Păreri gel potență. De ce nu recomand

pareri gel potenta barbati

Stima de sine a bărbaților nu este o jucărie. Uneori bărbații pot fi ofensați foarte ușor, când vine vorba de performanțele lor în pat. Așa au apărut produsele sub formă de gel pentru potență. La o simplă căutare de păreri gel potență pe Google, găsim zeci de recenzii negative despre ele.

Mie îmi place să mă documentez bine de tot înainte să dau banii pe ceva. Nu vreau să dau chix din nou, mă-nțelegi? Așa că am căutat ce puteam găsi despre geluri pentru potență, inclusiv geluri pentru mărirea penisului și comparații între geluri și pastile pentru erecție.

Vrei să știi ce am aflat?

Ce este un gel potență și ce efecte are

Dacă nu ai luat un gel pentru potență până acum, atunci apreciez că ești aici și citești acest articol. Vei afla cum acționează ele și la ce riscuri te supui dacă le folosești.

Gelurile pentru penis sunt folosite de bărbații cu potența scăzută, respectiv de cei care consideră că au un penis mic. Asta pentru că multe promit și „mărirea penisului”, cum este Titan Gel, care conține dimeticonă.

[O mică paranteză] Dimeticona este o substanță care provine din silicon, care la rândul său e un compus natural obținut din nisip, gresie, granit și cuarț. Mai multe produse cosmetice conțin dimeticonă, inclusiv lubrifianți sexuali, creme hidratante, șampoane și balsamuri, creme pentru protecție solară. La prima vedere, nu aș cumpăra astfel de produse, deși experții susțin că nu este dăunătoare pentru oameni. Totuși, asta e valabil atât timp cât administrezi crema sau gelul respectiv la suprafața pielii, având grijă să nu îți intre prin gaura din vârful penisului, de exemplu. Cu toate astea, există reacții adverse și la nivelul pielii, în anumite cazuri, precum iritații sau arsuri.

Închidem paranteza. Nu e obligatoriu ca gelul pe care vrei să îl cumperi să conțină dimeticonă. De multe ori, gelurile pentru potență conțin plante afrodiziace, menite să sporească erecția și să stimuleze circulația la nivelul penisului. Prin faptul că îmbunătățește circulația și favorizează erecții puternice, penisul poate crește ușor în volum, însă e ceva de moment, nu vorbim de mărirea penisului permanentă.

Cu toate astea, din comentariile ce le-am citit, cu tot cu păreri despre geluri potență de la utilizatori, nu cred că aceste produse reprezintă un preparat pentru potență maximă.

Păreri gel potență forum, bloguri și recenzii

Uite ceva ce nu vezi în reclamele la geluri pentru potență: faptul că au efect în câteva săptămâni. Deci, e ca și cum ai urma un tratament.

Apoi, faptul că această mărire a penisului se manifestă, dacă s-ar manifesta, doar în cazul unei erecții mai puternice. Altfel, nu îți crește vizibil penisul în lungime sau grosime.

Destul de mulți utilizatori care au scris păreri gel potență pe forumuri spun că aceste produse sunt o țeapă. Se referă la faptul că dai banii, însă produsul nu are efect. Totuși, ei se numără printre cei norocoși, dacă nu le-a schimbat viața cu absolut nimic un astfel de produs.

Există alți utilizatori care povestesc despre reacțiile adverse ce le-au avut. Iritații pe piele, o sensibilitate crescută a zonei unde au aplicat, chiar dezvoltarea unei intoleranțe la apă fierbinte sau prea rece. Bineînțeles, unele dintre aceste efecte au fost temporar, altele pe termen lung. În cazurile extreme, s-a ajuns la dermatolog. Nu e așa de plăcut, nu-i așa?

Am citit și pe un blog cu păreri gel potență că anumiți utilizatori au cumpărat produse false, sub marca Titan Gel. Într-adevăr, cu asta nu sunt de vină producătorii, însă e un lucru destul de grav, pentru că dăunează brandului inițial. Nu mai știi ce să crezi, acum. Plus că erau discrepanțe între ingredientele menționate online și cele menționate pe prospectul real al produsului. Cu alte cuvinte, nimic natural, totul procesat, chimicale.

