Păreri Sex Power, prospect și reacții adverse. De unde cumpăr

păreri sex power

Acum mai bine de 3 ani, pe vremea când nu eram cu iubita actuală, mergeam din floare în floare. Aveam undeva la 36 de ani atunci și viața mea sexuală nu era cum ar trebui să fie. Eram deja familiarizat cu suplimentele pentru potență, dar nu găsisem ceva satisfăcător. Așa am ajuns să citesc păreri Sex Power, o pastilă care se cumpără la bucată, cu scopul de a stimula erecția.

Problemele care m-au dus la Sex Power au fost faptul că mi se culca în timpul sexului dar și că, uneori nu mi se mai scula. În momente de genul ăla, eram disperat, încercam nervos să mi-o scol, dar fără succes. Cred că nervii îi aveam în special pentru că, obișnuit fiind cu masturbarea, mie de obicei mi se scula la comandă. Însă, mereu când eram singur. Cu partenera, fie că e prima noapte de dragoste cu ea, fie că suntem deja într-o relație, mereu aveam probleme cu potența. Așa că am decis, după căutări pe net despre păreri Sex Power, să încerc produsul.

Păreri Sex Power. Ce este, pentru ce este

Pilula naturală Sex Power este produsă în China, de către compania Sichuan Weilong Pharmaceutical, aceeași care se află în spatele Pro V, Herbal V, respectiv X-Pill. Asta nu știam, la momentul respectiv, când am încercat Sex Power. De atunci, însă, am scris și despre păreri Pro V, păreri Herbal V și respectiv păreri X-Pill, după ce le-am încercat. Citește să vezi ce experiențe am avut cu ele, nu dau spoilere și nici nu voi spune că Sex Power e mai bun sau mai slab decât ele.

Tot ce voi spune, în schimb, este că Sex Power se diferențiază prin faptul că se vinde la cutie de o capsulă și este mai scump. Asta pentru că producătorii spun că are efect ceva mai lung, de până la 3-4 zile, și primele efecte apar ceva mai rapid, la 10-20 de minute.

De asemenea, Sex Power e frate cu Ultra Potent, și e importat și comercializat de aceeași firmă, din Miercurea Ciuc, numită SC Maxmed Depo SRL. Cu toate acestea, ambele apar distribuite în farmacii cu numele Hilcon, care presupun că provine de la firma de imobiliare SC Hilcon SRL, tot din Miercurea Ciuc. Ofer aceste informații că îmi place să cercetez, pe net, detalii și despre importatori. Însă, originea ambelor suplimente e din China, așa cum e menționat și pe site-urile oficiale.

Apropo, te invit aici să citești și păreri Ultra Potent sau UP.

Efectele menționate pe prospectul Sex Power sunt:

 • crește libidoul la bărbați,
 • crește sensibilitatea la orice stimul sexual,
 • ajută la un control mai bun asupra ejaculării,
 • oferă o erecție fermă și de durată,
 • contribuie la o ejaculare puternică și un orgasm mai intens,
 • oferă energie pentru recuperarea după ejaculare,
 • te ajută să începi o nouă partidă la scurt timp după prima.

Totul sună foarte bine, însă hai să vedem care este realitatea. Începem întâi cu păreri Sex Power de la utilizatori pe forumuri.

păreri sex power

Păreri Sex Power pe forumuri

Eu am găsit și bloggeri care vorbeau despre Sex Power, însă logic că mai întâi m-am uitat pe forumuri. De obicei sunt sceptic, când văd pe cineva că face reclamă la un produs fără să vină cu exemple personale sau argumente, atunci presupun că are ceva de câștigat din asta, și nu iau în considerare acea opinie. Însă, am făcut o mică statistică în rândul celor care au lăsat comentarii fără să promoveze produsul, și iată ce a ieșit (cifrele de mai jos sunt aproximările mele):

 • 50% spun când scriu păreri Sex Power că a mers, însă fără prea multe argumente,
 • 25% spun că funcționează dar cu efecte adverse precum dureri de cap, înroșirea feței, puls crescut, senzație de fierbințeală la nivelul feței, sânge pe nas în cazul sportivilor care fac efort a doua sau a treia zi.
 • 25% au lăsat recenzie negativă, pur și simplu pentru că fie a avut prea multe reacții adverse, fie că nu a avut efect (dar fără să lase argumente), fie că a avut efect doar dacă au luat pastila la 4 ore de la ultima masă, respectiv dacă au mâncat la 4 ore după ce au luat pastila. Deci, 8 ore fără mese.

