Păreri Profecund B și prospect. Chiar funcționează?

păreri profecund b

Voi scrie următorul articol din perspectiva unui amic care e de-a seamă cu mine, dar care și-a dorit mult să aibă copii. Spre deosebire de mine, care am căutat doar preparate pentru potență maximă, el a căutat suplimente pentru îmbunătățirea fertilității masculine. Așa că iată, apare articolul cu păreri Profecund B.

Pentru cei care nu știu, Profecund este un adjuvant pentru fertilitate creat în primul rând pentru femei. Însă, mai nou, există și varianta pentru bărbați, numită Profecund B. Cum aici scriu doar pentru bărbați, voi vorbi strict despre păreri Profecund B din perspectiva cuiva care a luat. Însă, am și centralizat câteva păreri de pe forumuri, așa că ar trebui să fie un material de folos cât mai multor bărbați.

Despre Profecund și Profecund B

Păreri Profecund B. Ce este Profecund B?

Suplimentul alimentar Profecund B a fost creat special pentru bărbații identificați cu probleme de fertilitate. Mai exact, fie au scăzută cantitatea de spermatozoizi din lichidul seminal ejaculat, fie au spermatozoizii „leneși”, fie au scăzută cantitatea de spermă.

Recunosc că am abordat mai puțin acest subiect pe blog, fertilitatea la bărbați. Eu mai mult am scris despre masturbare, așa că am pus problema cum poate afecta masturbarea fertilitatea masculină.

Răspunsul este că se recomandă să rărești, pe cât posibil, masturbarea pe perioada concepției. Este la fel ca atunci când faci o spermogramă (testul calității și cantității spermei): îți spune că trebuie să nu fi ejaculat cu 3-5 zile înainte de test, ca să fie concludent. De asemenea, sunt urologi care recomandă să faci și o spermocultură – o analiză care se face în caz de suspiciune de infecție a tractului urinar la bărbați, respectiv o analiză mai avansată în caz de suspiciune de infertilitate.

Dacă respecți regula aceasta însă vezi că nu poți lăsa partenera însărcinată, deși respectați calendarul de ovulație și vă odihniți suficient pe perioada concepției, atunci e recomandat să consultați un specialist. Dacă ea l-a consultat și are toate testele și analizele la zi, atunci tu, ca bărbat, trebuie să consulți un urolog. În acest sens, am scris un articol despre cauzele infertilității masculine, ca să vezi de ce să te ferești.

Revenind la păreri Profecund B, voi continua prin a spune că acest produs este fabricat de Hyllan, și are ca scop să crească vitalitatea organismului și să îmbunătățească fertilitatea bărbaților prin sporirea producției de lichid seminal. De asemenea, susține performanțele sexuale masculine, însă nu tratează sau vindecă problemele de potență sau ejaculare precoce.

Se comercializează la cutie cu 30 capsule care se administrează pe cale orală.

Păreri Profecund B pe forumuri

Predominant, părerile pe forum despre Profecund B de la Hyllan sunt bune. Am găsit și câteva articole pe bloguri, mai sunt persoane care centralizează părerile pe forumuri, se pare că nu sunt numai eu.

În mare parte pe forum găsești păreri Profecund pentru viitoare mămici, și tot femeile sunt cele care întreabă și de Profecund B. Cu toate acestea, părerile generale spun că este un supliment bun, atât timp cât cantitatea spermatozoizilor rezultați în urma unei spermograme nu este zero.

Prin urmare, poate ajuta chiar și bărbații cu probleme medii de fertilitate, însă nu pe cei cu probleme grave sau ireparabile. În cazurile respective, este recomandat să se consulte un medic.

Deși Profecund B este un supliment alimentar ce se poate lua și „după ureche”, adică fără prescripție medicală, se recomandă totuși să se consulte un medic, în cazul în care nu poți avea copii. Altfel, poți lua suplimentul și să crezi că el e de vină, că nu te-a ajutat.

Suplimentele, în general, susțin și întăresc ceea ce organismul are deja, însă nu vindecă sau remediază o afecțiune.

Păreri Profecund B – cum l-a ajutat pe prietenul meu

Amicul meu a luat Profecund B, două cutii a câte 30 capsule, în timpul perioadei de concepție. A recunoscut că nu l-a ajutat cu creșterea libidoului, deși probabil și pentru că era destul de stresat: își dorea neapărat copii.

A fost la ginecolog, el împreună cu soția, înainte de concepere, și amândoi și-au făcut analizele de sânge, plus câteva analize suplimentare făcute de soție. La amândoi a ieșit totul ok, însă medicul le-a zis că după 30 de ani, perioada de concepție e mai lungă. Să nu renunțe, nici dacă nu se prinde nimic după 6 luni. Poate dura chiar și un an. Medicul le-a recomandat suplimente amândurora, însă nu Profecund.

Ca vârstă, el atunci avea 36 de ani, iar nevasta lui 33. Au început „încercările”, și timp de 6 luni, în care ei spun că nu au ratat nicio perioadă de ovulație, nu s-a prins nimic. Apoi au început să rărească partidele, aproape împăcați cu ideea că merge greu. Însă, au mai întrebat alți prieteni de-ai lor ce au luat și au ajuns așa la Profecund. Așa că el a început să ia Profecund B și a zis că parcă a mai prins un pic de speranță.

