Păreri kanamicină. Merită să îți injectezi penisul?

păreri kanamicină

Am tot citit pe forumuri în ultima vreme păreri kanamicină injectabilă în penis, care este un antibiotic din grupul aminoglicozidelor. Nu știu, sincer, de unde a pornit vorba că un antibiotic pulbere injectabil poate ajuta la mărirea sau îngroșarea penisului. Și nici nu e relevant acum.

Important e că s-a propagat informația asta, și acum mulți bărbați au luat-o de bună, ajungând la urgențe fie cu infecții, fie cu răni, fie cu imposibilitatea de a mai decalota penisul (adică de a-l beli, pe românește).

Hai să vedem care e faza cu kanamicina asta și să vedem de ce este o prostie atât de mare să ți-o injectezi, pe cont propriu, în penis.

Păreri kanamicină: ce este și ce rol are antibioticul

Înțeleg acum că sunt bărbați frustrați cu ce au în pantaloni. Există penisuri prea mici, prea subțiri sau care nu te ajută să îți faci treaba cu ele. Înțeleg că, să zicem, în cel mai „rău” caz, cauți păreri gel potență și speri să fie util și pentru mărirea penisului. Însă, pentru femei, nu contează mărimea, ci cum o folosești.

De aceea, eu încurajez să citești mai degrabă despre creșterea potenței pe cale naturală decât despre păreri kanamicină, care intră în categoria ce prostii mai fac bărbații. Mă rog, fiecare cu treaba lui.

Kanamicina e un antibiotic puternic, utilizat pentru tratamentul infecțiilor cauzate de microorganisme sensibile. De exemplu, pentru conjunctivită, tuberculoză cauzată de bacilul Koch, alte boli cu risc vital.

Kanamicina pulbere se injectează de către un specialist, însă se poate administra și sub formă de unguent sau pastile. Însă, totul se face doar la recomandarea medicului și sub monitorizarea acestuia, nu de capul nostru sau la recomandarea specialiștilor de la tastatură.

Nu am găsit pe nicăieri scris despre faptul că acest antibiotic ar fi bun pentru îngroșarea și mărirea penisului. În schimb, doar păreri kanamicină despre faptul că, pulberea injectată în penis, se întărește și face organul să pară mai gros și ferm.

Însă, hai să vedem care e realitatea.

Vrei un penis mai gros? Injectatul nu-i frumos.

Păreri kanamicină forum. „Am injectat în penis și am probleme”

„Am o problemă mare! Mi-am injectat kanamicină în penis!”, cu asta încep multe din comentariile pe forumuri ce le-am găsit.

Un băiat de 24 de ani zicea că după 6 zile încă are încă penisul umflat, mai exact pielița care acoperă capul. Este roșu și îl doare, și nu mai poate să facă sex. Și se întreba dacă e grav sau nu. Cineva i-a zis să se prezinte de urgență la medicul dermato-venerolog, și el și partenera, că nu e de glumă cu astfel de chestii.

Altul zicea că după 7 zile i s-a făcut o rană de la faptul că a tras pielița în jos, și e umflat și dureros. Din nou, o mare prostie, nimeni de pe forum nu poate decât să-și dea cu părerea, însă persoana respectivă a fost îndrumată la medic de urgență. Însă, a fost la dermatolog, nu era acela medicul potrivit, ci unul cu specializare și în boli venerice.

Altcineva spunea că au trecut 2 ani de la injectarea cu kanamicină în penis, și de atunci simte că în loc să se mărească, i s-a micșorat. În plus, se simte tare zona unde a fost injectată pulberea, și e dureros locul. Un medic i-a răspuns că singurul mod prin care se poate scoate kanamicina din penis este

Surprinzător, au fost și câțiva care au scris că au injectat în penis și nu li s-a întâmplat nimic rău. Însă, trebuie anumite instrucțiuni urmate, dacă vrei să faci asta de capul tău.

Cum injectezi corect kanamicină în penis

Dacă totuși după aceste păreri kanamicină cu posibile reacții adverse, ești încă dornic să încerci, atunci iată ce ai de făcut.

În primul rând, discută cu un medic urolog, înainte. Sau, dacă îți e mai simplu, discută cu medicul de familie. Întreabă și pe forumuri, dar acolo există riscul de a primi comentarii irelevante, sau unele care să te ia chiar la mișto. Dacă ai un tovarăș care și-a injectat cu succes kanamicină în penis, vorbește cu el sau cere contactul medicului cu care a vorbit el. Cumva, leagă-te de o poveste de succes, ca să fii sigur că ești îndrumat de cineva care știe ce face.

