conțină chimicale. Poți găsi produse care se promovează drept „100% naturale, fără reacții adverse”, însă nu știi sigur până nu vezi exact ce conțin și ce zic alții. Eu, de exemplu, scriu păreri despre pastile potență și nu numai de mai multă vreme, tocmai ca să fac munca ta mai ușoară.

Ce preparat m-a ajutat pe mine la greu

Am luat mai multe suplimente de-a lungul timpului, care se încadrează în categoria preparat pentru potență maximă. Pe unele le-am testat la masturbare, pe cont propriu, pe altele direct pe gagici.

Am încercat și Tianli fiole, Natural Potent fiole respectiv Toot Up. Toate sunt preparate pentru potență, însă nu m-au ajutat să obțin erecția aceea fermă de care aveam nevoie. Pastila Pops în schimb, a fost și este pentru mine cea mai bună pastilă potență încercată. Erecția obținută mi-a adus aminte de Viagra, însă efectul s-a simțit mult mai plăcut, pentru că nu are chimicale în compoziție. Asta face din pastila Pops un preparat pentru potență maximă. În plus, se găsește și în farmacii.

Un alt supliment natural ce mi-a adus satisfacție în dormitor este pasta cu miere numită uPotent. Am scris despre ea ca fiind cea mai bună miere pentru potență încercată de mine. A venit erecția ca unsă. Gustul este dulce, cu iz de scorțișoară, are doar ingrediente naturale, și nu provoacă reacții adverse. Cel puțin la mine nu a fost cazul. M-a ajutat și cu controlul ejaculării, ceea ce e mai rar întâlnit la preparatele pentru potență. Am scris despre experiența mea în articolul cu păreri uPotent.

Nu vreau să zic că suplimentele sunt soluția finală pentru potență maximă. E clar că ele nu funcționează dacă nu am un stil de viață sănătos, cu mișcare și exerciții fizice regulate, care să mă ajute cu circulația sângelui și să prevină boli de inimă. Am 40 de ani, erecția nu mai e ca pe vremuri și trebuie să îmi susțin corpul și cu vitamine, minerale, hidratare și mișcare. Altfel, suplimentele sau orice preparat pentru potență maximă, ar fi de prisos.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.