Poziții sexuale preferate de femei: cum să o satisfaci

poziții sexuale preferate de femei

Ca bărbați, trebuie să ne preocupe plăcerea partenerelor noastre. Eu zic că în egală măsură cu propria plăcere, deși unii băieți mai romantici ar zice că într-o mai mare măsură, a partenerei. Ei bine, am scris acum ceva timp despre poziții sexuale preferate de bărbați, care ne oferă nouă maximă plăcere. A fost mișto, a prins articolul, însă nu toate pozițiile de acolo sunt preferatele femeilor. Ele au nevoi puțin diferite de ale noastre. Așa că, uite, ca să faci o comparație, un top cu poziții sexuale preferate de femei.

Sincer să fiu, cred că orice poziție sexuală poate oferi plăcere unui bărbat, și să ajungă la orgasm, dacă trăiește momentul și nu are blocaje sau rețineri. Cât timp nu suferi de anorgasmie masculină, sau nu ai probleme cu potența care să-ți facă zile negre în dormitor, ai toate motivele să te bucuri de fiecare moment de plăcere cu partenera ta.

Și ca sfat prietenesc: nu refuza ocaziile de a face sex. O să regreți mai târziu, când (poate) nu o să mai fii la fel de în putere ca la 30 sau 40 de ani. Așa că, dacă vrei să te iubească și mai mult, iată o serie de poziții sexuale preferate de femei – pe care le poți propune chiar din seara asta, partenerei.

Citește și: Horoscop sexual: ce vor bărbații în pat

Poziții sexuale preferate de femei

Pentru ca o femeie să aibă parte de plăcere maximă, trebuie să îi stimulezi cât mai bine clitorisul. Plăcerea lor vine și din aceste sfaturi pentru masturbare la femei. Am scris acolo despre cum se masturbează o lady, folosindu-și mâinile, frecându-și fie labiile vaginului, fie clitorisul. Fiecare femeie e diferită, poate la unele funcționează dacă își stimulează labiile mai mult decât dacă își stimulează clitorisul. Poate unele se ciupesc mai tare de sfârcuri sau le place să primească palme la fund. N-ai de unde știi, până nu cunoști doamna sau domnișoara în cauză.

Citește și despre cum exciți o femeie, ca să afli că drumul către orgasm poate începe uneori cu o conversație incitantă, sau chiar cu o seară cu decor romantic și lumânări parfumate. Trebuie să-ți ieși din zona de confort dacă vrei cu adevărat să „faci fericită” o femeie sau să o poți aduce într-un final la… ejaculare feminină. Care, apropo, nu este un mit, e doar ceva mai rar.

Așadar, care sunt pozițiile care le plac lor, odată ce ați ajuns în pat?

Sursa: 123rf.com

Misionarul

Asta e cea mai clasică poziție sexuală dar se pare că și una din cele mai bune pentru femei. Cu asta, nu dai greș, chiar dacă este prima pe care o încerci cu actuala (sau viitoarea) parteneră. Faptul că vă puteți privi ochi în ochi, faptul că poți stimula clitorisul ei cu zona ta pelviană, cât și faptul că femeia își poate înfășura picioarele în jurul tău, ca să o penetrezi mai adânc, sunt elemente decisive care dictează plăcerea în pat pentru o femeie. De fapt, cele mai multe din partenerele mele au ajuns la orgasm cu poziția misionarului.

Asta e cea mai apropiată imagine ce am găsit-o pentru „pe masă, în fund”, dar imaginează-ți o masă sub gagică. Sursa: 123rf.com

Pe masă, în fund

Asta e genul de poziție la care visează o femeie care are fantezii cu șeful, cu dentistul, cu ginecologul, cu tipul ăla musculos de la sală… Practic, e nevoie de o suprafață netedă, precum o masă, un birou, o tejghea, un blat de bucătărie, o mașină de spălat, pe care femeia să se așeze, cu picioarele desfăcute. E mai palpitant când o ridici în brațe să o pui tu acolo, după ce ai dat pe jos la o parte obiectele de acolo.

Și, după ce ai pus-o acolo, îi desfaci picioarele și o penetrezi adânc. Se poate să își ridice picioarele pe umerii tăi, să și le încolăcească în jurul tău, sau să se lase pur și simplu pe spate, cu picioarele în sus, ca la ginecolog sau în sala de nașteri. Restul, depinde de tine și erecția ta fermă.

sursa: 123rf.com

Capra

Se numește și doggy style. E atunci când femeia stă în genunchi, aplecată în față, pe mâini sau pe coate, în timp ce tu stai în genunchi în spatele ei și o penetrezi pe la spate. Accentul se pune pe stimularea clitorisului prin penetrare adâncă, și respectiv e mișto că o poți prinde de sâni, o poți trage de păr, îi poți trage palme la fund, o poți mângâia pe spate, depinde ce o excită. Pentru mine, e una din pozițiile preferate, dar nu mă pot controla când îmi vine. Presiunea și pe penis e mai mare, și atunci se simte mai strâmt vaginul în poziția asta. Plus că, dacă mă uit la noi în oglindă, se vede ca și cum am face sex anal, ceea ce mă excită și mai tare.

