Păreri Potent Forte, supliment alimentar pentru potență

păreri potent forte

Din seria părerilor despre suplimente pentru probleme cu potența, continuăm cu un articol pe tema păreri Potent Forte de la Naturalis. Acest produs de la CosmoPharma întărește erecția bărbaților, în timp. Doar nu vrei să se întâmple minuni peste noapte, nu-i așa?

Despre pastile pentru erecție am tot vorbit, cât și despre tratament pentru disfuncții erectile. Potent Forte se încadrează mai degrabă în cea de-a doua categorie, este un tratament, însă nu funcționează în cazurile de disfuncții erectile sau impotență diagnosticate clinic. Aș putea spune că este, mai degrabă, un adjuvant în anxietatea de performanță sexuală care poate afecta performanțele bărbaților în pat.

Păreri Potent Forte: supliment de zi cu zi

Suplimentul alimentar Potent Forte de la Naturalis este produs de compania CosmoPharma. Se vinde la flacon de 60 capsule destul de măricele, de 500 mg, care se înghit cu apă.

Conform producătorilor, produsul are la bază un mix de extracte vegetale care tonifiază organismul, cresc nivelul de energie și rezistență, pe plan sexual dar și intelectual. Mai are efect benefic și asupra sănătății prostatei.

Se administrează în două moduri: două capsule pe zi timp de 30 zile sau trei capsule pe zi, timp de 10 zile, înainte de masă. Rezultatele pot apărea după primele zile sau nu se văd deloc, în funcție de toleranța fiecărui organism și de stilul de viață al consumatorului.

Păreri Potent Forte forum: ce zic bărbații

Fiind un adjuvant al organismului din ingrediente naturale, în general bărbații zic că nu simt efectele în mod vizibil. Este un tonic, într-adevăr, pe parcursul tratamentului se simte un nivel crescut al energiei și al libidoului masculin, însă atât de subtil încât cei care nu au probleme să nu simtă diferența.

În general, la căutarea păreri Potent Forte forum, nu găsești prea multe rezultate. Sunt câteva bloguri care spun că efectele sunt foarte puțin vizibile. Însă, nu am găsit articole sau comentarii care să recomande acest produs pentru stimularea erecțiilor. Poți afla mai multe despre forumuri pastile potență pe care le citesc eu, dintr-un articol separat.

Concluzia generală din părerile Potent Forte ce le-am citit asta a fost: dacă uneori pierzi erecția de la emoții sau stres, poți simți îmbunătățiri. Dacă nu ai deloc probleme cu erecția sau dacă ai probleme mai serioase cu erecția, atunci nu simți diferența.

sursa: 123rf.com

Reacții adverse Potent Forte

Fiind un supliment natural, nu sunt menționate reacții adverse Potent Forte pe prospect. Însă, există, desigur, câteva contraindicații: să nu fie consumat de persoanele cu probleme cardiace sau de sportivi. Să nu fie consumat de cei aflați sub 18 ani, respectiv să nu ai alergie la plantele din compoziție.

Cu toate acestea, sunt câteva articole de blog, nu pot confirma cât sunt de adevărate, care menționează de bătăi ale inimii crescute, puls crescut și dureri de cap, ca efecte adverse ale administrării Potent Forte.

De asemenea, un cuplu a scris pe blog că bărbatul a avut și amețeli, pe parcursul tratamentului.

Eu, personal, poate am fost printre norocoși: nu am simțit nimic. Nici de bine, nici de rău. A fost ca și cum aș fi mâncat un măr pe zi, sau legume fierte. Cu siguranță am avut un aport de vitamine de la aceste capsule, însă fără efecte vizibile. Cam asta cred că rezumă din punctul meu de vedere acest articol cu păreri Potent Forte. Adică, dacă vrei să simți ceva, nu e bun, dar nici rău.

Cine nu știe sau nu a citit despre mine, am peste 40 de ani, sunt burlac și activ sexual de când mă știu. Nu am probleme cardiace sau de altă natură, poate doar psihologice dar asta-i altă poveste.

Preț Potent Forte în farmacii

Dacă ești curios de unde cumperi Potent Forte, să știi că se găsește destul de ușor.

