Pastile pentru rezistență în pat: ce am luat eu

pastile pentru rezistență în pat

Bine te-am regăsit! Astăzi vorbim despre pastile pentru rezistență în pat, mai ales că primesc tot soiul de întrebări de la voi cu privire la acest subiect. Așa că, de ce nu, voi face un top cu aceste pastile, însă, surpriza este că nu neapărat o pastilă a fost ajutorul meu de nădejde.

Așa cum te-am obișnuit, sunt adeptul suplimentelor naturale pentru ejaculare precoce. Nu recomand medicamente, căci după experiențele mele cu medicația vasodilatatoare, pot spune că lucrurile au luat-o puțin razna.

Sunt de părere că suplimentele pentru potență de calitate trebuie să aibă în compoziție extract din plante, așadar să fie 100% naturale, și să fie în concentrațiile potrivite cât să nu îți dea efecte adverse de care să-ți pară rău a doua zi. Așa că de-asta am pornit, odată cu acest blog, într-o călătorie a încercărilor mai multor tipuri de suplimente.

Iată că, după câțiva ani, am ajuns la câteva concluzii cu privire la ce pastile pentru rezistență în pat aș recomanda unui prieten.

Cum să alegi pastile pentru rezistență în pat

Dacă vrei să mergi la cumpărături, e necesar să iei în calcul o serie de factori, ca să-ți fac căutările mai ușoare.

#1 Nu te rezuma doar la recomandările din farmacii

Dacă mergi la farmacie și întrebi fata drăguță sau doamna cumsecade de la recepție să-ți recomande pastile pentru rezistență în pat, e riscul să primești altceva decât ce ți s-ar potrivi. Asta pentru că, în farmacie, pe loc, nu ai timp să stai să citești prospecte, ca să vezi ce conține ceea ce ți-ar da. De asemenea, o să-ți recomandă doar suplimente a căror producători au încheiate contracte cu lanțul respectiv de farmacii. Asta înseamnă că îți vei restrânge căutările, cel mai probabil, la câteva produse „mai populare”. Însă, „popular” nu înseamnă neapărat „mai bun”.

#2 Nu cumpăra din benzinării sau magazine cu „de toate”

Mergând pe principiul popularității, dacă iei de la supermarket sau magazine unde nu există personal specializat, riști o mare mare țeapă. Am multe cunoștințe care, după ce au văzut de exemplu oameni care spun păreri Maraton Forte pe Tik Tok, au dat fuga în cea mai apropiată benzinărie să cumpere. Însă, nu au citit că rețeta la Maraton s-a schimbat, că acum sunt mai multe reacții adverse și că produsul a avut probleme în trecut. Așa că, au mers pe riscul lor, ca la pomul lăudat.

#3 Documentează-te bine înainte

Caută pe net cât mai multe articole, documentate, cu păreri despre suplimente pentru ejaculare precoce. Caută pe cuvinte cheie specifice nevoilor tale, nu la modul general – pastile pentru potență. Asta pentru că e o mare diferență: cele pentru potență îți cresc fluxul de sânge către penis, ca să te ajute să obții și să-ți menții o erecție mai tare ca de obicei.

Pe de altă parte, cele pentru ejaculare precoce te ajută să nu mai fii așa sensibil atunci când simți că-ți vine să-ți dai drumul. Majoritatea produselor pentru potență nu sunt bune pentru ejaculare precoce. De fapt, și dacă iei un medicament, gen Viagra, riști să rămâi cu o erecție fermă după ejaculare, prin urmare să continui partida strict pentru plăcerea partenerei, însă fără să iei în calcul plăcerea ta.

Acum că ai aflat sfaturile mele când cauți pastile pentru rezistență în pat, hai să vedem concret ce exemple de produse recomand.

sursa: 123rf.com

Pastile pentru rezistență în pat care pe mine m-au ajutat

Vreau să încep prin a spune că nu sunt medic și că produsele menționate în continuare sunt testate, pe propria piele. Nu toate sunt pastile, însă – dau și exemple de produse sub o altă formă, care au avut un efect benefic asupra mea.

Scopul până la urmă al acestei liste este să îți dea câteva puncte de reper, despre care să te documentezi mai departe. Vei vedea că nu recomand produse „prea populare”, ci, din contră, produse care țintesc exact nevoia de a preveni ejacularea precoce.

#1 uPotent – miere pentru potență

Fără dar și poate, uPotent este cea mai bună miere pentru potență din câte am încercat. Zic că-i miere pentru potență pentru că te ajută și cu disfuncțiile erectile, dacă ai. Însă, scopul principal este să te ajute să previi ejacularea precoce, ca să termini partida când vrei tu. uPotent este un amestec de plante afrodisiace în combinație cu miere, ce vine la plic sau la borcan. Cu 10 g, consumate cu 30 minute înainte de partidă, am fost mereu gata de acțiune. Citește experiența mea în articolul cu păreri uPotent.

