Păreri Natural Potent fiole. Prospect, efecte secundare și preț

păreri natural potent

Nu pot spune că sunt adeptul fiolelor pentru potență. Însă, după ce am luat Tianli, am vrut să încerc un alt supliment de la același producător chinez. De aceea scriu acest articol cu păreri Natural Potent, ca să-ți împărtășesc experiența mea cu produsul. În plus, vei afla informații utile de pe prospect, cât și efecte, reacții adverse Natural Potent și cât costă.

Înainte să dai banii pe ceva, e bine că ai căutat. Presupun că de-asta ești aici, să știi dacă merită să investești în Natural Potent. Oricum, e bine să te informezi chiar dacă nu ar costa nimic, având în vedere că este un produs care se înghite și îți ajunge în sânge.

Despre păreri Tianli fiole am scris, și pe bună dreptate, voiam ceva mai bun decât Tianli când am încercat Natural Potent. Am crezut că va fi așa, însă experiența a fost relativ similară. De la comanda online discretă cu livrare la easybox, până la câteva nopți de sex care nu s-au remarcat prin nimic ieșit din comun. Hai să aflăm ce am de zis la categoria păreri Natural Potent, prospect și alți demoni care trebuie să te preocupe.

Păreri Natural Potent: prezentare produs și cui îi e destinat

Avem de-a face cu un supliment pentru probleme cu potența, sub formă de fiole. Producătorul, ca și la Tianli respectiv Toot Up, se numește Shanghai Dah Chong Children`s Food Factory Co Ltd. Te provoc să citești acest nume repede!

Se găsește la cutie cu 6 fiole a câte 10 ml. De regulă produsele astea la fiolă sunt tonic pentru organism, se pot lua sub formă de tratament. Scrie și pe prospect că le poți lua fie la ocazie, fie zilnic, pentru o cură de 16 zile.

Cutia este foarte similară cu cea de la Tianli și Toot Up, și pe ea scrie „Secretul regal chinezesc din plante”. Motivul acestui slogan este faptul că rețeta acestui supliment a fost folosite de secole, la Curtea Imperială a Chinei.

Natural Potent este dedicat bărbaților cu disfuncții erectile ușoare, sau impotență incipientă. Poate fi consumat de către cei care pierd erecția în timpul sexului, obțin greu erecția sau nu o pot menține. De asemenea, s-a dovedit a fi eficient și în caz de libidou scăzut la bărbați, pentru că pur și simplu îți tonifiază organismul și-ți dă mai multă energie sexuală. Bărbații care obosesc repede în timpul sexului, au o șansă să își crească rezistența fizică.

Cam atât. Dacă suferi de alte probleme de natură sexuală, inclusiv ejaculare precoce sau lipsă totală a senzației de ejaculare, anorgasmie sau ejaculare retrogradă, nu te va ajuta acest supliment.

natural potent păreri fiole potență
Momentul care ar trebui să se întâmple fix la 60 de minute după ce ai luat fiola.

Păreri Natural Potent fiole și efecte ce le-am simțit eu [la ocazie]

Scriu aceste impresii ce mi le-a creat Natural Potent cât se poate de sincer, și vă spun că pe mine pur și simplu nu m-a ajutat.

Am cumpărat produsul de curiozitate, ți-am zis, căutam ceva mai bun decât Tianli, al cărui efect nu m-a impresionat, însă nici nu mi-a făcut rău. Așa că am testat 6 fiole, înainte să scriu aceste păreri Natural Potent.

Prima fiolă a fost ca apa de ploaie. Nu m-a ajutat cu absolut nimic, mă simțeam fix la fel. Am folosit-o, evident, ca înlocuitor natural la pastile pentru prelungirea sexului. Așa cum ți-am mai spus, nu risc un supliment nou fără să îl testez pe cont propriu, așa că atât prima cât și a doua fiolă au fost luate la o sesiune de masturbare.

Mi-am pus filmul porno favorit și erecția am simțit-o la fel, plăcerea a fost la fel. Ejacularea a venit, după primele 5 minute, ceea ce e decent, mai ales că nu m-am grăbit. Experiențele au fost copy-paste.

Teoretic, nu a trecut testul, însă am zis să risc și la sexul cu partenera. Menționez că în toate cazurile am respectat prospectul, l-am luat pe stomacul gol, cu o oră înainte de sex. Am ejaculat prea repede, prima dată, iar apoi, lucrurile au mers diferit. Uneori nu pot să îmi dau drumul, și fix așa s-a întâmplat. Din fericire, ea a avut două orgasme, așa că m-am declarat mulțumit când am finalizat partida. Dar efectiv uitasem că am luat Natural Potent, căci nici măcar erecția nu mi-a menținut-o.

Natural Potent păreri, în urma unei cure cu 16 fiole

Ei bine, după experiențele nu aș spune nereușite ci mai degrabă inexistente, ale primei cutii, am zis hai să mai dau o șansă produsului. Așa că am cumpărat 3 cutii, am prins o promoție la o farmacie online. 16 fiole le-am luat zilnic, cu aproape două ore înainte de masa de prânz. Menționez că eu sar peste micul dejun, așadar am luat fiolele pe stomacul gol.