Găsești Potent Forte în farmaciile fizice, cel puțin prin București am găsit și la câteva de cartier. Nu era expus, am întrebat și au avut. Cel mai des găsești la Catena, clar, fiind de la Naturalis. De asemenea, poți cumpăra Potent Forte online la flacon de 500 mg x 60 comprimate, prețul cel mai comun fiind 52 lei (actualizat 2023).

Prospect și administrare

Pe prospect Potent Forte scrie că se ia câte un comprimat, cu 1-2 ore înainte de actul sexual, cu o cantitate suficiente de apă, înainte de masă. Am găsit, însă, pe unele site-uri, că pentru a te bucura de efecte cu adevărat, să iei o capsulă de trei ori pe zi.

Astfel, termini flaconul de 60 pastile în 10 zile, dacă iei 3 pe zi. Cred că fiecare înțelege ce dorește. Eu aș mai merge o dată să iau dar de data asta de la farmacie, să văd ce-mi spune domnișoara, dacă mă învață să-l iau.

Eu am luat, când m-am „tratat”, două comprimate pe zi, pe stomacul gol. Asta până am terminat flaconul. Nu am stat să mă gândesc că trebuie să nimeresc zilele în care fac sex. Așa că am luat constant, ca o cură. Însă, din păcate, nu am simțit niciun efect.

Ingrediente Potent Forte Naturalis

Potent Forte e un mix de extracte naturale, precum:

  • Extract uscat de semințe de dovleac (200 mg),
  • Extract de țelină (150 mg),
  • Tribulus Terrestris (150 mg).

Ingredientele sunt „inocente” din punct de vedere al efectelor asupra organismului, de-asta nu sunt foarte încrezător în articolele care zic despre puls crescut ca reacție adversă. Însă, într-adevăr, un mic boost de energie îți dă acest supliment. E important oricum să știi ce bagi în tine, când cauți păreri Potent Forte.

sursa: 123rf.com

Înlocuitor Potent Forte

Ca înlocuitor Potent Forte, sincera mea părere este că poți găsi orice alt stimulent din cele despre care am scris. Însă, riscul de reacții adverse la alte suplimente cu efect imediat este mult mai mare.

De exemplu, păreri X-Pill am scris, și concluzia la care am ajuns e că te ajută cu erecția, cât timp tolerezi energia pe care ți-o dă, ulterior. Dacă bei zilnic cafele și energizante, atunci s-ar putea să nu te agite așa de tare. Avem și păreri Sex Power, dar crește tensiunea și unor bărbați le-a dat sângele pe nas. Păcănitul în urechi poate fi, de asemenea, un efect advers comun.

Părerea mea este că tot pastila Pops își face treaba mai bine, cel puțin eu am avut partide reușite în urma folosirii ei. Și o singură pastilă e de ajuns, nu e nevoie de tratament zilnic. Citește aici despre această pastilă potență mai multe detalii.

Depinde, așadar, de nevoile tale, dacă vrei să înlocuiești Potent Forte sau nu cu altceva.

Păreri Potent Forte din experiența mea. Merită să cumperi?

Eu am lăsat propriile păreri Potent Forte la final, de data asta, pentru că mi-era teamă să nu părăsești articolul prea repede. Însă, sincer, nu prea am ce zice, pentru că am terminat flaconul și nu am simțit nimic.

Am luat înainte de mesele principale, așa cum scria. Eu am luat dimineața și la prânz. Nu am consumat alcool pe parcursul tratamentului, deși nu scrie nicăieri că nu și-ar face efectul dacă aș consuma. Am dormit normal, iar sex am făcut doar o dată, „sub influența” acestui supliment. Totul a decurs normal, însă am ejaculat la fel de repede ca de obicei: după 5 minute.

Dacă ești, așadar, o persoană fără probleme de potență, nu cred că vei simți ceva dacă iei produsul. Dacă ai mici probleme cu erecția, legate de emoții, atunci poate merită să-i dai o șansă. Pe partea de ejaculare precoce, nu te va ajuta, însă, posibil cu energia, recuperarea după ejaculare și erecția. Mult succes!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.