Păreri Toot Up, prospect și reacții adverse. De unde cumpăr

pareri toot up fiole potenta masculina

Câteva păreri Toot Up fiole sau Toot Up capsule am citit înainte să le folosesc. Mi-am cumpărat o cutie cu 7 fiole a câte 10 ml, cu gândul că o să fie ca la Natural Potent, adică să fac o cură ca să simt ceva. Adevărul nu e departe, așa că voi detalia și câteva păreri Toot Up din experiența mea.

Sunt trecut de prima tinerețe, aveam 39 de ani (la momentul scrierii acestui articol), iar problemele cu erecția au apărut deja de ceva vreme. Am căutat atât tratament disfuncții erectile cât și soluții pentru tratarea ejaculării precoce, și de-asta scriu despre ce am găsit, în speranța că te ajut și pe tine.

Nu fac sex atât de mult ca alți tipi la vârsta mea, mai ales că am avut de multe ori probleme în cuplu și nu sunt căsătorit. De fapt, mai mult mă masturbez decât fac sex. Am fost chiar dependent la un moment dat. Însă, asta nu cred că mă împiedică să am o opinie, în calitate de bărbat adult sănătos care a încercat suplimentele pentru potență.

Păreri Toot Up și prezentare produs

Toot Up este o soluție orală sub formă de lichid la fiole care are următoarele efecte:

 • ajută la menținerea sănătății prostatei,
 • înlătură oboseala sexuală,
 • susține dorința sexuală și crește libidoul la bărbați,
 • reglează producerea de testosteron,
 • înlătură stresul aferent unui act sexual.

Cu alte cuvinte, concluzia e că Toot Up fiole e mai mult un adjuvant pentru potență, însă nu un produs pentru potență maximă și erecții tari. Se eliberează fără prescripție medicală.

Cutia de 7 fiole este de culoare neagră, însă grafica e similară cu celelalte produse de la același producător, Natural Potent și Tianli (fiole, spray, șervețele). Eu am scris despre ambele, și experiențele mele cu ele. Nu am fost încântat de niciunul, doar din punct de vedere al tratamentului, de Natural Potent, după ce am luat 16 fiole, câte una pe zi, m-am simțit mai potent, mă gândeam la sex mai mereu.

Producătorul acestor suplimente cu distribuție foarte bună pe piața din România este din China și se numește National Health Products Co Ltd.

Păreri Toot Up forum

Pe forumuri, părerile despre Toot Up sunt împărțite. În general, când vine vorba de astfel de ajutoare pentru potență ce se pot lua și ca tratament, nu prea ai de ce să le dai recenzie negativă. Nu e ca și cum te-ai aștepta să te ajute, să ai erecții tari instant. Iar dacă nu-și fac efectul, de vină e organismul, stilul de viață avut până atunci.

Multe păreri Toot Up zic că este un supliment ok, însă nu se diferențiază față de Tianli sau Natural Potent. Variantele sub formă de fiole sunt „aceeași Mărie cu altă pălărie”, prin urmare nu ai de ce să ai așteptări diferite de la el.

Oamenii spun că, dacă suferi de disfuncții erectile severe sau ai fost diagnosticat medical cu ejaculare precoce, acest produs nu are cum să te ajute. Însă, dacă pur și simplu ai emoții de la sex, precum clasica anxietate de performanță sexuală pe care o au toți bărbații la un moment dat, Toot Up te poate ajuta.

Am găsit nu doar păreri Toot Up forumuri ci și câteva bloguri, dintre care unul al unui cuplu simpatic, care scria că fiola Toot Up e bună să-ți dea energie sexuală, inclusiv recuperare mai ușoară între partide. Adică, te simți mai excitat ca de obicei, fapt ce favorizează erecția. Însă, dacă pe cont propriu nu te-ai fi descurcat cu erecția și nu îți controlai ejacularea, atunci tot la fel rămâi la acest capitol.

pareri toot up fiole
Eu când mă gândesc la păreri Toot Up fiole, așteptând să-și facă efectul.

Experiența mea cu Toot Up fiole

Într-adevăr, experiențele celor care au scris pe forumuri și bloguri se aplică și la mine. Sunt cât de cât mulțumit de Toot Up, însă menționez că eu am luat din prima cele 7 fiole ca o cură, câte una la trei zile.