#2 Priligy – medicament cu dapotexină

Știu că asta contrazice puțin ceea ce am zis mai sus – că recomand doar chestii naturale. Însă, la nivel de efect asupra senzației de ejaculare, după uPotent, pe mine Priligy m-a satisfăcut cel mai mult. E adevărat, ai nevoie de recomandare de la medic să iei acest medicament. Asta pentru că dapotexina este un inhibitor selectiv al recaptării serotoninei (ISRS). Practic, are efect asupra sensibilității la ejaculare așa cum are efect cafeaua asupra somnolenței. Efectiv ți-o amână, cât timp ești sub influența pastilei.

Citește experiența mea în articolul cu păreri Priligy, ca să afli mai multe.

#3 Stud 100: spray cu lidocaină

Știu, din nou, că ai să zici că iar dau ceva ce nu e natural. Însă, este complet neinvaziv, cât timp respecți prospectul: adică să te dai cu puține pufuri și să folosești prezervativ.

Acest spray îți amorțește capul penisului, fără să afecteze erecția. Este ideal în cazurile de hiperexcitabilitate sexuală, ținând cont că acționează imediat acolo unde „e problema”. Te dai puțin și nu-ți mai vine să ejaculezi, cel puțin 7-8 minute te ajută să amâni senzația. Dacă rezistai oricum 7-8 minute și pe cont propriu, atunci practic ți-ai dublat rezistența, iar partenera va fi impresionată.

Vezi mai multe în articolul meu cu păreri Stud 100.

#4 EjaControl – pastile pentru rezistență în pat

Aș putea spune că e semi-natural, însă pentru mine ocupă locul 4. M-a ajutat, cel puțin cu câteva minute, să amân ejacularea, însă a fost „la noroc”, pentru că nu a avut același efect fiecare pastilă. Per total, eu cred că e vorba de mine, nu neapărat de ingredientele acestui supliment – care sunt:

 • Passiflora,
 • acid folic,
 • extract de palmier pitic,
 • arginină,
 • ginseng panax,
 • shan zhu yu,
 • cistanche deserticola,
 • lăptișor de matcă,
 • cnidium monnieri,
 • Piridoxin hidroclorid,
 • Piridoxil 5-fosfat,
 • Griffonia simplicifolia,
 • Crataegus Oxyacantha.

La mine, 10 minute a fost durata medie a partidelor cât eram sub influența EjaControl. Ținând cont că uneori îmi dădeam drumul în 2 minute, alteori în 5, a mers cât de cât ok, atunci când a mers. Și reacțiile adverse nu au fost. Citește păreri EjaControl pe blogul meu.

#5 Sex Power – pastile care „împușcă” doi iepuri

Am pus Sex Power pe locul 5 pentru că nu sunt neapărat pentru ejaculare precoce. Aș recomanda acest supliment bărbaților care ejaculează ceva mai rapid, dar nu chiar precoce – adică în mai puțin de 2 minute, cu regularitate.

La mine au fost rare cazurile în care mi-am dat drumul, gen, într-un minut, dar de obicei rezist 2-3 minute fără probleme. Însă, am avut mereu nevoie de un stimulent, ca să cresc măcar la 5-6 minute, ca să aibă și gagica orgasm. Totul depinde cum o excit înainte.

Legat de Sex Power, cu ele m-a ținut partida cea mai lungă, 20 de minute. Cred totuși că mi-am dat drumul, pe la minutul 17, sau ceva de genul, însă am mai tras de timp, pentru că am folosit mereu prezervativ când am luat pastila asta. Gagica s-a simțit super bine, însă mie mi-a fost puțin rău după partidă, de la efectele adverse. Citește povestea mea aici – păreri Sex Power.

sursa: 123rf.com

Concluzii despre pastile pentru rezistență în pat

Una peste alta, nu cred că există remediul perfect, universal valabil. Cred că fiecare problemă cu ejacularea precoce are intensitate diferită, în funcție de fiecare organism. Cred că, pentru a găsi suplimentul care să te ajute cel mai mult, trebuie să îți știi exact cauzele pentru care îți dai drumul așa repede.

Poate că la tine stresul și viața sexuală nu se împacă, sau poate ai emoții mereu înainte de sex. Poate ai anumite stări negative, la nivel psihic, sau gânduri care te macină și te fac să pierzi erecția sau să îți dai drumul repede. Cauzele pot fi multiple, trebuie să le identifici, ca să vezi ce soluție ți se potrivește. Citește și articolul cu sfaturi despre cum reziști mai mult în pat, sigur te va ajuta.

Cele naturiste merg atunci când problema ta are la bază cauze psihologice. În schimb, cele tip medicament, precum Priligy, merg când problema ta are la bază cauze diagnosticate clinic – inclusiv de natură fizică.

Așa că, acordă-ți mai multă atenție, cunoaște-te mai bine și alege înțelept!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.