Păreri Tianli fiole. Preț, prospect, reacții adverse și administrare

păreri tianli fiole

Eu sunt foarte selectiv cu ce suplimente pentru potență consum. Le cumpăr pe cele în care am încredere, despre care găsesc informații detaliate și clare. Așa că scriu acest articol cu păreri Tianli fiole din experiența mea, din recenziile găsite pe bloguri și forumuri. Am mai completat cu informații ce te pot interesa, înainte să iei o decizie.

Am cumpărat Tianli online. Am comandat, cu livrare în easybox. Totul a fost ok cu livrarea, mai ales că în București poți solicita să vină în aceeași zi. Nu mă grăbeam, mai ales că nu testez un astfel de produs direct când fac sex cu o femeie, ci prin masturbare, la început. Luasem produsul pentru că am citit că e eficient pentru probleme cu potența la bărbați. Mai exact, e bun pentru obținerea și menținerea erecției. Am folosit o cutie cu 6 fiole, înainte să scriu această recenzie despre Tianli. A funcționat sau nu? Este cea mai bună fiolă pentru potență pe care am luat-o vreodată? Hai să vedem.

Păreri Tianli fiole. Prezentarea produsului

Tianli fiole e un supliment naturist pentru potență, 100% natural, fără reacții adverse, care te ajută să stimulezi erecțiile. Formula sa este concepută astfel încât să reducă stresul oxidativ, să stimuleze circulația și oxigenarea sângelui.

Este vechi pe piață, fiind unul din cele mai populare suplimente pentru potență. Își are originile în China, iar în România și nu numai are o distribuție masivă, practic găsești Tianli la aproape orice farmacie online, cât și în unele supermarket-uri, respectiv marketplace-uri.

Același producător chinez mai face și Natural Potent, Toot Up, două suplimente similare ca prezentare și efecte. Însă, păreri Tianli fiole găsești mai multe online, față de celelalte produse, și este cel mai cunoscut dintre toate.

Tianli se poate cumpăra la cutie, de obicei de câte 6 fiole de câte 10 ml. Fiecare sticluță este ambalată individual, și se bea cu 45-60 minute înainte de sex.

Păreri Tianli sau ce efect a avut la mine

Am citit că este eficient pentru a stimula libidoul la bărbați cât și pentru cazurile în care mi se culcă în timpul sexului. Mai mult decât atât, se poate lua ca tratament pentru disfuncții erectile dar și la ocazie. Cum multă lume a luat Tianli și nu a pățit nimic rău, am zis că merită să-l încerc și eu.

Anul trecut m-am încumetat să-l folosesc, și m-am documentat mult înainte. Mă bucur că de atunci au mai apărut articole cu păreri Tianli, recenzii pe bloguri, că se discută în jurul acestui subiect.

Eram într-un impas cu iubita. Partidele noastre de sex erau destul de monotone, și cumva simțeam că asta ne afecta relația. Totul se întâmpla la fel, era rutinat. Ajungeam la ea sau ea ajungea la mine, ne sărutam, ne dezbrăcam, făceam sex cam în aceeași poziție și de multe ori nu aveam eu orgasm, sau nu avea ea. Ba chiar se întâmpla, în anumite cazuri, ca eu să nu pot să îmi dau drumul. Adică îmi păstram erecția până avea ea orgasm și apoi aveam impresia că mă așteaptă pe mine să termin ca să ne putem îmbrăca. Și nu mai terminam, mi se înmuia penisul și terminam seara frustrat.

Așa că atunci am luat în calcul să iau mai multe pastile pentru prelungirea sexului. Însă, atenția mi-a fost atrasă asupra lui Tianli fiole, datorită modului de administrare.

Prima fiolă am luat-o la masturbare. Totul a decurs bine, însă am ejaculat rapid, ca la orice sesiune sănătoasă de labă. Apoi, am dat vina pe mine, că m-am grăbit, și am luat alta, la două zile după. Aceeași experiență. În mod normal trebuia să ajung la concluzia că nu e bun să îl testez pe femei, dar am vrut să risc.