Am comandat online, și am primit un colet discret. Oricum, la cât de multe fiole pentru potență sunt și în supermarket-uri, ambalajul nu iese neapărat în evidență. După primele 2 fiole, am simțit nevoia să mă masturbez mai des ca de obicei. Mă excitam repede, însă nu mi-e necunoscută starea asta, am mai scris despre ea și în articolul cu poze erotice pe net.

Am făcut sex a treia zi de tratament pe Toot Up. Nu am simțit mare diferență. Doar atât: eram mai excitat, voiam să-mi „devorez” partenera, mă simțeam mai atras de ea decât de obicei. Însă, după ce am dezbrăcat-o și am început penetrarea, abia m-am abținut să nu ejaculez. Așa a fost prima partidă, mai scurtă.

A doua partidă a mers ceva mai bine. A durat 45 de minute, timp în care nu am simțit că obosesc. Spre final, când am văzut că ea obosise, am avut chef de sex oral și am coborât spre vaginul ei. Nu era confortabilă cu asta, nu m-a lăsat, și s-a întors cu spatele să o penetrez așa. Probabil m-a dezumflat puțin, căci am ejaculat destul de repede de la etapa asta. Nu am avut emoții, însă când a venit, a venit.

Reacții adverse Toot Up

Dacă gândul la sex non-stop s-ar traduce într-o reacție adversă de la Toot Up, înseamnă că eu l-am avut. Doar 7 fiole am luat, consecutiv, una la 3 zile. Nu am făcut sex decât de două ori în acel interval, plus o dată la trei zile după. Când mă vedeam cu prietena, orice făceam, o duceam înspre pat. Ea s-a prins că e ceva în neregulă și m-a întrebat dacă o iubesc mai mult ca înainte, sau dacă am luat ceva. Am ezitat, căci nu-mi place să mint, și s-a supărat puțin.

De altfel, ca efecte adverse cu Toot Up, a mai fost doar o durere de cap, însă resimțită atunci când, culmea, am consumat energia sexuală. Mai exact, după ce am făcut sex sau m-am masturbat. Au fost și 2 zile din 7 în care nu am avut parte de acțiune de vreun fel, și atunci nu am simțit nimic, doar erecția tare de dimineață și seara, înainte de culcare.

Cu Natural Potent și Tianli am avut efecte adverse ceva mai serioase decât cu Toot Up, însă oricum nimic îngrijorător acolo.

Așa arată fiola Toot Up 10 ml, cum am luat și eu.

Prospect Toot Up și administrare

Am citit cu atenție prospectul Toot Up înainte să cumpăr, apoi cel din ambalaj, după ce au ajuns la mine fiolele. Scrie că se înghite o fiolă cu aproximativ 45 de minute înainte de actul sexual. Pentru rezultate pe termen mai lung, se recomandă o cură cu 16 fiole, câte una la 3 zile.

Efectele unei fiole pot dura până la 3 zile, de aceea se recomandă așa. Eu, însă precizez că nu am simțit pe parcursul curei decât o poftă crescută de sex. Erecția venea foarte ușor, într-adevăr, când eram stimulat, însă nu era neapărat mai tare ca de obicei.

Ingrediente Toot Up

 • apă purificată,
 • panax ginseng,
 • tribulus terrestris,
 • goji,
 • moriga oleifera,
 • ghimpe / xanthium spinosum,
 • rhodiola rosea,
 • cordyceps sinensis,
 • arpagic chinezesc,
 • alcool 0,3 ml / fiolă, concentrație 14,5%.

Citind lista de ingrediente, se poate observa că sunt gândite cu mare atenție, pentru a crește libidoul și apetitul sexual. Sunt extracte, rădăcini, prospectul conține și aceste aspecte, plus cantitățile pentru fiecare. În total, ies 10 ml, cât are o fiolă.

Nu contest faptul că nu sunt ingrediente sănătoase, rar am găsit extract de ciupercă Cordyceps sinensis în suplimente pentru potență. Însă, într-adevăr sunt ingrediente care susțin sănătatea prostatei și libidoul.

Mi-aduce aminte, ca efecte ale ingredientelor, de renumitul produs despre care am scris: păreri Proxel Potent.

