Ce înseamnă să faci pegging și când îl poți practica

Pegging Ce este și de ce le place bărbaților

Ești tentat să-ți explorezi anusul, dar nu știi când să-l practici sau nu ești sigur dacă partenera ta va fi de acord? Pentru a evita căderea în monotonie, este firesc să îți poți condimenta viața sexuală în diferite moduri, cum ar fi pegging-ul, actul sexual către care se orientează din ce în ce mai multe cupluri heterosexuale.

Dacă ai auzit de strap-on sau ai văzut Deadpool, sigur ai auzit de pegging. De aceea, cred că a venit momentul să discutăm deschis despre ce înseamnă acest act sexual, ce implică și când îl poți practica.

Pegging: ce este 

Înainte să începem să vorbim despre pegging, să clarificăm ce înseamnă. 

Pegging-ul este actul sexual în care o femeie penetrează anal un bărbat cu ajutorul unui strap-on. Scopul este de a stimula prostata, denumită și punctul G al bărbaților, pentru a intensifica plăcerea. 

Sună interesant, nu-i așa? E important să înțelegem că pegging-ul nu are legătură cu orientarea sexuală – este pur și simplu o modalitate de a explora noi zone de plăcere și intimitate. La fel cum nu are legătură cu BDSM-ul. Practic, este un sex anal în care se inversează rolurile.

Ce înseamnă să faci pegging

Pentru a-l face ca la carte, este important să comunici deschis cu partenera, să folosești lubrifiant pentru a preveni disconfortul, să îi cumperi partenerei un strap-on cu un sistem de curelușe ajustabile care să se prindă ok în jurul taliei și pulpelor sale. Desigur, e bine să începeți încet-încet preludiul, pentru că de regulă corpul are nevoie de puțin timp ca să se relaxeze și să se bucure de toți stimulii sexuali. 

Haide, totuși, să vedem care sunt aspectele de care să ții cont pentru a face pegging într-un mod sigur și plăcut.

Comunicare

De cele mai multe ori, bărbații aleg să facă pegging fiindcă le place să predea controlul partenerei. E ok, atât timp cât ele sunt dispuse să ,,primească’’ această putere.

Așadar, e important să fiți pe aceeași lungime de undă și să îi spui care sunt plăcerile tale sexuale căci, până la urmă, sunteți doi când vine vorba de intimitate. Ascultați-vă reciproc în mod constant. Cu alte cuvinte, poți să ai o penetrare anală în condiții de siguranță numai dacă partenera e familiarizată cu anatomia și nevoile corpului tău.

Oricum, să nu te aștepți ca viața ta sexuală să se transforme brusc într-un film porno. Adăugarea oricărei jucării sexuale necesită comunicare și răbdare între parteneri.

Alegerea ,,echipamentului” potrivit

Chiar dacă am spus doar despre strap-on și lubrifiant, trebuie să știi că există mai multe lucruri care pot fi folosite în timpul pegging-ului și anume: vibrator.

Din start îți spun că partenera ar trebui să aleagă strap-on-ul (cureaua). Acesta trebuie să aibă un sistem de prindere pentru fixarea unui dildo de ham și niște curele care să nu o incomodeze. 

În cazul dildoului, straponurile pentru femei folosesc vibratoare pline. Dacă nu știi cât de mare ar trebui să fie dildoul, e recomandat să folosești degetele ca instrument de măsură. 

În plus, ai face bine să te asiguri, după cum spuneam, că ai și un lubrifiant pe bază de apă – dar și o pereche de mănuși în funcție de materialul din care a fost realizat dildoul.

Stabilirea intensității mișcărilor

Pentru a stabili viteza mișcărilor și adâncimea la care dorești să fii penetrat, este important să-i sugerezi partenerei să rămână nemișcată în timp ce tu începi să te miști. Dacă ai încredere foarte mare în ea, îți cunoaște nevoile și aveți tot echipamentul la nevoie, ține minte că îi poți cere oricând să preia controlul și să se miște.

Peggingul pentru începători

Pentru o primă experiență, poți face un duș înainte pentru a te simți mai curat și mai proaspăt.
De asemenea, pentru că anusul este un set de mușchi care nu se extinde precum vaginul, poți începe penetrarea cu propriile degete și jucăriile anale de mici dimensiuni. Există și masturbarea în cuplu, o metodă foarte eficientă pentru preludiu. 

Dacă este prima dată când vrei să faci pegging, optează pentru un dildo cu un diametru mai mic. Pe măsură ce te vei simți mai confortabil, vrei putea decide asupra unui dildo mai mare. Și nu uita de lubrifiant!

Când e momentul potrivit pentru a face pegging?

Când vine vorba de momentul potrivit pentru pegging, răspunsul e simplu – atunci când amândoi sunteți pregătiți. Nu există o regulă strictă sau o limită de timp. Dacă sunteți într-o relație de încredere, vă simțiți curioși și doriți să explorați împreună, atunci este momentul potrivit.

Așadar, pegging-ul este doar una dintre multele căi prin care puteți să vă explorați sexualitatea. Cu toate că poate părea neobișnuit la început, puteți descoperi noi niveluri de plăcere și intimitate care să vă îmbogățească viața sexuală. 

Și nu uita, atunci când va vrea ea să îi faci sex anal, îți recomand să-ți administrezi cea mai bună pastilă pentru potență pentru o erecție fără bătăi de cap și să fii sigur că nu-ți moare la intrare. Beneficiile vor fi evidente, iar tu o vei putea răsplăti pe măsură.

Așadar, fii deschis și rămâi conectat cu partenera ta într-un mod care să vă umple de bucurie și satisfacție. Până data viitoare, rămâi la fel de curios de tot ceea ce înseamnă sex și sexualitate.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.