Reacții adverse ale gelurilor pentru potență și riscuri

Dacă citești prospectele acestor produse, vei vedea că e recomandat să folosești cam de două ori pe zi, dimineața și seara. Deci nu e ceva cu efect de moment, pe care să-l dai și apoi să îți mențină penisul țeapăn. Așa cum am scris în articolul cu păreri Stud 100, acolo era vorba de un spray pe bază de lidocaină (substanța folosită de stomatologi la anestezii). Acel spray se folosește pentru a preveni hiperexcitabilitatea sexuală, astfel întârziind ejacularea. Din nou, la fel ca gelurile pentru potență, o altă invenție care prezintă riscuri.

O să încep prin a enumera câteva din contraindicațiile oricărui produs tip gel potență masculină:

  • Evită contactul cu ochii.
  • Interzis sub 18 ani.
  • Evită produsele dacă ești alergic la ingredientele acestora.
  • Evită produsele dacă ai deja iritații sau alte afecțiuni (precum gonoreea, de exemplu).
  • Urmărește instrucțiunile pentru aplicarea corectă. De regulă, sunt trecute pe prospect. Trebuie să ai penisul curat, erect și să eviți contactul gelului cu vârful penisului, că altfel te ustură super tare când faci pipi. Gelul trebuie aplicat mai întâi în palmă, apoi pe vârful degetelor și aplicat de la baza penisului spre cap. Penisul trebuie complet lubrifiat, doar să nu atingi capul său.
  • Nu strânge prea tare penisul la aplicare. Dacă apar iritații la baza acestuia sau pe piele, oprește-te și curăță zona cu apă și săpun.
  • Dacă vei face sex după aplicarea gelului, așteaptă să intre în piele și curăță penisul după aceea. Asigură-te că nu va intra în vaginul partenerei gelul pe care l-ai aplicat.

Nu se putea să vorbim de păreri gel potență fără să menționăm câteva posibile reacții adverse. Evident, cele mai des întâlnite sunt iritațiile pe piele, dar și mâncărimi, usturimi, umflături zonale. Acestea sunt de obicei reacții alergice, însă dacă nu te știi cu vreo alergie, atunci consultă un dermatolog dacă iritațiile persistă.

Din păcate, am citit și despre bărbați care după 2-3 luni de aplicare a unui gel pentru potență, s-au trezit cu disfuncții erectile. Spre exemplu, că pierd erecția în timpul sexului, sau că nu se mai scoală, chiar și la masturbare. În acele cazuri, trebuie încetat imediat „tratamentul”, făcut o pauză de câteva zile, curățat bine zona și apoi eventual trecut pe leacuri băbești pentru potență. Astea sunt naturale, deci rău n-au cum să facă.

Înlocuitor gel potență. Ce alternative mai eficiente avem

Dacă tu pur și simplu cauți un tratament disfuncții erectile sau vrei să fii mai bun la pat, atunci nu te orienta către un gel pentru potență. Titan Gel, cum ziceam, e cel mai popular în România, însă există riscuri și la el, precum cele menționate mai sus.

Pentru erecție, recomand să arunci o privire peste articolele păreri Pops, păreri Pro V, păreri Power V8 și păreri Erecta.

Pentru ejaculare precoce, te invit să citești despre tratament ejaculare precoce pe blogul meu. Acolo găsești câteva recomandări. Însă, presupun că dacă citești despre păreri gel potență, nu ejacularea precoce este problema ta.

Sper să iei deciziile potrivite în ceea ce privește achiziția unui gel pentru potență. Dacă totuși vrei să alegi unul, o vei face pe riscul tău.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

More Interesting Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website folosește cookieuri pentru a îți îmbunătăți experiența. Acestea nu înregistrează date cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest website, îți exprimi acordul asupra termenelor și condițiilor site-ului.