Reacții adverse și contraindicații Toot Up fiole

Nu sunt trecute reacții adverse Toot Up pe prospect, însă avem câteva contraindicații. Nu se putea fără ele într-un articolu cu păreri Toot Up, nu-i așa?

Nu este recomandat persoanelor sub 18 ani, celor cu afecțiuni cronice de natură cardiacă (hipertensiune arterială), renală, hepatică, neurologică, psihică. De asemenea, e interzis sportivilor.

Doza maximă recomandată este de o fiolă pe zi, însă recomandările de pe forumuri zic de o fiolă la 3 zile, așa cum e descrisă și cura.

Preț Toot Up în farmacii și online

Păreri Toot Up găsim, cred eu, mai rar decât cum găsim produsul, în farmacii online, magazine naturiste tip plafar. Caută pe net și vei găsi mulți furnizori de unde poți achiziționa suplimentul. Alege-l pe cel de la care ai mai comandat sau ai auzit de recenzii bune.

Nu am auzit totuși de cazuri cu Toot Up contrafăcut, așa cum e, de exemplu la Viagra.

Prețul unei cutii de 7 fiole variază în funcție de furnizor. Cel mai ieftin am găsit fiola cu 20 lei bucata, dar în general găsești cutii de câte 7 fiole la peste 100 lei. Pe anumite site-uri, prețul urcă și la peste 150 lei, pentru cutia de 7 fiole.

Poți aștepta reduceri, sau căuta mai intens, s-ar putea să ai noroc și să îl iei cu sub 130 lei, însă nu garantez în ziua de azi.

Așa arată cutia și tabletele Toot Up.

Precizez aici că la momentul scrierii acestui articol cu păreri Toot Up, prețurile erau ceva mai mici. Însă, s-au mai schimbat lucruri în ultimii ani, așa că de-asta prețurile menționate de mine mai sus când am actualizat articolul (în anul 2023) sunt aproximative.

Păreri Toot Up fiole vs capsule

Tabletele Toot Up costă ceva mai puțin, însă o capsulă are 700 mg. Sunt destul de mari. Nu am luat, însă am citit despre ele. Sunt ușor diferite la nivel de ingrediente, însă se administrează la fel, o capsulă la 3 zile pentru întreținere.

Păreri despre Toot Up tablete nu am găsit așa multe. Oamenii spun că are aceleași efecte, însă evident găsești și recenzii care spun că nu are niciun efect.

Eu mă mulțumesc cu faptul că am luat fiolele, nu știu dacă voi încerca prea curând tabletele. Recunosc, nu prefer să înghit pastile, doar atunci când nu am de ales sau când am găsit ceva cu adevărat bun. De aceea, voi mai aștepta să apară comparații între Toot Up pastile și Toot Up fiole, ca să mă decid.

Înlocuitor Toot Up sau ceva mai bun

Având în vedere cele scrise mai sus, cred că multe suplimente de pe piață pot fi considerate mai eficiente și pot fi un bun înlocuitor Toot Up. Fie că iei fiole sau capsule, depinde ce ai nevoie.

Din experiența mea, strict pentru erecții tari, nedureroase, și durabile, poți citi ce am scris în articolul cu păreri Pops. Nu se ia ca tratament, ci doar la nevoie, pentru efect rapid. Cu Toot Up, nu pot spune că am simțit un efect rapid, adică în 60 minute de la administrare. Rapiditatea aici este relativă, uneori am simțit efecte la câteva ore bune după ce am luat produsul, alteori poate efectul placebo a făcut să simt că mă excit mai tare în 30 de minute.

Ca înlocuitor Toot Up, din experiența mea strict pe partea de disfuncții erectile și ejaculare precoce, recomand un supliment alimentar sub formă de miere pentru potență. Citește aici câteva păreri uPotent să afli în detaliu cum s-a manifestat la mine. Acest supliment a fost pentru mine o miere pentru potență care face ce promite. În plus, poți să compari ingredientele, să decizi dacă ți-e mai la îndemână să înghiți miere cu mix de plante sau conținutul lichid al unei fiole.

Ca să închid acest șir de păreri Toot Up, pot spune că este un supliment alimentar destul de ok, însă nu e de mine pe termen lung. Tânăr fiind, merită să fac din când în când câte o cură de întreținere. Însă, dacă voi avea probleme serioase cu potența în viitor, mă voi orienta către un supliment cu efect mai puternic.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.