Sexul cu iubita a fost la fel de monoton ca înainte. Diferența a fost că am avut erecție ceva mai puternică. Dar cam atât. Nu a prelungit partida, când mi-a venit, m-am abținut din gânduri, să nu ejaculez. Dar nu am putut să mă abțin așa de bine. A fost același lucru cu fiecare fiolă, mai exact cele 4 rămase.

UPDATE: recent am folosit și șervețelele de la Tianli. Dacă ești curios de efecte, citește aici păreri șervețele ejaculare precoce Tianli. Vreau să spun că problema cu ejacularea precoce a fost ușor remediată, în sensul în care, în loc să-mi dau drumul într-un minut, mi-am dat în 3. Progres, nu?

Păreri Tianli pe forum și bloguri

Am citit păreri Tianli pe forumuri. Am găsit că sunt bărbați care zic că i-a ajutat să ”își îmbunătățească viața sexuală”. E foarte vag, totuși. Cineva i-a dat nota 6 / 10 că nu l-a ajutat nici cu erecția.

Am mai citit în câteva locuri despre faptul că și-ar fi schimbat rețeta, și că „nu mai e ce-a fost”. Băi, zici că am ajuns la un spectacol care e pe sfârșite. Mă simt aiurea. Când am scris despre păreri Maraton Forte și prospect, am făcut research și m-am simțit la fel. Lumea zicea că s-a schimbat rețeta și vechiul Maraton era mai bun.

Nu am găsit dovezi clare în direcția asta, nici cu privire la Tianli. Doar bloguri, forumuri, unde diferiți bărbați vorbesc. Media părerilor despre Tianli e că e un produs așa-și-așa. În mare parte, la Tianli fiole efectul este slab. E mai degrabă un tonic pentru organism, care te ajută să te revigorezi. Însă, strict pentru disfuncții erectile, chiar și cei care au luat tratamentul cu o fiolă pe zi, ca o cură timp de 16 zile, nu au simțit îmbunătățiri.

Am și citit despre „Tianli cu capac auriu”, că ar fi mai bun decât cel „cu capac verde”. Că este „secretul regatului chinezesc” pentru stimularea aparatului reproducător la bărbați. Eu am luat cu capac auriu, cred că acestea se găsesc acum. Nu știu cum se simte la chinezi, dar la mine, și mulți alți români, Tianli are efect slab pentru erecție și zero pentru ejaculare precoce.

Imaginea nu-mi aparține. Este preluată de pe tian-li.ro

Administrare Tianli conform prospect

Conform prospect Tianli fiole sunt două moduri de administrare: la ocazie sau ca tratament, pentru revigorare.

Administrarea unei cure poate depăși 16 zile, deoarece nu sunt reacții adverse și nu creează dependență. Nu trebuie depășită doza maximă recomandată, de o fiolă 10 ml pe zi.

Tianli fiole conține ingrediente naturale care nu dau efecte adverse. Doar în caz de alergii la vreunul dintre ele, atunci nu se recomandă Tianli.

Reacții adverse Tianli fiole ce le-am simțit eu

Conform prospect, dar și conform altor păreri Tianli ce le-am citit, nu sunt reacții adverse.

Însă, consumatorii au experimentat dureri de cap, creștere puls cardiac, arsuri de stomac sau chiar stări de greață. Asta am citit la alții, nu e ceva ce am simțit eu.

În cazul meu, nu a fost chiar așa rău. Dar nici bine, neapărat. Să zicem că a fost ca și cum aș fi băut o cafea înainte de sex. Mi-a dat ceva energie, mi s-a sculat mai repede ca de obicei, partenera doar m-a atins și am obținut instant erecția. După ejaculare am putut continua să o penetrez, să mă asigur că are și ea orgasm. Însă, repet, asta oricum în general mi se întâmpla. Adică să-mi dau drumul înaintea ei și să mă țină erecția o perioadă scurtă după.

Am avut ușoare dureri de cap, mai ales când am făcut sex după ce am luat Tianli. Dar doar atât, din fericire, reacții adverse la Tianli mai serioase nu au avut.