Cam asta am găsit eu, ca păreri Sex Power pe net. Nu redau aici recenzii, ești liber să cauți și tu, să vezi ce zic și alții, dacă vrei să cumperi.

Am încercat Sex Power. Iată ce am simțit

Acum să vorbim puțin despre ce am simțit eu. Aici e partea subiectivă, să zic așa. La vremea respectivă nu luasem prea multe pastile pentru potență și eram încântat de idee. Mai ales că e o singură pastilă în pachet, am zis că am dat lovitura cu ea. Am citit de mai multe ori prospectul să nu fac vreo nefăcută, și am așteptat momentul potrivit ca să iau pastila. S-a întâmplat când eram la mare cu partenera de la vremea respectivă.

Nu eram noi de foarte mult timp împreună, însă știam că în prima noastră excursie la mare trebuie să ne explorăm unul pe altul la maximum. Așa că am făcut „prostia” de a lua pastila fix la mijlocul concediului. De ce prostie? Pentru că mi-a dat o semi-erecție foarte periculoasă pentru mers la plajă, în slipi, cu atâtea fete în bikini în jurul nostru. Cum o vedeam pe una că făcea topless sau purta chiloței brazilieni, cum mă așezam pe burtă, să nu se vadă nimic. Mi se scula la orice, și era vizibil, chiar și cu slip largi.

Păreri Sex Power în timpul partidei de sex și după

Ca să nu lungesc vorba, hai să zicem că produsul și-a făcut treaba. Da, semi-erecția și pofta de sex m-au ținut aproape două zile după ce am luat pastila. Mă gândeam mereu la tot felul de poziții sexuale în care aș putea să-mi pun partenera, și mi se scula repede și când mergeam de mână pe stradă.

Am făcut sex în camera de hotel, într-o seară, cam la o oră după ce am luat pastila. Pe prospect scria că își face efectul în 10-20 de minute și că trebuie să nu mănânci înainte, așa că am luat-o la 5 ore de la ultima masă. Erecția a fost fermă, aș putea spune chiar peste așteptări, îmi simțeam penisul mai gros ca de obicei. Și, chiar după ce am ejaculat, la vreo 20 de minute, erecția a rămas la fel. Pentru că am făcut sex cu prezervativ, partenera nu și-a dat seama. Am văzut că se simte bine, și pur și simplu am schimbat poziția.

E foarte ciudat să faci sex după ce ai ejaculat, pentru că practic, nu mai simți nimic. Am stat așa încă vreo 10 minute, până a avut ea orgasm mai puternic, apoi am scos-o și m-am așezat pe spate, lângă ea.

Nu-i venea să creadă când a văzut că încă eram în erecție. M-a întrebat dacă terminasem, și i-am arătat că aveam prezervativul plin. M-a luat ea de mână să facem duș, și, în timp ce ne spălam, cu apa fierbinte care venea pe noi, am coborât să fac sex oral femeii cu care eram. Nu am avut poziție bună decât să o gâdil puțin, apoi s-a întors ca să o facem pe la spate. Fiind poziția mea preferată, și fiindcă eram fără prezervativ, m-am excitat mult mai tare. Am penetrat-o câteva minute, nu mai știu exact cât trecuse, până am simțit că îmi vine și am scos-o, ca să ejaculez pe spatele ei.

După partidă, m-a luat și pe mine durerea de cap. Credeam că e de la foame, că nu mâncasem de ceva timp. Am băut apă, de regulă așa îmi „tratez” migrenele. Mi s-a înroșit fața, nu știu dacă de la apa fierbinte sau altceva. Nu am luat nimic, ne-am pus la somn. A doua zi, în afară de faptul că nu îmi puteam controla erecția pe plajă, eram bine. Însă, din păcate, nu am mai apucat să facem sex. Însă, asta nu influențează ce scriu aici despre păreri Sex Power, ci mai degrabă starea mea din acel moment.

Cuplu tânăr încercând Sex Power. Sursa foto: 123rf.com

Prospect Sex Power sau ce trebuie să știi

Înainte să cumperi, aruncă o privire pe prospectul Sex Power ca să-ți faci o părere. Eu am făcut asta, însă când l-am cumpărat, în 2019, nu aveam așa multe informații online la dispoziție.

