Păreri Performax, miere pentru potență. Prospect, efecte adverse și preț 2023

păreri performax

Mă știi pe mine, dacă mă urmărești pe blog, sunt fascinat când găsesc o miere pentru potență bună. Recunosc, până acum am încercat doar uPotent și Performax, iar astăzi voi vorbi despre păreri Performax din experiența mea, alte bloguri dar și forumuri.

Încep prin a spune că Performax este un supliment alimentar fabricat în Turcia, din ingrediente naturale, conform producătorului. A fost creat să ajute bărbații să reziste mai mult în pat, și să obțină erecții mai puternice și de durată. Fix ceea ce zic toți producătorii de suplimente pentru potență, nu-i așa?

Dacă este sau nu Performax atât de eficient precum se spune, sau dacă este mai bun uPotent decât Performax, să aflăm în continuare. De-asta vorbim acum despre păreri Performax, până la urmă.

Păreri Performax: efectele mierii pentru potență

Performax e distribuit în România de firma Europarus SRL și este certificat de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare, Serviciul Național pentru Plante Medicinale Aromatice și Produse ale Stupului din Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Produsul este fabricat în Turcia, de către o fabrică specializată, așa cum sunt multe alte suplimente. Se poate cumpăra de pe site-ul distribuitorului, performax.ro.

Performax este o pastă cu miere și mix din 21 plante afrodisiace, disponibilă la plicuri de 10 g sau borcan de 240 g. Producătorii spun că își face efectul la 30 de minute de la consum, însă pentru rezultate optime, recomandă consumul zilnic de câte o linguriță, echivalentul a 8 g, timp de 14 zile.

Ca efecte promise de producători pe site:

Pe site-ul oficial, mai sunt menționate câteva beneficii care nu au legătură cu potența, precum: tonifiază musculatura, ameliorează starea de spirit, stimulează memoria, reduce colesterolul, ajută la stabilizarea nivelului de zahăr din sânge, întărește sistemul imunitar.

Pe bune? De-asta cumpăr eu Performax? Pe acest principiu, putem expune toate beneficiile mierii de albine, și avem o listă mult mai lungă!

sursa foto: 123rf.com

Păreri Performax pe forumuri

Din fericire, am căutat păreri Performax pe net și am găsit multe locuri unde a fost menționată această miere afrodisiacă. Este destul de populară, se cunoaște că distribuitorii și-au făcut treaba, pe site-ul oficial de exemplu găsim detalii, video-uri și testimoniale. Pe forumuri, cât și în recenziile lăsate de utilizatori, găsim și păreri mai puțin bune, așa cum era de așteptat și cum se întâmplă la orice supliment pentru potență. Deci, nimic nou legat de păreri Performax, aici.

De exemplu, cei care au lăsat recenzii negative se plâng că au avut reacții adverse cu Performax ce le-au dat peste cap ziua. De la dureri de cap, palpitații, bătăi ale inimii așa rapide încât s-au speriat, senzații de greață și vărsături, oamenii se plâng că au simțit toate acestea.

Cei care au fost mulțumiți, sunt destul de „zgârciți” în comentarii, nu zic decât că e un produs bun, că a funcționat, că face ce promite. Cineva spune că e foarte mulțumit, însă atât timp cât consumi cu moderație, că ai nevoie de câte jumătate de plic, la început, ca să te obișnuiești cu produsul.

E adevărat, așa am început și eu cu el, respectiv și cu uPotent, cu jumătate de plic. Nu m-am riscat să iau din prima porția întreagă, mai ales că citisem că mierea pentru potență îți poate da mai multă energie decât poți duce.

sursa foto: 123rf.com

Am luat Performax, iată părerile mele

Eu am luat Performax și pot confirma o parte din reacțiile adverse avute de utilizatori. Însă, hai să privim partea bună: erecția a fost mai tare, chiar peste medie, la 30 de minute de la administrare, cum zice în descrierea produsului.

Menționez că întâmplarea descrisă în continuare este în urma administrării celui de-al doilea plic de Performax. Primul plic l-am luat pe jumate, când eram acasă, singur, pe modul de masturbare. Nu am simțit vreun efect de la el, așa că de-asta am zis că poate dacă iau unul întreg, e mai bine.

