Păreri Pro V. Reacții adverse, prospect și experiența mea

pareri pro v pastile potenta masculina

Sunt un tip aflat la a doua tinerețe, care se simte cam obosit de viață. Relații am avut, unele chiar și lungi, dintre care o logodnă, însă nu am găsit persoana potrivită. Probabil asta m-a făcut să dezvolt diferite probleme cu erecția, prin urmare să caut opțiuni printre suplimentele naturiste. Așa că am căutat păreri Pro V.

Auzisem multe despre acest produs, și în mare parte de bine. Am citit păreri Pro V pe forumuri, am găsit comparații între Pro V și Herbal V, și m-am decis să le testez pe amândouă. Am început cu Pro V, am luat prima dată singur, acasă, să văd ce efect are asupra mea când mă masturbez. Nu am simțit nimic schimbat, însă i-am mai dat o șansă, cu o parteneră. Am zis că poate are efect când sunt stimulat de o femeie. Ce am simțit, cât și ce informații utile am găsit, le voi detalia mai jos.

Păreri Pro V: prezentare și efecte

Pilulele naturale Pro V sunt produse de Sichuan Weilong Pharmaceutical, o companie chinezească recunoscută și pentru Herbal V, X-Pill și Sex Power. Eu le-am încercat și am scris despre ele. De exemplu, citește ce am găsit pe tema păreri Sex Power.

Pro V este un adjuvant pentru îmbunătățirea vieții sexuale, cu efect afrodisiac, efect de creștere a libidoului la bărbați, respectiv susținerea potenței masculine la vârsta a treia. Ele sunt disponibile sub formă de pilule care se înghit cu apă, la cutie de carton de 1, 2 sau 4 bucăți.

Păreri Pro V forum: comentarii de la utilizatori

Înainte să cumpăr, mereu caut părerile utilizatorilor pe net. Am căutat păreri Pro V forum și bloguri, și am găsit câteva articole care spuneau că aceste pastile i-au ajutat pe respectivii să obțină erecții mai ferme, și de durată. Nimeni nu clasifică Pro V ca tratament ejaculare precoce, prin urmare putem doar concluziona că efectul este concentrat pe stimularea și menținerea erecției.

Totuși, sunt câteva articole care spun că produsul a fost bunicel pe partea de control al ejaculării, în sensul că dacă nu ești deja diagnosticat cu ejaculare precoce, te poate ajuta să prelungești actul sexual.

Calificativul general obținut în rubrica de recenzii în magazinele online la Pro V a fost „Acceptabil”. Oamenii spun fie că au funcționat bine, fie că nu au funcționat deloc pilulele, prin urmare dacă facem o medie, reiese că este un produs cu efect mediu, nu puternic asupra potenței masculine.

Însă, așa cum povesteam și în articolul cu păreri Pops, orice supliment natural pentru potență este ca o ruletă rusească: la unii merge, la alții nu. Depinde de toleranța corpului fiecăruia pentru ingredientele din compoziție. La asta se rezumă efectul, până la urmă, cât și reacțiile adverse.

O statuie romană foarte potentă, zic eu. Poză luată de pe Pixabay

Părerea mea despre Pro V, cu reacțiile adverse

Per total, eu am fost mulțumit de Pro V. Nu pot spune că e cea mai bună pastilă pentru potență ce am încercat-o, însă m-a ajutat să duc o partidă cu erecție fermă timp de aproape o oră, cu partenera.

Am luat cu 40-45 de minute înainte de actul sexual o pilulă Pro V cu apă. A fost cam la 4 ore de la ultima masă, prin urmare am zis că toate atuurile sunt de partea mea. După câteva sărutări prelungi, am început să ne dezbrăcăm ușor, și erecția abia începea să-și facă simțită prezența. A fost nevoie de o stimulare din partea ei, folosindu-și mâinile, ca să mi se scoale de tot. Însă, am dat vina pe emoții. Ți-am povestit mai demult că sufăr de anxietate de performanță sexuală.

M-am gândit că Pro V sunt utile și pentru asta. Fata voia să facem sex cu prezervativ, așa că m-am conformat, și mi l-am pus cât ea se dezbrăca și se așeza pe spate, în pat. A vrut misionarul, nu e chiar una din pozițiile mele preferate, dar am făcut-o așa. Ne-am privit în ochi, am sărutat-o pe gât, am încercat să mă bucur de fiecare moment cu ea. A avut orgasm puternic, am simțit-o cum s-a zguduit, cu tot cu pat, sub mine, și mă privea cu ochi dulci.

După ce am simțit că ea obosise, culmea, eu aș fi continuat, am zis că e timpul să închei. Așa că mi-am dat jos prezervativul și am început să mă masturbez, până am ejaculat pe pieptul ei. Este una din metodele mele preferate de a finaliza, probabil am creierul influențat de filme porno.

