Am potența scăzută. Ce trebuie să fac

am potența scăzută

Bine te-am găsit într-un nou articol marca Singuraticul.ro. Vorbim despre potența scăzută și ce să faci dacă te găsești în situația asta.

Cred că primul lucru care-ți vine în minte este… „bă, e nasol”. Adică e frustrant să știi că nu poți satisface o femeie până la capăt, asta te face să te cam ferești de sex, când se ivește ocazia. Și mai frustrant este când ai chef de sex, libidoul funcționează normal, însă când ajungi în pat, parcă nu te mai simți așa potent cum te simți când te uiți acasă la filme porno.

Unii bărbați au potența scăzută pentru că s-au învățat mai mult singuri, așa cum sunt și eu. Cred că asta este o posibilă cauză, să știi că sexul e rar întâlnit și că vezi o păsărică mai mult pe laptop decât în realitate. Atunci când te înveți așa, nu mai știi ce să faci când ești cu una față în față. Și, să zicem că intuiești, însă nu îți iese nici preludiul, pentru că tu ești obișnuit cu masturbarea, și te grăbești. Vrei să ajungi repede la penetrare, la pozițiile sexuale preferate de bărbați, pe care le-ai văzut în filme.

Mie mi se întâmplă, tot din cauza asta, să îmi grăbesc iubita și când discutăm. Uneori, când mă întrerupe de la masturbare, îmi vine să îi dau răspunsuri scurte și tăioase, și o îndepărtez. Îți dai seama că nu e ok, sunt conștient de asta, așa că te sfătuiesc să nu cazi în capcana asta și să socializezi cu femei, să flirtezi, nu să stai atâta timp pe tușă, ca mine.

Citește aici despre cum poate masturbarea afectează potența la bărbați.

Am potența scăzută. Ce fac mai întâi

Când ai potența scăzută, trebuie să estimezi gravitatea situației. Dar cât timp faci asta, nu te panica, căci și panica îți afectează viața sexuală. Pot fi cazuri izolate, în care pierzi erecția în timpul sexului, sau cazuri frecvente în care ți se înmoaie penisul și îți piere cheful. Pot fi cauzate astfel de episoade de probleme sexuale psihologice, sau pot fi cauzate de probleme de sănătate, precum diabet, tumori, hipertensiune, boli autoimune, obezitate etc.

Doamne ferește să suferi de așa ceva, dar dacă ești într-o astfel de situație, atunci ai găsit cauza pentru potența scăzută. Tratează cauza, cu ajutorul medicilor, și potența va reveni. Abia atunci, poți spune că un stimulent natural te poate ajuta. Dacă ești clinic sănătos și ai analizele la zi, dar tot ai probleme cu potența, atunci cel mai probabil sunt cauze psihologice. Eu le numesc probleme sexuale psihologice și am scris despre ele.

La mine, din fericire, dacă se poate spune așa, mă aflu în a doua categorie. Am potența scăzută din motive psihologice, singurătatea fiind unul din ele, așa cum ziceam mai sus.

sursa foto: 123rf.com

Sfaturi pentru bărbații cu potența scăzută

Ce sfaturi pot eu să dau, când și eu sufăr de potența scăzută? Pot spune ce am încercat, mai ales că anumite remedii au mers:

În afară de remedii precum cele de mai sus, recomand să vizitezi un urolog, dacă problemele persistă. Cel mai probabil, îți va recomanda tot unul din cele patru categorii de remedii de mai sus. Însă, contează să te evalueze, căci dacă ceri sfaturi la necunoscuți pe internet, riști să te pricopsești cu alte tipuri de probleme.

sursa foto: 123rf.rom

Remedii pentru diferite probleme cu potența

Potența scăzută înseamnă, în general, erecție slabă sau penis moale. Însă, uneori problema asta se leagă și de ejacularea precoce, a cărei consecință este pierderea erecției.

Așa că îți voi da aici recomandările care pe mine m-au ajutat cel mai mult,

Sper să te ajute sfaturile mele despre potența scăzută și că au ajuns la cei care au nevoie. Dacă nu te numeri printre ei, consideră-te norocos și nu lăsa comentarii răutăcioase. În schimb, dacă te numeri printre ei, și ai testat ceva ce a funcționat dar nu e menționat în acest articol, lasă-mi un comentariu sau trimite-un un email ca să adaug eu informația.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.