Ladies Dream păreri: echivalentul Maraton Forte pentru femei

păreri Ladies Dream

Am citit ceva interesant pentru gagică-mea, faptul că poate lua și ea pastile de „potență feminină”, dacă pot să-i zic așa. E vorba de Ladies Dream, acest Maraton Forte pentru femei, de la aceeași firmă, Parapharm, care vrea să cucerească și publicul feminin, de data asta în mod direct. Ei bine, a luat fata mea, și iată ce păreri Ladies Dream avem amândoi acum.

Ladies Dream este un supliment alimentar pentru femei pe bază de pastile, exact ca Maraton Forte. Însă efectul său este de a crește libidoul feminin și sporește plăcerea din timpul sexului. În general este mai greu să faci astfel de produse pentru femei, tocmai că pe ele nu le excită stimulii vizuali, ca pe noi, ci intimitatea și siguranța alături de partener. În plus, știm cu toții, din păcate unii prea mult, că ejacularea feminină este ceva greu de atins, iar orgasmele multiple la femei țin în primul rând de rezistența bărbatului în pat.

Am fost sceptic legat de acest Maraton Forte pentru femei

Când am citit prima oară de Ladies Dream, mi s-a părut o idee mișto. Însă, îndată ce am aflat că e produs de Parapharm ca un Maraton Forte pentru femei, am zis că nu e cea mai fericită alegere. Citește textul meu cu păreri Maraton Forte ca să îți dai seama la ce mă refer.

Maraton Forte e un produs prea scump pentru ceea ce oferă. Efectul este slab, problema mea era că mi se culcă în timpul sexului, de-asta l-am luat, fix cu asta nu m-a ajutat. În schimb, mi-a dat la început mai multă încredere în erecția mea, dar a trebuit să iau apoi altceva – nu imediat după sau în aceeași zi – ca să-și facă efectul. Sunt multe alte suplimente acolo pe piață mai bune decât Maraton. În plus, are și câteva contraindicații Maraton Forte, despre care am scris, care-s mai puțin populare în rândul publicului care a auzit de el pe Tik Tok, de exemplu. Așa că nu pot spune că încurajez neapărat consumul lui, însă văd că e cel mai bine vândut produs de acest gen.

Așa că nu mă judeca dacă-ți zic că inițial nu eram sigur dacă să discut cu gagica mea despre Ladies Dream. Însă, auzise și ea despre el, și a zis că ar putea fi distractiv, dacă-l încearcă. Eu să continui să le iau pe ale mele, iar ea pe ale ei. La momentul respectiv, când am făcut sex, eu luasem înainte uPotent, cu gândul că vreau să mă țină, să nu îmi dau drumul prea repede, ca să fac față unui libidou creascut din partea ei. Așa că după cum vezi, am pornit cu așteptări destul de mari. Citește păreri uPotent de aici dacă vrei să vezi, ca paranteză.

Păreri Ladies Dream, supliment pentru libidoul feminin

Ladies Dream a fost conceput pentru acele femei care vor să experimenteze mai mult în pat. Poate trec prin momente de plictis sexual, sau poate pur și simplu au o perioadă în care gândul nu le-a fost la sex. Să zicem că au fost stresate. Și o capsulă Ladies Dream ar fi suficientă ca să le readucă pe linie normală, să se excite normal și să nu aibă dificultăți în a ajunge la orgasm.

Eu am fost șocat când partenera mi-a zis că în mai bine de jumătate din dățile în care am făcut sex, ea nu a ajuns la orgasm. Adică, înțeleg o bună parte din acele dăți, când mi-am dat eu drumul prea repede sau mi s-a blegit, însă au fost momente când eram ferm convins că am făcut treabă bună.

Ei bine, se pare că nu a fost din vina mea. A fost starea ei psihică, au fost gândurile ei, deși se lubrifiase acolo jos, iar eu am rezistat ceva mai mult, asta nu a fost suficient să își dea drumul.

Așa că am fost amândoi de acord să ia Ladies Dream, dedicate femeilor de toate vârstele. Am cumpărat o cutie cu 2 capsule, am găsit preț bun la o farmacie online. Am văzut că putem lua dacă vrem și cutia la 20 de capsule, însă ar fi fost prea mult din prima. E faină ideea cutiei mai mici, ca să poți testa produsul, să nu-ți pară rău dacă ai dat banii degeaba.

sursa: 123rf.com

Experiența noastră cu Ladies Dream, acest Maraton Forte pentru femei

Spre deosebire de pastila Maraton pentru bărbați, Ladies Dream își face efectul în aproximativ 3-4 ore, însă asta nu este o garanție. Pe prospect scrie să le iei pe stomacul gol, dimineața sau în timpul zilei, cu vreo 2-3 ore înainte de masă.

Așa că partenera mea a luat o capsulă dimineața, și amândoi eram porniți pe ideea ca după amiază, să facem sex. Era o zi frumoasă de weekend, soarele strălucea, afară era totuși prea frig să ne plimbăm prin parc, în casă totuși prea cald ca să dăm drumul la centrală. Era echilibrul perfect de temperatură, ca să ne retragem sub plapumă. Partida a decurs normal, însă ea tot nu a ajuns la orgasm. M-a excitat într-adevăr prea tare ideea de a face sex pe lumina zilei, când eram amândoi odihniți, nu se mai întâmplase de mult. Însă, am simțit că prima pastilă nu a avut efect deloc.