La gust nu sunt rele, însă vreau să spun că abia după primele 7 zile, am început să simt ușor efectele. Mai exact, eram mai energic. Era gura mea de cafea, acea fiolă. Am simțit că îmi crește ușor și libidoul, în sensul că mi se scula chiar dacă vedeam o poză cu o fată în costum de baie pe Facebook.

În timpul curei, m-am masturbat de 8 ori, și am făcut sex de 4 ori. Nu au fost mari diferențe în timpul acestor acte. Însă, după ce am terminat cura, eram mai stăpân pe erecția mea. Mereu am obținut-o ușor, dar de regulă pica la fel de ușor. Ei bine, de data asta, am rezistat câteva minute bune și după ce am ejaculat. Încă mai simțeam plăcerea în capul penisului, chiar atunci când îl spălam. Cred că m-a ținut această tonifiere sexuală, vreo 3 săptămâni aproape.

După aceea, am dat uitării atât cura cu Natural Potent de 16 zile, cât și erecțiile mele prelungite.

Atunci când potența dictează, fiolele Natural Potent urmează

Am citit păreri Natural Potent pe forum și bloguri

Cât citești recenzii Natural Potent în magazine online, nu găsești mare lucru. Lumea recomandă, dar nu aduce argumente. Mi-a luat mult timp să găsesc păreri Natural Potent detaliate, așa cum e asta pe care o scriu eu. De-asta și mi-am propus să o scriu, ca să centralizez cam tot ce am găsit.

În general, pe bloguri să cauți, mai degrabă decât pe forumuri. Apreciază oamenii care și-au făcut timp, așa ca mine, să-ți detalieze experiențele.

Iată un rezumat al părerilor despre Natural Potent ce le-am citit:

 • e un produs prea ieftin pentru un supliment pentru potență eficient.
 • E ca la ruleta rusească, unii zic că uneori merge, alții zic că uneori nu.
 • Unii zic că trebuie luat cu 2 ore înainte de sex. Unde ați citit, măi? Trebuie luat cu 45-60 de minute, la fel ca fratele lui, Tianli.
 • Mulți sunt mulțumiți de erecție, însă „critică” partea cu ejacularea precoce, aici zic că nu i-a ajutat deloc.
 • Dacă ne rezumăm la erecție, sunt oameni care spun că i-a ajutat să o mențină mai mult ca de obicei.
 • Sunt și utilizatori, așa ca mine, care spun că a fost apă de ploaie și doar le-a dat puțină energie.

Cred că adevărul este undeva la mijloc. Ce-i drept, sunt de acord că este destul de ieftin, ca să fie cu adevărat un produs ce a fost testat de secole la Casa Imperială din China. Totuși, cine poate ști cu adevărat până nu-l încearcă și își face propriile păreri Natural Potent?

3 cutii le poți lua sub formă de cură

Prospect Natural Potent fiole

Mod de administrare

Fiolele Natural Potent se administrează foarte simplu. Scoți capacul, dai fiola pe gât cu 60 de minute înainte de actul sexual. Cam atât durează să-și facă efectul, și să simți mai multă energie, chiar dacă să zicem că e noapte și ești obosit.

Pe prospect Natural Potent scrie că poți lua la ocazie, sau poți urma o cură de 16 zile, cu o fiolă pe zi. Așadar, nu trebuie să faci sex în ziua în care ai luat suplimentul, nu se va întâmpla nimic dacă nu faci. Gândește-te că iei vitamine pentru organism, însă acestea nu au efectul dorit dacă nu le susții de un stil de viață sănătos.

Reacții adverse Natural Potent și contraindicații

Eu inițial nu am avut reacții adverse cu Natural Potent fiole. După primele 3 fiole, însă, am început să dezvolt câteva ușoare efecte secundare precum:

 • puls ușor crescut,
 • o migrenă ușoară ce a trecut cu Aspirină,
 • arsuri la stomac și accelerarea stării de foame

Nu vreau să dau vina doar pe produs, însă nu îmi place să fac sex pe stomacul gol, mai ales noaptea. Mă cam stresează chestia asta.

Alți bărbați care au mai scris păreri Natural Potent pe forumuri au zis că au simțit alte reacții adverse:

 • greață,
 • puls crescut (probabil mai mult decât la mine),
 • dureri în capul pieptului,
 • stare de oboseală sporită, după trecerea efectului.

Cumva, cred că e normal, să te simți mai obosit ca înainte, mai ales că ai consumat energie în timpul sexului. Efectul unui astfel de tonic este ca acela de la cafea: simți că-ți crește pulsul și capeți energie, iar apoi când trece, resimți oboseala mai mult ca înainte.

Cui nu este recomandat produsul:

 • persoanelor cu probleme cardiace, hipertensiune,
 • persoanelor sub 18 ani,
 • sportivilor de performanță,
 • persoanelor care consumă alte medicamente care conțin Cortizon, Prednison, Metilprednisolon.