Imaginează-ți poziția asta, dar în care ambii parteneri stau pe burtă, el deasupra ei. Oricum, asta e doar o sugestie de cum poate începe „capra culcată”. Sursa: 123rf.com

Capra culcată

Despre asta nu sunt sigur dacă se cheamă așa, dar eu așa îi zic. E foarte faină atât pentru femeie, cât și pentru bărbat și presupune să începi să i-o tragi pe la spate, dar încet, încet, ea să se lase pe burtă și tu să o urmezi. Apoi, ea stă ca la plajă, în timp ce tu o penetrezi pe la spate, în timp ce te lași cu greutatea ta pe ea. O poți îmbrățișa așa, e ceva mai intimă poziția, dar asigură penetrare adâncă pentru ea și presiune pe penis pentru tine. Atâta tot, că o să îi sufli în ceafă, la propriu, ceea ce pentru bărbat nu e așa sexy dar pe femei le înnebunește.

Lotusul

Asta merge la tinerețe, căci presupune să stai tu, ca bărbat, în poziția de yoga, lotus sau turcește. Deci, cu genunchii îndoiți. Femeia se va așeza în poala ta, cu picioarele înfășurate în jurul taliei. O poți ține de șolduri și atât tu, cât și ea, puteți controla viteza penetrării. Eu prefer să adaptez poziția asta pentru „bătrâni” sau bărbați mai puțin flexibili, adică să stai pur și simplu pe un scaun, fără mânere, și gagica să se suie în poala mea și să-mi țopăie pe „muntele magic”.

E mișto pentru multe femei, pentru mine nu e cine știe ce, însă faptul că îi văd sânii cum se ridică și coboară, în dreptul nasului meu, este, cel puțin, un deliciu vizual.

Sursa: 123rf.com

Femeia deasupra

E foarte vag să numesc astfel poziția asta, căci are multe variații. Însă, mă refer la aia în care bărbatul stă întins pe spate, iar femeia e deasupra și efectiv îl călărește. E mișto pentru ele când ele dictează viteza și intensitatea penetrării, însă poate fi dureros pentru penis, dacă se împing prea tare în față. Plus că, nu doar îndoaie penisul destul de mult, ci și alunecă și iese, de multe ori. E potrivită pentru femeile cărora le place să dețină controlul și să fie „în top”. Cu alte cuvinte, pentru cele cu inițiativă, cărora le place să domine. Dacă tot mergem în direcția asta, cum bărbatul stă pe spate, i s-ar potrivi și să fie legat cu niște cătușe de pat, în timp ce femeia își face de cap cu el. Asta poate fi una din definițiile de bază pentru ce înseamnă BDSM.

Sursa: 123rf.com

Lingura

Asta e cea mai practicată poziție sexuală în cămin, pentru că se poate face într-un pat strâmt, de o persoană, și fără zgomot, pe sub plapumă. Cei doi parteneri stau îmbrățișați, pe aceeași parte, femeia cu spatele la bărbat. În acest timp, el o penetrează pe la spate, și poate să ridice puțin piciorul ca să îi facă lui loc. Simultan, merge să își stimuleze ea zona intimă cu mâinile, pentru că va avea loc suficient în față. Bărbatul își poate folosi doar mâna rămasă liberă, să o mângâie pe sâni, pe gât, pe ceafă, pe abdomen. Din păcate, cealaltă mână e dedesubt, și poate amorți. De-asta nu e neapărat una din favoritele mele, dar înțeleg de ce pe femei le înnebunește. Creează un fel de sentiment de siguranță și apropiere față de partener.

De ce e avantajos pentru bărbați să practice aceste poziții sexuale preferate de femei?

Aș zice bărbaților să nu fie fraieri, și să se concentreze, uneori, mai mult pe plăcerea partenerei decât pe a lor. Femeile sunt recunoscătoare, au o memorie mai bună și răsplata se poate întoarce în favoarea noastră, cât de curând. Și, crede-mă, femeile au mai multe modalități prin care ne pot răsplăti, decât avem noi.

Mai adaug că, spre deosebire de pozițiile sexuale preferate de bărbați, cele pentru femei sunt menite să stimuleze mai mult zona clitorisului, așadar e ideal dacă vrei să reziști mai mult în pat. Căci și asta poate fi considerată tratament pentru ejaculare precoce: schimbă poziția, preferabil cu una care te stimulează mai puțin. Și nu numai de asta, dar dacă suferi și de hiperexcitabilitate sexuală, vin la fix anumite poziții.

În plus, femeile ajung mai greu la orgasm decât bărbații. Așa că trebuie să faci și ce le place, să fii tandru, să fii afectuos. Mai bine mergi la sigur, cu o poziție gen capra sau misionarul, decât să faci cine știe ce exhibiții, când ești la primele aventuri sexuale cu o anumită fată.

Spor și sex cât mai intens vă doresc!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

2 răspunsuri

 1. Salut din nou Andu.
  Aici îți lipsește o poziție care am încercat-o eu cu soția, de fapt sunt 2 poziții care trebuie să le adaugi la tema ta. (Sunt puțin mai grele și incomode dar soția mea sa simțit bine și satisfăcută).
  1 este poziția foarfecă
  2 poziția lingură dar puțin mai diferită.(Trebuie să o penetrezi când ea stă cu pe pat cu picioarele în forma de litera L iar tu o penetrezi).(Deci nu stai in spatele ei, de fapt stai sub picioarele ei)
  Greu de explicat dar când vrei sa încerci lucruri noi nu ai nimic de pierdut pentru femeia ta.
  Succes 😉

  1. Salut din nou 🙂 Wow, bune poziții! Eu am ales pe cele din articol pe baza popularității lor din mediul online, nu „am întrebat 100 de români” :)) Dar cu siguranță sunt binevenite acestea date de tine să completeze topul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.