Pierd erecția în timpul sexului. Motive, ce să fac

de ce pierd erectia in timpul sexului motive si tratamente

Să-ți zic una bună. Când mă masturbez, obțin erecția foarte ușor de fiecare dată. Uneori, numai gândul că urmează o labă sănătoasă, îmi aduce penisul în extaz. Însă, când sunt cu o femeie, goi, în pat, obțin erecția mai greu. Apoi, după ce o obțin, pierd erecția în timpul sexului. Oare cu ce sunt de vină?

Dacă ajungi să cauți pe net despre faptul că pierzi erecția în timpul sexului, vei găsi că e un prim semn de impotență masculină. Vai, dar cum sună asta, impotență? Zici că e capăt de lume, când de fapt nu-i.

E foarte simplu de tratat impotența, de fapt sunt pastile care ajută cu treaba asta. Și se găsesc zeci, dacă nu chiar sute, de mărci de pastile, spray-uri, pastă de înghițit, fiole cu lichid. Majoritatea, zic că-s naturiste, dar asta depinde de ingredientele trecute pe prospect. Eu am încercat o bună parte din suplimentele și medicamentele ce se găsesc la noi, căci voiam neapărat să-mi satisfac partenerele, așa că o să-ți povestesc părerile mele despre ele.

Între timp, înainte să iei măsuri, trebuie să găsim cauzele. Așa că iată de ce e posibil să pierzi erecția în timpul sexului.

Motive: de ce mi se înmoaie în timpul sexului

Nu știu despre tine, dar hai să-ți zic cum e la mine. Recunosc, nu apuc așa des să fac sex cu o femeie. Uneori, chiar mă cam bagă-n depresie ideea că am aproape 40 de ani, nu m-am căsătorit și nu am nici perspective pentru asta.

Factori psihologici

Ca să obții și să menții erecția, totul pornește de la creier. Cât timp ești tânăr, să zicem că ai sub 45 de ani, așa ca mine, nu s-ar pune problema că din cauza vârstei să pierzi erecția în timpul sexului. E posibil să intervină… factori psihologici.

Când ești super tânăr, să zicem ai până în 25 de ani, ești în formă. Atunci, totuși, erecția nu ar prea trebui să fie o problemă. Când ești pe la 30, să zicem că lucrezi mult, ai început viața de adult cu adevărat, ești mai obosit, stresat, e posibil ca de-asta să mai pierzi erecția din când în când.

Am scris aici despre probleme sexuale psihologice la bărbați. Poate fi vorba de stimă de sine scăzută, de oboseală psihică, stres, inhibiții, presiune din partea partenerei, teama de eșec. Toate astea pot avea patru repercusiuni:

  • să pierzi erecția în timpul sexului,
  • să nu ți se scoale încă de la preludiu,
  • să nu poți să ejaculezi,
  • să ejaculezi prea repede.

Eu, unul, m-am confruntat cu toate patru. Pe rând, în diferite etape ale vieții mele. La început mi s-a părut ceva normal, am dat vina pe oboseală, apoi am zis că poate o fi din cauză că nu mă mai atrage iubita. De fapt, până la urmă, cred că au fost mai mulți factori care au dus la treaba asta.

Degeaba faci o primă impresie bună, la exterior, dacă la interior nu dai randament. Vorbe mari.

Factori fizici

Aș numi factorii psihologici ca pe niște motive pur teoretice pentru care pierd erecția în timpul sexului. Însă, mă confrunt și cu motive fizice. Sunt fost fumător înrăit, un pachet pe zi pentru mine era ceva normal, până acum un an. Și, mai mult decât atât, am consumat alcool mai mult decât ar fi normal. Acum, sunt ceva mai cumpătat. Am scris despre faptul că berea scade potența pe blog.

Alți factori fizici depind de starea generală de sănătate. Așa că mi-am făcut analizele, și acum le fac în fiecare an, să văd dacă am ceva. Afecțiuni precum diabet, ateroscleroză, boli cardiovasculare, hipertensiune, sindrom metabolic, boli renale, sunt cele care afectează cel mai mult potența. Din fericire, eu nu am avut parte de ele, însă nu se știe niciodată. Așa că merg la analize medicale, în fiecare an.

Greutatea peste medie, sau obezitatea, pot provoca probleme cu potența. Așa că e bine să fim atenți la ce mâncăm, să facem mișcare regulat, să avem un stil de viață sănătos. Nu e târziu, nici dacă ți-ai bătut joc de corpul tău până la 50 de ani. Crede-mă, e timp să repari ceva, trebuie doar multă voință și controale medicale periodice.

Pierd erecția în timpul sexului. Cât de grav e?

Totul depinde de motivele despre care am vorbit mai sus. Dacă e vorba chiar de afecțiuni fizice, atunci mergi la medic, altă variantă nu e.

Dacă e vorba de afecțiuni psihologice, atunci sfatul meu este să îți schimbi stilul de viață, să fii mai relaxat, să comunici deschis cu partenera. Să verifici dacă o mai iubești sau dacă cumva ea nu se mai simte atrasă de tine. Să întorci problema pe toate părțile, dar fără să te stresezi. În aceste cazuri, cel mai la îndemână îți este să iei suplimente pentru potență masculină. Eu am luat, și m-au scăpat de belele. Ele sunt cele mai bune metode de a crește libidoul la bărbați, care e direct responsabil de erecție.

Dacă e pur și simplu din cauză că nu îți mai iubești partenera sau dacă ați avut o ceartă sau te-a enervat ea cu ceva, atunci rezolvă acea problemă, înainte să faceți sex.

La mine mai este și altceva. Mă masturbez prea mult, creierul s-a obișnuit cu senzația creată de masturbare, și libertatea acesteia. Când vine vorba de sexul cu o femeie, ei bine, mă inhib, de multe ori. Mă gândesc în primul rând ce crede ea despre corpul meu, mai ales că nu mai arăt ca-n tinerețe și am făcut burtă.

Totuși, nu contează neapărat prima impresie pe care o creez când sunt dezbrăcat în fața ei, cu cum o fac să se simtă. Și atunci când iau un afrodiziac natural, ei bine, o aduc în al nouălea cer, cu sau fără burtă. Nici nu pot să zic că atrag top-modele, însă futaiul e mult mai bun și nu mai pierd erecția în timpul sexului, de când am descoperit anumite suplimente care au funcționat la mine.

Despre cea mai bună pastilă pentru potență pe care am încercat-o, în curând, vei citi la mine pe blog. Între timp, spor la erecții tari!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.