Am un penis mic. Cum pot satisface o femeie?

penis mic

Ai auzit vorba aia „nu contează mărimea ci cum o folosești”? Ei bine, așa e și când ai un penis mic. Până la urmă, ce înseamnă mic? E relativ, firește! Femeile nu sunt impresionate de mărimea și grosimea penisului tău, ci de cum îl folosești, dar și de alte acțiuni pe care le faci ca să le aduci la orgasm.

Crezi că ele se excită așa tare la vederea unor mușchi sau unor penisuri groase, așa cum ne excităm noi, bărbații, la vederea formelor feminine? Nu! Nu funcționează așa. Femeile se excită diferit, e vorba de starea lor generală de spirit, și asta nu înseamnă doar simțul văzului, ca la noi.

Citește și despre ce înseamnă să ai un penis strâmb sau să fii suspect de boala Peyronie.

Însă, una e să ai o posibilă problemă de sănătate, alta e să ai o frustrare, legată de mărimea organului. Asta de obicei îi lovește pe bărbați fix în ego, zdruncinând încrederea în sine și starea generală de bine. Unul dintre riscuri este chiar anxietatea legată de sex, afectarea relației cu partenera și nervi, suferință sau crize de gelozie.

Ce înseamnă să ai un penis mic?

O să mă folosesc de câteva studii ce le-am găsit, referitoare la dimensiunea generală a penisului bărbaților europeni. Aici vorbim de rasa caucaziană, cea din care majoritatea românilor facem parte.

  • În stare flască, adică moale, penisul are lungimea între 7 și 10 cm. Așadar, media generală este de 8,5 cm (chiar la mijloc).
  • În stare erectă, penisul are lungimea medie între 12 și 16 cm. Aici, media generală este de 14 cm.

În ceea ce privește circumferința sau grosimea, de regulă aceasta crește cam cu un centimetru în erecție, față de starea flască. Mai exact, media europeană este 8-9 cm grosime, pentru starea flască, respectiv 9-10 cm grosime pentru starea erectă.

Bun, ce facem cu aceste date? Le folosim pe propriul penis, să vedem exact cât are. Chiar dacă să zicem că avem peste 30 de ani și penisul are 5 cm flasc, respectiv 10 cm erect, nu e motiv de îngrijorare și nu ar trebui să îl catalogăm ca fiind penis mic.

Fix pe tema asta s-a mai făcut un studiu, de la The Journal of Urology, care spune că doar un penis flasc mai mic de 4 cm, respectiv erect mai mic de 6,5 cm, poate fi considerat penis mic. În acele cazuri, dacă mărimea creează probleme personale, atunci se recomandă consult medical și de acolo se poate ajunge chiar la proceduri chirurgicale sau estetice de alungire a penisului, în cazuri rare.

Asta pentru că nu există un gel sau o cremă pentru mărirea penisului. Citește articolele cu păreri gel potență și păreri kanamicină, să vezi că acele soluții nu funcționează.

Cum măsori corect penisul în lungime

Lungimea penisului se măsoară cel mai bine când este în erecție. Însă, fără să fi luat înainte vreo pastilă potență, tocmai pe motiv că măsurătoarea nu ar fi relevantă. Pastilele pentru erecție sunt un stimulent al circulației sângelui, ceea ce înseamnă mai mult sânge pompat înspre penis, ca de obicei. Acest lucru poate duce la o îngroșare vizibilă a corpilor cavernoși ai penisului în stare erectă, ceea ce poate „fura ochii”, deoarece efectele sunt pe termen scurt.

Așadar, măsurarea corectă a penisului se face când ai erecție cu forțele tale proprii. Se poate folosi o riglă, de la vârf la osul pelvian, adică mai exact în partea de sus, sub abdomen, nu în partea de jos unde sunt testiculele. Apasă rigla cât să împingi grăsimea, părul sau pielea, astfel încât măsurătoarea să fie relevantă.

