Există multe pastile pentru disfuncții erectile pe piață. De fapt, sunt atât de multe, încât pierzi șirul când stai să citești despre ele. Așa că problema se pune în felul următor: cum găsești acea pastilă care să rezolve cu adevărat problema pe care o ai?
O pilulă de putut, cum îi mai zice, este de regulă menită să dea bărbatului un boost de încredere, mai ales în momentele grele. Ceea ce trebuie să înțelegem noi, ca bărbați, este că e perfect normal să pierdem erecția din când în când. Da, chiar dacă ești tânăr. N-are asta importanță, deși este cumva dovedit că bărbații trecuți de 50 de ani experimentează mai des disfuncții erectile.
Există numeroase probleme psihologice sau praguri emoționale mai dificile care pot afecta competențele sexuale ale unui bărbat. La fel cum există stresul, stilul de viață, alimentația, sau obiceiuri nasoale precum fumatul, sedentarismul sau consumul excesiv de alcool. Până la urmă, viața asta ne supune la tot felul de provocări, de griji, și de-asta e firesc ca din când în când să nu-ți poți ține steagul sus. Important este să nu fii prăpăstios în legătură cu asta, căci cazi în altă extremă. Dacă e așa, faptul că iei pastile pentru disfuncții erectile te ajută pe moment. Se cheamă că ai impotență temporară, care e cea mai comună formă și pe care din ce în ce mai mulți bărbați tineri o experimentează.
Hai să vedem totuși care-i treaba asta cu efectele pe care le au asupra ta niște pastile pentru disfuncții erectile și dacă funcționează cu adevărat.

Cuprins
Păreri despre pastile pentru disfuncții erectile
Eu am scris pe acest blog numeroase păreri și experiențe cu pastile pentru disfuncții erectile. Mi-am propus să ajut, mai ales că e un subiect care mă preocupă de mulți ani. M-am confruntat inclusiv cu dependența de masturbare, care mi-a adus o viață de singuratic plină de pesimism, însă am lucrat la asta cât să trec peste. Însă, demonii din trecut m-au bântuit inclusiv în relația în care sunt azi implicat, prin urmare uneori mai cedez, sau nu am chef de sex, sau pur și simplu nu pot. Așa că apelez la pastile pentru disfuncții erectile.
Până acum, am încercat:
- Maraton Forte
- Viagra
- Proxel Potent
- Power V8
- Erecta
- Pops
- Herbal V
- Pro V
- EjaControl
- Sex Power
- X-Pill
- Ultra Potent
- Max Performer
- Dragon Power
- Levitra
Pe lângă ăstea, am mai testat geluri pentru potență, spray-uri anti-ejaculare, unguente, miere pentru potență, fiole cu lichid și altele. Am scris despre ele și încă nu am terminat, mai sunt produse ce le-am încercat dar nu am apucat să scriu.
Ai zice că sunt nebun, dar îmi place să le încerc, vreau să profit de fiecare experiență sexuală la maxim. Chiar dacă, uneori, nu am mai ajuns la penetrare și a trebuit să mă descurc singur cu erecția ce am obținut-o.
Concluzia după ce am luat toate acesta? Că nu există produsul perfect. Desigur, am un produs preferat din fiecare categorie, cea mai bună pastilă pentru potență respectiv cea mai bună miere pentru potență, cele care au avut efectul cel mai bun la mine. Însă, oameni suntem, prin urmare suntem definiți prin imperfecțiune. Așa că nu pot declara că am avut vreodată, fie sub influența unui produs, fie fără, experiența sexuală perfectă.
Părerea mea despre aceste pastile pentru disfuncții erectile este că funcționează, atât timp cât ai grijă de tine, ai un stil de viață sănătos și nu suferi de disfuncție permanentă, cauzată de o afecțiune severă sau de o intervenție chirurgicală.
De asemenea, nu există pastila-minune care să te vindece complet de problema ta. Dacă pierzi erecția constant, înseamnă că poate problema ta nu este la nivelul penisului, ci poate avea alte cauze fizice (de exemplu, probleme cu circulația sângelui).
Așa că totul ține de grija pe care o ai pentru tine.

Când au efect pastilele pentru disfuncții erectile?
În general, cam pe toate prospectele pastilelor ce le-am luat, scria că trebuie respectate anumite ore. De exemplu, să iei cu o oră sau jumătate de oră înainte de sex. Asta înseamnă că trebuie să faci un calcul, prin urmare dispare spontaneitatea și farmecul unei partide. De-asta de multe ori, dacă mergi la o petrecere și speri să cucerești pe cineva, e bine să ai cu tine pastila, ca să faci impresie. Însă, dacă vrei să o iei, o poți lua pe riscul tău. Poate agăți, dar nu finalizezi. Sau poate intri într-o partidă de sex spontană pe care nu-ți mai vine să o întrerupi, ca să iei pastila, apoi să stai jumătate de oră sau cât e nevoie. Poate doar dacă tragi de timp pentru preludiu – însă asta nu se prea întâmplă la chefuri.
Preludiul e mai mult un act pentru cupluri, de a se încălzi înainte de sex. De fapt, e mai mult în folosul partenerei, căci bărbatul mereu se excită mai repede. Problema la mulți bărbați este nu să obțină erecția, ci să o mențină, mai ales dacă au ejaculat. Fără o pastilă pentru potență, este aproape imposibil.
Dacă iei pastile pentru disfuncții erectile, mai ia în calcul și faptul că, pentru a avea efect, trebuie să nu o iei prea aproape de masă. Oricum, trebuie să citești cu atenție prospectul, să vezi dacă poate avea orice contraindicații sau dacă ai tu intoleranțe la anumite ingrediente.
Mai mult decât atât, să nu pornești cu preconcepția că dacă sunt mai scumpe, înseamnă că sunt mai bune. Până la urmă, prețul poate fi definit și de producător – dacă este o firmă de renume, costul este mai mare, dar asta nu înseamnă că e valabil și pentru calitate.
Funcționează sau nu pastilele pentru disfuncții erectile?
De regulă, ele au efect, fie că este mai slab sau mai puternic. Totul depinde de organismul tău și cum procesează ingredientele.
Însă, chiar și atunci când ai găsit pastila care ți-a funcționat cu adevărat, trebuie să știi că efectele sunt pe termen scurt. Ele relaxează vasele de sânge pentru a facilita erecția și dau energia de care ai nevoie. Însă, ele pot fi o soluție temporară pentru a trata simptomele disfuncției erectile. Dacă problemele persistă, este recomandat să consulți un medic pentru a identifica și trata cauza subiacentă.
Disfuncția erectilă poate fi cauzată de mai mulți factori, inclusiv probleme fizice (cum ar fi diabetul, hipertensiunea arterială, boala cardiovasculară), tulburări hormonale, efecte secundare ale anumitor medicamente, stres, anxietate, depresie sau probleme de relație. În unele cazuri, modificările stilului de viață, cum ar fi renunțarea la fumat, pierderea în greutate, exercițiile fizice regulate și gestionarea stresului pot contribui la ameliorarea disfuncției erectile.
Recomandarea mea este să vorbești cu medicul despre simptomele și preocupările legate de disfuncția erectilă. Nu te lua după sfaturi de la persoane necunoscute pe net. Adică, citește-le, așa cum mă citești și pe mine, însă nimeni de pe net nu îți știe istoricul medical. Ține cont de asta, mai ales, înainte să iei la întâmplare sau după ureche orice fel de pastile pentru disfuncții erectile, și apoi să te plângi pe forumuri că nu au funcționat.