În al doilea rând, citește cât mai mult înainte despre asta, cât și posibile riscuri. Caută păreri kanamicină pe net, și nu ignora comentariile celor care zic că au avut experiențe nasoale. Trebuie să știi în ce te bagi.

În al treilea rând, trebuie să știi că injectarea se face o singură dată, sub capul penisului sau mai jos, aproape de zona pe care vrei să o umflu. Apoi, după injectare, nu spăla cu săpun, ci masează penisul cu apă călduță, pentru a modela viitoarea umflătură. Locul trebuie să fie masat așa constant, zilnic, cu apă călduță, ca să dai penisului forma pe care o vrei.

Abia de a doua zi se recomandă să folosești săpun, special pentru zona intimă, ca să igienizezi bine zona. Lenjeria intimă pe care o porți să fie lejeră, nu strânsă, și din bumbac organic, nu sintetic.

Indiferent cât de mică sau subțire o ai, erecția e cea care contează. Și tehnica.

Reacții adverse kanamicină în penis

Cu toate aceste păreri kanamicină injectabilă în penis, se cuvine să discutăm despre riscurile la care te supui. Și dacă urmezi pașii de mai sus, există totuși șanse să iasă totul un fiasco total. De asta, eu, unul, nu mi-aș asuma riscul. Sunt mulțumit de jucăria mea, chiar dacă am văzut altele mai mari și mai groase.

Antibioticul are rolul de a distruge sau ține sub control bacteriile, în niciun caz de a îngroșa penisul. Așa că dacă ești viteaz îndeajuns cât să ți-l injectezi, să știi că va avea efect similar cu un implant. Va fi dureros, nu înțepătura în sine ci efectul substanței. Zona se va îngroșa, însă nu pentru că ăsta e scopul kanamicinei, ci pentru că organismul tău încearcă să elimine substanța astra străină care a pătruns.

Deci, te vei trezi cu o gâlmă pe penis. Cu apă călduță, poți să-i dai o formă, însă oricât ai masa, nu va arăta ca și cum ar fi de acolo. Plus că durerea nu va dispărea, și astfel nu vei mai avea chef de sex sau de masturbare. Poți risca diverse afecțiuni locale, ca reacții adverse kanamicină. Se poate infecta sau inflama zona, și așa cum am citit pe forumuri, se poate îngălbeni umflătura. Asta înseamnă că trebuie intervenție chirugicală, asta fiind singura opțiune de a scoate kanamicina din penis.

Nu te teme, însă, chirurgii nu vor râde de motivul pentru care ai ajuns la ei, pentru că sunt obișnuiți: sunt mulți alții care sunt dezinformați, își injectează kanamicină în penis și ajung să scrie pe forumuri și, ulterior, în operație.

De unde cumpăr kanamicină

Poți întreba în farmacii, însă din câte am citit, nu se mai găsește. Și, cu siguranță, dacă s-ar găsi, nu s-ar da oricui, ci doar cu rețetă de la medic, ca să ai un motiv întemeiat pentru care să o cumperi. Niciun medic nu ți-ar da rețetă kanamicină, doar pentru a o injecta în penis.

păreri ejacontrol și prospect ejaculare precoce

Concluzii despre aceste păreri kanamicină în penis

Dacă vrei pur și simplu o erecție mai fermă, alege un preparat pentru potență maximă. Ia chiar ceva tare, dacă vrei senzații tari, pentru că reacțiile adverse ale unui supliment pentru potență nu se compară cu ce poți păți de la kanamicină.

E important să știi care sunt riscurile la care te supui dacă faci asta. Citind mai multe păreri kanamicină, m-am îngrozit. Apoi, citind separat, prin dicționare medicale, despre substanța numită kanamicină pulbere, din nou, m-am îngrozit, pentru că nu are nicio legătură cu penisul sau potența.

Dacă ai probleme psihologice de natură sexuală, mergi la un terapeut, însă nu îți injecta nimic în penis. Mai bine e să te masturbezi, decât să te injectezi.

Dacă vrei să impresionezi o femeie, fă-o în alte moduri. Nu mărimea, grosimea sau forma penisului le dă pe spate. Acordă atenție preludiului sau practică sexul oral unei femei, ca la carte, să îi provoci orgasm.

Însă, pentru numele lui Dumnezeu, nu îți injecta kanamicină în penis!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.