Eu zic că părerile sunt împărțite, și că depinde de fiecare om și organism în parte. Eu pot spune doar că am respectat prospectul și nu am luat Tianli cu alcool.

Altă contraindicație este să nu fie consumat Tianli de către persoanele cu probleme cardiace, respectiv hipertensiune, și nici de cei sub 18 ani.

Nu, Tianli nu merge cu alcool. De fapt, niciun supliment pentru potență nu are efect dacă îl iei cu alcool.

Pot lua Tianli fiole cu alcool?

Nu se recomandă, scrie și pe prospect. Așa că nu am încercat. Atunci când am luat Tianli, nu am băut deloc. Totuși, am citit că dacă iei Tianli fiole și bei alcool după sau înainte, în cel mai rău caz, nu simți efectul fiolei. Dar nu aș risca pentru că, repet, efectele adverse pot să difere de la om la om.

Preț Tianli fiole. De unde cumpăr

Cum Tianli se cam găsește peste tot, ai parte de o gamă variată de prețuri. Eu am găsit în general preț Tianli între 120 lei pentru o cutie cu 6 fiole și 190 lei pentru aceeași cantitate.

Sincer, mi se pare cam scump. Fiole cu tonic pentru organism găsești în farmaciile naturiste și chiar la hypermarket, cu prețuri mai mici de 60 lei.

E adevărat că toate s-au scumpit, că ne „doare” inflația, însă având în vedere efectul slab ce l-am simțit, nu aș da nici 120 lei pentru 6 fiole. Asta înseamnă că, pentru o cură cu 16 fiole, ar trebui să dau 320 lei.

Înlocuitor Tianli fiole sau ce găsești mai bun

Eu aș recomanda să mergi mai degrabă pe o pastilă pentru potență masculină, însă există și pastile cu care dai greș. La mine s-a întâmplat. Însă, în general pastilele au efect mai bun decât fiolele. Nu pot spune că am găsit un înlocuitor pentru Tianli tot sub formă de fiole.

Însă, nici nu aș compara Tianli fiole cu pastile, fiind diferite ca mod de administrare. Tot ce pot să fac este să recomand ca alternativă o pastă pentru potență, care se administrează fără apă, dar e sub formă de plicuri. E ca un magiun pentru potență, însă are efect mai puternic. Se numește uPotent și vine la plicuri de câte 10 g. Cutia cea mai mică are 5 plicuri și costă 90 lei, deci ieși la 18 lei pe plic.

O fiolă de Tianli poate fi mai scumpă, dar în general nu găsești mai ieftin decât 20 lei fiola. Însă, efectul unui plic de uPotent mi s-a părut mai tare decât o fiolă de Tianli. O să scriu și despre experiența mea cu uPotent separat.

Părerea mea este că poți face sex la fel de bine și dacă nu iei Tianli, cât timp nu ai probleme serioase cu potența.

Păreri Tianli fiole. O concluzie personală

Până la urmă, fiecare e liber să aleagă ce supliment pentru potență preferă. Cred că dacă ai citit până aici, nu mai este o chestiune de a alege sau nu suplimente pentru potență, ci vrei să știi dacă aceste păreri Tianli s-ar aplica și la tine.

După părerea mea, dacă tu consideri că suma pentru o cutie cu 6 fiole nu este mare, te invit să îl comanzi online, să încerci și să vezi ce simți. În general, la Tianli dacă nu ești mulțumit, nu primești banii înapoi. Pe site-ul uPotent vei găsi că există garanția banilor înapoi, dacă cumperi o cutie și nu ești mulțumit. Fiecare are propria sa politică de distribuție, până la urmă.

Însă, la Tianli mai mult se bazează pe cantitate, după părerea mea. Adică să fie ușor de găsit, să apară peste tot, lumea să știe de el. De-asta scriu și eu acest articol cu păreri Tianli și detalii de prospect.

În concluzie, nu aș recomanda Tianli fiole, pentru că mi se pare supliment slab. E cu bătaie pe termen lung, ca orice remediu naturist sub formă de tratament. Dacă schimbă rețeta, sunt dispus să mai încerc. Până atunci, mă bucur de efectele altor produse pentru potență, care funcționează la mine.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.