Pentru cine are un penis ușor curbat, așa ca mine, folosește o bandă flexibilă, precum cea de la ruletă, pe curba penisului. Apoi, suprapune banda pe rigla dreaptă, ca să nu pierzi vreun centimetru. E o adevărată artă, nu-i așa?

La final, ai obținut dimensiunea corectă a penisului tău. Compară cu măsurătorile de la început, ca să vezi unde te situezi.

penis mic

Ok, ai un penis mic. Ce înseamnă asta?

Să zicem, ipotetic vorbind, că după ce ți-ai măsurat corect lungimea penisului, ai constatat că ești sub medie. Mai exact, că ai sub 12 cm în stare erectă, respectiv sub 7 cm în stare flască. Ai apăsat rigla cât de mult ai putut pe abdomen, chiar dacă ai un pic de grăsime, și fix de la os până la vârf, atât ți-a ieșit la măsurătoare.

Cu toate astea, există o diferență între penis mic și micropenis. Penis mic înseamnă să fii sub medie, pe când micropenis înseamnă că penisul tău erect este sub lungimea medie a unui penis flasc. Mare, mare diferență!

Primul sfat este să nu lași mărimea penisului să-ți influențeze negativ viața. Poți avea în continuare relații, poți avea o viață sexuală normală. Nu fii obsedat de asta, nu te gândi prea mult la asta, căci riști să îți pierzi luciditatea, să ai chiar probleme de cuplu sau să-ți creezi probleme acolo unde nu sunt.

Vreau să știi că, în general, bărbații complexați de un penis mic, frustrați că nu pot satisface o femeie, sunt fix aceia care nu au prea avut parte de sex. De fapt, frustrarea este alta: nu li s-a confirmat din partea unei femei că sunt buni la pat și potenți.

Atunci, problema nu mai este una de dimensiune, ci psihologică, de validare a propriilor puteri. De aici pornesc o serie de tulburări de anxietate serioase, care îi împiedică pe acești bărbați să aibă o relație stabilă cu o femeie, tocmai pentru că așteaptă mereu confirmări din partea ei sau tocmai pentru că se așteaptă la reacții negative cu privire la mărimea penisului.

Nu știu și nu vreau să presupun în ce categorie te încadrezi, însă un alt sfat este să comunici deschis cu partenera, referitor la mărimea penisului tău, la ceea ce simți în privința asta și la ceea ce ai nevoie din partea ei. O femeie care te iubește și e alături de tine nu va da înapoi, nu va face mișto, nu va râde și te va încuraja.

S-au făcut studii și pe tema asta: femeile nu sunt interesate de mărimea penisului unui bărbat. Asta este o frustrare doar a bărbaților, ele în general nu se plâng când partenerii lor au un penis prea mic, atât timp cât ajung la orgasm și le pot îndeplini dorințele. O relație de lungă durată nu se bazează doar pe plăcerea carnală dintre parteneri, ci pe chimia generală dintre cei doi, felul cum se înțeleg, comunicarea deschisă și relația de prietenie dintre parteneri.

Din păcate, mulți bărbați nu înțeleg asta, se răzbună tot pe partenere, din cauza frustrărilor lor, și în final ajung singuri. Și știm cu toții că atunci când ești singur, te copleșesc cele mai nasoale gânduri.

Poziții sexuale recomandate pentru bărbații cu penis mic

Să zicem în continuare că ai, într-adevăr, un penis cu lungimea sub medie. Nu este asta o problemă! În continuare îți poți aduce partenera la orgasm, cât timp nu suferi de disfuncții erectile sau cât timp nu ai nevoie de un tratament ejaculare precoce.