Circumstanțele sunt următoarele: eram în pat, o așteptam pe gagică-mea să vină de la baie, într-o seară din timpul săptămânii, după o zi lungă de muncă. Amândoi eram obosiți, însă eu am zis să „trișez”: am băgat pe gât un plic de Performax.

Știam că îi ia ceva să se pregătească, așa că între timp mă uitam la niște filmulețe porno pe telefon, cât o așteptam, ca să mă inspire. N-am zăbovit prea mult căci erecția a venit. Însă, atunci când a venit partenera îmbrăcată sexy, în lenjerie intimă, și am început să ne sărutăm, erecția a devenit din ce în ce mai tare. De obicei, mă inhibam puțin și uneori mi se întâmpla să nu se mai scoale. De data asta, cu Performax la bord, mi s-a sculat de-a binelea.

Am fost impresionat, mai ales că m-am grăbit puțin să încep penetrarea. Însă, cu părere de rău, poate de la prea mult entuziasm, nu m-am putut abține și am ejaculat fix înainte să aibă ea orgasm. Nu apucasem să îmi pun prezervativ și mi-am scos-o, ca să-i umplu lenjeria iubitei de spermă.

Apoi, din fericire, nu mi-a perit erecția așa repede, i-am zis să îmi pun prezervativ și să continuăm, și ei i-a surâs ideea. Însă, pe măsură ce o penetram, am simțit că obosesc ceva mai repede și mă apucă o durere de cap. Trecuseră, cred, 50 de minute de când am luat plicul, și am început să mă oftic. Îmi pierdusem cheful și am pierdut erecția. Noroc că ea a avut orgasm, căci altfel ar fi fost o seară eșuată. Totuși, am rămas cu veșnica întrebare în minte: de ce termin prea repede?

Reacții adverse Performax

Conform prospect Performax, nu sunt reacții adverse. Însă, conform cu ce am simțit eu dar și cu alte păreri Performax pe forumuri și nu numai, ele există.

Într-adevăr, am luat jumătate de plic și nu am simțit nimic, nici de bine, nici de rău. Însă, după ce am luat un plic, cam la vreo oră, au început durerile de cap. Contraindicațiile sunt referitoare la: probleme cardiace, probleme de tensiune, diabet. Este bine că e trecut diabetul pe contraindicații, pentru că, surpriză – are mult zahăr produsul, vezi mai jos ingredientele.

Însă, eu nu am nimic din toate acestea, am analizele făcute la zi.

Pe prospect mai scrie că trebuie amestecat conținutul unui plic, respectiv că doza maximă este de un plic la 24 ore. Eu nu am urmat tratamentul zilnic, însă am luat plicul la două zile de la jumătatea pe care o luasem acasă.

Nu am intoleranțe la ingredientele produsului, însă recunosc că nu mi-a convenit faptul că are în componență destul de mult zahăr. Însă, nu știu de la ce, dar eu asta am simțit:

  • dureri de cap – care au trecut fie după un somn bun, fie după un Antinevralgic,
  • palpitații, creșterea ritmului cardiac – gagică-mea are pulsoximetru și mi-a ieșit pulsul 110 BPM. Da, făcusem sex, însă pulsul l-am luat la jumătate de oră după.
  • agitație – clar că e de la puls, dar simțeam ca și cum am emoții negative, ca și cum așteptam să primesc o veste rea sau ceva rău urma să se întâmple. Nu știu cum să explic mai clar de atât.

Ce-i drept e că, într-un final, am adormit, și singurul meu gând era că nu mai iau Performax și că voi apela la Garanția Banilor Înapoi ce o oferă ei. Asta este o concluzie fermă pe care o am, când scriu aceste păreri Performax.

Prospect Performax

Conform prospect, se ia o linguriță de 8 g la 24 ore, preferabil de conținut amestecat. Un plic are 10 g, însă presupun că acele 2 g extra nu sunt dăunătoare. Totuși, cum nu poți stoarce complet conținutul său, căci o parte se lipește, atunci putem presupune că undeva la 1-2 g dintr-un plic sunt pierdere.