Nu-i nimic, avem răbdare. A mai luat una, a doua zi. Nu am reușit să facem sex la prânz, dar am făcut seara. Efectul celei de-a doua pastile Ladies Dream asupra ei? Zero, din câte a zis. Cel puțin asta e concluzia acestor păreri Ladies Dream. Și nici nu pot să zic că nu mă pricep la masturbarea femeilor – am scris câteva sfaturi pe tema asta, deci n-aș avea o scuză pentru care să nu le aduc la orgasm.

Ce efect ar fi trebuit să aibă capsula Ladies Dream?

 • să îi crească libidoul – să se simtă dornică de sex, să o ajute să pună ceva mai multă pasiune,
 • să se lubrifieze mai repede în mod natural – cu alte cuvinte, să se excite mai rapid,
 • să ajungă mai ușor la orgasm, să zicem după ce i-am stimulat clitorisul cel puțin 10 minute, acolo unde trebuie,
 • să simtă mai multă satisfacție în timpul sexului.

În realitate? Zero.

sursa: 123rf.com

Oare nu mai o atrag la fel de mult?

Zici că eu sunt femeia din relație, dar serios, asta a fost prima mea reacție. Dacă nici după experiența cu Ladies Dream, nu a simțit că are chef de sex, că poate ajunge ușor la orgasm, nu am reușit să o excit, atunci i-am zis să mai dea o șansă – așa că am mai luat o cutie de două capsule. Pe prima, a risipit-o la masturbare. Mi-a zis asta abia după. A pus-o pe gânduri faptul că i-am atras atenția că de ceva vreme, nu o mai satisfac sexual, oricât de mult aș încerca, chiar și cu anumite poziții sexuale preferate de femei.

Așa că a vrut să vadă dacă e ceva în neregulă cu mine sau cu ea. Și a reușit să-și creeze cadrul intim perfect pe care îl avea și în adolescență – în cadă, cu spumă, cu muzică lentă pe fundal, lumânări, vin, și o noapte întreagă singură.

Mi-a spus că i s-a făcut dor de mine atunci și s-a gândit la mine când se masturba, însă doar gândul la mine a reușit să o aducă la orgasm. Totuși, cu greu. Așa că ne-am îmbrățișat, mi-a spus că ține mult la mine și să nu mai gândesc vreodată că eu aș fi de vină pentru faptul că ea nu se mai satisface așa ușor.

Precizez, deși ea nu ar fi fost de acord să îi menționez vârsta, că se apropie de 39 de ani. Am scris asta în articol, tocmai că suntem amândoi anonimi, și că poate fi relevant în contextul unui text cu păreri Ladies Dream.

Ingrediente Ladies Dream

Nu se poate să scriem despre Ladies Dream păreri fără o listă de ingrediente. E normal să discutăm despre conținutul acestor pastile, să vedem cum influențează ele libidoul feminin:

 • Extract Kava-Kava (Piper methysticum) – 112,50 mg
 • Frunze de damiană (Turnera diffusa) – 112,50 mg
 • L-histidină – 90,00 mg
 • Rizom de ghimbir (Zingiber officinale) – 67,50 mg
 • Extract uscat de angelică (Angelica archangelica) – 45,00 mg
 • Extract muira puama (Ptychopetalum olacoides) – 11,25 mg
 • Extract de tribulus (Tribulus terrestris) – 11,25 mg

În mare parte, sunt extracte din plante afrodisiace care intensifică circulația sangvină și stimulează funcțiile sexuale. Și la femei e important, ca în procesul de obținere a unei erecții la bărbați, să se vascularizeze bine zona vaginală. Căci în funcție de asta, cresc șansele de excitabilitate și de a avea orgasm.

Concluzii despre păreri Ladies Dream: găsesc înlocuitor?

A patra capsulă, ca să închei recenzia, a mers mai mult la suflet. Adică am reușit, după ce oricum eu luasem miere de potență ca să mă țină mai mult, să o aduc la orgasm. Cred că mi-a luat 40 de minute, în total. Însă, cadrul a contat foarte mult, emoțiile resimțite, cuvintele frumoase, intimitatea dintre noi.

Orgasmul nostru a fost o combinație între mental, emoțional și fizic. Nu l-am putut obține la comandă, atunci când a fost nevoie.

Așa că sfatul meu, legat de înlocuitor Ladies Dream și nu numai: nu mai faceți sex la comandă!

Sexul trebuie să fie ceva spontan, ceva neașteptat și neplanificat. Poate asta a fost greșeala noastră la prima capsulă de Ladies Dream: ne-am planificat sexul. Am zis că trebuie să testăm capsula. Și, ca să vezi? Cele mai mișto orgasme le-a avut partenera în zilele în care nu a luat Ladies Dream. Cu alte cuvinte, efectul a fost placebo. Pentru că nu poți forța plăcerea, nu o poți planifica.

Așa că, dragilor, fie că sunteți femei, fie că sunteți bărbați, cumpărați Ladies Dream dacă vreți. O capsulă costă de la 10 lei în sus, însă depinde de furnizor. Prețul e mai mic decât în cazul Maraton Forte. Însă, nu vă bazați pe el, ci, ca de obicei, bazați-vă pe voi.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.