Din cauza stresului, posibil și a disperării, cât și a faptului că făcuseră sex destul de mult fără a se gândi la propria plăcere, ci strict la viitorul bebe, el a început să aibă probleme cu potența. Mai exact, pierdea erecția în timpul sexului. Eu i-am zis că e de la oboseală și atâta disperare. I-am zis că o astfel de minune se lasă așteptată, așa că mai bine să se odihnească și să se gândească la ei, ca și cuplu, înainte de toate.

Nu știu dacă Profecund B a fost „de vină” sau dacă sfatul meu, însă mai avea cam o săptămână din a doua cutie și mi-a zis într-o zi, „Andule, s-a prins copilul! Am reușit!”.

Da, cu o zi înainte ieșise testul pozitiv la nevastă-sa. M-am bucurat nespus pentru el. Mi-a mai mărturisit că Profecund B poate crește libidoul la bărbați, însă nu este o pastilă pentru erecție. A zis că pe partea de energie nu l-a ajutat neapărat, să se recupereze mai ușor sau să ducă o partidă mai lungă la bun sfârșit. Însă, cumva prin propriile forțe, a reușit să ducă la bun sfârșit suficiente partide câte a fost nevoie, ca să rămână soția lui însărcinată.

Prospect Profecund B: administrare, ingrediente

Pe prospect Profecund B scrie că e recomandat pentru o cură de cel puțin 3 luni. Se ia o capsulă pe zi, deci ai nevoie de 3 cutii ca să urmezi o cură completă. Și o cutie nu e deloc ieftină, însă așa costă cam toate tratamentele pentru fertilitate.

Ingredientele Profecund B sunt:

  • extract de rădăcină de Maca –  200 mg,
  • prontoantocianidine oligomerice – 60 mg,
  • coenzima Q10 -3 0 mg,  
  • zinc 10 mg –   100% VNR,
  • seleniu – 55 mcg 100% VNR.

După cum poți vedea, sunt o serie de vitamine pentru fertilitatea masculină, deci rău n-au cum să-ți facă.

sursa foto: 123rf.com

Reacții adverse Profecund B

Nu sunt reacții adverse Profecund B conform prospect. Nici pe forumuri, pe alte bloguri sau în comentarii la diverse articole cu păreri Profecund B, nu vezi reacții. Oamenii zic că fie i-a ajutat, fie nu i-a ajutat. Însă, depinde în ce context și condiții au luat produsul, zic eu, respectiv depinde de rezultatele spermogramelor lor. Pun pariu că mulți dintre cei care au comentat, nici nu au făcut astfel de teste de laborator.

Oricum ar fi, Profecund B nu are efecte secundare. Trebuie doar să ai peste 18 ani când îl consumi, și să nu urmezi alte tratamente care conțin ingrediente similare. Dacă nu ești sigur, mai bine consultă un medic înainte să cumperi.

Pot consuma Profecund B cu alcool?

Era normal să scriem despre păreri Profecund B și să vorbim și despre asta. În general, efectele consumului de alcool asupra organismului sunt temporare. Excepție face consumul exagerat, în special de alcool tare. Am scris pe blog despre alcoolul și potența, cei doi „demoni” care se tolerează, însă nu pot coexista.

Cu alte cuvinte, dacă consumi zilnic alcool, fie și în cantități mici, de exemplu câte o bere, e posibil să reduci din efectele pe care le are Profecund asupra organismului. Dacă consumi ocazional, să zicem de două ori pe săptămână, chiar și câte 2-3 beri sau pahare de vin, atunci este posibil să nu afectezi tratamentul în general.

Asta spun producătorii Profecund și Profecund B, pe pagina lor de Facebook, în comentarii, dar și pe site-ul oficial, profecund.ro.

Cât costă și de unde cumpăr. Preț Profecund B în farmacii

O cutie de Profecund B, conform site-ului oficial, costă 215,6 lei (preț actualizat la data scrierii acestui articol). Însă, dacă iei cât pentru o cură, de exemplu pachetul de 3 cutii, ai parte de o reducere de 20%.

Mai găsești și pe alte site-uri Profecund B, dar nu cu o diferență de preț așa mare. Cel mai ieftin am găsit la 197 lei, însă recomand să iei dintr-un loc avizat, sau de la o farmacie în care ai încredere.

Pe site-ul profecund.ro găsești toate pachetele și promoțiile, inclusiv pachet pentru cupluri de câte 6 cutii, la preț redus.

Păreri Profecund B: găsesc înlocuitor dacă nu are efect la mine?

Acum, nu știu ce să zic, legat de alternative la Profecund B. Pe piață sunt multe suplimente pentru fertilitate, în general ginecologii și urologii le recomandă probabil în funcție de ce merge mai bine la pacienții lor.

Legat de păreri Profecund B, poate a fost efectul placebo la prietenul meu, sau poate chiar l-a ajutat. Nici părerile de pe forumuri despre pastile potență nu ne lămuresc așa tare. Însă, unii medici recomandă produsul, deși unii pacienți pe forum zic că e apă de ploaie. Un lucru e cert: rău n-are cum să-ți facă. Deci dacă și tu te confrunți cu probleme în procesul de concepere a unui bebe, și nu iei alt tratament pentru fertilitate, încearcă-l. Poate e potrivit pentru tine. Altfel, n-ai cum să știi.

Ca înlocuitor Profecund B, nu pot spune că recomand un alt tratament pentru infertilitate, în special că nu am luat vreunul. Eu am luat predominant suplimente pentru potență, și cel mai apropiat aș putea spune că a fost Proxel Potent. Însă, acela este pentru sănătatea prostatei, nu pentru fertilitate.

Sper să te ajute aceste păreri despre Profecund B și să le dai mai departe altor bărbați care au nevoie de ele!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.