Administrarea capsulei se face cu un pahar cu apă sau un lichid cald, să se absoarbă mai bine. Cineva spunea pe un forum că a avut efect mai puternic la el, după ce a dizolvat pastila în apă fierbinte, apoi a mestecat în apă continuu până s-a răcit și a putut să o bea. Eu, recunosc, am luat-o cu apă la temperatura camerei. Nu am consumat alcool deloc în ziua respectivă.

Se recomandă administrarea pastilei Sex Power la 4 ore de la ultima masă. Și după, timp de 4 ore, să nu mănânci. Practic, te ține mult fără mâncare. Trebuie să reziști, dacă vrei să fac sex așa.

Ingrediente capsule potență Sex Power

Am luat lista asta direct de pe site-ul producătorului, sexpower.ro:

 • Epimedium (iarba țapului),
 • tribulus terrestris,
 • panax ginseng,
 • rhodiola rosea,
 • lycium chinense,
 • cortex cinnamon.

Le poți căuta pe fiecare să vezi detalii despre ele. Apoi, e suficient cât să-ți formezi câteva păreri despre Sex Power, în ceea ce privește modul în care poate acționa la tine.

Reacții adverse Sex Power conform prospect

Deci, conform păreri Sex Power pe forumuri, bărbații au zis că au avut: dureri de cap, puls crescut, sânge din nas (doar la efort a doua zi). Și nu știu dacă se pune ca efect secundar, însă starea de semi-erecție care ține două zile, poate afecta stilul de viață – cum am fost eu la plajă, nu scăpam de ea sub nicio formă, și mersul la baie era… dificil.

Nu trebuie să cauți păreri Sex Power ca să afli că îți dilată vasele de sânge, și, implicit, crește tensiunea. În plus, nu trebuie să mănânci aproape 8 ore. Eu nu am o problemă cu asta, dar alții care sunt obișnuiți poate cu mese la ore fixe, nu cred că pastila asta e pentru ei.

Pe prospect la Sex Power sunt trecute doar contraindicații: să nu fii alergic la ingrediente, să nu ai probleme cardiace sau cu tensiunea, că nu e recomandat sportivilor sau persoanelor care practică efort intens, că nu e recomandat celor sub 18 ani.

De asemenea, doza zilnică trecută este de o pastilă pe zi. Însă, nu cred că ia cineva două zile consecutiv, având în vedere că majoritatea au zis că efectele țin și a doua zi. Eu aș recomanda o pauză de măcar 3 zile între pastile.

Alt cuplu tânăr încercând capsula de potență, ca să-și facă păreri despre Sex Power

Preț Sex Power capsule potență. Se găsesc în farmacii?

Prețul unei capsule pentru potență Sex Power este de 49 lei (actualizat în anul 2023). Acesta e prețul către care te direcționează în prezent site-ul importatorului. Bineînțeles, există alternative mai ieftine, precum Farmacia Tei, unde acum prețul unei capsule este 36 lei (tot în anul 2023 valabil).

Poți găsi să cumperi Sex Power în farmacii online, predominant. Are o distribuție foarte bună, sunt mulți comercianți care vând capsula. Ceea ce e bine pentru afaceri. De asemenea, poți găsi și în câteva farmacii fizice, însă nu atât de ușor ca online. Dar asta să nu fie o problemă, multe suplimente bune se găsesc mai ușor online.

Ceva mai bun decât Sex Power

Ce-mi place la Sex Power este că e o capsulă puternică, de efectele căreia producătorii și distribuitorii sunt siguri. Nu fac promoții, se vinde la bucată și una e suficientă pentru două nopți de sex sălbatic.

Ce nu-mi place, sunt mai multe lucruri. Faptul că trebuie să nu mănânci atâtea ore, faptul că nu te lasă în pace a doua zi când, poate, ai altă treabă în afară de sex, faptul că îți dă la sigur dureri de cap și-ți crește pulsul de aproape intri în panică.

La vremea respectivă când am luat Sex Power, nu aveam așa multe alternative pe piață. Acum, din fericire, sunt. Am făcut un mic top cu pastile pentru erecție pe care le recomand, din propria experiență. Zic eu, că merită să iei în calcul variante mai ușor de administrat, cu efecte secundare mai ușor de suportat.

Cam asta am avut de zis legat de păreri Sex Power. Sper să te ajute, iar dacă ai alte păreri sau recenzii pe care vrei să le împărtășești cu mine, zi-mi aici.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.