Uite câteva idei de poziții sexuale sau activități pe care le poți face ca să aduci femeia la orgasm, dacă suferi din cauza unui penis mic:

  • Lingurița: atunci când o penetrezi pe la spate, stați amândoi pe o parte, și ai posibilitatea să-i stimulezi punctul G chiar dacă ți-ai folosi degetul mic de la mână. În schimb, folosește-ți mâinile, în timp ce o penetrezi fix la baza clitorisului, ca să te joci cu sânii ei. Ai să vezi ce plăcere simte atunci, indiferent cât de mult sau puțin ești dotat.
  • Stimularea clitorisului: secretul către orgasmul feminim constă în stimularea clitorisului de la exterior, înainte de penetrare. Urmărește cu atenție un videoclip cu o femeie care se masturbează, și ai să vezi că nu are orgasm de la introducerea degetelor în vagin, ci de la excitarea părții de sus, adică a clitorisului care se află la intrare în vagin. Asta poți face cu degetele, poți face cu limba – citește cum să faci sex oral unei femei – sau chiar cu capul penisului tău aflat în erecție. În fond, erecția contează, nu mărimea!
  • Acordă atenție preludiului: în fond, a avea un penis mic nu are nicio legătură cu ceea ce faci în pat, înainte de sex. Femeile se excită prin sărutări, prin mângâieri, prin felul în care le acorzi atenție și le faci să se simtă importante. Nu fii leneș, depune un pic de efort ca să ai femeia pe tavă, deschisă la experiențe noi cu tine. Sexul oral sau chiar masturbarea în cuplu pot fi și ele parte a preludiului, și un penis mic niciodată nu a creat probleme la acest capitol.
  • Orice poziție sexuală cu penetrare pe la spate: am zis la început de linguriță, însă există și sexul pe la spate din mai multe poziții. De exemplu, preferata mea este atunci când partenera stă întinsă pe burtă și eu stau deasupra, uneori mă ridic să privesc cum o penetrez pe la spate, alteori stau cu tot corpul pe ea și îmi mișc doar șoldurile. Alteori, îi dau palme peste fund, când o facem în doggy style, și mereu îi place. Cu un penis mic, poți face toate astea, pentru că orice poziție pe la spate este mai excitantă pentru o femeie, deoarece îi stimulezi mai bine clitorisul. Dacă practici misionarul sau alte poziții din față, atunci penetrarea merge în adâncime și plăcerea ei va veni o idee mai greu.
  • Compatibilitatea organelor sexuale: și femeile pot suferi de complexul vaginului strâmt sau larg, după caz. De exemplu, am cunoscut partenere care aveam vaginul atât de larg încât nu simțeau nicio plăcere când le penetram. Pe de altă parte, am făcut sex cu femei cu vaginul atât de strâmt, încât m-a durut penisul câteva zile după. Este o chestiune de pură compatibilitate, așa că e firesc ca un penis mic să fie compatibil cu un vagin mai strâmt. Însă, dacă sunteți diferiți la acest capitol, nu e motiv de îngrijorare. Aplică sfaturile de mai sus și gândește, mereu, pozitiv!

Concluzii personale legate de penis mic și alte complexe

În final, hai să-ți zic una bună. Pe mine nu m-a deranjat niciodată că aș avea un penis mic, că aș avea un penis strâmb sau că aș avea puțină chelie și burtică. Nu m-au deranjat aspectele legate de corpul meu. În schimb, m-au deranjat aspecte legate de comportamentul meu, de mentalitatea mea sau de lipsa de inteligență emoțională față de femei. Știu că am de lucrat la o groază de aspecte psihice, și cred că și bărbații care suferă de complexul unui penis mic la fel. Însă, nu mi-a fost vreodată rușine de un posibil defect fizic pe care îl am.

Am cunoscut oameni de toate felurile, fie cu handicap, fie cu desfigurări după operații, fie care au rămas fără un picior sau o mână după un accident. Și știi ce? Nu îi desconsider pe niciunul, toți îmi sunt egali și o bună parte dintre ei îi consider prieteni. E vorba de atitudine, de caracterul omului, ceea ce am respectat și am văzut, întotdeauna! Fii tare și mândru de cum arăți!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.