Păreri lidocaină pentru prevenire ejaculare precoce

Ce trebuie să știi despre controlul ejaculării

Am tot strâns în ultima săptămână diverse păreri despre lidocaină pentru prevenirea ejaculării precoce și vreau să le împart cu tine.

Deși suntem sexul tare, numai noi știm cât de fragili putem fi câteodată. Mai ales când vine vorba despre prestația noastră în pat. Ne facem constant griji legate de aspect, mărime și bineînțeles durată. Cum tratamentele pentru mărirea penisului sunt limitate, rămâne să ne mai preocupăm doar de durată. Și există o mulțime de metode de a „lupta” împotriva ejaculării precoce. De la exercitii de respiratie, exerciții Kegel, banalele inele de penis, masturbarea, pastile pentru rezistență în pat și multe altele.

Păreri lidocaină: ce este și la ce folosește?

Lidocaina este unul dintre cele mai cunoscute și folosite anestezice locale. Cel mai probabil deja te-ai lovit de el dacă ai fost vreodată la stomatolog. Funny story, este un derivat al cocainei, însă fără efectele euforice ale acesteia și bineînțeles fără a da dependență.

Are un debut rapid și de scurtă durată prin blocarea conducerii impulsurilor nervoase, calmând durerea. Este folosită în mod obișnuit pentru:

  • a amorți o zonă a corpului în timpul procedurilor medicale, cum ar fi lucrările dentare sau intervențiile chirurgicale minore.
  • Ameliorarea durerii: poate fi folosit pentru a calma durerea sau disconfortul cauzat de afecțiuni precum zona zoster, artrita sau leziuni ale nervilor.
  • Tratamentul aritmiei cardiace: lidocaina poate fi utilizată pentru a trata anumite tipuri de ritm cardiac anormal.
  • Acțiune calmantă: poate fi aplicată local sub formă de cremă sau gel pentru a calma mâncărimea, arsurile sau alte iritații ale pielii.
  • Intubația endotraheală: poate fi folosită pentru a reduce tusea și disconfortul în timpul intubării endotraheale, o procedură în care se introduce un tub în trahee pentru a ajuta la respirație.
  • Situații de urgență: poate fi utilizată pentru a trata aritmiile care pun viața în pericol sau ca tratament de urgență pentru reacțiile alergice severe.
  • Reducerea hipersensibilității sexuale și întârzierea ejaculării.

Folosirea lidocainei pentru prevenirea ejaculării precoce

Trebuie să știi din start că există o diferență clară între lidocaina din farmacie și un produs de uz sexual pe bază de lidocaină.

Mai ales dacă ești genul care nu citește prospectul, măcar intră pe forumuri și caută simplu: păreri lidocaină. Altfel riști să confunzi concentrațiile de substanță activă și să-ți amorțească atât obiectul muncii cât și mâna folosită la aplicare. Am pățit o chestie asemănătoare fiind mai mic și mai prost, când am încercat să folosesc gel antibacterian pe post de lubrifiant doar pentru că avea consistența potrivită. Am învățat pe piele mea (cea mai sensibilă) că gelul antibacterian este pe bază de alcool.

Să nu uităm unul din riscurile majore ale anestezicelor: reacția alergică. Când cauți experiențe și păreri lidocaină, ia în calcul că suntem indivizi diferiți. Unii oameni au raportat reacții adverse la lidocaină sub formă de inflamații, usturimi, înroșire sau erupții cutanate. Cel mai bine este să îți faci un test de alergie, sigur nu vrei să ajungi la Urgențe în șoc anafilactic și cu p**a sculată. Dacă ai făcut testul și nu există nicio reacție, ești în siguranță și te poți distra!

O variantă safe poate fi folosirea unui prezervativ de tipul „extended pleasure”, genul celor special dotate cu un lubrifiant sexual care întârzie ejacularea. Acestea sunt de obicei concepute pe bază de apă sau silicon și cu agenți de relaxare, nu amorțire. Ca la o schemă de medicație, începi cu doze mai mici.

Ține minte că este un produs care te va ajuta doar să fii de cursă lungă, nu rezolvă și alte probleme cu potența. Hotărăște-te cât de anesteziată o vrei. Trebuie să poți simți dacă ceva nu este în regulă, alfel te-ai putea răni și va dura mai mult timp să te vindeci.

păreri lidocaină spray

Cum se folosește un spray cu lidocaină

Păreri lidocaină sunt de tot felul, la unii își poate face efectul mai repede, la alții mai târziu. De asemenea, în timp ce altuia îi sunt suficiente 2 puf-uri, tu poate ai nevoie de 4. E bine să experimentezi singur în diferite variante înainte astfel încât să găsești varianta optimă pentru tine.

De preferat, după aplicare e bine să te speli pe mâini înainte de a adăuga un prezervativ peste. Înțeleg de la alții care au pățit-o că au ajuns să își contamineze exteriorul prezervativului, transformând totul într-un fiasco. Te vrei amorțit doar pe tine presupun, nu și femeia de lângă tine.

Cât de mult speri să duci? Părerea majoritară a femeilor este că și ce-i mult, strică. Ce este peste 30 minute poate deveni plictisitor sau frustrant foarte repede, mai ales dacă dai ca mascații în poartă. Fii atent la semnalele pe care le primești de la partenera ta și fii pregătit să te oprești sau să încetinești de fiecare dată când există durere.

Tot citind păreri lidocaină pe diverse grupuri, am dat (culmea) și peste mesaje ale unor femei care au vrut să încerce sexul anal fără durere. Categoric NU! Durerea este un semnal foarte important pe care ți-l trimite corpul atunci când ceva nu este în regulă, iar sexul nu ar trebui să rănească niciodată.

Citește mai multe păreri Stud 100, spray cu lidocaină.

Păreri lidocaină pentru prevenirea ejaculării precoce: concluzii

Lidocaina sub formă de cremă sau spray pentru potență este destul de folosită în jocuri sexuale pentru a reduce sensibilitatea și a întârzia ejacularea la bărbații mai precoci. Chiar te amorțește. Înainte de a merge pe o astfel de variantă, este important să îți dai seama din timp dacă vrei să practici sexul de plăcere sau de performanță.

Utilizarea excesivă sau necorespunzătoare a lidocainei ca și tratament pentru ejacularea precoce poate duce la efecte adverse, inclusiv amorțeală, scăderea plăcerii sexuale și transfer accidental către parteneră.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.