De asemenea, se recomandă să nu depășești doza zilnică recomandată, de o fiolă 10 ml în 24 de ore.

Ingrediente Natural Potent

Lista completă de ingrediente Natural Potent conform prospect este:

 • Epimedium Grandiflorum 0,64g (tradițional „iarba țapului”);
 • Apă 4,8g;
 • Lycium Barbarum 0,64g (tradițional „cătină de garduri”);
 • Sucroză 2,2g (tradițional „zaharoză”);
 • Polygonum Multiflorum 0,64g (tradițional „planta tinereții”);
 • Eleutherococcus Senticosus 0,12g (tradițional „ginseng siberian” sau „tufa diavolului”);
 • Hypoxis Minor 0,32g;
 • Boschniakia Rossica 0,32g;
 • Damnacan.

Despre cele de la capătul listei nu găsești așa multe informații, dar despre primele găsești multe. Iarba Țapului ar fi cel mai puternic ingredient, iar apa cu zahăr sunt mai mult pentru gust și administrare. În rest, celelalte ingrediente dacă le cauți vei găsi că sunt plante care au mai multe beneficii, inclusiv infertilitate și virilitate. Ceea ce, după părerea mea, este destul de general, adică bagi în tine o mică-mică parte din aceste plante, ca să-ți crească pulsul și circulația sângelui.

Însă, fără un stil de viață sănătos, eu zic că acest supliment este inutil. Nu te aștepta de la el să facă minuni, de gen să-ți vindece impotența. Trăiește sănătos și apoi gândește-te la îmbunătățirea funcțiilor sexuale.

Preț Natural Potent

Hai să luăm ca punct de reper cutia de 6 fiole a câte 10 ml. O găsești la prețuri pornind de la 90 lei. Cel mai des întâlnit preț pe care-l vei găsi pentru fiolele Natural Potent este 91,99 lei, cutia cu 6.

Cei care vând cu peste 100 lei, sunt destul de mulți. Am folosit platforma compari.ro ca să găsesc cel mai ieftin vs cel mai scump loc unde cumpăr Natural Potent fiole. Poți încerca și tu, însă sfatul meu este să cumperi de la magazinele de încredere. Nu de la oricine.

De unde cumpăr aceste fiole. Găsesc Natural Potent în farmacii?

Din fericire, le găsești peste tot. La o simplă căutare pe Google, Natural Potent în farmacii online e foarte accesibil.

Se eliberează fără rețetă de la medic, așadar oricine le poate comanda online. Găsești chiar și în anumite farmacii fizice, depozite farmaceutice, deci nu strică nici să întrebi la farmacia ta de la colțul străzii. Cât timp te știi bine cu asistenta și îi bați un apropo. 🙂

Eu am comandat online de pe un site de încredere care vinde de toate. Probabil te-ai prins care. Și a venit în easybox, destul de rapid, coletul fiind discret.

Indiferent ce suplimente pentru potență iei, contează și atitudinea ta, atunci când ajungi aici.

Păreri Natural Potent: merită să dai banii?

Și-a meritat banii, cel puțin cât să scriu acest articol cu păreri Natural Potent fiole ca să îi ajut și pe alții.

Ah, și nu regret cura de 16 zile, până la urmă e normal ca la vârsta mea să iau diferite suplimente alimentare. De la unele nu am niciun fel de așteptări, doar să prevină apariția anumitor probleme. Cine știe, la stilul meu de viață semi-sedentar, și la cei aproape 40 de ani, e foarte normal să am probleme cu erecția din când în când.

Însă, cel mai normal este să obosesc repede. Da, am experimentat oboseala sexuală și nu este plăcută, iar Natural Potent pot spune că mi-a dat un boost de energie. Însă, și după ce trece efectul acelui boost, ghici cine doarme cel mai bine?

Înlocuitor Natural Potent sau ceva mai bun

Nu pot să te opresc să comanzi acest produs. Păreri Natural Potent fiole sunt multe, este probabil unul din cele mai populare suplimente alimentare pentru potență din câte există.

Așadar, dacă vrei să te convingi și tu cum te poate ajuta, nu ai decât să îl comanzi. Spune-mi și mie cum a fost, prin comentarii, în secțiunea de mai jos.

Dar dacă ești aici ca să cauți un înlocuitor Natural Potent, să știi că o să-ți povestesc eu mai târziu despre cea mai bună pastilă de potență ce am încercat-o. Mai durează puțin să scriu tot ce mi-am propus și ajungem și acolo 🙂

Spor maxxxim!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

2 răspunsuri

 1. Citind aceste pareri cu Natural Potent mi-am dat seama ca nu e asa nasol pe cat zic unii. Nu prea sunt nici eu de acord cu fiolele pentru potenta dar tratamentul nu e rău, chiar te ajută cand ai probleme cu oboseala sau lipsa libidoului.. Mersi pentru articol!

 2. foarte bun articol am luat si eu tianli si n-a avut efect e bine sa stie mai multa lume ca acest produs e slab sunt altele pe piata mai eficiente multumesc de sfaturi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.