Ca efecte adverse cu Pro V, am scăpat ușor. M-a durut capul, la câteva ore după ce am plecat de la ea. Mi-am adus totuși aminte că nu mai mâncasem de mai bine de 8 ore, așa că am încropit ceva acasă, chit că era 3 dimineața. Apoi, m-am culcat și m-am trezit cu durerea ușoară de cap, ca de la mahmureală. Culmea, nu băusem decât o bere.

În rest, nu am avut alte reacții adverse cu Pro V.

Prospect Pro V: administrare

În ceea ce privește indicațiile de administrare de pe prospect Pro V, totul e simplu: se înghite o capsulă cu 30 de minute înaintea actului sexual, cu apă sau un lichid cald, ca să se absoarbă mai bine.

Se administrează cel mult o pastilă la 3 zile. Conform acestei indicații, s-ar înțelege că efectul unei pastile Pro V durează până la 3 zile, ceea ce nu e adevărat. În cazul meu, a doua zi am avut mici zvâcniri, ca și cum mi-ar fi venit să mă masturbez, să îmi dau drumul din nou. Însă, erecția a fost la fel, ca în orice zi obișnuită.

Ingredientele pastilei

Lista completă a ingredientelor Pro V este:

  • Epimedium brevicornum, 125 mg;
  • Tribulus terrestris, 85 mg;
  • Panax ginseng, 80 mg;
  • Rhodiola rosea, 80 mg;
  • Lycium chinese, 60 mg;
  • Cinnamomum cassia, 20 mg.

E vorba de un mix de plante afrodisiace, de proveniență orientală, fără adaos de zaharuri sau substanțe chimice. Este foarte asemănătoare lista cu cea a ingredientelor Herbal V.

Reacții adverse Pro V conform prospect

Având la bază un mix de plante, nu sunt trecute pe prospect reacții adverse. Nici pe forum când am căutat păreri Pro V nu am găsit reacții adverse de la utilizatori, doar cu câteva excepții: bătăi puternice ale inimii, puls crescut, nas înfundat. Însă, toate astea sunt de regulă de la nivelul crescut de sânge pe care e inima nevoită să-l pompeze, ca să obții erecția.

Nu înțeleg de ce lumea le consideră reacții adverse ale suplimentelor pentru potență și de ce se plânge atât de un nas înfundat sau o tensiune crescută. Dacă nu ești obișnuit să faci cardio intens, e clar că sistemul circulator e mai lent, prin urmare te poate chiar durea capul, sau să-ți simți inima în gât, când iei un supliment.

Cât costă Pro V și de unde cumpăr

Pastilele Pro V au ca preț 74 lei la cutie de 4 bucăți. Unii furnizori îl dau cu 68, alții cu 72, depinde de magazin. Se găsesc la naturiști, dar și în câteva farmacii online. În cele fizice din București, nu l-am găsit. Însă, asta nu înseamnă că nu e un produs bun, ci că firma care-l importă în România așa a obținut parteneriatele. Eu zic că au făcut o treabă destul de bună, dacă-l cauți pur și simplu pe Google, vei găsi mai multe site-uri care vând Pro-V.

Cam așa mă aștepta gagica în pat, ca să facem misionarul. Poză de pe Pixabay

Pro V și Herbal V: care e mai bun

Mult timp m-am întrebat chestia asta, până când am încercat și Herbal V. Nu m-a dat pe spate, parcă erecția a fost ceva mai tare cu Pro V, la mine. Sunt bărbați care au scris că e un produs mai bun decât Pro V. Pe de altă parte, sunt bărbați care zic că e același produs dar cu nume diferit.

M-am uitat pe prospectele amândurora, și știi ce am găsit? Diferă un singur ingredient, care după mine nu-i așa important: scorțișoara. Ăsta cred că e mai mult pentru gust, deși știu că e benefic pentru circulația sângelui. Dacă Pro V folosește scoarță de Cinnamomum Cassia, Herbal V folosește scoarță de Cortex cinnamon.

Caută pe net, să vezi că sunt diferite cele două tipuri. Poate de-asta am simțit efectul o idee mai slab cu Herbal V decât cu Pro V. Ca să îți faci o idee mai clară de ce cred asta, citește și articolul meu cu păreri Herbal V.

Înlocuitor Pro V pentru potență masculină

Dacă vrei ceva mai bun decât Pro V, poți să te orientezi, spre exemplu, în farmacii, să încerci Maraton Forte. După mine, parcă e ceva mai îndrăzneț efectul de la el. Nici Power V8 nu se lasă mai prejos, sau Erecta. Singurele probleme la toate aceste produse sunt reacțiile adverse, că sunt mai puternice decât la Pro V.

Oricum, la capitolul cea mai bună pastilă pentru potență ce am încercat-o, pentru mine va fi mereu Pops.

Dacă totuși mai cauți alternative, atunci aruncă o privire și pe lista mea de suplimente din articolul cu pastile pentru prelungirea sexului. Sigur găsești ceva ce ți s-ar potrivi, acolo.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.