Producătorii recomandă să cumperi la borcan, e mai ușor de amestecat și poți urma „cura” pentru rezultate optime, cu o linguriță pe zi, timp de 10-14 zile. Eu nu am recurs la metoda asta.

Ingredientele mierii Performax

Performax are un mix de 21 plante afrodisiace, cu miere de albine. Însă, conform prospect, mierea de albine reprezintă doar 11%, iar cea mai mare parte a acestei paste pentru potență este zahăr lichid. Prin urmare, probabil de aici energia, în cazul unor bărbați care au lăsat comentarii negative.

Iată lista completă de ingrediente:

sirop de glucoză (78,72%), miere de albine (11,01%), melasă de dudă (3,78%), polen (1,57%), țelină ‒ 0,79%, roșcovă (ceratonia siliqua) ‒ 0,63%, ovăz (avena sativa) ‒ 0,63%, ghimbir (0,63%), alpinia officinarum (0,47%), scorțișoară (0,31%), maca (lepidium meyeni) ‒ 0,31%, ginseng american (panax quinquefolius) ‒ 0,16%, urzică (urtica sp.) ‒ 0,16%, ginseng siberian (eleutherococcus senticosus) ‒ 0,13%, ginkgo biloba ‒ 0,13%, ginseng (panax ginseng) ‒ 0,13%, dovleac (cucurbita sp.) ‒ 0,11%, tribulus (tribulus terrestris) – 0,11%, cola vera (0,08%), extract de vanilie (0,08%), lăptișor de matcă (0,06%).

sursa foto: 123rf.com

Preț Performax în 2023. Găsesc în farmacii?

Prețul întreg pentru un plic de Performax, dacă cumperi la bucată, este 25 lei. Borcanul de 240 g costă 299 lei, iar cutia cu 12 plicuri este 300 lei.

Bineînțeles, dacă ești fixat pe a urma o cură, poți beneficia de reduceri pe site-ul oficial, chiar și la un plic: de la 25 lei la 19 lei. Am observat că reducerile de pe site sunt valabile încă din 2022, și probabil așa vor fi mai mult timp de acum înainte.

Găsești Performax și pe alte site-uri, uneori chiar și la prețuri mai mici. Însă, distribuția a mai scăzut, față de anul 2022. De exemplu, înainte găseai plic și la bucată pe alte site-uri, acum găsești la pachet cu Sex Power sau Ultra Potent. Este ca și cum ai spune că Performax e un „adjuvant la un supliment”, deși nu este recomandat să îl consumi împreună cu alt produs pentru potență.

Am verificat și Performax nu se găsește în farmaciile fizice, doar în câteva online. La momentul scrierii acestui articol, în mai multe locuri, produsul apare ca fiind indisponibil.

Înlocuitor Performax sau ceva mai bun

Dacă vrei un supliment pe bază de miere pentru potență, eu îți recomand cu căldură să te orientezi pe ceva ce știi sigur că are în componență mai multă miere și mai puțin zahăr. Combinația de zahăr lichid cu puțină miere, cred că este minusul principal al suplimentului Perfomax.

De aceea, recomand cu căldură să citești înainte articolul meu cu cea mai bună miere pentru potență, și să te convingi, astfel, de ce cred eu că uPotent este mai bun decât Performax.

Desigur, pe piață există și alte suplimente pe bază de miere, însă nu le-am încercat, ca să îmi exprim o opinie. Sper să te ajute, așadar, aceste păreri Performax scrise de mine.

Concluzii și păreri Performax de final

În opinia mea, nu aș recomanda Performax, din proprie experiență. Însă, dacă totuși vrei să cumperi, atunci este alegerea ta. Ține cont să nu ai probleme cardiace și intoleranță la zahăr, căci vei avea parte de asta. De asemenea, să fii sănătos 100% la nivel cardiac, este încă o concluzie ce am extras-o.

Păreri Performax mai găsești și pe alte bloguri și forumuri, ești liber să le cauți. Vei găsi oameni care îmi susțin opinia și care nu clasifică acest supliment drept un preparat pentru potență maximă. Îl numesc mai degrabă un adjuvant care are efect diferit, în funcție de fiecare organism. Spor!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.